Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Б.Б. - митове и реалност

Featured Replies

Ти го изкара Садам Хюсеин бре !!! :D  Споко, скоро вашият другар ще управлява заедно с турците и тогава ще живеем по-добре... Потрай още 3-4 месеца.

Трай коньо за зелена трева ! - е казал народът...... :D Ще има да чакате !

Аз чаках светлото Комунистическо бъдеще ! Сега - светлото Капиталистическо......

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

• Отговори 688
  • Прегледи 65k
  • Създадено
  • Последен отговор

Саддам, беше цвете за мирисане, пред Боковите изроди, които Той събира край Себе си. Хиените, които чакат да се наместят в момента с нищо не са по-добри, но това значи ли че трябва да се стои пасивно в поза партер и да се чака?

Само да вметна, че още преди  половин годинка "бояджиите" (т.е. тези, които се мазнят на всички и са винаги с властта), се насочиха към г-жа Кунева...

мда, още е актуална

Пирамиди, фараони и балъци за милиони. Куче влачи рейс, диря няма няма Човека взе парите, каза: "Чакай малко.", хвана самолета, дръжте му петите. Човека взе парите, каза: "Чакай малко.", хвана самолета, чакай да се върне.

Сега оставка на самото правителство, предсрочни избори през месец Април и социалистите на власт. Дай Боже !!!

Ти мислиш ли с главния си мозък ??? По-добре при настоящата ситуация е това правителство най-накрая да се опита да направи нещо с ЕРП-тата, да СЕ ОПИТА ПОНЕ, а пък че са си пътници - такива са. При служебно правителство - проблемът с монополите остава още 5 месеца....

Само да вметна, че още преди  половин годинка "бояджиите" (т.е. тези, които се мазнят на всички и са винаги с властта), се насочиха към г-жа Кунева...

За съжаление на само към нея...Така че, ще се наместят, при който и да дойде на власт.

Съгласен съм с мнението на zitronade

Това е обективен процес - веднъж заради исканията на хората, заради мизерията и бедността, заради исканията за друга политика, а втори път - от неспособността на управляващите да реализират адекватно конституционната рамка в тази ситуация.

Сега оставка на самото правителство, предсрочни избори през месец Април и социалистите на власт. Дай Боже !!!

Ако това го казваш сериозно, а не иронизираш...

Аз помня как съм стоял с часове на опашка в кварталния магазин с купони в ръка за два хляба и пакет захар през Лукановата зима, помня и как през 96-97 ходихме да скачаме по барикадите (тогава бях студент, а майка ми, която единствено ме издържаше, при цена на един хляб от 500 лева вземаше 3000 лева заплата). Аз помня, но, за съжаление, мнозина вече са ги забравили тия дребни факти. Помня и циганина Костов с приватизацията, царя, и Бойко... Та тогава се заклех, и до ден днешен си спазвам клетвата - по-скоро ще ми изсъхне ръката, отколкото някога да гласувам за комунист.

Бойко е за затвора, Бойко е за махане... ама кой ще дойде? Навсякъде престъпници и лумпени за психиатрията (визирам Болен), барабар с гореспоменатата Кунева (тя е една от отличничките, на които дължим предсрочното затваряне на старите блокове на АЕЦ и кой знае още какво). И в тоя смисъл Бойко наистина няма алтернатива.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Ако това го казваш сериозно, а не иронизираш...

Аз помня как съм стоял с часове на опашка в кварталния магазин с купони в ръка за два хляба и пакет захар през Лукановата зима, помня и как през 96-97 ходихме да скачаме по барикадите (тогава бях студент, а майка ми, която единствено ме издържаше, при цена на един хляб от 500 лева вземаше 3000 лева заплата). Аз помня, но, за съжаление, мнозина вече са ги забравили тия дребни факти. Помня и циганина Костов с приватизацията, царя, и Бойко... Та тогава се заклех, и до ден днешен си спазвам клетвата - по-скоро ще ми изсъхне ръката, отколкото някога да гласувам за комунист.

Бойко е за затвора, Бойко е за махане... ама кой ще дойде? Навсякъде престъпници и лумпени за психиатрията (визирам Болен), барабар с гореспоменатата Кунева (тя е една от отличничките, на които дължим предсрочното затваряне на старите блокове на АЕЦ и кой знае още какво). И в тоя смисъл Бойко наистина няма алтернатива.

Разбира се че не иронизирам ! А относно това кой ще дойде еродирана личност като Станишев, да успее да състави правителство мисля че ще дръпнем нагоре !!!

