Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Б.Б. - митове и реалност

Featured Replies

Тия пичове от ГЕРБ, ептем са го закъсали.....другата седмица, Милко Калайджиев премиер !!!:

ИВАНА СТАВА ДЕПУТАТ
Публикувано изображение

Фолк певицата Ивана влиза в политиката. Изпълнителката получи предложение да вземе в предизборната листа на ГЕРБ, научи HotArena.net.

От няколко седмици представители на партията от Айтос не спират да преговарят с именитата дива. И се надяват да я убедят да влезе в листата им.

Според запознати обаче шансът Ивана да влезе в политиката е минимален. Не само от ГЕРБ, но и други партии са се опитвали да вкарат звездата в политиката.

Интелектът, близостта с хората и всенародната любов, които притежава Ивана, са тласкали и други партийци да се докопат до нея, но тя е отхвърляла с категоричност всяка оферта за политически дела.

Близки до брюнетката обаче споделят, че за първи път тя размишлява над подобно предложение и то единствено заради факта, че припознава своите интереси с тези, заложени в предизборната политическа програма на ГЕРБ.

Певицата не крие, че е поласкана от предложението на съгражданите си, но засега не е решила дали да влезе в изборната листа. „Поласкана съм от любовта на съгражданите ми в Айтос, които са категорични в тезата си, че аз трябва да вляза в парламента”, споделя Ивана.

Междувременно се заговори, че дългогодишното приятелство между Борисов и Ивана може да се окаже ключово за решението на дивата. Ивана нееднократно е споделяла, че харизмата на премиера е заразна и именно това би я накарало и тя да се захване с решаване на държавни дела—заради любовта, която народът й засвидетелства вече 15 години, пише „Всеки ден“

инфо:http://hotarena.net/ivana-stava-deputat

• Отговори 688
  • Прегледи 65k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хахах..Тиви7...Много ме кефят тия..научната фантастика има много да учи от тях..

Хахах..Тиви7...Много ме кефят тия..научната фантастика има много да учи от тях..

гледаш новините ? 

Бившата шефка на ДКЕВР била без диплома

Публикувано изображение

Поевтиняването на тока може да е незаконно

Депутатът от БСП Михаил Миков обяви, че подалият оставка председател на ДКЕВР Юлиана Иванова няма диплома за висше образование, което поставя под въпрос законността на решението на регулаторния орган за намаляване на цените на тока.

”Правителството назначи Юлиана Иванова, която няма диплома за висше образование и сега лекичко иска да се измъкне от отговорността, като тази вечер съобщиха, че щели да назначат друг човек”, заяви Миков в ”Панорама” на БНТ. Той нарече Иванова ”поредната калинка”, назначена от ГЕРБ.

Иванова беше принудена от премиера Борисов да подаде оставка, след като буквално на следващия ден след назначаването й стана ясно, че извършва незаконна търговия с цигари в интернет. Тя изкара на този пост 3 дни. След това продължи да управлява ДКЕВР, бидейки в оставка, но правителството не й търсеше спешно заместник.

Назначаването на човек без висше образование в ДКЕВР е в противоречие със Закона за енергетиката, където има изискване членовете на комисията да са хора със завършено висше образование със степен "магистър" и стаж в енергетиката или в областта на водоснабдяването и канализацията.

цялата статия - тук

гледаш новините ? 

Луд ли си.. :no-no:

Новините идват при мен..

гледаш новините ? 

Бившата шефка на ДКЕВР била без диплома

Публикувано изображение

Поевтиняването на тока може да е незаконно

Депутатът от БСП Михаил Миков обяви, че подалият оставка председател на ДКЕВР Юлиана Иванова няма диплома за висше образование, което поставя под въпрос законността на решението на регулаторния орган за намаляване на цените на тока.

”Правителството назначи Юлиана Иванова, която няма диплома за висше образование и сега лекичко иска да се измъкне от отговорността, като тази вечер съобщиха, че щели да назначат друг човек”, заяви Миков в ”Панорама” на БНТ. Той нарече Иванова ”поредната калинка”, назначена от ГЕРБ.

Иванова беше принудена от премиера Борисов да подаде оставка, след като буквално на следващия ден след назначаването й стана ясно, че извършва незаконна търговия с цигари в интернет. Тя изкара на този пост 3 дни. След това продължи да управлява ДКЕВР, бидейки в оставка, но правителството не й търсеше спешно заместник.

