Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честитки и поздравления от и за Вас, момичета.. ;)

Тор

Препоръчан отговор

• Отговори 1,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честито и от мен! Пожелавам и на двете ви много успехи,както в професионално,така и в лично отошение. (Малко със закъснение,но сега видях.)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И от мен честитки! И разбира се, с пожелания да не престава да те радва да си част от тракера! Вече няма да съм най-новия член в екипа. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Момичета днес е Архангелов ден и искам да честитя празника на всички именници - Михаела (Gael), Миа (The Dutchess), Милена (laska), Милена (BlackRose) и на всички останали, които празнуват днес. Да ви е живо и здраво името :rolleyes:

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честити имен ден на Виктория (Хеси) и Виктория ( VictoriaK )! Да ви е живо и здраво името и всичко най-най от мен!

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит имен ден и от мен,момичета!Да ви е живо и здраво името!Бъдете щастливи и Усмихнати и приятно прекарване на празника!!!

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит имен ден на всички!Пожелавам ви много здраве и щастие!!!И много щастливи моменти!Пожелам ви смехът да се лее от устните ви като буйна река и никога да не пресъхва:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, момичета :go ahead:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит имен ден на патерици Хесинка. Сори че окъснял ама като съм една бяла водоплаваща птица дето не е лебед и съвсем опущил вчера. Да си ми жива и здрава и много усмихната слънце

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...