Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Windows XP (обединена)

Featured Replies

Освен това акробата може погледне: това. За темата Luna става дума...

Аз Luna-та си я имам в Desktop-->Properties само дето не ми дава да избирам други теми освен Classic-a

:rolleyes:

Редактирано от acrobata0203 (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 280,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз Luna-та си я имам в Desktop-->Properties само дето не ми дава да избирам други теми освен Classic-a

:rolleyes:

В темата, която посочих има написано следното:

Изтегляш един ZIP файл: Restore Luna Theme

И още писания...

Сигурен съм, че не си направил това, което съм написал.

Със здраве.

В темата, която посочих има написано следното:

И още писания...

Сигурен съм, че не си направил това, което съм написал.

Със здраве.

Да изтеглих го, заместих вече имащата Luna.theme и пак нищо, май ще трябва преинстал Публикувано изображение

Даже заместих цялата папка Themes

Редактирано от acrobata0203 (преглед на промените)

Да изтеглих го, заместих вече имащата Luna.theme и пак нищо, май ще трябва преинстал Публикувано изображение

Даже заместих цялата папка Themes

Според мен е най-добре да не преинсталираш. А да вземеш да си инсталираш на чисто с триене на дялове и създаване наново на следното:

*Читав Windows XP SP3 с пълни обновявания до момента (за справка - последният сервизен пакет за XP е SP3).

*Кирилизация за фонетика на български език - виж във форума как става, не използвай ФлексТъп.

*Програма за сигурност - виж форума за сигурност и антивирусна защита.

И никога не използвай за тунинг, чистене на разните му регистри популярните тарикатски бъгавии.

Но ако ти се занимава и искаш да си сигурен за това, че след като ще преинсталираш ще си чист - погледни този форум.

аз имах същия проблем, даже със загуба на аудиодрайверите, като се налагаше да ги преинсталирам със всяко включвана на компа. но използвам superantispyware pro и тя ми реши проблема!! пробвай с нея и тогава преинсталирай, ако се налага!

НЕ знайно как като си пусна колоните и се чува едно пищене .... Чрез тази програма се чува същия звук http://4storing.com/8eem29/6a8b543a01e0ae3be6e585a63140bce2.html ... Обаче ся спрял сам програмата и не знам от кое се чува това бучене ...

Здравеите моя проблем е следния много бързо ми зарежда вина и немога да си влезна в биса ,колкото и да натискам DEL от ряз зарежда вина и немога да влезна в биса:) имали някъква програма или спасителен диск ,команда някъква може би за да влезна в биоса. явно проблема е в клавиатурата бутона DEL не е активен по време на зареждането защото с F11 боот менюто нямам проблем някои да даде съвет ?

Редактирано от zarko (преглед на промените)

Здравеите моя проблем е следния много бързо ми зарежда вина и немога да си влезна в биса ,колкото и да натискам DEL

от ряз зарежда вина и немога да влезна в биса:) имали някъква програма или спасителен диск ,команда някъква може би

за да влезна в биоса.

явно проблема е в клавиатурата бутона DEL не е активен по време на зареждането защото с F11 боот менюто нямам проблем

някои да даде съвет ?

Ако ти се е прецакал DEL бутона, пробвай с другият DEL, със сигурност трябва да имаш поне два бутона, освен ако не си с лаптоп. Или ако ти е настолен комп-а пробвай в краен случай да си извадиш батерията на дъното и да я сложиш пак. Това ще ти нулира настройките на BIOS-а.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Здравеите моя проблем е следния много бързо ми зарежда вина и немога да си влезна в биса ,колкото и да натискам DEL

от ряз зарежда вина и немога да влезна в биса:) имали някъква програма или спасителен диск ,команда някъква може би

за да влезна в биоса.

явно проблема е в клавиатурата бутона DEL не е активен по време на зареждането защото с F11 боот менюто нямам проблем

някои да даде съвет ?

