Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честитки и поздравления от и за Вас, момичета.. ;)

Тор

Препоръчан отговор

• Отговори 1,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...
:)Честито на всички именици!Пожелавам ви всичко най-хубаво и днес да си изкарате страхотно :)А на всички останали пожелавам приятно хапване на Публикувано изображение
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като заминавам извън града бих искала предварително да поздравя всички студентки послучай 8 декември. :blink:

Весел праздник момичета,пожелавам ви много приятни емоции и щастливи мигове!!! Публикувано изображение

А за тези,които е първи Студентски праздник - както е и при мен - едно незабравимо прекарване!!! :lipstick:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит празник на всички студенти, а на линдзито, тихи- любовта на леля- много, много успех и шестици. Аз по ингилийски вече писал шест! Инка, Пете, Йори, и всички, които не познавам лично, да сте живи и здрави и як купон тази вечер!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит празник на всички студенти, а на линдзито, тихи- любовта на леля- много, много успех и шестици. Аз по ингилийски вече писал шест! Инка, Пете, Йори, и всички, които не познавам лично, да сте живи и здрави и як купон тази вечер!

Слънце, трогна ме, много ти благодаря!

Честит празник на всички студенти! С пожелания за весело изкарване и успешна сесия. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честито на всички студенти!Весел празник и не мислете много за изпити,а отпуснете,то трудното няма да избяга. Наздраве!:down:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...