Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честитки и поздравления от и за Вас, момичета.. ;)

Featured Replies

Честит празник и от мен, макар и със закъснение! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 194,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честит празник и от мен, макар и със закъснение! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Как със закъснение, бе мила, точно навреме е за честитки. Като, че ли от скоро го празнуваме първи ноември, но е за замисляне какво знаем за нашата история. И аз искам да честитя празник, който почита културата.

Как със закъснение, бе мила, точно навреме е за честитки. Като, че ли от скоро го празнуваме първи ноември, но е за замисляне какво знаем за нашата история. И аз искам да честитя празник, който почита културата.

Ами просто денят е към своя край, та затова със закъснение :)

Аз съм на далавера де що има преводачи, даскали учение се съм на пангара с Ванчо. Ама извън майтапа това е свят ден. Будителите са еманацията на всичко дето даскалите и хората на изкуството се опитват правят, така че днес си е ден.

Аз съм на далавера де що има преводачи, даскали учение се съм на пангара с Ванчо. Ама извън майтапа това е свят ден. Будителите са еманацията на всичко дето даскалите и хората на изкуството се опитват правят, така че днес си е ден.

И то ден необикновен! Дано скоро осъзнаем колко важен е той за нас и оценим това, което някогашните будители са правили и това, което правят съвременните истински такива!!!

А що се отнася до далаверата ти с мен Ермич, надявам се да продължи още дълго време да е така и да даде Господ да осъществим мечтите си!!!

ПП: Е, пак се изказах СЛЕД събитието, ама явно напоследък започва да ми става навик, май! Какво да се прави - или съм влюбена или загубена, или и двете заедно, или е от ЕГН-то, или.... :jumping11:

Честит рожден ден, Марси!

Публикувано изображение

Пожелавам ти много здраве и щастие, много любов и късмет, и успех във всяко начинаие!

Целувки!

Честит да е и от мен Марси. Много усмивки и красиви мечти да се родят тази година.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Желая ти много красиви мигове,широки усмивки и добри приятели!Публикувано изображение

Честит Рожден Ден, Марси!

Желая ти всичко най-хубаво и прекрасно. Само слънчеви дни, изпълнени с много радости и усмивки. Толкова много щастие, което да няма равно на Земята. И много, много любов! :rolleyes:

Честит Рожден Ден Марси,

пожелавам ти здраве и много щастие с любимите хора, да постигаш всичко което си поискаш и да си много усмихната.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:rolleyes::ph34r: :ph34r:

Честит рожден ден,Марси!

Щастие и любов от все сърце ти желая!!! :headphones:

Честит рожден ден, Марси!!! Нека цялото щастие на света се изсипе върху теб!!!

Публикувано изображение

Днес голям ден, голям празник - имаме много именници:

Честит имен ден на:

Миа (The Duchess)

Мишето (Gael)

Мими (BlackRose)

Милена (milensky1980)

Милена (laska)

Публикувано изображение

Момичета, пожелавам ви много здраве и щастие, смелост, за да следвате мечтите си, упоритост за да ги сбъднете и много любов, която да ви съпътства! И разбира се един - два книжни подаръка!

Весел празник!

Честит имен ден, момичета!

Само щастие, усмивки и много, много любов.

Весело изкарване на празника! :wors:

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Честит празник на всички празнуващи :wors:

Честит имен ден на всички именници!:(Да ви е здраво името!

Специални поздравления за празника от моя милост отнасят Radysan, The Duchess, Gael, BlackRose, milensky1980, laska, niniv

Публикувано изображение

:biggrin::camera2::):gift: Честит празник, момичета! :gift::P;):bday19:

Честит да е хубавия празник на всички, които празнуват днес. Бъдете Ангели и Архиангели за обкръжението и близките си и творете добро както повелява името ви. Аз отивам правя празнична вечеря на моя татко Архангел, на когото името не би могло да отива повече.

Честити празник, момичета!

Пожелавам ви само весели и слънчеви дни

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.