Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Мисля си..

Много ме мързи!Трябва да гладя-утре,да събера прането от простора-може би по-късно,да си оправя ноктите-няма да е днес.....бе много ме мързи.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Аз пък с мисля, че благодарение на нововъведенията във форума, човешката глупост вече може да е нагледна и още по смешна biggrin.gif Ама така е, като подаваш пръстче, а лакомията ти отхапва направо ръката laugh.gif

Здравейте. Мисля си за педеращината на този свят. Искам да се извиня на всички които са ми писали, но не са получили отговор от мен, защото сред личните ми съобщения продължава да има една Грешка, която ми пречи да разбера, че изобщо имам такива.

Здравейте. Мисля си за педеращината на този свят. Искам да се извиня на всички които са ми писали, но не са получили отговор от мен, защото сред личните ми съобщения продължава да има една Грешка, която ми пречи да разбера, че изобщо имам такива.

Здравейте,

Личните съобщения вече са Лични разговори. Когато подателя изтрие съобщението при него при вас то си стои но изписва, ще разговора е изтрит и не можете да го продължите. Може да създадете нов ако желаете с този потребител, но не и да продължите изтрития.

Поздрави.

А на мен ми пристигнаха новите носилки yahoo.gif

Честито!!! Нова визия нови носилки

Редактирано от elica.elica (преглед на промените)

Благодаря за труда, прочетох го от първоизточника.

Мисля си, че и ти беше свидетел, че личната ми кореспонденция не беше лична. Мисля, че имаше и други с твоите правомощия които го признаха. Мисля, че нищо не е важно, ако не се намира на носилка.

уреждач

Мисля си, че адски много ми се спи.... но, по дяволите, трябва да ходя да купувам подаръци... и да намеря подходящ "Албум на приятелството Г&Й" biggrin.gif

някой може ли да ми отговори защо http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=134860&view=findpost&p=1503099 замина в коша?!

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

Темата, където би трябвало да си искаш линка е "Желания и линкове към игри". Друг е въпроса, че ако беше използвала търсачката, щяха да ти излязат поне 3-4 линка към CS-а. А ако си беше направила труда да потърсиш в замунда с ключова дума "counter-strike" щяха да ти излязат предостатъчно резултати.

Counter-Strike 1.6 New Era - "- Последните CZ ботове модифицирани за CS, също така прибавен и Jumbot за Half Life"

Counter-Strike 1.6 Full + Bot Lan Patch

Counter-Strike 1.6 Mega Edition - "Този Counter Strike вмъква в себе си 1 от най-добрите(и умни) ботове за сега.Има няколко скиннати модела на терористите и полицаите.Под радара е добавен плъгин,който ви информира на кое място от картата сте.+Няколко официални сървъра(не всички) и много други новости."

Всичките три CS-а имат работещи ботове както и опция за смяна на ръката с оръжието. Но наготово е по-яко, нали?

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

уреждач

Ахам :)

Чисто нови -производство на "Вертикал"-Казанлък.

Знаеш ли сега как ми завиждат ?

Мисля си, че адски много ми се спи.... но, по дяволите, трябва да ходя да купувам подаръци... и да намеря подходящ "Албум на приятелството Г&Й" biggrin.gif

аз ли недовиждам вече или там, отгоре, накрая пише "ГЕЙ" ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

аз ли недовиждам вече или там, отгоре, накрая пише "ГЕЙ" ?

Г и Й са първите букви от имената ни... biggrin.gif но наистина ще е по-добре да бъде "Й & Г" или направо целите имена...

ок lol.gif

Аз мисля да изчезвам, пък за вас - не знам .

Утре ми предстои тътрузене до шоплъка и обратно - нещо, което ми е особено неприятно, но няма как....

Сбогом.

Баси якото. Компа засече някаква мрежа и се включи, а аз нет не съм прекарвала туууук laugh.gif

за вентилатори и резистори си мисля laugh.gifbiggrin.gif

За някои хора които се крият като мишки и не смеят да се обадят.... ;)

За някои хора които се крият като мишки и не смеят да се обадят.... ;)

Бъди по конкретен за криещите се мишки....

Бъди по конкретен за криещите се мишки....

Не мисля че това изобщо те касае в каквато и да е степен....

И на мен ми е бавен... отделно че все още доста бутони не ми действат.. като тези за вкарване на линкове ..емотките и др..

Бутоните добре,ама в пощата ми имаше чужди съобщения.Чудя се моите къде ли са. :speak:

Подробности. :speak:

Да де,но поне да бяха ми се паднали някой по интересни,а то...

Но наготово е по-яко, нали?

И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности.

Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното.

Пък и на готово е много яко да се заяждаш с някой, вместо да си счупиш пръстите от обяснение и да му помогнеш.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.