Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е предпочитаната от Вас антивирусна програма

Коя антивирусна програма предпочитатe? 680 гласували потребители

1. 1. Коя антивирусна програма предпочитатe?

• Avast
      21%
      145
    • AVG
      6%
      43
    • Bit Defender
      2%
      15
    • F-Secure
      1%
      8
    • Avira
      11%
      75
    • Kaspersky
      18%
      122
    • NOD32
      18%
      123
    • Symantec
      5%
      38
    • Comodo
      3%
      26
    • Друга
      10%
      69
  2. 2. Как бихте предпочитали да реагира Вашата антивирусна програма

• Да открива по-висок процент зарази, за сметка на по-висок процент фалшиви сработвания
      52%
      349
    • Да открива по-нисък процент зарази, за сметка на по-нисък процент фалшиви сработвания
      7%
      50
    • Нещо средно
      31%
      211
    • Нямам мнение
      8%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Може би е най-добре без антивирусна.

Аз като линукс потребител не препоръчвам на уиндоус потребители антивирусни програми.

Но мога например да ти предложа Comodo Antivirus, или това с което си в момента Аваст смятам че ще ти върши работа. Като за свободния и вариант.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 159,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
Може би е най-добре без антивирусна.

Аз като линукс потребител не препоръчвам на уиндоус потребители антивирусни програми.

+1

Без антивирусна е най-добре (поне и аз така смятам).

На месеца веднъж сканирам с MBAM, и общо взето това е.

Нещата може да се каже, че донякъде опират до интернет културата на потребителя.

+1

Без антивирусна е най-добре (поне и аз така смятам).

На месеца веднъж сканирам с MBAM, и общо взето това е.

Нещата може да се каже, че донякъде опират до интернет културата на потребителя.

Ами потребителя си търси нещо както аз днеска ровичках в един сайт за PNG PSD фалчета...и опааа http://www.kaldata.com/forums/topic/200395-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8/page-73#entry2448774

След известно време отварям калдата и опааа....http://www.kaldata.com/forums/topic/200395-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8/page-73#entry2448820

Опита се да се намърда без въпрос. Та питам ако не бях аз, а примерно Пенчо байдерката какво щеше да стане? Сваля,инсталира и посещава после HJT да му пощят въшките ....  :D

пп. Темплейтчетата бяхо много шик и неведнъж съм свалял от този сайт  http://allday2.com/  

• 2 седмици по-късно...

Антивирусна, която да не товари пц-то ми и да е лесна за разбиране! Характеристики Intel i3 3.3ghz 4gb ddr3 a-data gb gtx 650 ti 2 gb

Антивирусна, която да не товари пц-то ми и да е лесна за разбиране!

Характеристики

Intel i3 3.3ghz

4gb ddr3 a-data

gb gtx 650 ti 2 gb

COMODO Antivirus е твоето решение.

• 4 седмици по-късно...

Търся читава антивирусна програма! Изпробвах вече аваст - не ми хареса. Напоследък карах само със SUPERAnti-spyware, Spybot - Search and Destroy и Malwarebytes Anti-Malware, като чистех през 2-3 дни. Днес преинсталирах уиндоуса и форматирах дяловете затова реших, че е настанало време да дам 2-ри шанс на антивирусните. Предложете ми антивирусна програма и кажете кое ви е впечатлило. :)

Тя първо темата не е за тук.Второ там,където трябва да е има вече такава.А по самата тема,ако искаш печелиш едногодишен Битдефендер Антивирус 2013.

Тя първо темата не е за тук.Второ там,където трябва да е има вече такава.А по самата тема,ако искаш печелиш едногодишен Битдефендер Антивирус 2013.

Благодаря за мнението и съжалявам, че съм сбъркал раздела.

Само не разбрах искаш ли лиценза.

Само не разбрах искаш ли лиценза.

Разбира се.

Разбира се.

Имаш лично съобщение.

И махни Spybot - Search and Destroy.Мина му времето.Сега не струва.

Разбира се.

Не се захващай с недорузомението Битдефендер Антивирус , защото пак ще те откаже за дълго от антивирусните програми ! Пари да ти дават не се захващай с нея.

Не се захващай с недорузомението Битдефендер Антивирус , защото пак ще те откаже за дълго от антивирусните програми ! Пари да ти дават не се захващай с нея.

Ще се радвам да чуя и твоето мнение :)

Ще се радвам да чуя и твоето мнение :)

От платените Norton , от безплатните COMODO.

