Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честитки и поздравления от и за Вас, момичета.. ;)

Featured Replies

Да си ми живо и здраво слънчице. И ти и принцеса Дара и татко й да творите вълшебства всеки божи ден и да не спирате да се радвате на единственото важно в този живот „любовта, която ви свързва и осмисля дните ви. Честит празник пораснало мамче и умната довечера на купона хихи.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 194,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря на всички за прекрасните пожелания Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Гане, честит рожден ден!

Публикувано изображение

Още веднъж ти желая огромни дози здраве и щастие, много любов и късмет и само радостни и положителни емоции!

Целувки

Честит рожден ден, мила!!! Бъди все така усмихната и лъчезарна, много щастлива и вечно влюбена!!! Целувки!!!!

Честит Рожден Ден, Гане!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Честит рожден ден, Гане

Публикувано изображение

Много усмивки и целувки, и само слънчеви дни Публикувано изображение

Публикувано изображение

Честит Рожден Ден и от мен, мила! Пожелавам ти всичко най-хубаво, само успехи, много усмивки и радости всеки ден, и разбира се като намериш своя принц (ако вече не си го намерила) да го уловиш в окови. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Честит ден ден и от мен.Да почерпиш!

Ето го и подаръка-Публикувано изображение

Ползвай го със здраве. :rolleyes:

Благодаря ви, момичета, трогнахте ме Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Честит рожден ден Боби:lock:

Желая ти много, много ама наистина много здраве, щастие, късмет и любов. Бъди винаги обичана и желана. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Дано грижите и неприятностите да те заобикалят и да получиш много подаръци.

Весел празник Публикувано изображение

Честит Рожден Ден и от мен, Боби! Желая ти само всичко най-хубаво, много успехи и радости в живота. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Боби, много успехи, мила и любовните романи да ти носят винаги удоволствие, когато ги четеш! А това слънце е за теб. То е символ на висшата космическа сила, могъщество, дарява топлота и радост!

post-255234-059809800 1288268593_thumb.j

Публикувано изображение Честит рожден ден, Боби! Какво да ти пожелая... да бъдеш винаги такава, каквато си, защото ти си невероятен човек!

Животът ти да е като приказка магична,

приказка за любов - нежна, сладка и много романтична!

Публикувано изображение

Честит празник!

Публикувано изображение

С пожелания за щастие и късмет!

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Огромни благодарности, милички Публикувано изображение Направо ми разтопихте скорпионското сърце от кеф.Публикувано изображение Празникът ми стана още по-прекрасен и слънчев, направо с грамаданско въодушевление ще го полея обилно и до зори Публикувано изображение

Честит рожден ден, Боби!

Публикувано изображение

Пожелавам ти много, много здраве и щастие, смелост за да следваш мечтите си, упоритост за да ги сбъднеш, късмет във всяко начинание и много любов, за да има смисъл от всичко.

И дано доста от подаръците да са книжен формат!

Весел празник и целувки!

Честит Рожден Ден, мила Боби! Пожелавам ти да си все така усмихната и позитивна, да продължаваш да ни радваш с чудесните ни коментари и да си много щастлива!!!! Много целувки от мен и дано това да е един от най-хубавите ти рождени дни!

Честит рожден ден, Боби! Пожелавам ти много усмивки, още повече смях и щастие, от което да гребеш с пълни шепи! Дано свободното време, отделено за любими книжки е по-дълго, а удоволствието още по-голямо! Наслаждавай се на живота и крачи смело напред!

Не че вчерашния празник не е красив. То де шо е веселба все е хубава отмора за сетивата, а и се оказа че синьото много ми тича. Децата изпопадаха от комплименти с таз перука, но днес искам да поздравя всички, които имат общо с културата на тази наша изстрадала нация. Доказано е че надеждата крепи човека, а културата е тази, която съхранява една нация. Честит празник на всички, които днес се чувстват празнично.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.