Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

А аз живо се интересувам, кой ги измисля тези заглавия?После простаци сме били ние.

Хах, Пепи, аз си мисля, че нали поредицата е "розови" романи, трябва да оправдава името... e4b3dfa26f11398981c879b62407f6d2.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Аз вдъхновена от "Бък" реших да взема да прочета пак седемте книжки "Седем невести за седем братя", и дзак, сега с еосетих, че не съм чела Лили. Направо не знам как съм я пропущила :speak: И преди някой, няма да споменавам името й, да забележи, и да ме направи на калбета, почвам да я чета :clap:

Хах, Пепи, аз си мисля, че нали поредицата е "розови" романи, трябва да оправдава името... e4b3dfa26f11398981c879b62407f6d2.gif

Тръпна от любопитство,наистина .

Мисля,че няма нужда да са толкова директни.А тези зелените да не са на екологична тема?:line dance:

Някой чете ли онова арлекинче дето е като подарък към HOG играта на Harlequin?

Започнах "Един за друг"-Джоана Линдзи.Бях си я оставила за най-накрая.boogie1qw.gif Все отлагах.Та тук се заливам от смях.Домашен любимец плъх и разни други бисери rofl.gif

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Довърших си още снощи Джереми. Ох,много хубаво е пак да се срещнеш с Малори boogie1qw.gif

cheetah аз с мойта прословута наглост да попитам,

кога ще ни зарадваш с Мелиса?/изчервен и притеснен емотикон/:)

слънце коя беше таз мелиса, че ся съм на виниша и джейд и са омотах. уф сетих са докат пишех. ми надявам се да е скоро. работи се по нея и после иде моя ред я лустросам и готовос. потърпи още малко моли те!

Аз вдъхновена от "Бък" реших да взема да прочета пак седемте книжки "Седем невести за седем братя", и дзак, сега с еосетих, че не съм чела Лили. Направо не знам как съм я пропущила :friends1: И преди някой, няма да споменавам името й, да забележи, и да ме направи на калбета, почвам да я чета :lol6:

Не на кълбета ами не знам какво ще те направя да не прочетеш най хубавата от невестите (е, поне по мое мнение, макар, че и в тази поредица е трудно да отличиш фаворит) сядай веднага довечера искам отчет хихи.

И аз ще кажа аман от простаци... като теб. Писна ми, на там дет слънце не огрява, от глупави, плиткоумни и ограничени коментари като твоя. Като не те интересува кой какво е чел, ял или е**л, хвяни си партакешите и ходи да спиш в някоя канавка. Плиткоумник :lol6::down::down:

П.п. Милички извинете за грубия ми език, но вече не се трае. :down:

момичета я убийте тъпака с мълчание. Аз не се извинявам за грубия език.

слънце коя беше таз мелиса, че ся съм на виниша и джейд и са омотах. уф сетих са докат пишех. ми надявам се да е скоро. работи се по нея и после иде моя ред я лустросам и готовос. потърпи още малко моли те!

От кой роман са тези Виниша и Джейд :speak:

Не на кълбета ами не знам какво ще те направя да не прочетеш най хубавата от невестите (е, поне по мое мнение, макар, че и в тази поредица е трудно да отличиш фаворит) сядай веднага довечера искам отчет хихи.

Ааааа мило, чета чета та се късам. Аз да ти кажа всички книги до сега ги обожавам та не се и съмнявам, че ще е хубава. Осетих се, че тръгнах да я чета на компа. Бях я започнала, ама се отказах, че на компа си е мъка, и после си я купих и толкова бързах да я наредя при другите, че хептен се отпленсах. Ама вече чета, и Лилка е много сладка. А Зак като си го знам кво джереме беше, като го среащахме в първите книги, а и в "Каубоите" нали в "Бък" го имаше и направо не мога да му се нарадвам тук.

Ааааа мило, чета чета та се късам. Аз да ти кажа всички книги до сега ги обожавам та не се и съмнявам, че ще е хубава. Осетих се, че тръгнах да я чета на компа. Бях я започнала, ама се отказах, че на компа си е мъка, и после си я купих и толкова бързах да я наредя при другите, че хептен се отпленсах. Ама вече чета, и Лилка е много сладка. А Зак като си го знам кво джереме беше, като го среащахме в първите книги, а и в "Каубоите" нали в "Бък" го имаше и направо не мога да му се нарадвам тук.

