Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Б.Б. - митове и реалност

Featured Replies

Почнаха да се изнасят един по един мършите гадни.

Сигурно е на някой остров ,и плющи постна пица.

Ще ми се да го мерна някъде на улицата ,да му направя главата да прилича на пица.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• Отговори 688
  • Прегледи 65k
  • Създадено
  • Последен отговор

Задават се избори и Бойко реши малко да се натегне на хората, но не знам кой ще излъже с това... С или без Дянков положението няма да се промени и на милиметър... И, да - определено се задава ужасна управленска криза - с ГЕРБ зле, без тях - още по-зле. Просто няма кой. При мисълта Станишев отново да седне в премиерското кресло ми настръхват косите...

аз не вярвам на политици,и за мен това са игри и маневри!от референдума се видя,че хората,които няма да гласуваме за нищо и никой вече сме 80%,а това е голяма сила!по удобно е ако сме политизирани и разделени горе долу по равно!недай си боже да излезне отнякъде честен българин и си дадеме гласовете ще издуха и социалисти и демократи!наближават избори и малко протести и абдикаций са от полза!освен това утре трябва да изчезват едни 800 милиона.....! :)

Айде понапънете се още малко до 93 % и ДПС ще има пълно мнозинство - такова, което дори и бай Тoшо не е имал :P 

Не знам кой ще поиска предсрочни избори, но аз винаги съм бил против такива. Все пак сме ( сте) избрали ГЕРБ и ще се наложи да спазвате правилата. Мандатът е 4 години и точка. Другия път мераклиите да се кандидатират, да ги изберем и да ги търпим 4 години. Лошо няма. Ама не така - Молядругарко мен не ме избраха, ще плача ;(

с ГЕРБ зле, без тях - още по-зле.

Ей от това най-много се притеснявам.През последните 20+ години се извървяха всички партий ,политици и каква ли не пасмина.

А сега кой ще изберем?

След това напрежение преди изборите,който и да дойде на власт ,го чака много сериозна работа.

Аз лично мисля че ще дойдат на власт нови (стари) политици ,и ще започне всичко да се повтаря.

"Новият бардак със старите курви"

Те и ГЕРБ се пръкнаха от нищото. Бяха нови ( повечето), ама им срахте в устата. Видяхме какво могат старите политици, какво могат новите политици и какво не може народа. Аз викам да затваряме държавата, да я предаваме в ръцете на желаещите и да бягаме в шубраците. Май за шумкари най ще ни бива. 

Ей от това най-много се притеснявам.През последните 20+ години се извървяха всички партий ,политици и каква ли още пасмина.

А сега кой ще имберем?

След това напрежение преди изборите,който и да дойде на власт ,го чака много сериозна работа.

Аз лично мисля че ще дойдат на власт новите (стари) политици ,и ще започне всико да се повтаря.

"Новият бардак със старите курви"

Единственият начин да ги няма "старите курви", е да бъдат 110% от всичките на 2 метра под земята.

Той си замина ,а от кой ще се търси съдебна отговорност за грешките ?? Може би от Бойко ??

Ако аз убия някой ,ще вляза в затвора,ако полицай убие някой,ще го уволнят.

Същото е и с политиците,направи 6 милиона проясяци и 2 милиона емигранти ,и си подава оставката.

Фондовата борса вече реагира на новината, но не положително.

очевидно ще има празненства  :ph34r:  :whist:

Акциите на ЧЕЗ паднаха, след заплахата от отнемане на лиценза в България

Последна редакция: 18.02.2013, 13:41

Публикуване: 18.02.2013, 13:36

Акциите на ЧЕЗ паднаха за четвърти пореден ден, след като българското

правителство заяви, че може да отнеме електроразпределителния лиценз на

компанията в България, предаде агенция Блумбърг, цитирана от Фокус.

