Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Windows XP (обединена)

Featured Replies

Идеи много, но само ти знаеш как си надробил попарата. Първо може да ресторнеш уина преди своите действия. Ако няма възможност, просто с рипеър, ако и това не помогне, остава clean instalation...

System restore е изключен отдавна.

Преинсталиране на системата е изключено да се прави.

Други идеи ?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 283,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Други идеи ?

До колкото си спомням, подобен тип програми, правят бекъп на регистрите и би трябвало да има някаква опция за ресторване на операцията, която е породила проблема. Поразрови ги малко и може да изскочи заека.

Други идеи ?

Провери за грешки в логовете.

Влез през друг акаунт (може и нов да е) и виж дали и там е същото.

В краен случай може да направиш поправка на системата.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Провери за грешки в логовете.

Влез през друг акаунт (може и нов да е) и виж дали и там е същото.

В краен случай може да направиш поправка на системата.

Event viewer

не показва никакви грешки в системата или приложенията.

Влязох и през администраторския акаунт , рестартирах - и там е същото положение.Всички промени, които съм направил във настройките за разглеждане се зануляват.

Не е възможно възтановяване на регистрите поради простата причина, че не съм правил копия преди почистването.

Не ми се рискува с поправка на системата, защото по принцип не би трябвало да мога да правя това и ако при нея се омажат тотално нещата ще трябва да давам обяснения.

Погледни за всеки случай този ключ, каква стойност има : HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentverion\polices\explorer\NoSaveSettings и ако е 1 я направи на 0 Ще трябва и рестарт след това.

http://uroci.net/urok/1274/%D0%92%D1%8A%D0%B7%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-Windows-XP-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.html Това е линк към една статия, при която се възстановяват нещата без преинсталация, в следсвие на заразяване с вируси. Виж дали те устройва. http://www.dimisoft.net/infusions/pro_download_panel/download.php?did=423 Ето и една програмка, която според мен може да свърши работа.

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Погледни за всеки случай този ключ, каква стойност има :

HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentverion\polices\explorer\NoSaveSettings

и ако е 1 я направи на 0

Ще трябва и рестарт след това.

Мда.

На единица е, но при опит за промяна дава следната грешка :

Публикувано изображение

http://uroci.net/urok/1274/%D0%92%D1%8A%D0%B7%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-Windows-XP-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.html

Това е линк към една статия, при която се възстановяват нещата без преинсталация, в следсвие на заразяване с вируси. Виж дали те устройва.

Не ме устройва, разбира се.

Това се отнася до поправка на системата - много добре знам как се прави това, но не искам да го правя.

По-горе казах вече защо.

http://www.dimisoft.net/infusions/pro_download_panel/download.php?did=423

Ето и една програмка, която според мен може да свърши работа.

Проблемът ми най-вероятно се дължи на подобният на тази програма Registry cleaner , който е интегриран в WinXp menager и с CCleaner.

Смятате ли, че би свършило работа ръчкането с още една програма ?

Дай си права за писане в ключа.

Десен бутон - Permissions

тц.

Оправих го но - същата история с настройките.

И трите акаунта не помнят нищо.

p.s. грешката преди малко ми е била, че бях под рестриктивния акаунт.Стойността сега е на нула, но ефектът също е нулев.

Няма ли някъде из скапаните регистри ключ за запаметяване на визията или в services ?

Баси тъпотията.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

userinit.exe си е на мястото, пътят в посоченият ключ е правилен, но ефектът е никакъв.

userinit.exe си е на мястото, пътят в посоченият ключ е правилен, но ефектът е никакъв.

Освен да си пуснеш логовете от сканиране с HiJackThis в съответната тема ...

Освен да си пуснеш логовете от сканиране с HiJackThis в съответната тема ...

ok.

след малко ще го направя - побърка ме това животно тук.

мерси за отзивчивостта.

Бях чувал за този проблем, но само чувал, до колкото помня, това беше помогнало тогава, но ако някой разбира от поправки в регистрите да го погледне. Дано помогне. http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/savesettings.reg

Здравей те,когато си купих лаптопа с него ми дадоха и диск с уиндоус хп на място го инсталираха (ЕМ тел),въпроса мие следния никъде в документите не намирам лицензния код на диска,ако ми се наложи да преинсталирам как да разбера кода се пак съм си го платил,ако въпроса ми е глупав моля да ме извините новаксъм.

Виж за лепенка някъде по лаптопа, обикновено отдолу. Ако никъде няма лепенка, са ти инсталирали нелегален Уиндоус. Офертата включвала ли е ОС заедно с лаптопа?

Виж за лепенка някъде по лаптопа, обикновено отдолу. Ако никъде няма лепенка, са ти инсталирали нелегален Уиндоус. Офертата включвала ли е ОС заедно с лаптопа?

Да включваше има лепенка това ли е кода има първо 5 групи числа и букви под тях има още 2 групи

Редактирано от marinlp (преглед на промените)

само големия номер разделен с тиренца (хххх-ххххх-....)

Здравей те малко помощ изчезнами иконката за смяна на езика на нейно място излиза това как даго оправя

Здравей те малко помощ изчезнами иконката за смяна на езика на нейно място излиза това как даго оправя

Цъкни на таскбара и в менюто тулбар сложи чафка на лангуич бар.

Цъкни на таскбара и в менюто тулбар сложи чафка на лангуич бар.

С това се справих сега обаче имам друк проблем цялата подредба на клавиатурата ми е разбъркана и незнам как да я оправя като на тисна п ми излиза (з)сега ползвам за да пиша тази тук която е над полето.Пробвах инсталирах друга подредба несе получава като сменя езика на бг ништо не намирам по клавиатурата сичко е разбъркано

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.