Назначаването на човек без висше образование в ДКЕВР е в противоречие със Закона за енергетиката, където има изискване членовете на комисията да са хора със завършено висше образование със степен "магистър" и стаж в енергетиката или в областта на водоснабдяването и канализацията.

цялата статия - тук

калинка до калинка.....мила моя майно льо!!!!

...обаче видех у бука един опровержителен коментар, довода беше:

Пейчо Генов И Захари Стоянов е бил без образование...предлагам да оспорим и неговата законност.....

..........е не му разбирам на бука и ме е яд, че не можЕх да му пишем на тоя......малиииии, кви работи чех да му изригнем..........

Редактирано от rulom (преглед на промените)

Истината за България !

(без думи)

http://tv7.bg/faktorat-koshlukov/NewsDetails&id=9664612

...за тези които с лекомислие се отплесват от същината на нещата :

Освен "БКП-Изток" и "БКП-Запад" , ламята в същност е триглава - "БКП-КДС(бившия Комитет за Държавна Сигурност и подобни)" ! Итересно е да се види дали и как Българският приказен Юнак ще си върне Златната ябълка - на мястото на отсечената глава веднага пониква нова....

....най-накрая ще си поизтупа потурите , ще си удари калпака в земята за да се види куражът му и ще се прибере мирно и тихо в порутената си къщурка , чакайки до година новата реколта.... :)

Ако приемем , че писаното остава и че горната приказка е част от Библията , след време въз основа на нея религиозните щяха да ни уверяват , че ламята в същност олицетворява недвусмислено триединството "Отец , Син и Светия Дух" .

А пък атеистите щяха да твърдят , че динозаврите в същност са били триглави и създадени от извънземните с невероятните си регенеративни способности.... :no-no:  :D  :D

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

...за тези които с лекомислие се отплесват от същината на нещата :

Освен "БКП-Изток" и "БКП-Запад" , ламята в същност е триглава - "БКП-КДС(бившия Комитет за Държавна Сигурност и подобни)" ! Итересно е да се види дали и как Българският приказен Юнак ще си върне Златната ябълка - на мястото на отсечената глава веднага пониква нова....

....най-накрая ще си поизтупа потурите , ще си удари калпака в земята за да се види куражът му и ще се прибере мирно и тихо в порутената си къщурка , чакайки до година новата реколта.... :)

Ех, не се хлъзгайте по тази изкуствено създадена пързалка за наивници. Ламята не е триглава, тя е едноглава БКП, но просто роди много деца като СДС,НДСВ,РЗС,АТАКА,ДПС..... И не спира да ражда, все още ражда,въпреки,че е столетница?....По някога е двуглава,БКП- разклонение СДС, така започна в началото през 1989г.  Друг път триглава, БКП-разклонения за наивници НДСВ,ДПС,БСП  това зависи от наивните хора които гледат безучастно този спектакъл на актьорите назнзначени за политици от масоно-еврейската терористична организация БКП-ДС. Справка кмета на Варна,  този кмет слънце беше кмет  един път от СДС, в последствие,от БСП, от НДСВ, сега бе от другият изкуствено създаден капан ГЕРБ! Отсичате едната глава на ламята,  ГЕРБ, ведна получавате Кунева? Отсичате главата на Съюза на Държавна Сигурност- СДС, веднага получавате НДСВ и така, до края на света,  докъто порасне следващото наивно поколение, които медиите за масова дезинформация ще облъчи, ще моделира съзнанието им в правилната посока, ще  им показва, какво да виждат, как да го разбират и въобще да не мислят,защото само това което медиите им показват сама това ще виждат. Следователно, няма да имат никакъв собствен, още по-малко индивидуален избор. Изборът ще бъде на задколисието което дърпа конците, както на медиите, така и на актьорите, нарекли се политици. Наивници, малоумници колкото си щеш и докъто има подобни млади наивни хора, примката ще се затяга с всяка изминала година. Нима мислите,че засичането на електромерите  ПО-КЪСНО- средно за месец и половина  в цялата страна е станало съвсем случайно? Това е само за наивници, просто е необходимо да има Българска пролет, за да отклонят вниманието за нещо много по съществено и да ловят риба в мътна вода.  Има много ясни белези които подсказват това, но за съжаление повечето хора са отвикнали да ползват собствената си глава, не дирят причините, не мислят,не аналезират,не четат, доверяват се на лъжливите медии като Би Ти Ви, Новата лъжа НТВ, ........Съмняваите се, във всичко се съмняваите, търсете причините, не се хлъзгаите по симптомите, те затова са изкуствено създадени. Лекувайте не симптомите, а причините които са довели до появата на симптомите.......

