Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предстоящи и нови заглавия на книжния пазар

Featured Replies

Всъщност аз си го представях точно така. Малко мъжкарско излъчване и определено не типичното конте. Определено на това лице биха му подхождали костюми на "Армани".

Относно самата корица - харесва ми, но единствената ми забележка е, че преливането от лицето към черното е прекалено отсечено направено и седи някак си прекалено фалшиво. Преливането на гърлото към празнотата трябваше да е по-семпло, по-прецизно, а не така направено. Иначе е красива корицата!

• Отговори 991
  • Прегледи 218,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ееее,най-накрая!Но и на мен Бъч хич не ми харесва,така брадясал,а в книгата го описват конте малко,нещо трябваше повече да се постараят....

Е,брадясъл,брадясъл колко е брадясал?Ти на това брада ли му викаш?:cool:

Третата книга от поредицата Сватбена агенция на Нора Робъртс ще излиза на 15 април. Писах на Хермес да ги питам какво става с тая книга при положение, че пуснаха първите две книги миналото лято и оттогава нищо. Та сега ми казаха кога излиза обаче не ми казаха какво ще е заглавието.

Третата книга от поредицата Сватбена агенция на Нора Робъртс ще излиза на 15 април. Писах на Хермес да ги питам какво става с тая книга при положение, че пуснаха първите две книги миналото лято и оттогава нищо. Та сега ми казаха кога излиза обаче не ми казаха какво ще е заглавието.

"Наслади се на мига". От миналата седмица е в "предстоящи" на сайта на издателството. Има я и в тази тема- една стр. назад.

Невинни лъжи

Даниел Стийл

на пазара от 18.04.2011 г.

336 страници

мека корица, цена 12.99 лв.

Понякога любовта е най-опасното нещо, което може да ти се случи.

Драматичната история на една жена, която успява да се освободи от капана на маниакална любов.

Хоуп Дън е известна фотографка, познала радостта от брака и майчинството, но е изгубила и двете. Непосредствено преди Коледа приема спешна поръчка за фотосесия с известен писател.

С огромна изненада Хоуп открива, че Фин О`Нийл притежава много топлота и момчешки чар. Магнетизмът и очарованието му се оказват неустоими, но скоро след като попада в изолираното му имение в Ирландия, тя започва да открива на пръв поглед невинни лъжи. Макар и разкъсвана от съмнения, влюбената Хоуп няма сили да го напусне. Оплетена в мрежата на Фин на хиляди мили от дома й, тя е твърде объркана, за да намери сили да избяга. Докато той затяга примката...

• 2 седмици по-късно...

Ухание на жасмин Автор: Джуд Деверо ISBN: 000-000-000-0 Страници: 320 Година: 2011 Издание: първо Корици: меки Корична цена: Обадете се за цена Чарлстън, 1799 Катрин (Кей) Едилин Харкорт, красавица от благородно южняшко семейство и талантлива художничка, има куп обожатели. Всички очакват от нея да стане съпруга и майка. Животът й тръгва в неочаквана посока, след като кръстникът й Ти Си Конър, на когото тя гостува в Чарлстън, я убеждава да му помогне. Молбата му е повече от странна: Кей трябва да му помогне за освобождаването на осъдения затворник Алекс Макдауъл. Само че събитията не се развиват по план и от спасителка тя се в преследвана жертва. И докато с Алекс бягат от преследвачите, помежду им пламват неочаквани чувства.

• 3 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Корична цена - 12.95 лв.

Анотация

Очаквайте на 09.05.2011 г.!

Четири провалени срещи. Три стилни жени. Двама неразделни приятели. И една предстояща пълна промяна...

В личния живот на 28-годишната Луси Тайлър цари пълен хаос. Заради склонността й да преувеличава и украсява фактите връзките й неизменно завършват с фиаско. За сметка на неуспехите в любовта, Луси има идеалния съквартирант – приятеля й от детството Хенри. И чудесна работа в просперираща пиар компания. Хенри е предан, внимателен, изключително духовит, но... свръхинтелигентен смотаняк. Един симпатичен, мил смотаняк, без когото Луси не може да живее. Но все пак смотаняк. С помощта на приятелките си – Доминик и Ерин, Луси се захваща с пълната промяна на Хенри. В добавка към нова прическа и модерни дрехи младият мъж получава и безценни уроци по флирт. „Проектът Хенри“ се оказва небивал успех. Той изглежда невероятно секси и е на практика неустоим за жените.

