Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е предпочитаната от Вас антивирусна програма

Коя антивирусна програма предпочитатe? 680 гласували потребители

1. 1. Коя антивирусна програма предпочитатe?

• Avast
      21%
      145
    • AVG
      6%
      43
    • Bit Defender
      2%
      15
    • F-Secure
      1%
      8
    • Avira
      11%
      75
    • Kaspersky
      18%
      122
    • NOD32
      18%
      123
    • Symantec
      5%
      38
    • Comodo
      3%
      26
    • Друга
      10%
      69
  2. 2. Как бихте предпочитали да реагира Вашата антивирусна програма

• Да открива по-висок процент зарази, за сметка на по-висок процент фалшиви сработвания
      52%
      349
    • Да открива по-нисък процент зарази, за сметка на по-нисък процент фалшиви сработвания
      7%
      50
    • Нещо средно
      31%
      211
    • Нямам мнение
      8%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Баххх аз си седя пред компа и ми подават кетчъп за картофките.... :ph34r:

:offtopic_s: :offtopic_s:

хахахахаххаахахаха

:) :) :) :) :) добре бе дивак хахахахахах

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 159,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да - но аз искам и това да не могат да видят. Пример http://dox.bg/files/dw?a=1beba5f79f Резултати https://www.virustot...sis/1354900292/ Човек може и да ги изпреварва и пресреща - като им знае номерата... Те също са грешащи хора като другите... Май сбърках донякъде с темата...

Какво искаш да кажеш с този пост? Даваш пример за файл с троянец, който единствено TrendMicroPlatinum го засича или какво?

С изключен антивирус нищо не мога да конкретизирам - а и днес реших да пробвам http://napred.bg/ Който желае нека си ме разглежда - аз искам само да не ми ограничават достъп. За да мога и аз да разглеждам...

С изключен антивирус нищо не мога да конкретизирам - а и днес реших да пробвам http://napred.bg/ Който желае нека си ме разглежда - аз искам само да не ми ограничават достъп. За да мога и аз да разглеждам...

Лоша работа.. ..... Нищо не разбрах но... както и да е.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Лоша работа..... Нищо не разбрах но... както и да е.

Май е време да спреш да обиждаш хората!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Лоша работа.. ..... Нищо не разбрах но... както и да е.

BG-търсачката е доокомплектована с експлойт Renos. И аз веднага не схванах - но по-добре късно, отколкото хич...Поздрави

Какво трябваше да ме осъмни в тази страница? :) Нормално посещение, source кода изглежда наред...urlvoid и virustotal показват чисти резултати.

И на мен всичко ми изглеждаше нормално - докато на втория ден започнаха изяви с пренасочвания...Advanced System Protector много бързо изчисти причината.

И на мен всичко ми изглеждаше нормално - докато на втория ден започнаха изяви с пренасочвания...Advanced System Protector много бързо изчисти причината.

Наистина ли вярваш на индийците? Стой надалеко от тяхните продукти...неведнъж са били в редица черни списъци. :)

Наистина ли вярваш на индийците? Стой надалеко от тяхните продукти...неведнъж са били в редица черни списъци. :)

Намерих си полунашега сериали за тях - тук Nologo изтри линка съобразно правилата. Съхраних си ги. Comodo внимава с възможностите си. За мен е изненада - тези програмчета засега удачно го допълват и подпомагат. Черни списъци не ме интересуват.

Е как така не те интересуват...не се интересуваш, че ползваната от теб програма е съмнителна и недоверена сред доста АВ компании? :)

Ами как да отговоря - щом стигнах ...пак да предпочитам да съм без активен антивирус. Имаш ЛС - заради правилата.

И аз така си мислех - обаче доста подсигурена програма като Комодо допуска ползването им и те и се отблагодаряват. Пред очите ми отстраниха за месец няколко пропуска на вече авторитетната безплатна версия. Затова и аз ги приемам.

Не съм споделял мнения за да спечеля или изгубя някого. Опитах се да обясня своята гледна точка. А и тези програмчета не са безплатни и не са евтини. Не рекламирам някой да си ги купува - макар, че има хора всякакви... Моята логика все си е еднозначна - не трябва да се купува нещо, което може и да не се купува. Нека защитят по-добре авторските си права и да не ни считат за виновни за пропуските си!

• 3 седмици по-късно...

Ще препоръчате ли някоя антивурсна безплатна която да не бави много компютъра. До преди няколко дена си бях с Есет и от нея нямах никакви оплаквания ама лицензите напоследък много често започнаха да изгърмяват... Вчера преинсталирах компютъра и си сложих Аваст, и се започна зверското бавене на интернета speedtest от 44 mbps по едно време ми стигна до 10 ... Изключих интернет щита и готово, ама бави my computer понякога бави отварянето..

Компа ми е 1.6 Ghz Ram 512

Знам че е слаб и която и да леко ще ми бави. Четох че Аваст била много лека ама .. има ли по лека от нея безплатна или да се връщам на Есет?

Основно за леки игри ли ще се ползва компа или за сърфиране в интернет?  Ако се гледат много видео клипове,най доброто решение е облачна безплатна антивирусна.Има три за които се сещам  и съм тествал! Immunet , Kongsoft Free и Panda Cloud и трите са безплатни и леки с минимално влияние над системата! Личната ми препоръка от трите е към Kingsoft Free

Ако е за банкови операции,безплатните не вършат работа!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Използва се за всичко има дни които само съм в игри или пък сърфирам в интернет. Гледам и доста клипове. Мисля да се ориентирам към Пандата или към Kingsoft
EDIT: Спрях се на Панда засега е перфектна и е много лека :)

Редактирано от Producenta (преглед на промените)

Panda Cloud  е добро решение! Първите 15 минути след инсталацията ще ти се стори тежка,но само докато си обнови модулите!

EDIT: Спрях се на Панда засега е перфектна и е много лека :)

Done! Публикувано изображение

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Основно за леки игри ли ще се ползва компа или за сърфиране в интернет?  Ако се гледат много видео клипове,най доброто решение е облачна безплатна антивирусна.Има три за които се сещам  и съм тествал! Immunet , Kongsoft Free и Panda Cloud и трите са безплатни и леки с минимално влияние над системата! Личната ми препоръка от трите е към Kingsoft Free

Ако е за банкови операции,безплатните не вършат работа!

Cloud версиите обаче служат само като уебгард, нали - не стават за систем скан&клийн? 

Cloud версиите обаче служат само като уебгард, нали - не стават за систем скан&клийн? 

Не ,имат съвсем нормален сканиращ механиэъм

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.