От платените Norton , от безплатните COMODO.

А какво мислитe за Kaspersky?

Мааалко по-добрия вариант от БитДефендър , но все пак компютъра става неизползваем.

Добра алтернатива. Провери сам.

Мааалко по-добрия вариант от БитДефендър , но все пак компютъра става неизползваем.

Тогава аз как използвам компютъра си всеки ден и пиша тук във форума? Нещо си се пообъркал за последната версия.

Какво не ви хареса в Аваст? И не казвате каква искате да е - с повече възможности за настройка (ще е добре да имате свободно време и желание за "игра")или от типа "инсталирай и забрави". А относно ресурсите? Бърка ли ви повечко място и ресурси да заема, и да влиза по-дълбоко в компютъра ви или да е нещо ненатрапчиво и сигурно? Повярвайте, 99% от известните програми за защита изпълняват условието "читави". Но при лоши навици, никоя от тях не е.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Тогава аз как използвам компютъра си всеки ден и пиша тук във форума? Нещо си се пообъркал за последната версия.

С много упоритост и търпение. И на последната и дадох шанс но не получается.

Какво не ви хареса в Аваст? И не казвате каква искате да е - с повече възможности за настройка (ще е добре да имате свободно време и желание за "игра")или от типа "инсталирай и забрави". А относно ресурсите? Бърка ли ви повечко място и ресурси да заема, и да влиза по-дълбоко в компютъра ви или да е нещо ненатрапчиво и сигурно? Повярвайте, 99% от известните програми за защита изпълняват условието "читави". Но при лоши навици, никоя от тях не е.

Аваст изтриваше всеки 2-ри файл който активирам. При положение че от настройките давах имунитет на файлове, папки дори, тя отново си триеше и си вкарваше в "пясъчна кутия" каквото сметне за заплаха. Колкото до ресурси - не ме бърка да използва повечко ресурси, но все пак да не товари кой знае колко - играя игри от време на време.

Редактирано от ratewis (преглед на промените)

НОД32 http://www.eset.com/bg/ Лесна за ползване. При мен малко бъгясва, но може да е от слабия ми комп. Може да пробвате версия 4 или 5. Шестицата ...не знам (платена).

Касперски. Има си особеностите. Ако ви "легне" на системата, оставяйте я там. (платена)

Не знам нямам такъв дерт с Аваст безплатната ... странно.

F-Secure има много добър рейтинг като мисля обра една две награди за 2012. Приятен интерфейс, не особено лека (платена).

Ikarus - http://www.ikarus.at/en/ - чист антивир с много добра детекция (платена).

Comodo Internet Security. Има си особеностите. Няма уеб скенер обаче (без пари), което не е добре.

Авира. Супер детекция. Леко понатоварва и напоследък не е най-сговорчивата, но ако при вас няма грижи, значи ще е ок...(без пари).Безплатната версия няма уеб скенер. Немците лоша технология рядко правят.

Хубаво е да ползвате интегриран пакет - антивир и стена или безплатно решение - примерно Авира плюс Comodo Firewall. 

А защо не се обърнете за помощ с Аваст? Тук има хора, които знаят доста. В подфорума на Аваст. Лично аз нямам такъв проблем и не знам откъде може да е. Нещо настройки някакви да сте завишавали? Това е най-ползваният антивир в световен мащаб (статистиката за програмчето на Майкрософт лъже). Хората знаят. Не е AVG например, а именно avast.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Аз ползвам Авира от близо 10 години. Няма кой-знае-какви настройки да ѝ се правят. Последната версия гълта около 150МБ рам. Честно казано, ако периодично при ъпдейт (не повече от веднъж на ден), не ме подканваше да си купя пълна версия, щях да забравя, че я има.

Аз разбира се имам добра интернет култура и когато се появят вируси, по-скоро се колекционират в архиви, отколкото да се трият, но това е друга тема. 

Като превантивна мярка да блокира постъпващи заплахи е доста добра. Ако се заразиш веднъж и после я инсталираш да изтрие вирусите - не струва.

Редактирано от ScD (преглед на промените)

В момента използвам Panda Antivirus Pro 2013 и съм очарован от програмата.Впечатлява с приятeн интерфейс, който е изцяло преведен на български.Приятно ме изненада и FAQ секцията на програмата, която също е преведена изцяло на български.

Публикувано изображение

Изключително лека и незабележима, тъй като всичко се извършва в облака...

В момента тече 6 месечна промоция  от която можеш да се възползваш.Горещо препоръчвам!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.