Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Windows XP (обединена)

Featured Replies

Колеги за повечето проблеми описани по-горе има едно решение-Tune up 2010-поправка на диск-дълбоко сканиране-резултат в рамките на 30 минути :(:)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 283,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нещо не ми допада тая версия на TuneUp - ползвам 2009, която ми се вижда по- подходяща.

Нещо не ми допада тая версия на TuneUp - ползвам 2009, която ми се вижда по- подходяща.

същата е плюс туй-онуй :P

Здравейте, може ли някой да ми каже, как мога да видя кой CDkey е използван при инсталацията на XP??

Здравейте, може ли някой да ми каже, как мога да видя кой CDkey е използван при инсталацията на XP??

Би трябвало да стане с Everest или WinXP Manager. 

Пишиш в познатите тракери ХР-СП2 и готово.Тука малко трудно да ти кажат.

Пишиш в познатите тракери ХР-СП2 и готово.Тука малко трудно да ти кажат.

Ами аз хубаво ще напиша, но нали се сещаш, че ще излязат стотици релийзи на уж "чисти" прозорци и затова се допитвам до вашето мнение. Благодаря на @activate :giggle1:

Здравейте отново!

Сега ще ви кажа какво стана. Изтрих С и едно приятелче ми донесе диск за преинсталиране, явно по-добре направен, с подходяща програма за boot cd. С една дума тук всичко което изчетох за направата на такъв диск чрез nero са пълни глупости.

Моля ви не заблуждавайте не лъжете. Да не сте се споразумяли всички разбиращи да не казвате докрай как се оправят проблеми с Windows, та да ви викаме срещу заплащане? Разочарована съм, за втори път ми се налага да се допитам до вас....

Редактирано от ayouny (преглед на промените)

Днеска свалих едно филмче но вместо в папаката филми го сложих в игри .. Опитах се да го преместа при филмите но не става дава грешка

Днеска свалих едно филмче но вместо в папаката филми го сложих в игри .. Опитах се да го преместа при филмите но не става дава грешка

Редактирано от zIndo (преглед на промените)

Ето тази .. дадох Send error report и ми показа грешка във фаил Ole32.dll

Сега трябва да гадаем, каква грешка дава.

Спри торент-клиента и тогава го мести.

Аз изтрих филма от торент задачата ..

бтв : като дадох .. старт меню -> търси -> пак същото

Аз ли криво казах, ти ли криво ме разбра ! Какво пак същото ? Същата грешка ли ? Това не ще да е резултат само на местене на филм. Провери в Event log-а за грешки.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Аз ли криво казах, ти ли криво ме разбра !

Какво пак същото ? Същата грешка ли ?

Това не ще да е резултат само на местене на филм.

Провери в Event log-а за грешки.

аз свалих една друга програмка казва се : registry booster тя ми намери 190 ерора изчисти ги и пак така . Сега свалих тази програмка и ...

Незнам какво да права с нея отворих я и ми стартира сървър , лог анализатор и тем подобни накрая ми исписа да се свържа с локалхост 8400

По принцип като изтриеш торента от менаджера/аз ползвам FDM/му забраняваш да се сийдва в мрежата ако е активирана опцията за сийд от менаджера.По този начин програмата не го ползва и би трябвало да можеш свободно да манипулираш с файла.В твоя случай имаш грешка-пробвай с рестарт и след това да го преместиш,ако нестане инсталирай си Unlocker 1.8.8-десен клик върху файла-кликваш на иконката на Unlocker-опция отключи всички и след това би трябвало да нямаш проблеми с преместването.Програмката е ценна и ще ти трябва в много подобни случаи.

Нарочно ли пропускаш постовете ми ? Аз нямам проблеми с компютъра, и не мисля да си губя повече времето.

По принцип като изтриеш торента от менаджера/аз ползвам FDM/му забраняваш да се сийдва в мрежата ако е активирана опцията за сийд от менаджера.По този начин програмата не го ползва и би трябвало да можеш свободно да манипулираш с файла.В твоя случай имаш грешка-пробвай с рестарт и след това да го преместиш,ако нестане инсталирай си Unlocker 1.8.8-десен клик върху файла-кликваш на иконката на Unlocker-опция отключи всички и след това би трябвало да нямаш проблеми с преместването.Програмката е ценна и ще ти трябва в много подобни случаи.

добре моя грешка забравил съм да ви покажа какъв по-точно е ерора

ето това е

ОМГ немога да кача и скрийн :cool:

http://hltv.znih.com/?f=pictures&type=0&id=1360822 тука открих на един приятел зниха така и така го е изтрил вижте там . Извинявам са за неудобството

Нарочно ли пропускаш постовете ми ?

Аз нямам проблеми с компютъра, и не мисля да си губя повече времето.

Не не е нарочно ... извинявам се . Да същия ерор -> донт сенд и сенд ерор репорт ..

Бъди коректен за да може адекватно да ти се помогне.KEN е с по-голям опит и ти препоръчвам да се вслушаш в напътствията му.

Бъди коректен за да може адекватно да ти се помогне.KEN е с по-голям опит и ти препоръчвам да се вслушаш в напътствията му.

опитвам се да бъда конктретен но .. немога да прикача фаила :х . Вирус ли е линдолса ли нещо се бъгна ?

сега сканирам и с Error repair Professional надявам се поне тя да помогне

И тя не помогна

Ето сега и в скайп ... като тръгна да пиша на някой или се отписва или даде дно'т сенд .. като стартирам опера или някоя друга програма ми се показва това : бтв немога да качвам скрийнове

@ayouny, търси проблема в себе си. И си оправи правописа.

Не ви изнася написаното Публикувано изображение сбогом! Ако искаш поправи ми превописа с радост ще приема! Мога да науча нещо ново, знае ли човек...

Редактирано от ayouny (преглед на промените)

Не ви изнася написаното Публикувано изображение сбогом! Ако искаш поправи ми превописа с радост ще приема! Мога да науча нещо ново, знае ли човек...

Просто пишеш глупости, без да знаеш за какво става въпрос. И като гледам начина ти на писане, едва ли ще научиш нещо ново.

Имам малка мрежа с компютри с WinXP. Забелязах, че при единия става следното - в споделена папка има подпапки. За момента всичко се чете - в тия подпапки мога да влизам по мрежата без да съм ги споделял изрично. Но ако създам нова подпапка вътре в споделената и се оказва че не мога да влизам в тая нова подпапка. Ако махна споделянето на въпросната основна, споделена папка и след това отново я споделя, вече мога да влизам и в проблемната нова подпапка. Как може да се разреши тоя проблем, за да не правя такава гимнастика след всяка новосъздадена подпапка?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.