Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Windows XP (обединена)

Featured Replies

Със хп явно затова снощи не съм инсталирал нищо във сайта има много и се обърквам

Значи изтегли си driver genuise 9 pro от замундата и натисни изтегляне и инсталиране и после кажи отново

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 280,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Значи изтегли си driver genuise 9 pro от замундата и натисни изтегляне и инсталиране и после кажи отново

Оставих само тези проблемните

Оставих само тези проблемните

Добре и стана ли сега

Инсталирах но,тези продължават да се във жълто

Ето инсталирай това и после погледни пак http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R161378&SystemID=INS_PNT_PM_1520&servicetag=&os=WW1&osl=en&deviceid=12084&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=1&libid=5&fileid=216131

Инсталирах но,тези продължават да се във жълто

Обърнахте темата на Скайп-чат...Автора,напиши си точния модел на лаптопа,за да ти дадем линк за теглене на драйверите.

Аз ти дадох линк пробвай бързо

Седътси въе жълто

Какво ???

Обърнахте темата на Скайп-чат...Автора,напиши си точния модел на лаптопа,за да ти дадем линк за теглене на драйверите.

DELL500

DELL500

От тук http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=ed&cs=RC1077616&l=en&s=pad&ServiceTag=&SystemID=VOS_N_500&os=WLH&osl=en&catid=&impid= тегли всички необходими драйвери.За Bluetooth e в Network,инсталирай си всички драйвери,като не забравиш да настроиш ОС в полето Operating System:!

От тук http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=ed&cs=RC1077616&l=en&s=pad&ServiceTag=&SystemID=VOS_N_500&os=WLH&osl=en&catid=&impid= тегли всички необходими драйвери.За Bluetooth e в Network,инсталирай си всички драйвери,като не забравиш да настроиш ОС в полето Operating System:!

Благодаря вече всичко е ок,извинявам се за правописните грешки снощи но си пишех и по skype :(

Значи ето така е сега трябва да натисна върху акаунта ми за да вляза а преди само си влизаше в акаунта... защо е така? Как мога да го оправя влизането да е автоматично?

http://support.microsoft.com/kb/315231/bg

Или Start -> Run -> control userpasswords2 -> Еnter

Mаркираш потребителя, който искаш да се стартира автоматично и махаш отметката от Users must enter... -> Apply -> ОК -> Рестартираш

http://support.micro...om/kb/315231/bg

Или Start -> Run -> control userpasswords2 -> Еnter

Mаркираш потребителя, който искаш да се стартира автоматично и махаш отметката от Users must enter... -> Apply -> ОК -> Рестартираш

Жив и здрав братле!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Като стартирам пц-то ми излиза този прозорец ! От какво може да се е получило това нещо,и може ли,да го спра да не излиза повече ?

Публикувано изображение

Благодаря предварително :)

Като стартирам пц-то ми излиза този прозорец ! От какво може да се е получило това нещо,и може ли,да го спра да не излиза повече ?

Публикувано изображение

Благодаря предварително :)

Предполагам, че ще се оправи по следния начин: Редактирай boot.ini и махни излишния ред. Файла е скрит (трябва да настроиш да ти се виждат скритите файлове), отваря се с текстов редактор и се намира в C:

Нещо се е случило с часовите ми зони.. просто ги няма. Тук е единствено нашата часова зона. Някакви идеи как да оправя проблема?post-61365-1272543133,9_thumb.jpg

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Ами Windows-а не е рязан, използвам един и същ диск повече от 2 години и съм го използвал за много компютри и за пръв път виждам подобно нещо

Редактирано от deso_bg (преглед на промените)

Здравейте.Имам малък проблем който не разбирам, и ре ших да попитам тук във форума. Ако е възможно да получа съвет. Не знам да ли съм на правелното място, но ако не съм поправете ме. Та значи проблемът е следният: На мой приятел нещо се е случило със компа му и неще да зареди windows, стига до там където на черен екран пише windows и от долу върви пунктирана линия и до там неще да зареди.Реших да го преинсталирам стигам до момента на преформатиране тоест то си преминава и след това ми изписва ето товаpost-269670-1272549406,59_thumb.jpg Пробвах със друг диск да преинсталирам пак същото ми изписва . А и със двата диска съм преинсталвал и не е имало проблеми до сега .Компютърат му е 1Gb ram 150 Gb hard disk, за друго не се сещам.

Здравейте.Имам малък проблем който не разбирам, и ре ших да попитам тук във форума. Ако е възможно да получа съвет. Не знам да ли съм на правелното място, но ако не съм поправете ме. Та значи проблемът е следният: На мой приятел нещо се е случило със компа му и неще да зареди windows, стига до там където на черен екран пише windows и от долу върви пунктирана линия и до там неще да зареди.Реших да го преинсталирам стигам до момента на преформатиране тоест то си преминава и след това ми изписва ето товаpost-269670-1272549406,59_thumb.jpg Пробвах със друг диск да преинсталирам пак същото ми изписва . А и със двата диска съм преинсталвал и не е имало проблеми до сега .Компютърат му е 1Gb ram 150 Gb hard disk, за друго не се сещам.

ТРЯБВАТ МУ НА ТВОЯ ПРИЯТЕЛ САТА ДРАЙВЕРИ или намери с интегрирани драйвери или превключи хардиска на атаа режим

Не разбирам как се е сменило от ата на сата предполагам.Преди година само на същият компютър съм му преинсталирал със един от тези два диска и тогава не е имало проблем.Попитах приятеля ми дане би да е влизал във биоса и без да иска да е променил нещо, каза че не е влизал.Друг начин има ли да се промени от самосебе си.Но ако е от това тогавазащо не зареждаше уиндоуса.

Тва няма общо със сата драйверите,ако беше райд щеше да изпише че не отчита хард дискове,решението е да изключиш райд функцията от биос, що се отнася до това трябва да си изтриеш партишъните и да създадеш нови,като C го форматираш с бърз формат NTFS (в противен случай може да не иска да се форматира) а D да го форматираш с бърз формат под уиндоус. ПС: Разкачи сатата и го закачи на сата 1 канал, и пробвай така,В противен случай ако не тръгне един приятел си беше взел АТА/САТА канектор и диска му минава през АТА канала за да работи.

Редактирано от spellsingero (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.