Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Windows XP (обединена)

Featured Replies

Имам 1 проблем. След като вляза в "Моят компютър" и постоя няколко секунди излиза ето това:

Публикувано изображение

И щом дам Don`t send и се блокира всичко.

Моля, някой да ми помогне http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 280,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Странен проблем като е пуснат браузър старт менюто е неактивно,натискам старт от варя се прозореца но нищо не мога да правя,затвора ли браузъра се оправя ползвам Xp sp3http://www.youtube.com/watch?v=-lnfa6lCBCs

Редактирано от marinlp (преглед на промените)

Имам 1 проблем. След като вляза в "Моят компютър" и постоя няколко секунди излиза ето това:

Публикувано изображение

И щом дам Don`t send и се блокира всичко.

Моля, някой да ми помогне http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ясен признак за срината ОС. Налага се преинсталация или възстановяване от имидж.

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Ако го прави само с Мозила, отговора е ясен!

Не е само при нея и с останалите браузъри ми го прави този проблем един път е активно менюто при пуснат браузър друг път не

Не е само при нея и с останалите браузъри ми го прави този проблем един път е активно менюто при пуснат браузър друг път не

А тук скин за Уиндоус ли се ползва или цялата боза е правена.

А тук скин за Уиндоус ли се ползва или цялата боза е правена.

Кое е боза показвам какъв ми е проблема

Питам това нормален Windows SP3 ли е или е nlite версия...или ...

Да нормален си Windows Xp SP3 Home Edition

До вчера такъв проблем нямах днес като го пуснах и се получи

Да нормален си Windows Xp SP3 Home Edition

До вчера такъв проблем нямах днес като го пуснах и се получи

Аз ползвам също Номе SP2, оригинален, но често се бъгва, като трудно браузва, за което съм с готов имидж и за 10 мин. го възстановявам, но подобен проблем не съм срещал. Да не би в настройките на таскменъджера да е зададено нещо по-особено?!

Аз ползвам също Номе SP2, оригинален, но често се бъгва, като трудно браузва, за което съм с готов имидж и за 10 мин. го възстановявам, но подобен проблем не съм срещал. Да не би в настройките на таскменъджера да е зададено нещо по-особено?!

Не съм пипал нищо все пак как трябва да бъдат може програмата TuneUp да е направила нещо

Не съм пипал нищо все пак как трябва да бъдат може програмата TuneUp да е направила нещо

Тя програмата си има оператор и той знае къде е пипал !?

Тя програмата си има оператор и той знае къде е пипал !?

Как ви трябва да са настройките

Сега и при затворен браузър за почна да го прави този проблем

Как ви трябва да са настройките

Сега и при затворен браузър за почна да го прави този проблем

Много е сложно дистанционно да се разбере, дори за вирус почвам да се съмнявам, въпреки, че тези"помощни" програми правят доста поразии и не са препоръчителни за масова употреба. Времето, което загубихме в дискусия на проблема, беше достатъчно за преинсталация. Разбира се остава загадката, но поне аз не се досещам къде е заровено кучето...

Здравейте, търся сайт, от който мога свалям обновленията за Windows XP отделно, а не да ги инсталирам на компютъра. Регулярно сайта да се обновява с най-новите кръпки по месеци. :cool:

Здравейте,

търся сайт, от който мога свалям обновленията за Windows XP отделно, а не да ги инсталирам на компютъра. Регулярно сайта да се обновява с най-новите кръпки по месеци.

:cool:

http://www.softwarepatch.com/windows/index.html

изпревариха ме..... :blink::cool:

изпревариха ме..... :blink::cool:

Не са. Този сайт го знам и не предоставя всички излезли ъпдейти до момента. Има пропуски в него.

Здравейте! Проблема ми е там че снощи брат ми игра на компютъра ми и явно е вкарал някакъв вирус който тотално премахна лентата на задачите. Когато кликна Search в моя компютър не излиза нищо. Opera и Internet Explorer не работят а само Mozilla. Моля помогнете ми или просто кажете къде да намеря System restore. ПП. Операционната ми система е WinXP SP3.

Редактирано от niki ch (преглед на промените)

Здравейте! Проблема ми е там че снощи брат ми игра на компютъра ми и явно е вкарал някакъв вирус който тотално премахна лентата на задачите. Когато кликна Search в моя компютър не излиза нищо. Opera и Internet Explorer не работят а само Mozilla. Моля помогнете ми или просто кажете къде да намеря System restore.

ПП. Операционната ми система е WinXP SP3.

ако наистина смяташ, че имаш вирус/някакво наличие на зловреден код на сиsтемата,следвай напътствията от тая тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=132819.

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

Опитах да инсталирам посочените програми ама когато ги стартирам не излиза нищо. Същото и с със скайп, winamp, system restore, Opera, Internet explorer и др. Мисля че ще трябва да преинсталирам компютъра и да забраня на брат ми да сяда на него ;) .

.. значии браузъра ми е интернет експлорер и не мога да вляза в импулсе.бг ! на всички други компютри става само на моя не ;( и другото искам да си преинстал компа обаче не мога да намеря диска за уиндолса :speak: ХЕЛПП

Редактирано от deb0ra (преглед на промените)

.. значии браузъра ми е интернет експлорер и не мога да вляза в импулсе.бг ! на всички други компютри става само на моя не ;( и другото искам да си преинстал компа обаче не мога да намеря диска за уиндолса :) ХЕЛПП

Еми като неможеш да си намериш диска на Windows има торент тракери ... Не съм Ванга, че да ти кажа къде си го забутал :speak: А пробва ли с друг browser да влезеш в impule.bg ? И трето, почистваш ли си browser-а от време на време. Ако не си време му е да го направиш. Тогава пробвай пак да влезеш...

здравейте нов съм тук и нз дали пи6а на правилното място но имам проблем компа не иска да ми боотне диска с windowса а си4ко съм чо нагласил то4но както трябва но странното е 4е проблема е само ти този win а уж е оригинален истеглиха ми го от сайта на ФМИ пробвах с 5 различна програми да го запи6а на 5 диска се не 6tе плс help .. P.S и сажелявам че пиша така но нямам български в момента и си го преведах от абв

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.