Между работата и все още прохождащата връзка с чаровния Пол Луси с тревога осъзнава, че не е лесно да си съквартирант с Хенри – мъжа мечта на всяка жена.

Редактирано от Il colombo (преглед на промените)

Някой има ли си на идея за какво става въпрос в тази поредица?

Сюзън Елизабет Филипс

Мила линка нещо не отваря това, което би трябвало или поне аз така си мисля. Ако става на въпрос за поредицата Чикаго старс отсега ти казвам много е хубава, нооо не знам тя ли е, линка отваря нещо много странно като търсачка... :)

Коя точно е книжката ,че линка не става?

Поредицата я видях в предстоящи на издателство "Ибис" , но си мисля че не е за Чикаго Старс

Поредицата я видях в предстоящи на издателство "Ибис" , но си мисля че не е за Чикаго Старс

Олелеле-Малееее!!!!

ТЕ са бе мило

Susan Elizabeth Phillips, CHICAGO STARS books

Вече съм ВЕЧЕН фен на ИБИС!!!!

Да, ще издават книгите за Чикаго старс, но като гледам ги няма кориците на 1-ва и 4-та книга. Вероятно няма да издават вече издадените преди време.

То с големи букви написано, ама аз съм блейка и не съм видяла. Колкото до това , че няма да издадат първата и четвъртата все пак има от къде да се намерят и проетат. Те да издадат останалите , ще съм щастлива :)

Ибис определено са на път да станат любимото ми издателство. Ако правилно съм видяла ще издават Dark-hunter!!! Нека и някой друг да погледне, че може би виждам това, което ми се иска да виждам, направо ще си умра от щастие.

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Определено не ти се привижда, ще издават и Dark Нunter. Те вече преди сигурно повече от месец го обявиха на фейсбука си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Не знам Издателство ИБИС на какъв принцип слагат кориците на издаваните от тях книги, но това сме получили на мейла на Escape

Радваме се да ви информираме и че закупихме правата за книгите от серията

"Chicago stars" на Сюзън Елизабет Филипс.

Винаги досега са слагали кориците на първите 6 книги от поредиците, които ще издават. А сега я няма корицата на 1-ва книга и затова си помислих, че няма да я издават. Но за всеки случай си купих днес 1-вата книга, която е била издадена от Компас. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Аз като по-нетърпелива /и много-мчного-много зарибена/

питах във Фейс Бук и ето отговора на прекрасният ИБИС:

Издателство ИБИС

Ориентировъчно - през август. Ще стартираме с "Heaven, Texas".

Аз като по-нетърпелива /и много-мчного-много зарибена/

питах във Фейс Бук и ето отговора на прекрасният ИБИС:

Издателство ИБИС

Ориентировъчно - през август. Ще стартираме с "Heaven, Texas".

Ухааааа!!! :wors: Браво на ИБИС! :clap:

Поредицата е страхотна, а авторката пише разкошно! ;)

Обаче си задавам и въпроса, дали са решили да преведат и издадат цялата поредица или ще ни залъжат с една-две книжки? :cool:

И ако се движат с тая слонска скорост с която имат навика да издават, сигурно докато излезе последната книжка, ще тропам вече с бастун. :)

Хъх, май наистина ще пропуснат 1-вата книга.

Първа книга и четвърта книги от поредицата са издадени вече, и за тях някога са заплатени права. Какъв е смисъла ИБИС да заплаща права за преведени вече книги. А и доколкото знам, те май нямат нищо общо с „КОМПАС“, така ,че немогат да преиздадат техни книги, освен,ако не играе пак парата.А и колко ще си купят издадени и вече качени от години в нета книги. Просто нищожната печалба не си струва разходите.

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.