Още докато натиснеш копчето и натискаш многократно F8 F11 или DEL! Предполагам че Quick boot(това е за по-бързо зареждане като пропуска тестовете, когато е включено се появява черен екран и направо почва да зарежда windows-a) и Quiet boot(тва е да ти се появява логото на компа-ако не се появява значи quiet boot е изключено) са включени- Ако успееш да влезеш в БИОС-а отиди на Advanced BIOS Feauters и дай на qick boot и quiet boot- disabled за да ги изключиш и натисни F10 за да сейфаш настройките!

[...] Това ще ти нулира настройките на BIOS-а.

и каква работа му върши нулирането на BIOS?

zarko клавиша трябва да се натисне/натиска доста преди компютъра да помисли за windows - още със стартирането на компютъра

Здравейте! Днес един приятел си е преинсталвал windowsa и след като си е сложил драйвърите за звука му се е появил странен проблем. Звуците на Windowsa и идващи от flash videa през browser /vbox7.com/YouTube и т.н/ са били тихи и без басс...имате ли си напредстава как да се оправи това ? ПП Преинсталирал е драйвърите няколко пътя но без резултат

Здравейте,

напоследък машината ми се стартира доста бавно и 3 пъти по-бавно се изключва+чуствително забавяне на интернета ми.понеже незнам какво би трябвало да се стартира с компютъра ще пейстна тук това което върви в момента правено с SUPERAantispyware

ето и снимка от CCleaner на това което се стартира с ОС.отбелязаното с червено е това което знам какво е и искам да се стартира с ОС.ако някой разбира и има желание ,нека хвърли 1 око дали има нещо което не трябва да се стартира или евентуално бави системата.ще съм му благодарен!!!

Публикувано изображение

ОС е Windows XP. Настройките на десктопа са неактивни (((. Не приема картинки и каквото и да е(включително стандартно заложените) освен монохромен цвят. Някаква идея от каде го боли????

Днеска послучайност видях,че папката Линдолс ми е 40ГБ (57ГБ имам общо в Ц и сега са свободни само 1,45 Публикувано изображение ).

Сигеран съм,че не е възможно попринцип папката Линдолс да си е толкова!Открих ,че има и някакви 14 невидими файла.Накой може ли да ми помогни как да си оправя папката ? Ак е вирус как да го премахна ?

Много Ви моля за помощ!

П.С:Извинете за отделната тема преди малко,много се притеснявам да нестане нещо на линдолса...

Днеска послучайност видях,че папката Линдолс ми е 40ГБ (57ГБ имам общо в Ц и сега са свободни само 1,45 Публикувано изображение ).

Сигеран съм,че не е възможно попринцип папката Линдолс да си е толкова!Открих ,че има и някакви 14 невидими файла.Накой може ли да ми помогни как да си оправя папката ? Ак е вирус как да го премахна ?

Много Ви моля за помощ!

П.С:Извинете за отделната тема преди малко,много се притеснявам да нестане нещо на линдолса...

1. Ако се съмняваш, че е вирус хвърли едно око на тази тема " http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=132819 ".

2. Пусни опцията " Disc Cleanup " , зада освободиш малко място.

3. Не бутай невидимите файлове ако не знаеш какви са.

П.С: Оправи си малко правописа.

Здравейте,

напоследък машината ми се стартира доста бавно и 3 пъти по-бавно се изключва+чуствително забавяне на интернета ми.понеже незнам какво би трябвало да се стартира с компютъра ще пейстна тук това което върви в момента правено с SUPERAantispyware

ето и снимка от CCleaner на това което се стартира с ОС.отбелязаното с червено е това което знам какво е и искам да се стартира с ОС.ако някой разбира и има желание ,нека хвърли 1 око дали има нещо което не трябва да се стартира или евентуално бави системата.ще съм му благодарен!!!

Публикувано изображение

Сега ще коментирам снимката ти от CCleaner - а .

Вторият ред е с приложение на Google, което може и да спреш.

На втората червена точка се намира uTorrent, който ако не те мързи да го вкличваш всеки път със стартиране на компютъра може да го спреш.

4 - ят ред също можеш да го метнеш на не.

Скайпа също натоварва компютъра особенно ако е стар. Затова спри и него от включване автоматично.

Останалите си ги остави както са сега.

