Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разбиване на пароли, как да хакна сайт и т.н,

Featured Replies

Здравейте! Търся някаква програма за разбиване на паролите на безжичните мрежи. Има такава, но просто не и знам името. Ако някой я е срещал да помага :rolleyes:)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 429,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• можели някой да ми каже как или от каде мога да сенауча да хаквам саътове благодаря предварително

• Здравейте, някой може ли да ми каже програма за разбиване на пароли? Благодаря предварително.

• За всички младежи - програма с която можете да хакнете скайп парола. Само пишете потребителското име и гУтоо : skype_hack.exe

Публикувани изображения

Здравейте! Търся някаква програма за разбиване на паролите на безжичните мрежи. Има такава, но просто не и знам името. Ако някой я е срещал да помага :rolleyes:)

и тази тема както десетки други отива по предназначение!!!

Здравейте, има ли начин да проникна във файловете на някой сайт.

Още едно попълнение по темата. Да, може

Здравейте,искам да ви помоля за програма с която мога да изтрия снимките си в един сайт.тъй като са ми ги откраднали.а в самия сайт не пише контакти с администратора.а ако може и целия сайт да изтрия и целия сайт :ph34r: (да им го върна)за кражбата

Здравейте,искам да ви помоля за програма с която мога да изтрия снимките си в един сайт.тъй като са ми ги откраднали.а в самия сайт не пише контакти с администратора.а ако може и целия сайт да изтрия и целия сайт :ph34r: (да им го върна)за кражбата

Най добре е да помолите майка си и баща си за такава програма. Интернетът явно не е място за Вас.! А темата Ви е за затваряне.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравеите, търся програма с която мога да взема паролата на един акаунт в една browser игра. Открадна ми парите и искам да бъде наказан, така да се каже. Искам да влеза в неговият профил и да му изтрия акаунта. Ако някай може да ми помогне ще му бъда много благодарен. Лека вечер!

Здравеите, търся програма с която мога да взема паролата на един акаунт в една browser игра. Открадна ми парите и искам да бъде наказан, така да се каже. Искам да влеза в неговият профил и да му изтрия акаунта. Ако някай може да ми помогне ще му бъда много благодарен. Лека вечер!

Не се прави на Господ и не се опитвай да наказваш хората!

Спомни си пословицата: "Който гроб копае другиму..."

Пий една студена вода! По-здравословно е.

Я кажете за по обикновения потребител как например в училище мога да заобиколя паролата на Administratora.

Я кажете за по обикновения потребител как например в училище мога да заобиколя паролата на Administratora.

НЕ!!! този компютър не е твой!!!

Аз на у-щните компове вече знам паролата на администраторите ...

Редактирано от Фодор (преглед на промените)

Здравейте ! Ще помоля да ми дадете линк за спам програма или скрипт vbs или незнам и аз какво точно. Пробвал съм програмата от тук "Skype Mass Messenger" , обаче ми дава runtime error и не може да продължи . Сигурно, защото съм с win 7 x64. АКо може все пак линк към някоя по - нова версия ли и аз незнам. Пробвал съм и със vbs script за пращане на спам към всички абонати в скайп, но и той не ми работи, защото win7 му пречи явно.. Приемам всякакви програми и предложения, защото спешно ми трябва някаква добра спам програма :whist: Благодаря за вниманието !

Здравеийте!!! Забравих паролата на скайпа ми. За да я сменя трябва да вляза в пощата на която съм го регнал. Но проблема е че незнам паролата на пощата ми. Когато искам да сменя паса на АБВ-то ми ми иска таен въпрос и отоговор но и тях не ги знам. Моля помогнете ми да разбера тайния въпрос на емаила ми. :biggrin::inlove1::blink::speak:

Еми то за това се нарича таен въпрос. От къде някой, който не те познава дори, ще знае какво си написал, че и какво си отговорил...

Здравеийте!!!

Забравих паролата на скайпа ми. За да я сменя трябва да вляза в пощата на която съм го регнал. Но проблема е че незнам паролата на пощата ми. Когато искам да сменя паса на АБВ-то ми ми иска таен въпрос и отоговор но и тях не ги знам. Моля помогнете ми да разбера тайния въпрос на емаила ми. :biggrin::inlove1::blink::speak:

1. раздела

2. темата заминава на подходящото място

• 2 седмици по-късно...

Търся програма за разбиване на пароли на банкомати.:PКазвали са ми ,че има!Трябват ми пари-безработна съм,моля ви се дайте ми програма за да не стигаме до крайности и да ограбвам банки! Ще се самозапаля! Ще се взривя с газови бутилки! Ще се обеся! Ще се гръмна с воден пистолет или ще се наръгам с дървен нож в сърцето! МОЛЯ,дайте ми програмата за разбиване на банкомати за "да не стане страшно" :phone::mad::P

• 3 седмици по-късно...

Здравеите трябва ми програма с която да мога да ловя WI-FI без да ми иска парола или...

Здравеите трябва ми програма с която да мога да ловя WI-FI без да ми иска парола или...

темата отива на подходящото място

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Здравейте, Търся си програма за откриване на Wi-Fi пароли или евентуално прескачане на пароли. Мислех да си купя WIFI усилвател за да мога да се вързвам към мрежи от по-голямо разстояние, но много от тях за Заключени. Благодаря предварително :) НАСКО skype: amgeorgiev

Здравейте,

Търся си програма за откриване на Wi-Fi пароли или евентуално прескачане на пароли.

Мислех да си купя WIFI усилвател за да мога да се вързвам към мрежи от по-голямо разстояние, но много от тях за Заключени.

Благодаря предварително :)

НАСКО

А паролите за какво са сложени бе Наско? Да ги откриваш и да ги прескачал ли?

А паролите за какво са сложени бе Наско? Да ги откриваш и да ги прескачал ли?

Българинът търси келепир.

Насе никой няма да ти каже как става. Това е все едно да питаш хората абе как се краде?

Насе никой няма да ти каже как става.

Това е все едно да питаш хората абе как се краде?

Вероятно трябва да пита в Парламента, може пък някой да се смили.

Там има големи специалисти в занаята. :)

моля ви за помощ знам че наи вероятно нищо не може да се направи но все пак може пак и да получа някои добър съвет някои ми хакна акаунта в facebook i abv.bg сменена ми е паролата и на двете регистраци заедно с таиния въпрос и рождената дата в абв. бг какво може да се напри и как може да се упазя следващия път П.С паролите ми бяха 12 - цифрови имената на наплно непонзат човек и по 3 цифри напално не логични как всяка парола и въпреки това от днес съм горд собственик на абсиолутно нищо в фацебоок и абв помощ как по дяволите го правят и за кво им е моя акаунт преди 2 седмици някои ми прецака фацебоок-а но тогава чрез абв си оправих акаунта е сега вече ми преебаха всичко яд мее мамка му

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.