Акциите на ЧЕЗ се понижиха с 0,5% до 616 крони до 11.00 часа на борсата в Прага. През предишните три дни акциите паднаха с 3%.

До няколко дни България ще вземе решение за ЧЕЗ, след като регулаторът провери дали чешката компания е нарушила правилата.

България е вторият най-голям пазар за компанията след Чехия.

„Загубата на лиценза е равносилна на загуба на бизнеса", коментира анализаторът Милан Ваничек.

Източник

припари им под мартинките на тия манекени...

колелото се е завъртяло вече, няма връщане назад

Вярно, ГЕРБ  хубаво ни оправиха( мен с 8-9000 лева). Не виждам обаче кой ще се наеме да направи това, което трябва да се направи - а именно да се сложат на място всички работодатели, които си играят с робите, пардон, работниците. Казвам робите, щото моя шеф така ни нарича и има пълното право. Кой ненормалник ще работи без пари, ще затъва все повече и ще произвежда повече като мен? Ха, няма такива. Тия дни се опитаха да наемат няколко човека, но единия издържа 3 дни, втория няколко часа.Е, имаше и един балък, дето за 4 месеца взе 100 лева аванс без нито една заплата, ама той си е направо за бисерите. Та исках да кажа, че подобни новини са само прах в очите. Днес сутринта гледам, бензина скочил пак. И си мисля на акъла...дали протестиращите СЛУЧАЙНО няма да се насочат към рафинерията Лукойл  и дали случайно някой няма да и драсне клечката в кибрита, а полицията да бъде солидарна с всичко?  Но бая се отплеснах. Днес ми съобщиха в 12 часа "радостната" новина, че Дянков му резнали главицата. Вместо да се зарадвам, аз се стъписах, представих си апокалипсис и изобщо още не мога да се съвзема от новината на годината. Това обаче имаше и хубав момент. Хрумна ми гениалната идея, как да се измъкнем от тая смрадлива ситуация, в което сме нагазили до ушите. Просто е. Дянков направи много за българите, но не тия, дето са 80 %, а за ония 20, които тъпчат останалите 80. Какво направи всъщност той? Узакони кризата, но без да си потопи лапата в кацата с мед. Как стана това? Ами ето един пример. Работодателите ( повечето) вече плащат данъци и осигуровки навреме. Така хазната се попълва. Да, но проблемът е точно в това плащане навреме на осигуровките. Проблемът за наемника разбира се. Така ние имаме редовни и големи осигуровки ( аз за няколко години съм внесъл в хазната 145 000 лева!!!!), но пък в същото време имам зад гърба си 2 неизискуеми заплати от фалиралата фирма, в която пак си работя, но под друго име. Имам и още 4 заплати и всеки месец задлъжняват към мен поне с една седмична заплата, защото вместо да ми плащат заплата всеки месец, ми плащат на всеки 5 седмици средно. Като прибавим и законното орязване на отпуска, работни дрехи, храна, мляко, кафе, прах за пране...оф. Няма да изброявам, че ще трябва доста надълбоко да се разровя в мозъка си. И какво е простичкото решение на тоя проблем? Ами то наистина си е много простичко. Всички получаваме заплати през дебитни карти или по банков път. Осигуровки се плащат до оппределена дата и навреме. И изведнъж ми просветна за простичкото решение. Защо не се направи така, че работодателят да има право да внесе осигуровки на работника едва след потвърждение от банка, че е привел цялата заплата? Ако не го е направил, нека се наложат яки глоби - такива, каквито се налагат за неплатени осигуровки ( вероятно има такива, щом работодателя си плаща навреме). А ако няма такива глоби, нека се въведат. И ако не е превел заплатите, нека ДЪРЖАВАТА НЕ ПРИЕМА ОСИГУРОВКИТЕ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ И НЕКА СЛЕД ТОВА НАЛОЖИ ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА!.Не е ли гениално?