Редактирано от Nooname (преглед на промените)

Ех, не се хлъзгайте по тази изкуствено създадена пързалка за наивници. Ламята не е триглава, тя е едноглава БКП, но просто роди много деца като СДС,НДСВ,РЗС,АТАКА,ДПС.....

:)

Ламята (ненаситния търбух :) ) си е една - БКП !

И е триглава - "Изток" , "Запад" и "КДС" !

И като отсечеш едната , веднага се появява нова под вънкашност чужда и под име ново.... :)

Не казвам , че е лесно за разбиране....

Онези , "горе" трябва да бъдат вразумени , че докато се набият по между си за кокъла като глудница побеснели , гладни псета (защо като?) , България (населението) вече няма да я има....

За това българите си мразят политиците и държавата (не казвам Родината!) до колкото изобща я има !

Аз лично нямам нищо против да ги има , НО да работят за общото благо на народ и Родина , а не за лична изгода ! В същност това е критерият (мярката) ! Спешно е необходимо да се намери и прилага средството ! Казано с други думи непрекъснат контрол от избирателите над избраните !

.....Това за съжаление ми се вижда чиста утопия!.....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Дянков: Заем за пенсии ще закопае банките

Вземането на заем за увеличаване на най-ниските песнии и доходите на най-бедните ще разклати валутния борд, ще се плащат огромни лихви по 30 млн. лв. годишно и страната ще влезе в спирала на растящи дългове. Това коментира пред "Стандарт" финансист №1 в оставка Симеон Дянков по повод набиращите скорост идеи за теглене на кредит, с който да бъдат вдиганати доходите на най-бедните. Подобни тези лансираха президентът на КНСБ Пламен Димитров, икономистът от Лондон Димитър Иванов и леви финансисти. В събота и еврокомисарят Кристалина Георгиева посочи тази възможност, но все пак направи уговорката, че трябва да се прецени дали държавата да изтегли заем или да се разместят разходите в бюджета.

Според Дянков теглене на заем с подобна цел е безотговорна стъпка. "Отговорен политик не би направил това. Имаше голям натиск върху премиера Бойко Борисов през последните години, но той не го направи. Макар да разбира, че популярността му щеше да се увеличи", каза вицепремиерът в оставка. И обясни, че ако се вземе например 1 млрд. лв. заем, лихвите ще са около 30 млн. годишно. "Защото инвестиционните заеми са по-евтини - може да се вземе такъв от Европейската инвестиционна банка. Но ако се взима за социални харчове, се вдига лихвата. И в момента на пазара тя е около 3%, следователно около 30 млн. ще отиват на година", каза Дянков.

"За този тип разходи не можеш да вземеш заем само т. г. Защото, ако сега вдигнеш пенсиите, през следващата година отново трябва да ги плащаш. Следователно и догодина трябва да вземеш същия заем. И по този начин влизаш в една спирала на увеличаващи се дългове - нещо, което не само нашето правителство, но и последните 4 постоянно са намалявали", каза още Дянков. И добави, че това би било рязка промяна на политиката и ще увеличи лихвата по всички държавни и корпоративни заеми.

"Подобна стъпка би разклатила валутния борд веднага. Може би това е идеята на някои, които лансират тази идея. Идеята на валутния борд е, че във времето можеш да си позволиш малки отклонения от балансирани бюджети, но трябва да са малки. А България вече пета година все пак има дефицити. Ако се взема заеми, те ще увеличат дефицитите години напред - защото този заем трябва да се допълва всяка година, за да се изплащат пенсии. Това сериозно ще разклати борда", обясни финансист №1. На въпрос кой би спечелил от това Дянков каза: "Губят всички, които имат спестявания - това българите добре го знаят отпреди 15 г. Ще спечели една малка група олигарси, кредитни милионери, които са взели от банките големи кредити в левове, които ако се разклати борда, няма да се налага да изплащат. Ситуацията е идентична с тази през 1996-97 г., когато доста банки банкрутираха".

Дянков напомни, че при срива на финансовите институции на някои от кредитните милионери не им се наложило да си изплащат кредитите и станали доста големи богаташи. "Това е единствената група, която може да спечели от разклащането на борда. Затова казвам, че отговорен политик не би го направил", каза още той.

standartnews

Мисля, че Дянков е прав...за съжаление.

