Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Windows XP (обединена)

Featured Replies

Инсталирай чист Windows без integrated и др. подобни и всичко ще тръгне, гаранция.

предложи ми такъв :speak:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 283,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

От настройки на захраването, сложи отметка на APM.

USB клавиатурите не работят извън уиндоус, има опция в биоса "Enable USB Legacy" но незнам дали ще проработи,пробвай.

Ами според теб как ли ще иксталират тия които нямат PS2 на дъното ? Аз лично съм инсталирал такива .

Ами според теб как ли ще иксталират тия които нямат PS2 на дъното ? Аз лично съм инсталирал такива .

Дали си инсталирал такива не ме топли особено,но помогни на човека.

Здравейте. Моето не е точно проблем, а по скоро питане, тъй като не ми е съвсем ясно. Когато инсталирам Windows XP и отворя device manager-a се появяват на някои от устройствата въпросителни. Доколкото разбрах това означава, че за тях няма инсталирани драйвъри. Въпросът ми е: а възможно ли е да няма инсталиран драйвър и да не се показва въпросителна в дивайса? В случая не съм слагал нищо за видео картата, но в дивайса не ми изписва въпросителна?

Редактирано от ivaylo85 (преглед на промените)

Въпросът ми е: а възможно ли е да няма инсталиран драйвър и да не се показва въпросителна в дивайса? В случая не съм слагал нищо за видео картата, но в дивайса не ми изписва въпросителна?

Ами нали в самия Windows се съдържат драйвери за повечето чаркове на компютъра ... Някога да си инсталирал драйвер за процесор? И въпреки това няма удивителна за него, нали?

Как да обновя Windows XP на компютър, който не е свързан с Интернет?

Ами те ъпдейтите по принцип са ексе-та и си ги теглиш от комп с нет, записваш ги на флашка или диск и си ги инсталираш на твоя комп, просто е като гъбена чорба.

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

Ами те ъпдейтите по принцип са ексе-та и си ги теглиш от комп с нет, записваш ги на флашка или диск и си ги инсталираш на твоя комп, просто е като гъбена чорба.

От къде и как да ги сваля Updates?

Това сваляне и инсталиране едно по едно си е бая хамалогия! А, нещо автоматизирано?

Това сваляне и инсталиране едно по едно си е бая хамалогия! А, нещо автоматизирано?

Тук има такъв пакет , но е самоделка и не е гаранция, че не съдържа и друго, освен ъпдейти.Тук също ...

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Някои знае ли какъв е този файл ? Ако го премахна от "Task Manager-a" дали ще се появи наново ? По някои път излиза и ми товари компютъра (заедно) с "Helpsvc.exe".

Публикувано изображение

Благодаря предварително :blink:

Някои знае ли какъв е този файл ? Ако го премахна от "Task Manager-a" дали ще се появи наново ? По някои път излиза и ми товари компютъра (заедно) с "Helpsvc.exe".

Публикувано изображение

Благодаря предварително :blink:

Вероятно това е антивирусната ти програма AVG

Вероятно това е антивирусната ти програма AVG

.....или на Avira Antivir Personal,не мога да се сетя на коя от двете точно.зависи коя ползваш :blink:

ако се опиташ да килнеш процеса,трябва да ти откаже достъп.това си спомням от комповете,на които съм слагал Avira.и за всеки случай пусни по един скан с Malwarebytes Antimalware и Superantispyware.

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

.....или на Avira Antivir Personal,не мога да се сетя на коя от двете точно.зависи коя ползваш :yanim:

Да,с такава антивирусна съм.Аз ще пусна един скан с "Malwarebytes" но нищо не открива - преди малко погледнах кога за последно съм сканирвал (18.05).Дори и с DR.Web съм сканирвал и пак нищо.

Проблема го имам доста отдавна !

Ако проблемът ти е, че понякога този процес товари компютъра, то има два варианта - антивирусната се включва да сканира и заради това заема процесорно време (изключваш сканирането); или махаш тази антивирусна и слагаш друга, или караш без такава.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Здравейте, имам малък проблем със своя Windows XP. Всъщност незнам дали е от windows-a или компютъра. Имам един компютър, който досега беше неизползваем, и преди няколко дни го пуснах сложих му кабела за интернет, но в интернет не влиза. Инсталирах му мозила, но проблема си остана. Бих искал да попитам на какво се дължи това, възможно ли и да и е от неинсталирани драивери или проблема е другаде. Благодаря предварително.

Здравейте, имам малък проблем със своя Windows XP. Всъщност незнам дали е от windows-a или компютъра. Имам един компютър, който досега беше неизползваем, и  преди няколко дни го пуснах сложих му кабела за интернет, но в интернет не влиза. Инсталирах му мозила, но проблема си остана. Бих искал да попитам на какво се дължи това, възможно ли и да и е от неинсталирани драивери или проблема е другаде. Благодаря предварително.

Копирай си на другия компютър настройките на интернета(мак, мрежа, гейт, днс).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.