И само нещо искам да помоля запознатите. Нека някой ми каже, къде мога да изпратя предложението си или по-точно до кого да адресирам един имейл но така, че все пак някой да го прочете? Наум ми идва точно ББ или може би шефа на парламента. Ясно ми е, че подобно предложение не трябва да се адресира до опозицията, щото дори някой да иска да направи нещо по въпроса, то не би го направил, ако предложението дойде от опозицията.  

Благодаря за отделеното внимание на тия, които все пак са прочели писанията ми. 

Той си замина ,а от кой ще се търси съдебна отговорност за грешките ?? Може би от Бойко ??

Ако аз убия някой ,ще вляза в затвора,ако полицай убие някой,ще го уволнят.

Същото е и с политиците,направи 6 милиона проясяци и 2 милиона емигранти ,и си подава оставката.

Сега Интерпол ли ще ни го търси - от кои острови ни се присмива

Сега Интерпол ли ще ни го търси - от кои острови ни се присмива

Не знам интерпол ли ще са ,ЦРУ ли ще са,сега чакаме следващата оставка.

Кораба потъва ,плъховете скачат във водата.

Дянков се връща при Каролайн

Бащата на Симеон Дянков в ефир: Той е издънка на комунизма!

http://tv7.bg/news/9639452.html (след 01:11)

Денчо Дянков е на мнение, че всички които управляват сега, са много по-зле отколкото тези преди 10-и ноември. Той пожела на сина си здраве и сподели, че единственото, за което ще го боли, е, че хората ще казват – "това е бащата на човека, който ограби държавата"

Кабинетът като Брад Пит, накокържан и с филия с мас

автор(и): Милена Бойчева, Красина Кръстева, прочитания: 2404, коментари: 14
Публикувано изображение

Премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Цветан Цветанов бяха най-цитираните членове на кабинета по време на мандата му. Първият почти всеки ден ръсеше бисери, а вторият си спечели прозвището - "дългото изречение".

Всяка власт оставя след себе си хумористични следи. И последната даде щедър принос за възхода на политическата фолклористика, като най-продуктивен беше Бойко Борисов, 50-ият премиер на Третата българска държава.

Казват, че Стефан Стамболов също ръсел цветисти фрази, и Александър Стамболийски не падал по-долу. Но надали биха конкурирали Борисов, чийто словесен колорит бележеше всяка негова изява пред камера и микрофон.

А тези изяви бяха изобилни.

Министрите му се опитваха да следват тона на шефа си, но така и не достигнаха неговите висоти. Колкото до пословичния му “побратим” Цветан Цветанов, той се открои със заплетената си и несмилаема изказност, която му спечели прозвището “дългото изречение”.

Опитахме се да съставим азбучник на крилатите фрази, обиколили обществената орбита.

А

“Ало, Ваньо!” - поде народът обръщението на премиера към шефа на митниците Ваньо Танов, след като през 2011 г. в медиите изтекоха записи от СРС на разговори между премиера Бойко Борисов и шефа на митниците. От тях излиза наяве как Борисов натискал Танов да изтегли проверяващите митничари от пивоварна “Леденика”.

“Агнешка плешка ядяхме само на празника на Кирил и Методий. Имахме прасе, кокошки и зайци. Аз се грижех за тях и не отивах на курс по китара, докато не накося трева за зайците и не взема от почивните станции помия за прасето”, спомня си Борисов бедното си детство.

Б

“Българските полицаи нямат нищо общо с гарантиране на реда и сигурността!” - изтърси вътрешният министър Цветан Цветанов преди два дни в парламента. Друго искаше да каже, ама не му се получи.

В 

“Във всяко сако имам лентички. Като фокусник съм”, похвали се Борисов след поредно откриване на “нещо”.

“В БАН са феодални старци”, каза вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков на 13 ноември 2009 г. в отговор на журналистически въпрос как ще коментира критиките на президента (2002-2012) Георги Първанов, че се орязва финансирането на научната дейност. “Старците” се обидиха.

