Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ужасяващ опит за отвеждане на деца против волята им!

Featured Replies

Физически и психически тормоз?????? Хора, доверявайте се единствено на това което виждате и на това което чувствате, не се оставяйте да ви казват някакви лъжи. Това което аз видях, и никой по никакъв начин не може да ми го избие от съзнанието, е как децата ИСКАТ да останат при баща си! И как НЕ ИСКАТ да отидат при майка си! Какво означава това??? Ако има психически и физически тормоз, то той е от страна на майката!! Държавата трябва да се намеси и да не позволи отнемането на момчето! И децата имат право на глас, трябва да се вслушваме в техните желания, а не само да се съобразяваме с понякога абсурдните закони!

• Отговори 167
  • Прегледи 17,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Казвате тука колко малоумна нация била българската ама май прави ще се окажете. Това е първият ми пост, но не първото ми мнение - има разлика. Сега да ти обясня какиното, защото ти явно не си наяс

• ТОлкува купчина бумаги се изписаха по случая, толкова тонове мастило похабиха вестниците да доказват кой крив кой прав в тая идиотска история. Аз не знам кой е виновен и кой е невинен. НЕщата в едно

• NO COMMENT ... напълно съм съгласен

Еми, лично за мен нещата не опират до конкретния случай.

Това е просто поредното доказателство, че живеем в "интересни времена".

Не един и двама са бащите, които се опитват да се преборят със злобата на бившите си половинки, за да виждат децата си (аз имам такъв познат, не е виждал детето си от години, нищо, че има дни за посещение и т.н).

С други думи тези неща при нас не са уредени. Да не става въпрос, че идват някакви си от Полша и си прават каквото си искат на наша територия.Българските власти е трябвало да се погрижат да предотвратят този цирк.

Последното вече си е чисто човешката гледна точка, че подобно отношение и то не само към деца не би трябвало да има.

За това говоря. Социалните не са си свършили работата. Отделно тоталната липса на координация между полското посолство и нашите власти.

И друг въпрос. Как става така, че телевизията е на точното място в точното време. Ей това ми е чудно.

Док, обикновено е така. Децата опират пешкира.

Док, обикновено е така. Децата опират пешкира.

Не "обикновено" - винаги е така !

Всъщност, знаете ли в случая, какво искат децата ?

Хората се развеждат всеки ден и обикновено винаги има потърпевши и ощетени, но не всеки ден има такива циркове...

Хората се развеждат всеки ден и обикновено винаги има потърпевши и ощетени, но не всеки ден има такива циркове...

и то с готова камера,която снима нонстоп и никой не я гони

много ми е подозрителна цялата история..............

Децата на тази възраст много лесно могат да бъдат манипулирани - приемат всичко за истина, особенно , ако им се каже от единият от родителите.

и то с готова камера,която снима нонстоп и никой не я гони

много ми е подозрителна цялата история..............

На мен също - екипът на "Нова" беше напълно подготвен за цялата сцена - предполагам даже, и че са чакали да дойдат социалните и да почне шоуто.

не забравяйте, че общественото мнение е много лесно за манипулиране. И със сигурност не са ни казали всички факти и всички причини за да се стигне до това.

А като кажат, че сестра ти е к***а иди доказвай, че нямаш сестра.......

Това си е така.Няма и да разберем всичко по случая.Кой крив кой прав -това не решаваме ние.Сцената наистина е грозна но такива сцени има често та и по-грозни.В случая най-ощетени са горките дечица.Не защитавам нито бащата нито майката но на тази възраст децата се манипулират най-лесно(най-лесно им се" промива мозъка" -бил съм и съм свидетел на такова" промиване на мозъци")

Лошото е че има такива сцени.На никой не ми го пожелавам.

А някой ще ми каже ли, все пак...Знае ли се в момента, къде е момченцето, защото аз така и не разбрах ! :angry:

Според "24" часа :

.....Павел изчезва. Вчера е обявено от местната полиция за общодържавно издирване.Говори се обаче, че е скрито на сигурно място и е добре.

Направо същото като с кръвния данък по време на Турско... малко да си поприпомним. С тая разлика, че сега е само момиче.

Лоша работа. И тогава и сега си е лоша работа.

В случая децата страдат от това най-много и на тях ще им се отрази зле.

В този случай е важно какво иска детето,защото все пак това се прави в негов интерес,а не в на майката или бащата,а до колкото се вижда те искат да останат тук!

извинявайте ама има ли някой правист да обясни как се отнемат деца от родители без да има решение на българския съд за това. ако не трябва то аз не искам да съм в ЕС и под юрисдикцията на тази държава

Децата трябва незабавно да бъдат прибрани от социалните до изясняване на съдбата им. Не съм наясно със законовите разпоредби и може да греша, но как така майката има право да отведе децата извън пределите на страната без съгласието на бащата при положение, че той има пълни родителски права над децата си. Това е абсурд!!