Редактирано от CaptainMorgan (преглед на промените)

Ех, дете... Да, някои ще дръпнат нагоре... :)

Хубав ден! :)

аз не вярвам на политици,и за мен това са игри и маневри!от референдума се видя,че хората,които няма да гласуваме за нищо и никой вече сме 80%,а това е голяма сила!по удобно е ако сме политизирани и разделени горе долу по равно!недай си боже да излезне отнякъде честен българин и си дадеме гласовете ще издуха и социалисти и демократи!наближават избори и малко протести и абдикаций са от полза!освен това утре трябва да изчезват едни 800 милиона.....! :)

Ох! Колкото и да ми е неприятно останалото,  при Станишев беше малко по-добре за земеделците...Имам предвид обикновените малки хора, а не ония милионери зърнопроизводители с "Бентли"-тата. Дянков, от момента в който дойде и почна да вдига размера на осигуровките, направи го няколко пъти, отмени 0-вата данъчна ставка и ни задължи да не продаваме повече от 20% от продукцията си на пазара, а да даваме останалите 80% на фирми преработватели...Сеща ли се някой какви цени плащат преработвателите, с техните близки до властта фирми..И какво се случва с качественият биологичен продукт български пчелен мед, след като мине преработката....

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Фондовата борса вече реагира на новината, но не положително.

очевидно ще има празненства  :ph34r:  :whist:

Фондовата борса вече реагира на новината, но не положително.

очевидно ще има празненства  :ph34r:  :whist:

Какво лошо от това, мижавата ни перачница на мръсни пари от наркотрафик и контрабанда, да вземе да фалира?

Какво лошо от това, мижавата ни перачница на мръсни пари от наркотрафик и контрабанда, да вземе да фалира?

тц.

Сложно е се обясни с няколко  думи ( извинявай, но очевидно не знаеш как функционира борсата) , но  става много, много интересно в момента :whist:  само седи и наблюдавай - ще се изкефиш максимално   :ph34r:

тц.

Сложно е се обясни с няколко  думи ( извинявай, но очевидно не знаеш как функционира борсата) , но  става много, много интересно в момента :whist:  само седи и наблюдавай - ще се изкефиш максимално   :ph34r:

Знам, как функционира също и с какъв материал....Прогнози, правят се пари от настроенията на хората и предсказанията на ясновидците за цените на фючърсните сделки в бъдещето. Т.е.пари от "въздуха", но все пак има вложени реални пари, които в основният си обем са мръсни пари. Обикновените малки играчи, които са заложили личната си банкова сметка, или заем от 10-20-30 бона в акции, не ги броя.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Човек,който се бори за гласовете на циганите за мен не е достоен! Камо ли да се казва,че няма алтернатива.

Точно от тази партия/Атака/ само те развяват знамето Българско пред паметника на Васил Левски в Родния му град.

Айде гласувайте за хората,който купуват цигански гласове.Ваша воля.

Да не припомням резултатите от референдума... Хора,който не зачитат гласа народен,има ли смисъл да продължавам?

Приятен ден!

Редактирано от Blue ':^) (преглед на промените)

Там е проблемът, де, че пак ще се гласува за голямо, по-голямо и най-голямо зло. Дори няма да е по-малкото, камо ли пък за нещо добро. На 100% съм съгласен, че сегашните калинки трябва да се махат час по-скоро, въпросът е, че сам на себе си от сума време не мога да отговоря: ЗА кого да гласувам. ПРОТИВ кого знам...

Приятен да е!

. ПРОТИВ кого знам...

Приятен да е!

Разбира се,тогава избора е голям.  :)

Съгласен съм с мнението ти! :) 

Наближават избори,ще има панаири,кебапчета. ;)

Най-после тая гад нещастна се махна!

Не знам защо, но ми се струва, че ще падне поне още една министърска глава...

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Не знам защо, но ми се струва, че ще падне поне още една министърска глава...

Точно така..."Главата" на кабинета!

Точно така..."Главата" на кабинета!

Няма да се даде толкова лесно и ще пожертва още някоя и друга скъпоценна глава в желанието си да запази правителството.

"Освобождаването на един финансов министър е все едно, че пада правителството".

Думите са на премиера Бойко Борисов от 22 октомври 2010 година по време на парламентарен контрол в спор с червения депутат Георги Пирински.  Тогава министър-председателят бурно защитава работата на вицепремиера Симеон Дянков, когото днес изгони от кабинета. 

dnes.bg

Радиоефирът цял ден ме залива с информация по повод оставката, надникнах тук и в още 1-2 сайта и се чудя каква е причината за тайна буйна радост от случилото се - спряганият за наследник Дончев ще раздава безотчетни пари на всеки ъгъл ли? Или ще има рязък завой в икономиката ни? Не мисля, че ще има каквито и да е промени. ББ лавира с оглед изборите през юли и дава ритуални жертви - кой предишен премиер не го е правил?

Никога не съм гласувал за него, но видимо ще ми се наложи да направя сефте, защото всеки пропилян встрани глас (извън ГЕРБ) ще е глас за БСП, а от това по-лошо няма накъде, не ми се реди по опашки, нямам и намерение да ми гладува семейството.

Най-после тая гад нещастна се махна!

не мисля че е нещастна гадта с милиардчетата

аз поне няма да съм нещастна де

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.