“Вече направо изкукуригах, не знам на кого да вярвам. Търговските вериги ме убедиха, че надценката на яйцата при тях е около 10%, т.е. между 2 и 4 ст., производителите твърдят, че е друга!” Недоумението на земеделския министър Мирослав Найденов дойде на миналия Великден, когато заради брюкселското изискване за “щастливи кокошки” яйцето закова 50 ст.

Г 

“Гледайте вие да не катастрофирате!”, сопна се военният министър Аню Ангелов на репортер, запитал го дали проектът за нов изтребител на армията не е катастрофирал.

“Говорих с Карталов (директор на Националната опера и балет - б. р.) по телефона, той беше във Франция на някакъв симпозиум, вика: “Можем ли да съберем най-големите ни гласове от Пендачанска до Гена Димитрова?” Това произнася културният министър Вежди Рашидов от 19 март 2012 г. по БНТ. Пропуснал да забележи, че Гена Димитрова от 7 г. не е сред живите.

Д 

“Да уредиш в митницата момчето, дето рита топката с мен!” Такава задача поставя Борисов на Ваньо Танов през януари 2011 г.

“Два месеца, три, дет’ се вика - за мен компромат не пуснаха друг, само кирки и секири и като вампири скачахме ту аз, ту той (б.р. - Костов), плашехме децата всяка вечер…” Така Борисов коментира през 2009 г. предизборен клип на червените.

“Да, направи ни на маймуни, признавам го. Прави ни на маймуни, докато роди. Прави ни на маймуни с дипломата, направи на маймуни бизнеса”, вайка се министър Мирослав Найденов, като се разбра, че подчинената му шефка на фонд “Земеделие” Калина Илиева е укрила действителната си бременност и фалшивата си диплома. 

Е

“Ето, качете се горе в спалнята и разгледайте. И ако намерите едни гащи или една женска дреха, или нещо, кажете ми “Хасан” - призова Борисов в интервю за “Труд” преди рождения си ден през 2011 г.

“Една мазилка ни дели от Шенген!” определя Борисов готовността ни след среща с канцлера на Австрия Вернер на 3 февруари 2011 г.

“Едно е да тръгнеш към планетата Марс, друго е да кацнеш. Аз казвам: важно е да излетиш, за да може да стигнеш!” Думите са на министъра за еврофондовете Томислав Дончев за усвояването на парите от Брюксел.

Ж 

“Животът на българите се е увеличил по време на нашето управление!” През май 2012 г. Борисов прави такава равносметка на кабинета си по време на правителствено заседание.

“Защо не отидете да снимате президента в кръчмата!” Борисов се ядосва на фоторепортер на “Труд”, който го засича на 15 април 2010 г., че играе тенис през работно време.

“Защо бе, майка му стара, защо толкова злоба, бе?! Е, това не мога да си го обясня при тоя шибан народ, при тия шибани колеги... Ние, българите, сами ще се изядем, наистина!” Това изръси Божидар Димитров, министър без портфейл, на 6 август 2010 г. пред “Дневник”.

И 

“Играя карти. Като ми писне, се обаждам на приятели и играя карти. Няма да кажа с кои, че утре ще напишете кръга еди-кой си. Вальо (Златев - б.р.) лъже на карти и с него не играя. Той много лъже. Той, ако има три еднакви карти от един цвят и вика: “Терца!” Има седем, вале и асо и вика терца! Борисов в интервю за “Труд” през 2011 г.

Й 

“Йорданка Фандъкова, тя, жената, се стресна, като взех да  рецитирам в ухото: “На овчи порти се намира къпалня по еврейски, наречена Витезда.” (Евангелие от Йоан 5:2, бел. ред.) Мога да я изкарам цялата като поп. Ами да, толкова пъти съм го слушал вече.” Това казва в интервю за “Труд” през юни 2011 г. Бойко Борисов на въпрос знае ли молитва.