Питам аз: каква е тази майка е, тази която след две години се сеща, че децата й са в България? И защо изобщо е оставила мъжа си да ги отведе ей така? Явно късно усетила се колко глупаво е постъпила е решила да изопачи нещата и да ги обяви за отвлечени. Интересно ми е как съдът е доказал, че са отвлечени. За да бъдат предпазени децата трябва да стоят далеч от родителите според мен, първо защото е ясно, че майката не е годна за родител, какъв е този родител, който така третира децата си? Та те са невинни деца, които искат да останат с баща си (друг е въпроса дали наистина искат, или някой им го е внушил). На тази жена не трябва да се дава попечителство дори върху мишка.

Питам аз: а какъв е този съд, който нарежда децата да се върнат при майката, при положение, че родителите не са разведени.

И моля ви, не излизайте с номера, че най-важно било какво искат децата. Децата са манипулирани от бащата и родителите му. Как едно малко дете на тази възраст, ще заяви, че майка му е алкохоличка?!? На единия от репортажите, ясно се чува как дядото казва на детето, че майка му била к***а. Кой нормален човек, ще каже тази дума пред малко дете, и ако я каже все пак какво цели според вас той?

^ А когато това не може да се скрие дори от децата и те са се чудили защо мама отива с този чичко, докато тате го няма!?

Подобна ситуация НИКОГА нямаше да се случи (примерно) в Либия, Египет, Сирия ..... т.н. Каквито и чуждестранни съдилища да са се произнесли, а местния съд никога не би отсъдил детето да напусне страната !!!

долни изроди...ей заради такива неща полудявам,това е УМИШЛЕНО буквално проваляне на живот,възможности и потенциално вечено увреждане на психиката на децата !

Тоз народ няма да се научи,всичко дето говори на мяхкий знак не ми го хвали.Полякини,рускини,все един дол дренки са.Познавам доста такива и една за друга не стават.Нищо чудно че и поляците и руснаците пият толкова много.А относно този фарс е време да се намесят министрите и да върнат детето.Какво като ще се влошат малко отношенията ни,те и без това не са кой знае какви,умрял някой да ходи в Полша.Ай сиктир ще кажа.

Направо не е за вярване как се дереше момиченцето и викаше "Помощ"!Как никой от полицаите не се трогна бе....вярно че си вършат работата,а оная "съдия изпълнител" с черните очила директно и разбивах носа ако бях там.Никаква реакция и от нея!Три пъти го пусках записа-направо ми се насълзяват очите и в същото време се събира ярост и гняв.Може и бащата да не е съвсем "чист" обаче майката е ...то това майка ли е?

Тъжна работа sad.gif ,дано се оправят нещата.Поне момченцето се е измъкнало и дано е добре.

Тоз народ няма да се научи,всичко дето говори на мяхкий знак не ми го хвали.Полякини,рускини,все един дол дренки са.Познавам доста такива и една за друга не стават.Нищо чудно че и поляците и руснаците пият толкова много.А относно този фарс е време да се намесят министрите и да върнат детето.Какво като ще се влошат малко отношенията ни,те и без това не са кой знае какви,умрял някой да ходи в Полша.Ай сиктир ще кажа.
не случайно славянин и роб на английски се пише по един и същ начин

Ей...шапка ви свалям на тия, които хазахте-разбивам директно носове, ако съм там, защо оная блудница отива с чичко, като тате го няма, и да не напуснат границата...Европейски съд трябва, на сериозна инстанция.Пфу, пустите бабки са си не само лош човешки материал, а измет, дето гласуват за тия соцкомунисти и прочие...Машалла на мъжете, спряли с гърдите си отвеждането и на другото дете...Мале...тая свиня дебела как грабна момиченцето, сякаш е агне...

Все пак има реакция от хора наричащи се Българи:

Стотина души се отправиха на мирен протест към Посолството на Полша

29 май 2009 | 18:13 | Агенция "Фокус"

София. Не повече от стотина души се събраха на паметника на Патриарх Евтимий и тръгнаха към Посолството на Полша и в момента вървят по бул. "Васил Левски". Там на мирен протест ще изразят недоволството си от случая с двете деца от Асеновград. На Попа имаше полиция - една полицейска патрулка. Младежите носят черна лента на ръката си. Младежите са разбрали за събирането тази вечер от различни форуми в интернет.

Десислава АНТОВА

Протестиращите младежи пред посолството на Полша ще искат среща с посланика

29 май 2009 | 18:36 | Агенция "Фокус"

София. Протестиращите младежи, които са пред посолството на Полша в София, ще искат среща с посланика на Полша. Това каза пред Агенция „Фокус” общинският съветник от ГЕРБ и участник н протеста Ангел Джамбазки. „Ще искаме разговори с посланика на Полша и ще го питаме така ли се постъпва в една европейска държава- да отвличат деца по сред бял ден като в Африка през 18ч.”, обясни той и подчерта, че протестът е спонтанен. След като проведат разговори с посланика на Полша, протестиращите ще преценят какви по-нататъшни стъпки да предприемат.

Росица ГЕОРГИЕВА

Горкото Ники sad.gif

Ама и тия тапи полицай сички оправители са ла**а ве.

Ако можеше да се направи нещо..

С нетарпение чакам следващите новини !

Дано да върнат детето че ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.