Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Мисля си, 41,5 градуса искаш ли да и пратим :rolleyes:

А, не не - предпочитам си дъжда в такъв случай biggrin.gif

Ама днеска е добре - http://www.wunderground.com/global/stations/06075.html

Oколо 20-тина градуса. Да се нарадвам на нормално време, преди да дойде жежкия август.

Иначе сега си мисля, че от заплес пропуснах джаз фесивала и много ме е яд!

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

Мисля си, че при вас "жежкия август" може би ще ви измъчва с температури от порядъка на 25-26 градуса :rolleyes:

Мисля си, че при вас "жежкия август" може би ще ви измъчва с температури от порядъка на 25-26 градуса :blink:

Да. До 30-32 и ако стане толкова топло, ходим да цопаме в северно море, че по-хладно :rolleyes:

Аз съм наясно, че на вас тея температури ви изглеждат мижави, на фона на 39 градуса на сянка, ама да ти кажа като ти привикне организма към такъв климат после от 25 градуса на горе си е зор :huh:

Вие за какво си мислите, че не си дойдох лятото :nono: Само това ми лиспваше - да попадна в ръцете на Доктора с някои топлинен удар - той само това чака biggrin.gif

Само това ми лиспваше - да попадна в ръцете на Доктора с някои топлинен удар - той само това чака biggrin.gif

Мхм, вярно е... biggrin.gif

Мхм, вярно е... biggrin.gif

Чак тогава ако изляза жива, смятай, че ще бъда травмирана до края на живота си biggrin.gif

Мисля си, че ядох преди 10 мин. и вече съм гладен отново.

е, аз спах до преди 10 минути и пак ми се спи....

Мисля си, че на тия отгоре само жега, плюскане и спане им е у тиквите...

аз имам да си отспивам :)

тук не е жега

Мисля си...абе нали до Москва няма море?

Защото аз вече толкова бледнея по спомените за тазгодишния круиз, че сънувах, че се качвам на кораб и отивам в Москва... :speak:

Все си мисля, че тоя кораб няма как да стигне до там...но, сънища. Там всичко е възможно.

Мисля си, че на тия отгоре само жега, плюскане и спане им е у тиквите...

То друго не остана...

Ох днеска беше хладно!СЛАВА БОГУ!!! Щяхме да изгорим .. biggrin.gif

Мисля си за онази тениска, която гледах в Копенхаген преди няколко дни - еволюцията на човека. от сгърчен роб във вериги, до сгърчен компютърджия без социален живот. И един надпис: something somewhere went terribly wrong.

Много е подходящ за някой хора в този форум - визирам социопатите без личен живот, които живеят пред монитора и с които трябва да се съобразяваме.

За такива трябва да направят специални социални програми - режеш им интернета и на интензивна рехабилитация сред обществото. Да се научат как да се държат като хора, а не като полу-маймуни. Малко етика поне да има в тея индивиди...

Ама пфу...да бяхме богата държава, щеше да се спонсорира тая идея :rolleyes:

Мисля си, че няма нужда от лицемерие и нещата (имената) трябва да се назовават, а не да се премълчават, както обикновено.

Също така си мисля, че и като имаш свободно време и виснеш на РС пишеш много глупости.

Мисля си как един некадърен дублаж може да скапе и най-касовия филм, а тия в Нова често го правят напоследък...

Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри.

Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

Аии...много мразя дублаж.

Че и аз съм се питала кой харесва дублирани филми...Друго си е да чуеш гласа на Шон Конъри или Антъни Хопкинс...или др.

И две кръчми като хората не могат да направят. Съжалявам, но не мога да пия от мокри чаши, по които даже има тук-там отпечатъци от пръсти. Салатата с необелени краставици, накълцана като за прасетата, а мезето само дето не е залаяло. Да не говорим за покривките - с петна и на дупки от цигари, тоалетната ще я прескоча, а зад бара.... мама-миа ohmy.gif

Пък после що се изнасяли чужденците... Те може и да търсят екзотика, ама чак пък и мухите да си гонят, ай стига, бе

бавничко се товари това клипче.............

Зашо човек неможе да си избира живота? ;)

Защо наистина, толкова по-лесно щеше да е ;)

Зашо човек неможе да си избира живота? ;)

е, може. Ама в определени граници ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.