“Като чуя конграчулейшънс, Борисов, и от там нататък не слушам!”, сподели Борисов в интервю по Би Ти Ви през юни 2010 г.

К 

“Картофи садете! Майка ми беше учителка, но също копаеше, когато имаше нужда да си подпомогне бюджета.” Борисов в интервю за Би Ти Ви.

“Кой е направил така, че да не може да се свържат митниците с данъците? Защото технологически това е все едно да имаш два контакта и просто да ги свържеш с една жичка между тях.” Така финансовият министър Симеон Дянков обясни по БНТ на 7 юли 2009 г., че данъчните и митниците не са свързани, а това води до огромни загуби на ДДС и акцизи.

Л 

“Леля оня ден ми се обади, че от един вестник ходил криминален репортер да му покаже къде сади картофите и разсада за доматите. И тя, жената, от село Хераково е, ми вика: “Бобе, как издържаш, лельо, с такива идиоти?” - Борисов споделя мигове от битието си в интервю за “Труд”.

М 

“Мите, Митовски, къде си, бе? Ела, бе, д...ба”, казва Вежди Рашидов, застанал сред официални лица под герба през юни м.г.

Н 

“Нашите министри и кметове са предимно млади хора, завършили навън, с по няколко езика, много добри експерти са, заедно с мен знаем по два-три езика”, обяснява с какви кадри разполага Борисов.

“Ние сме показали, че не се плашим от руснаците, нито от определени компании, нито от енергийни гиганти. Ако трябва, пак ще ги пляскаме” - казва Симеон Дянков на 12 септември 2012 г. по повод обявеното намерение на “Атомстройекспорт” да съди България за 1 млрд. евро неустойка за АЕЦ “Белене”.

“Не може храната да е единството, заради което хомо сапиенс е създал човека...” Думите са на Вежди Рашидов пред списание “Биограф”.

“Най-неприятното съсловие за мен са гейовете, защото те са съчетание от най-лошите качества на жената и най-долните качества на мъжа”, добавя пак там той.

“Някой беше казал, че да управляваш ИТ специалисти е като да пасеш котки. В такъв случай да управляваш европейски пари сигурно е да караш мухи да летят в боен строй.” Това пък рече Томислав Дончев.

О

“Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: “Снегът пак ги изненада”, ще бъда много ядосан”, казва Борисов на министрите си в началото на 2010 г.

“Отиваш в Съединение и както Лили Павлова - всяка седмица следиш строителството в училището. Искам да знаеш бай Киро с теслата днес какво работи. Децата започват на 17 септември”, поръчва Борисов на просветния министър Сергей Игнатов през август 2012 г.

“Остави в пустинята комунист и след него ще има дефицит на пясък”, находчиво отбеляза външният министър Николай Младенов през 2009 г.

“Обещах на майка ми повече да не говоря за сертифициране, верифициране, алокиране, декамитване, защото мама каза: “Много умно говориш, моето момче, но нищо не ти разбирам.” Затова тези думи няма да ги употребявам този път.” Откровението е на Томислав Дончев пред медии.

П 

“Приличам на Брад Пит, само че с очила”, рече пред Би Ти Ви Симеон Дянков на 15 февруари 2010 г.

“Преди време той (Калин Сърменов - б.р.) каза, че съм смешник. Аз му казвам: Не, грешиш. Аз не съм смешник - аз съм голям смешник!”, обяви културният министър Вежди Рашидов докато “сайдисваше” обновения Сатиричен театър.

Р 

“Рождения си ден празнувам сам като куче!”, сподели Борисов пред “Труд”.

С

“Станишев сам даде определението вещици на своите министри и други приближени. Аз от дете от майка ми знам, че вещиците са лоши хора - такива, които крадат и правят други лоши неща. Вещиците на Станишев вземат големи заплати. Това са вещици, които пият кръв. Сега се оплакват в Брюксел, че Борисов дошъл и ще им прекрати лапаницата.” Това бе една от началните позиции (от 2009 г.) на премиера в нескончаемия му дуел с лидера на БСП.