Тъй като не съм  икономист, би ми се искало да разбера какво мислят икономистите, пишещи в този форум.

Ех, Мойра, че нали затова създадоха тази българска пролет, тази постановка.  Наслаждавайте се на театъра, аз съм го гледал много пъти  и не ми е интересен.......  Които има ум, да мисли....    

30млн. лева годишна лихва за държавен заем, е очебиещо малка сума Мойра. Аз обаче си мисля, че той нарочно ни представя най-лошият вариант.

Дянков: Заем за пенсии ще закопае банките

Лицето Дянков какво се е загрижило за банките? Нали уж били много стабилни! Аз съм на мнение, че банките са ни "колос на глинени крака" и са кухи от всякъде! Реално не могат да се покрият и 20% от влоговете, ако хората тръгнат да си ги теглят, защото тези пари ги няма там....те са раздадени като кредити, и цялата куха финансова система се крепи на едно голо доверие на хората....все още! В момента в който се хукне  масово да се тегли и всичко ще рухне! Истината е, че "живота на кредит" е сбъркана схема, и в дългосрочен план, тази схема, разпростряна върху цялото общество, води точно до това, което наблюдаваме вече 5-а  година в цял свят- крах на системата!

Аз обаче съм на мнение, че у нас,  ще стане друго. Вече бях писал, че се подготвя т.н. "проход в борда", т.е. вътрешна (в самия борд) девалвация на лева, т.е. промяна на фиксирания курс евро/ лев! Все по-често чета, мнения, че се мисли за съотношение 1:4 (спрямо сегашното 1:1.96). От тук ше дойдат пари и за пенсии и за увеличение на заплатите (това, което искат протестиращите, а и не само те). В същото време обаче, всички които имат кредити във валута (граждани плащащи ипотеки, или фирми) ще гризнат дървото. Ще има и хиперинфлация! Аз предвиждам, че ако се девалвира лева, размера на необслужваните кредити ще нарастне до 70-80%, защото няма кой да поеме двойният удар, който ще му бъде нанесен, а също така предвиждам масови размирици и ексцесии, ако това се случи!

Реално погледнато, в глобален план, каквото и да стане, ще е още по-зле в перспектива! Истината е, че всички тия натрупани държавни и корпоративни дългове са практически невзвращаеми, защото са създадени от "кухи пари", които "харчиш днес", но ще трябва да заработваш "утре", и когато всички се назобат с кредити- системата блокира (което и наблюдаваме). Единственият практически изход за "рестарт" на системата е отписване на дълговете, и започване на чисто с ясни и строги правила!

:)

Ламята (ненаситния търбух :) ) си е една - БКП !

И е триглава - "Изток" , "Запад" и "КДС" !

И като отсечеш едната , веднага се появява нова под вънкашност чужда и под име ново.... :)

Не казвам , че е лесно за разбиране....

Онези , "горе" трябва да бъдат вразумени , че докато се набият по между си за кокъла като глудница побеснели , гладни псета (защо като?) , България (населението) вече няма да я има....

За това българите си мразят политиците и държавата (не казвам Родината!) до колкото изобща я има !

Аз лично нямам нищо против да ги има , НО да работят за общото благо на народ и Родина , а не за лична изгода ! В същност това е критерият (мярката) ! Спешно е необходимо да се намери и прилага средството ! Казано с други думи непрекъснат контрол от избирателите над избраните !

.....Това за съжаление ми се вижда чиста утопия!.....

Привет, ами не е утопия, напротив то съществува много отдавна. Колкото до ламята, може би не съм се изрази достатъчно ясно. Партията майка, БКП която роди СДС,ДПС,НДСВ,РЗС,АТАКА, ГЕРБ, както я нарече агент Сава,- /Ахмед Доган/- постоянно ражда, но това е симптом, а моята цел е друга. По важното е в този трагичен случай, което искам да визирам е КОЙ Я УПЛОЖДА?.....