ша чуеш ти леля ама пусто далеч си ми да ти кажа аз хихи

От кой роман са тези Виниша и Джейд :speak:

Това са следващите проекти на ИК"Гепард2178" а именно Second Sight ( още са дърлим с ванчо за заглавието) на Аманда Куик и Ангелът пазител (втора книга от поредицата Crown Spies - известна у нас с трета "Брачна авантюра" и четвърта-последна "Принцеса Алесандра"). Та весело ми е както виждаш, но се надявам скоро да държите в ръце и Мандито, след като сте се насладили на Бък обаче хихи!

Тогава с нетърпение чакам Виниша, поредицата за Аркейн много ми харесва :speak:

Търпя и си свиркам :)

Ама чакам и Ангела и Аркейн шЪ знаиш :)

Търпя и си свиркам :cool:

Ама чакам и Ангела и Аркейн шЪ знаиш :clap:

Малиииииии напечено стана Ванчоооооооооооу!

Това са следващите проекти на ИК"Гепард2178" а именно Second Sight ( още са дърлим с ванчо за заглавието) на Аманда Куик и Ангелът пазител (втора книга от поредицата Crown Spies - известна у нас с трета "Брачна авантюра" и четвърта-последна "Принцеса Алесандра"). Та весело ми е както виждаш, но се надявам скоро да държите в ръце и Мандито, след като сте се насладили на Бък обаче хихи!

Ха сега де,а коя е първата от поредицата Crown Spies и все говорите за Аркейн-дайте някое заглавийце на книга,че имам пропуски

Ха сега де,а коя е първата от поредицата Crown Spies и все говорите за Аркейн-дайте някое заглавийце на книга,че имам пропуски

Всички Аркейн и всички шпиони можеш откри в блога на гането златни и ръце и сърце. Просто половината Аркейн са под Псевдонима Аманда а съвременните под Джейн Ан. Колкото до любимата ми поредица първата е лъвицата. аз лично много ама много я обичам. ако съм пропуснала да преведа резюмето, че сега нямам време вляза видя ша са поправя много овреме тъй като имам щастието да си я имам на книжка ориджинъл както викат на китайски.

• Автор

Аз прочетох преди два дни "Прелъстяването" и исках да ми отлежи малко в главата преди да изкажа мнението си. Не мога да си кривя душата - хареса ми и то много. Като замисъл - страхотна история, хуморът дори няма да го коментирам - невероятен, както и диалога, лек и приятен за четене. Но съм разочарована от любовната история, видя ми се доста постна, и някой моменти ми напомниха страшно много за Дрю и Габи, просто очаквах много, много повече, бях се пренавила и ето го резултата...

За главните да кажа по нещичко - Бойд страшно много ми допадна, пълна противополжност на Дрю и Уорън, беше много сладък, същото мога да кажа и за Кейти, а в комплект - страхотна двойка.

Тъй като знаех за едно много съществено нещо от романа, доста преди да почна да го чета, държах на един определен момент, в който да се разцивря докато чета - е не беше брутално реване, но пък се просълзих...

Към превода съм без забележки, супер беше за четене - леко и приятно, демек не четеш едно изречение по пет пъти докато стоплиш за какво става въпрос.

Не знам какво друго да кажа, иде ми да направя цялостен разбор на романа, ама не искам да развалям удоволствието на останалите, за това ще си прехапя езика. Но въпреки леките ми забележки, книжлето си е страхотно и е на светлинни години от други неща, които съм чела, с удоволствие след време ще го подкарам отново. Оценка 10.

Сега чета "Ад и Рай" на Джудит Макнот, и о ужас, хич не ми върви четенето, чак не мога да повярвам - пак бях тръгнала с голямата кошница и за тази книга и всяко нещо, колкото и малко да е ми прави впечатление...направо съм за бой.