“Сега времето застудя. Лили, подсети ме да си сложа пуловера, дето съм обещал на тази бабка, която ми го оплете.” С тези думи Борисов се обръща към Лиляна Павлова, става ясно от стенограма на Министерския съвет.

Т 

“Те сега са силни, по другия начин. Ще ни свалят и сега са много накокържени, много резки и страшни. Те са свикнали всички да треперят от тях десетилетия наред”, така премиерът Борисов отби от парламентарната трибуна атаките, идващи от БСП през декември 2012 г.

“Тя дори не е необмислена идея или некомпетентна, тя е малоумна идея”, коментира на 14 септември 2009 г. Дянков предложенията на икономисти на форум, организиран от президента Първанов, според които трябва да се премахне плоският данък.

У 

“Уеслеанският университет не е много известен в България, но е един от най-добрите в САЩ. Кандидатствах в 30-40 университета. Този беше най-добрият, в който ме приеха, и затова реших да уча там. Дори бях приет на пълна стипендия.” Икономическият министър Делян Добрев обяснява на журналисти, че дипломата му не е фалшива.

Ф 

“Филия с мас... татко беше сирак, майка - сирак. И аз съм израснал по най-бедния начин. Да, играех със скъсани гуменки и ядях филия с мас!” Борисов вмъкна това обяснение в отговор на въпрос от червената депутатка Корнелия Нинова.

Х 

“Хайде, не ми се струва много по мъжки мъжете да си мерят километрите”, каза Лиляна Павлова от трибуната на парламента по повод пререканията между Борисов и Станишев чие правителство повече километри магистрали е пуснало.

Ц 

“Цветанов с багер ходи и копае трупове.” Изречението е от лекция на Борисов за състоянието на борбата с престъпността, изнесена в централата на фондация “Конрад Аденауер” на 26 януари 2010 г.

“Цветанов да купи три-четири пържолки телешко, да прати на кучето и да награди водача.” На 12 януари 2012 г. Борисов даде такава инструкция как да бъдат отличени за работата си кучето и водачът, които по-рано през деня откриха тялото на изчезналата преди два месеца и половина Мирослава Николова от Перник.

“Цяло море и два кораба се ударили”, коментира Борисов инцидента край нос Емине през ноември 2010 г.

Ч 

“Човешкият материал, който се явява на избори или можем да избираме като кадри, никак не е голям”, оплака се премиерът на среща с български емигранти в Чикаго, като обясни печалната си констатация: “Това е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хил. турци, 2 млн. и половина пенсионери. И вие като избягахте 1 милион...”

“Чао на всички, аре!”, речена изпроводяк Вежди Рашидов, сбогувайки се с журналистите след оставката на кабинета.

“Червено конче. Против уроки. От кака ми е. Вързала ми го е през януари. Да ви кажа, има неща, които още от майка ги знам и ги правя. Например, като ти мине някой път и е по-добре да се върнеш. Който ще да е. Не е хубаво да ти минава път някой, като си тръгнал нанякъде. А в понеделник не се бръсна! Не се бръсна, не си режа ноктите и не давам пари. Открай време е така.” Борисов споделя битовизми пред “Труд”.

“Често карам сам. Случвало се е, когато ме спрат от пътната полиция, да ми козируват. Намирам го за малко прекалено, но не и необичайно. Днес обаче полицаите успяха да ме изненадат, и то приятно. Глобиха ме.” Томислав Дончев разказва във фейсбук как катаджия го е глобил.

Ш 

“Шменти-капели!!! Няма такива шменти-капели. Всичко започна с трансформацията на комунистите в социалисти.” Това казва Бойко Борисов в лекцията си пред фондация “Конрад Аденауер” в Берлин през януари 2010 г.