Колкото до вашета утопия, не мисля,че сте прав. Много отдавна е измислен,начина,метода по който може да стане това. Ще дам един пример само със Съдът. Просто трябва да има произволно избрани 12 съдебни заседатели при всяко едно дело от гражданската квота. Те решават изхода на делото, а не корумпираната масонска подлога която комунистите,социалисти са чучнали на този пост. На местните избори се избират не само кмет, избира се шеф на Съдът, на Болницата, на Полицията, на Даначното всички те подлежат на пряк избор от гражданското общество на града, общината. А не да бъдат спускани от партията майка БКП и нейните разклонения. България има 262 общини, следователно всяка община трябва да избере свой представител който да я представлява в Парламента. Тези всички 262 народни представетили избират премиер който да състави кабинет. Всеки един законопроект този избран общински представител в Парламента трябва да го предостави, на гражданското общество от което е избран, да се запознаят с него, да го обсъдят и ОТОРИЗИРАТ КАК ДА ГЛАСУВА. Отменя,се възможността да се гласува ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ. Които жела е да се въздържа да го стори с привилегиите които  имат сега. Разбира се,те ще се отнемт. Сами се досещате,че когато предложат каква да бъде депутатската заплата, това което е сега няма да мине, също и много други закони които обслужват истинските им господари БАНКСТЕРИТЕ. Само подсказвам,разбира се,че има и много, начини, много други неща, но най важното е промяна на конституцията премахване  на свикването на Велико Народно Събрание, делегирането на право обикновентото народно събрание да може да  променя конституцията, закон за ЛУСТРАЦИЯ , без закон за лустрация няма как да се отървем от масоно-еврейските подлоги като комсомолския секретар Плевналиев, Цацаорв, Куневи,Станишевци,Костовци и прочие........

България през 1934г не е имало никакви партии, но това не е попречило на страната ни да се развива. Писал съм много пъти в този форум как е било и как може да стане, но повечето хора не мислят със собствените си глави. Те не познават собствената си история като народ, допуснаха да ги манипулират,лъжат, да промиват мозъците им... Как ще знаят за тез и много други неща? Повечето си мислят,че този свят съществува от както те са се родили? Не познават миналто, как да познават настоящето и да се орентират правилно в бъдещето? За огромно съжаление повечето са във вертикална кома......

Ех, Мойра, че нали затова създадоха тази българска пролет, тази постановка.  Наслаждавайте се на театъра, аз съм го гледал много пъти  и не ми е интересен.......  Които има ум, да мисли.... 

Филма е потресаващ и се покрива с всичко, което е "публична тайна"!

Истината за България (2) !

(без думи)

Да видим дали нещо ще се случи.Горчивият ми опит ме кара да се съмнявам.

Цветанов даде голяма част от парите за бедствия на МВР и МО
Ръководената от вътрешния министър кризисна комисия вече е похарчила половината бюджет за 2013 г.
ДИНА ХРИСТОВА, ИЛИНА РЕЖЕВА, в-к "сега"

Половината от парите за бедствия за тази година вече са похарчени, като голяма част от тях отиват не за решаване на проблемите, възникнали от конкретни кризисни ситуации, а в богатите ведомства като МВР и Министерството на отбраната, и то за дейности, които нямат нищо общо с бедствията. Това изправя страната пред сериозна опасност да остане без средства в случай, че бъде застигната от катаклизъм.

Само на две свои заседания - на 11 и 26 февруари, междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане, чийто шеф е вътрешният министър Цветан Цветанов, е разпределила над 46 млн. лв. от предвидения бюджет от 70 млн. лв. за тази година.

813 000 лв. на практика са отишли за допълнително финансиране на МВР чрез отпускане на суми за превантивни дейности за транспортиране, оползотворяване и обезвреждане на отпадъци в пожарната (350 000 лв.), за унищожаване на индивидуални средства за защита (450 000 лв.) и 13 000 лв. за унищожаване на препарати за йодна профилактика заради изтичане на срока им на годност. Това са все разходи, които би трябвало да са предвидени в бюджета на ведомството.

Министерството на отбраната пък получава 650 000 лв. за унищожаване на снети от употреба боеприпаси на съхранение в артилерийските бази, също дейност, която би трябвало да е планирана в разходите на МО. Още 433 000 лв. са за обезвреждане на невзривени боеприпаси в района на стралджанското село Лозенец след експлозията в базата на "Берета Трейдинг" през лятото. 509 621 лв. са дадени по предназначение - за гасене на пожари, за оказване на помощ на населението при бедствия и ВМА.

Министерството на околната среда и водите взема 108 000 лв. за разработване на методика за оценка на риска от наводнения. През 2012 г. за същото нещо ведомството е получило 180 000 лв., а на сайта му стои методика от 2011 г. От първите разпределени милиони за превенция са дадени пари за обработка срещу комари (на област Бургас), за почистване на речни корита в няколко области за т.г. Останалите средства са разпределени за покриване на щети след наводненията, пожарите и труса.

