Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честитки и поздравления от и за Вас, момичета.. ;)

Featured Replies

Публикувано изображение maxin Публикувано изображение linichkata90 Публикувано изображение

Току-що преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие.

Използвайте ги с любов и оптимистично настроение!

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Гани,пожеланието ти е страшно(това не означава че другите не са оригинални)а картинките са трепач!Ти ли си ги правила Публикувано изображение може ли да ги качиш в по голям размер да си ги сваля Публикувано изображение
  • 4 седмици по-късно...
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 194,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ине, честит рожден ден, мила, да си ни жива и здрава, много усмивки ти пожелавам, късмет във всяко начинание и много, много любов! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Инка както знаеш емотиконите и други подобни не са моята стихия, но това няма да ме спре да ти пожелая една изпълнена с устрем година и много много любов и весели мигове с най близките ти хора. Техните целувки ще са по топли от тези виртуалните дето ти пращам сигурна съм. Честит рожден ден и от мен!

Публикувано изображение МИЛО Публикувано изображениеИНЧЕ, Публикувано изображение

Публикувано изображениеЧестит рожден ден! Публикувано изображение

Публикувано изображениеПожелавам ти здраве, щастие, любов и късмет и...

Публикувано изображение

ПП: И мило, да не почнеш сега Публикувано изображение...

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Честит рожден ден ,Инче! Публикувано изображениеПубликувано изображение:nono:

Желая ти цялото щастие на света,много любов и усмивки!

..... :down::blink:Публикувано изображение:hush:

На всички цветя весел празник!!!

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Благодаря за пожеланията ви към именнците,аз самата съм такава и бих искала и аз отправя пожелание към всички цветя във форума,да сте живи,да сте здрави и много щастливи и днес да си изкарате страхотно :eek:

Инче, не те познавам много добре,защото отскоро във форума,но ти пожелавам много здраве,щастие,късмет.мнго пари и много любов.Нека твоите желания бъдат мои положелания.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Публикувано изображение:P:):)

Честит рожден ден, Инче! :lol6:

С пожелания за упоритост,

за да следваш мечтите си;

смелост-да ги осъществяваш;

търпение за да ги постигаш;

и много любов за да дава смисъл на всичко това!

И весел празник на именниците! :):):lol6:

Честите Рожден Ден и от мен мила Инче, Публикувано изображениеПубликувано изображение

Пожелавам ти безпроблемно взимане на изпитите, както винаги.

Желая ти също много нови вълнения и приключения Публикувано изображениеПубликувано изображение

Много целувки и прегръдки от мен. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Инка, Честит рожден ден и от мен, макар и със закъснение Публикувано изображение Нека щаститето, радостта, успехите и вълнуващите приключения те съпътстват в живота :line dance:

Честит рожден ден и от мен,Ralna,да си жива и здрава пък другото се купува.Това е от сърце,а иначе ОТКЪДЕ ГИ СВАЛЯТЕ ТЕЯ ЕМОТИКОНИ,БЕ ХОРА ?!СТРАХОТНИ СА!

ЧЕСТИТО И НА ИМЕННИЦИТЕ- :beer::):cheers: :cheers: :cheers: !!!

• 3 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Деска, слънчице, честит рожден ден!

Публикувано изображениеПубликувано изображениеЖивотът нека не те плаши,Публикувано изображение мечтите да са ти другар,Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеа щастието с теб да крачи,Публикувано изображение като твой приятел стар!Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Desi_Zh,явно ти си рожденничката.Честит рожден ден(на патерици)-желая ти много ,много истинска любов! :rolleyes: .post-154713-1241126258_thumb.gif

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Публикувано изображение

Деска, слънчице, честит рожден ден!

Публикувано изображениеПубликувано изображениеЖивотът нека не те плаши,Публикувано изображение мечтите да са ти другар,Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеа щастието с теб да крачи,Публикувано изображение като твой приятел стар!Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

С огромно закъснение ти благодаря, мила, за страхотния поздрав Публикувано изображение Откъде ги изнамираш тези оригинални картични не знам Публикувано изображение

Peppinka, мерси за пожеланието Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

Честит рожден ден Йори (Yoringel)!!! :P:ph34r:

Желая ти много здраве и щастие, защото те са най-важните!

Желая ти много любов, защото тя е смисъла на съществуването ни!

Желая ти много успехи във всяко едно твое начинание!

И ти желая живот пълен с положителни емоции и хора които, само да те радват, остани си все така лъчезарна и добричка, и добра приятелка!

Целувки!!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Да си ми жива и здрава, бебе. Няма да пускам клишета освен едно: много , ама много любоффффффффффффф таз година. И да кажеш на леля да се не чуди после . Хубав празник слънце!

Честит рожден ден и от мен, Yori! Публикувано изображение

Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,

вечерите с топлина, а годините с младост!

Публикувано изображение

Благодаря ви от сърце момичета!!!!!Целувки на всички!

Честит рожден ден Съни!!! ;)

Малко е тривиално, но ти желая много здраве и щастие, любов и късмет, само успехи във всички нови начинаия, да те слуша детенце, и много, много усмивки!

Целувки! Публикувано изображение

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛЪНЧО!

Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време да опиташ от всички сладости на света с човека, когото обичаш!

Публикувано изображение

Честит Рожден Ден Сънчо!!!!! :blink:

• Автор

За здраве чашата искряща Публикувано изображение

до дъно ще изпия аз!

Нека радост ти изпраща

съдбата всеки следваш час!

Бъди щастлива и гореща

в чувствата си, в любовта!

Всеки изгрев да посрещаш

красива, мила и добра!

Наздраве пак! Каквото пожелаеш

да стане мигом! В този ден!

Да бъдеш силна, да мечтаеш!

Наздравица за теб от мен!

Бъди щастлива!

Публикувано изображение Съни, посрещни празника си с много Публикувано изображение Публикувано изображение и Публикувано изображение

Честит рожден ден и от мен на Съни и Йори(на патерици)!

Желая и на двете много здраве,защото то е най-важното,и много пари :blink: ,за да му се радват качествено!

Честит рожден ден! :P От мен - много здраве и успехи!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.