Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честитки и поздравления от и за Вас, момичета.. ;)

Тор

Препоръчан отговор

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,МОМИЧЕТА!

Публикувано изображение

Честита да е Новата година,

щастливи да са в нея всички дни.

Пожелавам от здраве и късмет да не се отървем!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честит празник на всички именници! Желая ви много здраве и късмет, и много радост през годината!

Публикувано изображение

И да поздравя по-специално savagejo или Дани, за която съм сигурна че днес празнува. Мила да ти е живо и здраво името, желая ти много щастие, успехи в работата и всички начинания и много любов! Весело изкарване! :wub:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Уфффффффф, ама и аз съм една бяла водоплаваща дето не е лебед. Честит имен ден на всички! Да ви е живо и здраво името! То и аз днес си празнувам, но логиката на празника е толкова сложна, че предпочитам да се концентрирам върху самия празник. Та наздраве на всички и весел празник!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честито на всички Ванчета, Иванки и Жанета както и на всички Ивановци. Както са казали от кал да е Иван да е. Та честит Иванов ден на всички още веднъж. Ване, партнер, да ти е живо и здраво името и ти да си ми жива и здрава, че без теб я втасах на цяло, слънце!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Живо и здраво да е името на Ивановци и Иванките,Калояновците :nono: Много здраве,късмет и щастиеИ да изкарате страхотно тази вечер :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Честит рожден ден, Тихчо!Публикувано изображение

Публикувано изображение

Да си ми жива и здрава,много,много щастлива и усмихната! Желая ти от сърце любов, добри приятели и безброй успехи! Весел празник!Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден, Тихи!

Публикувано изображение

Желая ти много здраве и щастие, много късмет и успехи в университета, да си винаги усмихната и дано цял живот не се отървеш от верни приятели и истинска любов! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Целувки

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден Тихи! Пожелавам ти всичко най - най - хубаво, много здраве, щастие, успехи в училище....Бъди все така усмихната и позитивна!Много целувки!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден, Тихи!

Кошничка с рози, целувки от мен. Поздравявам те мила за РОЖДЕНИЯ ДЕН.

Пожелавам ти Здраве - то Винаги е нужно!

Пожелавам ти Щастие -то никога не стига!

Море от любов на брега на...

което винаги те чака някой

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бебе, хайде и тук да пожелая много щастие, късмет и естествено да си ми жива и здрава слънчице. Весел купон довечера!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !

Много усмивки и късмет! ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тихи, Честит Рожден Ден, мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Много усмивки, късмет и успехи да те съпътстват през целия ти живот и никога не те напускатПубликувано изображение

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Честит празник, скъпа Тихи!

От сърце ти пожелавам твоите най-съкровени желания да се сбъднат, да си заобиколена от предани приятели, да ти върви в следването и най-вече безкрайно щастие, здраве и любов, защото ти ги заслужаваш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден,Тихи!

Публикувано изображение

Пожелавам ти много здраве,късмет и щастие,много пари и много любов!Нека твоите желания бъдат мои пожелания!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Искрени благодарности, дами, трогнахте ме с всички тези страхотни пожелания! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

за cheetah, Lindsey, bobych. Страхотен текст и страхотна мелодия: http://dox.bg/files/dw?a=ce126b3af5 Поздрав и за всички останали - все пак от всяка една от нас обича да седне в любима книжка и чаша вино/that's optional as we know/ в ръка - смятам, че официално имаме претенции да смятаме днешния празник за двоен по всички параграфи :offtopic_s:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...