На заседанието на 26 февруари са разпределени още 6.87 млн. лв., които са само за възстановяване и подпомагане след бедствията през м.г. - за ремонтиране на сгради, пътища и мостове, пострадали от наводненията, за покриване на разходи на МВР и МО заради големите горски пожари и т.н. След тежкото наводнение през октомври м.г. община Неделино получава 1.5 млн. лв., като почти всички пари са за изграждане на подпорни стени на различни улици, които често се заливат от води.

Вчера шефът на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" към МВР главен комисар Николай Николов обясни, че специални временни селища ще бъдат изграждани, за да приютяват бедстващи хора при евентуални наводнения или други бедствия. Тези лагери ще побират по около 2000 души. "При тежки наводнения например първото, което трябва да се направи за хората, е те да получат подслон, храна и топли напитки", заяви той. Заедно с екоминистъра в оставка Нона Караджова той подписа два договора за финансова помощ за борба с наводнения и горски пожари на стойност 195 млн. лв. Парите идват от ОП "Околна среда" и са прехвърлени към силовото министерство с разрешение на Европейската комисия.

За гасенето на горски пожари ще бъде купен специален хеликоптер за 20 млн. евро, който ще може да се ползва и през зимата за спасителни операции в планините. Сред новото оборудване за екстремни ситуации ще са пречиствателни помпи, системи за електроснабдяване и 134 високопроходими автомобила за гасене на горски пожари. Сега потушаването им става бавно с коли, които са предназначени за градски условия. Караджова обеща, че с европарите ще бъде изграден и национален диспечерски пункт, който ще предупреждава за наводнения, както и регистър с данни за всички водни съоръжения - диги, язовирни стени и др.

-----РЕКОРД---

На пръв поглед скромната сума от 6019 лв. Междуведомствената комисия е отпуснала за покриването на разходи, направени за отстраняването на 4 опасни стари дървета в държавния комплекс "Люляк" в Русе. Събитието се е случило още през юни м.г. За сравнение: голяма част от подпомогнатите семейства след земетресението в Перник получават под 2000 лв. помощ. Под 6000 лв. обезщетение бе определено дори на хора, чиито домове бяха обявени за негодни за живеене.

....

Учуден съм.

как могат да пишат подобни неща ? 

не ми се вярва действително да са раздадени парите по този начин.....

Той чиляка сдава поста. Уволджака иде за него....Не че някога е подхващал истинска работа с шанцовия инструмент. Сега му е времето да си допълни портфейла, за още няколко апартамента...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Филма е потресаващ и се покрива с всичко, което е "публична тайна"!

Привет, да така е, но има още много такива истински филми които показват и доказват това което от години пиша по форумите. 

Ето още един специално за тези които все още не са прогледнали и лепеха етикети като конспиратор и прочие. Трима "Българи" участват в събираниата на групата Билдерберг, по миналата година, ТЕ СА: Петър Стоянов-агент Виктор на ДС, католичката с кривата уста Миглена Кунева и еврейската банкерка Цеца - секса- Цветелина Карагьозова по известна като Бориславова......

Ето до какво доведе правителството на БУДА, българският лев- предстояща обезценка!

Публикувано изображение

Верно ли бе Дедо У МатЮ A.K.A Бай Михо.........Тая БУДА как не си го набиха У главата,че е само разработка(през ДЕМОКРАЦИЯТА вече) от някой действащ АгЕнТ

Ех, не си мислете,че само в Лъгария е така. Просто повечето хора с във вертикална кома и нямат сетива ум да осъзнаят това което се случва сега, още по-малко  в бъдещето..... 

Ето до какво доведе правителството на БУДА, българският лев- предстояща обезценка!

Публикувано изображение

Нищо ново не са научили масоно-еврейските подлоги в България, но нищо старо не са забравили. Аз също не забрявам и този спектакъл вече е прeдставян веднъж....... Но както е известно от евреина Кашел Мордехай Леви, познат ви с масонския си прякор като Карл Маркс, историята винаги се повтаря, но като фарс..... Публикувано изображение

Ето я равносметката на Борисов

„Много направихме, но и много сбъркахме”, призна най-после Бойко Борисов

то тъй и баба знае - след дъжд качулка сега ще ни се извиняват

измиха си ръцете горките таман взех да ги мисля как спят от толкоз много мръсотия

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.