Добър Вечер, Значи проблема е, че влязох в регистрите(за XP SP2 става въпрос) и смених в HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentContro lSet\Contr ol\Windows CSDVersion за да излъжа системата, че съм със СП3. Tръгнах да сменям драйвърите и забравих да върна стойността на CSDVersion, като дадох ънинстал на драйвърите ми изписа, че е настъпила някфа грешка и т.н.. След това дадох рестарт и сега Вин-а стига до мястото при което се зарежда, там с логото и онова синьото дето се врътка, стига до средата и дава черен екран, но продължава да се чете от харда, демек лампичката мига, пробвах сейф мод, нестана, сейф мод през дос също. И сега се обръщам към вас, какво да правя, може ли да се пусне систем рестор? Сега пиша от втория Уин на харда. Редактирането на регистрите или пълното дейнсталиране на драйвърите ще помогнат ли и как да го направя през 2-ра ОС.

Редактирано от telelele (преглед на промените)

1. Ако се съмняваш, че е вирус хвърли едно око на тази тема " http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=132819 ".

2. Пусни опцията " Disc Cleanup " , зада освободиш малко място.

3. Не бутай невидимите файлове ако не знаеш какви са.

П.С: Оправи си малко правописа.

Сега ще коментирам снимката ти от CCleaner - а .

Вторият ред е с приложение на Google, което може и да спреш.

На втората червена точка се намира uTorrent, който ако не те мързи да го вкличваш всеки път със стартиране на компютъра може да го спреш.

4 - ят ред също можеш да го метнеш на не.

Скайпа също натоварва компютъра особенно ако е стар. Затова спри и него от включване автоматично.

Останалите си ги остави както са сега.

благодаря ти за вниманието

Добър вечер! Имам следния проблем. Windows XP се рестартира постоянно. Стига до екрана Windows XP loading и след това за миг се появява син екран и крашва. Пробвах Start windows with safe mod както и останалите опции, но без резултат. Слагам буутващо CD с ново XP но не ми дава опцията repair windows а направо install XP като трябва да посоча партишъна. Какво да правя? Има важна информация на този компютър. Благодаря предварително.

Ето какво се получава, когато опитвам да разглеждам файлове на един компютър по мрежата

Публикувано изображение

Предполагам, че се е получило след прилагане на някоя промяна на настройка при работа с TuneUp. Kak да възвърна мрежовия достъп - иначе споделените папки се виждат, но не може да се влиза в тях.

Здравей те когато получавам съобщение за ъпдейт на Windows XP Service Pack 3 версия 2002 ги приемам обновявам за белязах че папката на Windows малко по малко се увеличава в момента е 3.79гб.Колко всъщност трябва да бъде как да премахна не нужните файлове почистих с CCleaner регистрите но папката си е пак толкова.

Здравей те когато получавам съобщение за ъпдейт на Windows XP Service Pack 3 версия 2002 ги приемам обновявам за белязах че папката на Windows малко по малко се увеличава в момента е 3.79гб.Колко всъщност трябва да бъде как да премахна не нужните файлове почистих с CCleaner регистрите но папката си е пак толкова.

Нищо й няма на папката, спокойно.

Нищо й няма на папката, спокойно.

Добре но ако примерно папката стане 6-7гб, не трябвали старите ненужни неща да се премахват.

Добре но ако примерно папката стане 6-7гб, не трябвали старите ненужни неща да се премахват.

Щом имаш CCleaner, значи нямаш проблем - той си знае какво да маха. Не се опитвай ти, за да няма нова тема "Помощ, компа не баца"

Имам следният проблем: Преинсталирах си компютъра и си сложих Windows XP SP3. Оттогава ми излезе на десктопа това: You may be a victim of software counterfeiting. This copy of Windows did not pass genuine Windows validation. И не се маха и не мога да си сложа wallpaper. Мога ли да го махна и ако да как?

Имам следният проблем:

Преинсталирах си компютъра и си сложих Windows XP SP3. Оттогава ми излезе на десктопа това:

You may be a victim of software counterfeiting.

This copy of Windows did not pass genuine Windows validation.

И не се маха и не мога да си сложа wallpaper. Мога ли да го махна и ако да как?

Изтегли това

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.