Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

Здравейте, хора! :) Днес реших да се поровичкам из испанския гугъл и попаднах на някои много красиви корици. Има дето ти спират направо дъха и са много по-прекрасни от българските. Надявам се да ви харесат, а ето ги и тях. Между другото, ако случайно ги има пуснати, съжалявам, ама не си спомням да съм ги виждала в темата. :yanim:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

P.S. Направо откачих докато успея да кача кориците. Поне три пъти браузъра ми се бъгваше и ми изтриваше коментара.:/

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

• Отговори 911
  • Прегледи 103,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, хора! :yanim: Днес реших да се поровичкам из испанския гугъл и попаднах на някои много красиви корици. Има дето ти спират направо дъха и са много по-прекрасни от българските. Надявам се да ви харесат, а ето ги и тях. Между другото, ако случайно ги има пуснати, съжалявам, ама не си спомням да съм ги виждала в темата. ;)

P.S. Направо откачих докато успея да кача кориците. Поне три пъти браузъра ми се бъгваше и ми изтриваше коментара.:/

Има ограничение в броя на изображенията, които могат да се качат в един пост - поне при мен е 25 и за това аз винаги влизам в тази бройка, дори понякога ми се налага да разцепвам постове, ама какво да се прави ;)

Последната коричка не съм я виждала, много е хубава :)

Има ограничение в броя на изображенията, които могат да се качат в един пост - поне при мен е 25 и за това аз винаги влизам в тази бройка, дори понякога ми се налага да разцепвам постове, ама какво да се прави ;)

Последната коричка не съм я виждала, много е хубава :)

Ох, Пете, мерси, че ми каза! :yanim: При мен май ги събра тридесет, ама ще започвам да слагам по по-малко, защото са с хубаво качество и не искам да ги намалям много.

Последната коричка, съгласна съм, е много хубава, но на мен страшно много ми хареса на Сюзън Елизабет Филипс "Да целунеш ангел". Нея книжка я видях в една книжкарница и останах очарована, сравнявайки я с българската.

Бту, останах страшно учудена, че има толкова издадени книги на Лайза Клейпас, Джулия Куин и Сюзънчето. .оО

Ох, Пете, мерси, че ми каза! :yanim: При мен май ги събра тридесет, ама ще започвам да слагам по по-малко, защото са с хубаво качество и не искам да ги намалям много.

Последната коричка, съгласна съм, е много хубава, но на мен страшно много ми хареса на Сюзън Елизабет Филипс "Да целунеш ангел". Нея книжка я видях в една книжкарница и останах очарована, сравнявайки я с българската.

Бту, останах страшно учудена, че има толкова издадени книги на Лайза Клейпас, Джулия Куин и Сюзънчето. .оО

Имат наистина, за предишни години не знам как е било, но в момента съм забелязала поне 3 издателства, които работят активно.

Колкото до намаляването на кориците, не знам с колко го правиш, но темата си има правила, спазвай ги, за да не отваряш излишна работа на Хеси :)

Имат наистина, за предишни години не знам как е било, но в момента съм забелязала поне 3 издателства, които работят активно.

Колкото до намаляването на кориците, не знам с колко го правиш, но темата си има правила, спазвай ги, за да не отваряш излишна работа на Хеси :yanim:

Добре, ще ги спазвам! :) А, за да не се получава спам ще кажа, че корицата на Карин Монк ми харесва също много. ИМа някаква нежност и предизвикателност скрити в нея.

Пете, картинките са страхотни, особено последните!(:

А, ето и няколко от мен.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Последната ми е любима.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Аууу, аууу... Какви корици само... И сега коя да кажа, че е най- готина, а??? Но последната наистина е страшнаааа... :)

Аууу, аууу... Какви корици само... И сега коя да кажа, че е най- готина, а??? Но последната наистина е страшнаааа... :eek:

Радвам се, че ти харесват. Ала последната наистина е невероятна. :eek:

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Пете, кориците са страхотни, но определено има някои, които са ми повече на сърце от други.(:

А ето и една партида и от мен.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Е, не момичета напълно ми писна вижте хората какви корици имат, а нашите какви са само :blink::)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.