Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Windows XP (обединена)

Featured Replies

Искам да попитам преди два дни си преинсталирах Windows a, ъпдейтна се до SP2 а от вчера се мъчи да се ъпдейтне до SP3 но не става започва да зарежда 3 зелени черти и до там.Бихте ли ми казали защо?До сега винаги се е ъпдейтвал с този диск с който направих преинстала.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 283,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Искам да попитам преди два дни си преинсталирах Windows a, ъпдейтна се до SP2 а от вчера се мъчи да се ъпдейтне до SP3 но не става започва да зарежда 3 зелени черти и до там.Бихте ли ми казали защо?До сега винаги се е ъпдейтвал

с този диск с който направих преинстала.

Виж за грешки в Event viewer-а

Виж за грешки в Event viewer-а

Би ли ми обяснил къде се намира това нещо,или трябва някаква програма за да се оправи?

Би ли ми обяснил къде се намира това нещо,или трябва някаква програма за да се оправи?

Start - Run - eventvwr.msc и Enter

Опитай инсталиране на SP3 при изключена антивирусна.

И още : http://support.microsoft.com/kb/949377

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Здравейте!Днес ми изписа, че ми изтича някаква парола след 14 дни.Проблема е в това,че нямам такива.Направих нов акаунт ама зарежда 4 минути-смених и комп името.После изтрих новият акаунт и възтанових до вчера сутринта--и сега е добре,обаче незнам дали след 1-2 дена няма пак да се появи проблема. :magnifier: w-pro-sp3

Здравейте!Днес ми изписа, че ми изтича някаква парола след 14 дни.Проблема е в това,че нямам такива.Направих нов акаунт ама зарежда 4 минути-смених и комп името.После изтрих новият акаунт и възтанових до вчера сутринта--и сега е добре,обаче незнам дали след 1-2 дена няма пак да се появи проблема. :magnifier: w-pro-sp3

Напиши във замунда windows v.a.l.i.d.a.t.i.o.n (без точките) и свали програмката, тя ще ти направи Хр-то легално.

Напиши във замунда windows v.a.l.i.d.a.t.i.o.n (без точките) и свали програмката, тя ще ти направи Хр-то легално.

Нямам проблем със звездички и ъпдейти http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

peter69pl, виж дали имаш отметка на "Password Never Expires" за акаунта/акаунтите си:

Публикувано изображение

Стъпките, с които можеш да стигнеш до показаното на снимката, са написани тук.

(Edit: Съжалявам за голямата снимка, но не ми се получиха нещата с thumbnail-а)

Да имам!Ако пак се появи ще пиша във форума.Ще изчакам ден-два :speak:

Ако се появи, дай точното съобщение или снимка. Ще е по-лесно да ти помогнат.

Редактирано от trosho (преглед на промените)

peter69pl, виж дали имаш отметка на "Password Never Expires" за акаунта/акаунтите си:

Публикувано изображение

Стъпките, с които можеш да стигнеш до показаното на снимката, са написани тук.

Да имам!Ако пак се появи ще пиша във форума.Ще изчакам ден-два :speak:

Липсват ми голяма част от програмите на Start Меню, All Programs. Как бих могъл да ги възстановя и какви са възможните причини за изчезването им. Операционната ми система е Windows XP Pro SP2

Липсват ми голяма част от програмите на Start Меню, All Programs. Как бих могъл да ги възстановя и какви са възможните причини за изчезването им.

Операционната ми система е Windows XP Pro SP2

опитай поправка на диск-tune up ;)

Преди време имах подобно-изчезнаха вирт дискове и сд-двд.Пуснах дълбок скан с ТУНЕ УП-проблема се реши за 20 минути-файлове и настройки-възтановени :yanim:

Значи ся един приятел иma доста сериозни проблеми с wind. Всичко на декстопа му изчезва всички програми трябва да се инсталират на ново и след рестарта пак сичко отначало. Тръгнах да му преинсталирам wind. и сложих диска тръгна и тъкмо там до кЪдето трябва да ми покаже дали искам да форматирам харда и т.н ми излиза селедната грешка Stop:c000221 unknown hard error\ systemRoot\system32\ntdll.dll и то на син фон и толкоз пробвах 5-6 пъти едно и също е. Някакви идеи :P

Значи ся един приятел иma доста сериозни проблеми с wind. Всичко на декстопа му изчезва всички програми трябва да се инсталират на ново и след рестарта пак сичко отначало. Тръгнах да му преинсталирам wind. и сложих диска тръгна и тъкмо там до кЪдето трябва да ми покаже дали искам да форматирам харда и т.н ми излиза селедната грешка Stop:c000221 unknown hard error\ systemRoot\system32\ntdll.dll и то на син фон и толкоз пробвах 5-6 пъти едно и също е. Някакви идеи :P

Като изключим правописа ти, който е под всякаква критика, има две възможни причини за тази грешка при инсталация :

1.)да има хардуерен проблем

2.)лош Windows - или дискът е повреден, или самата инсталация е бъзикана от някой "специалист" и е орязана.

Решения на проблема :

1.)проверка на хардуера : РАМ, харддиск, лош контакт с видеокартата - вади се всичко, проверява се, почиства се от прах и мръсотии

2.)инсталация с нов Windows ( винаги е за предпочитане оригинална версия, а не някоя разяна от незнайно кой компютърен гуру-муру )

Някой знае ли как да върна опциите в power optoin properties в раздел power schemes изчезнаха опциите? post-163741-1263758696,23_thumb.jpg

След като преинсталирам Windows XP + SP3, започва теглене от сайта на Microsoft и инсталиране на 66 update. Може ли този процес да се автоматизира - т.е. да си ги сваля веднъж и след това да си ги инсталирам?

Моя приятелка ме помоли да почистя регистрите и да почистя системата от зловреден софтуер.Качих Malwarebytes' Anti-Malware,сканирах-40 обекта.Изтрих ги и след това качих Advanced Sistem Care и почистих регистрите.Рестартирах и след това Windows-а ми поиска да го активирам.Пробвах с един кей който случайно имах само да го регистрирам,без активация,но не го приема.Има ли някакъв начин да го излъжа,защото има много важни програми и данни,които трябва да се запазят.Не ми дава въобще екрана за влизане в Safe mode.Windows-а е ХР SP2. Благодаря предварително на отзовалите се!

Редактирано от kostadin_p1 (преглед на промените)

Мен ме интересува само да вляза и да мога да презапиша информацията на външен твърд диск-много е важна!Компа вече доста стар и вече няма да се използва!

упс, разбрал съм грешно - извинявам се как не ви дава избор за save mode? F8 преди да е заредил уиндоус? както и да е- може би с някое linux live cd или ако ще е по-лесно опитайте с win7 live cd от маймунда

Здравейте, появява ми се проблем при опит за инсталиране на програмата Thinapp. Да спомена, че вчера използвах темата за оптимизация на уиндоус и спирах сервизи, които бяха описани в темата, като ненужни. Ето го и самия проблем:

Здравейте, появява ми се проблем при опит за инсталиране на програмата Thinapp. Да спомена, че вчера използвах темата за оптимизация на уиндоус и спирах сервизи, които бяха описани в темата, като ненужни. Ето го и самия проблем:

Копието, което си краднал не е читаво

Копието, което си краднал не е читаво

Благодаря много :blink:

Здравей те! Имам малък проблем немога да инсталирам последните актуализации на Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3) дава тази грешка Кодекс:0x51F всички други актуализации се инсталират само тази неможе досега несе беше случвало ползвам ХП 2002.Показва това ая имам инсталирана

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.