“Що се отнася за Харизанов... Един от най-големите умове на нашето време и най-богатият човек на света - Бил Гейтс, също не е имал диплома за завършено висше образование.” Мирослав Найденов коментира Георги Харизанов, който бе шеф в управата на държавното дружество “Напоителни системи”.

Ю 

“Юлиана Иванова разбира от материята, която има да решава ДЕКВР, но и има да свърши доста работа. Отиваш и действаш!” - нареди Бойко Борисов на злополучната тридневна председателка на енергийния регулатор.

Я 

“Явно Георги Първанов ще прави партия. Неочаквано беше това - четири години да мълчи и изведнъж да скочи и да напада. Ясен е какъв му е проектът и затова реагира малко емоционално и нервно, само че не им обръща внимание”, коментира през ноември 2009 г. Бойко Борисов плановете на Първанов, свързани с АБВ.

Бел. ред. - По обясними причини цитати, започващи с “ъ” и “ь”, не можахме да открием.

trud.bg

:lol6: :lol6: :lol6:

Разпространиха кадри на Бойко Борисов от болницата

Публикувано изображение

Премиерът в оставка Бойко Борисов се срещна с патриарх Неофит.
Срещата се състоя в салона на Университетска болница „Лозенец”, където Борисов бе приет за лечение с хипертонична криза.
Премиерът в оставка получи от Негово Светейшество патриарх Неофит икона на Св. цар Борис Покръстител.

profit.bg

Бойко на хапчета за кръвно до живот!

Хапчета за кръвно до края на живота си ще пие Бойко Борисов. Предписа му ги шефът на болница "Лозенец" проф. д-р Любомир Спасов. Отделно още няколко дни Борисов ще приема и антистрес лекарства. На премиера в оставка му е забранено да се натоварва физически, да играе мач и тенис, да гледа телевизия и да слуша радио, както и да пуши пури. Емоционални разговори или срещи също не били препоръчителни. 

Това води до мисълта, че може да се откаже и от политиката?! Едва ли - Бойко си пада по адреналина!

Хапчета за кръвно до края на живота си ще пие Бойко Борисов. Предписа му ги шефът на болница "Лозенец" проф. д-р Любомир Спасов. Отделно още няколко дни Борисов ще приема и антистрес лекарства. На премиера в оставка му е забранено да се натоварва физически, да играе мач и тенис, да гледа телевизия и да слуша радио, както и да пуши пури. Емоционални разговори или срещи също не били препоръчителни. 

Това води до мисълта, че може да се откаже и от политиката?! Едва ли - Бойко си пада по адреналина!

Завалията....до последно ше го играе мъченик и жертва на "триглавата ламя", и така и не проумя простичката истина, че с асфалт се печелят избори, но се губи управление!

Справка: Иван Костов, който с приватизация спечели изборите, но същата тая приватизация и тоталната безработица, която създаде, го свалиха от политическата сцена!

Гърция излиза от кризата и дръпва напред, с 10 големи руски инвестиционни проекта!

А къде сме ние? Ние, в желанието си да онодят от запад, в крайна сметка НЕ получихме нищо реално: едно голо политическо членство в аванс, в ЕС, и едно напълно безсмислено и криещо много рискове, членство в НАТО! Нито една голяма, значима, мащабна инвестиция "на зелено" в българската икономика, от страна на т.н. западен "инвеститор"! Нито една!

На тепсия ни предлагаха руснаците, да ни направят Белене без първоначално наше участие, Дянков обаче взе да ги "пляска", а Буда за пореден път се наведе на запад! Загърбваме стратегически интереси, и после Тиквата хленчи, че бил с високо кръвно и, че народа го свали! 

Редактирано от Вуте (преглед на промените)

Ако си беше садил картофи и пасъл овците....а в другата ръка филията с мас,  немаше да стигне тоя хал !!!

Редактирано от rulom (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.