От снощи сам започнала поредицата за Малори че ми стана интересно покрай последната качена книга за Бойд.До 3 през ноща четох минах първите две и найстина съм очарована,страхотна поредица ;)

Сега чета "Ад и Рай" на Джудит Макнот, и о ужас, хич не ми върви четенето, чак не мога да повярвам - пак бях тръгнала с голямата кошница и за тази книга и всяко нещо, колкото и малко да е ми прави впечатление...направо съм за бой.

Че защо бе Пете,книжката е малко обемиста,но пък поне на мен ми беше много интересна,май човек като я чете трябва да е в подходящо настроение и аз бях го улучила :P малко дългички са обясненията,но това се превъзмогва :white flag: и успех в четенето,историята си заслужава :laughing5:

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Че защо бе Пете,книжката е малко обемиста,но пък поне на мен ми беше много интересна,май човек като я чете трябва да е в подходящо настроение и аз бях го улучила :yanim: малко дългички са обясненията,но това се превъзмогва :) и успех в четенето,историята си заслужава ;)

Напълно съм съгласна. Доста обемиста, но те почти всички книжки на Джудито са такива.Доста описания, но резултата е страхотен.

• Автор

Че защо бе Пете,книжката е малко обемиста,но пък поне на мен ми беше много интересна,май човек като я чете трябва да е в подходящо настроение и аз бях го улучила :) малко дългички са обясненията,но това се превъзмогва :) и успех в четенето,историята си заслужава :blink:

Еми не знам защо така се получава, не че ми е скучно или безинтересно, просто ми липсва всякакво желание за четене - 3 дена и съм прочела цяла страница, явно наистина не съм в подходящото настроение.

Ееее Пете помниш ли, че и аз така ти казах в началото.....но после всичко стана много по - интересно!

Така че хич не се отказвай! Има още много прекрасни моменти....

Пете,разбиваш ми сърцето с тея думи :wors:

Недей така,казах ти,че първите страници са спомени на главната и някак леко мудно върви действието и въпреки това пак си е страшно интересно...Дай шанс на книжката,ще видиш,че няма да съжаляваш...А ако ти е чак толкова трудно четенето,остави си я за по-нататък...както каза Маги,изчакай подходящото настроение. kiss.gif

Снощи тъкмо дочетох "Теменужки в снега" на Патриша Грасо. Не е лоша книжката. Лека, без прекалено много интриги и пприятна. Сега мисля да подхвана "Черният отмъстител" на Джуд Деверо.

Аз пък започнах да чета " Шотландска кръв " на Арнет Лем, че отдавна й се каня. Но ...страшно съм разочарована от книжката, очаквах повече .Главния ми е много смотан sad.gif . Дано по-нататък стане интересна, че направо не ми се чете, ама няма накъде вече.

Прочетох "Лили" на Лей Грийнууд. Беше много хубава. Лилито така една миличка, невинна и непросветена, а Зак толкова сладък, вечно нацупен и свадлив. Страхотна двойка са. Сгърчих с еот смях по време на "дебата" в неговата стая, в който му изтъкваха причини защо трябва да се ожени за Лили, а той се дърпаше ли дърпаше. Всеки път Лилито като си отвореше устата направо го закопаваше, а той като тръгнеше да спори с нея само си затягаше примката около врата. Страхотна сцена. Само малко ми идеше да го удуша, като накара мъжа който ги венча да не записва брака им в регистъа, но после бая се поизпоти докато се поправи. МНого ми хареса накрая как преди сватбата им дадоха вискчи двойки, от предишните книги, заедно с децата им, как се приготвят да заминат при Зак и Лили. А накрая, когато Хен, Монти и Джеф, помогнаха на Зак да си върне отвлечената Лили, направо се просълзих, четиримата ми най-любими героя. Не че имам нещо против Тайлър, Джордж и Мадисън, дори и Мадисън много си го обичам, но първите четерима ми лежат на сърцето. :) Страхотна книга. Сега почвам "Среднощна дъга" на Линда Хауърд :)

току що прочетох "Уитни, моя любов" и с ръка на сърцето мога да кажа че това е първия роман, който ме накара едновременно да се смея и да плача. Затрогваща история и умело заплетена интрига...просто нямам думи :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.