Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дизайна на Форума... е просто НЕВЕРОЯТЕН , БЛАГОДАРЯ ВИ

Featured Replies

днес имах 1 зелен bubble над профил-менюто горе в дясно

първо мислех че било репутация, но се оказа ново съобщение

ще има ли вариант да е мъъъъъъничко по-забележимо (при положение че съм спрял известяването по e-mail) и да е ясно че е ново съобщение...мен ми е малко объркано така

• Отговори 206
  • Прегледи 18,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ужас! Бях си свикнал със стария layout, идвам си от почивка, и гледам - гнусен грозен нов дизайн. На всичкото отгоре са спрели топлата вода, така че имам право да съм кисел. Трябва да има някакъв

• Нас юзърите никой не ни пита!Екипът на сайта просто си налага решенията и това е! Ето това аз наричам идиотизъм!Все пак този сайт е за юзърите и аз смятам, че точно потребителите трябва да имат после

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Чудно ми е как другите свикнаха за 2 дена, а на теб ти трябва 1 месец...това си говори за умствения капацитет Щом форума за теб е "кенеф" и "ако беше повърнал на екрана щеше да е по-красиво", кажи

След като форума е "кенеф" пускай водата и отивай на друго място, където ти харесва повече! С няколкото си поста днес даде ли някаква конструктивна критика? Каза ли кое точно е "кенефското"? Даде ли идеи как да се подобри? Не!!! Защо? Защото си нямаш и идея от това, което говориш!

1.Критика няма нужда да давам защото ясно беше пояснено, че старата версия е по-хубава

2.Има ли нужда да пояснавам като не прилича на форум а на *****.

3.Дадох идея аз и още няколко човека да се върне старата версия или поне да се направи скин същия като старата версия за тези на които не ни харесва.

4.Защото ще изчакам фаянсаджията да смени плочките.След това може да дойде някой от ВиК да премести гърнето и мивката та да заприлича ****** отново на форум.

5.Вярно е че си нямам идея от IPB (дори не знам какво е това) но не ка този който е измислил новата версия 3 да сия навре на същото място което спомена в нецитираната част от поста ти.

Ще почакам няколко дни и ще следя темата задълбочено дали ще се направи скин като стария форум.

И пак да повторя "Не би мирно седяло не би чудо видяло"

prwvu кажете какво ТОЧНО не ви харесва ... а не " кочина " , " кенеф " и т.н. и т.н !

ВСИЧКО!!!

Не върви обаче да бъркате "още не съм свикнал" с "форумът е пълен кенеф".

Никой не ги бърка двете понятия.Да беше нещо свястно че да свикнем за 1 ден.Но на това което виждам докато пиша не мога да свикна.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

1.Критика няма нужда да давам защото ясно беше пояснено, че старата версия е по-хубава

3.Дадох идея аз и още няколко човека да се върне старата версия или поне да се направи скин същия като старата версия за тези на които не ни харесва.

4.Защото ще изчакам фаянсаджията да смени плочките.След това може да дойде някой от ВиК да премести гърнето и мивката та да заприлича ****** отново на форум.

5.Вярно е че си нямам идея от IPB (дори не знам какво е това) но не ка този който е измислил новата версия 3 да сия навре на същото място което спомена в нецитираната част от поста ти.

Ще почакам няколко дни и ще следя темата задълбочено дали ще се направи скин като стария форум.

осъзнаваш ли, че не са ти дали бан не защото си приятен на някого, а просто, за да се поддържа плурализъм в темата? аз ако бях, след цялото това пу*енско циврене, щях такъв вечен бан да ти дам, че направо да ти призлее. ей, не разбираш, че на всички писна! аз също съм против визуалната част на новата версия, но поне изказвам логични (донякъде) аргументи, а единственото, което правиш ти, е да ревеш и ръсиш цинизми, обиди и простотии. най-накрая дай едно конструктивно мнение или забележка, малоумен ли си?!

Всеки път когато сменим дизайна на сайта или форума има подобни коментари. Най - интересното е, че след няколко години като сменим дизайна за който някои са били недоволни същите тези хора плюват по новия дизайн и си искат предишния по който преди това са плюли.

Върнете си старата версия и никой няма да плюе.Не помня някой да е негодувал срещу версия 2 на нещото си там IPB.

Идеята за гласуването на един от групичката на недоволните (в която съм и аз) ми допадна много.Трябваше да се направи такова нещо и мнозинството да спечели поне да не обвиняваме екипа.

Искам също да поясня защо това не се направи?Защото от бързане и недо усмисляне вече са приели новата версия 3 и са платили доста пари на програмисти да оправят дреболиите на форума.И ако бяха направили гласуване имаше голяма вероятност да се избере старата версия и ако това беше станало тези пари и този труд на екипа ще отидат на вятъра.

Истината боли, нали?

• Администратор

Върнете си старата версия и никой няма да плюе.Не помня някой да е негодувал срещу версия 2 на нещото си там IPB.

Идеята за гласуването на един от групичката на недоволните (в която съм и аз) ми допадна много.Трябваше да се направи такова нещо и мнозинството да спечели поне да не обвиняваме екипа.

Искам също да поясня защо това не се направи?Защото от бързане и недо усмисляне вече са приели новата версия 3 и са платили доста пари на програмисти да оправят дреболиите на форума.И ако бяха направили гласуване имаше голяма вероятност да се избере старата версия и ако това беше станало тези пари и този труд на екипа ще отидат на вятъра.

Истината боли, нали?

Здравейте, дал съм вече отговор на повечето въпроси по - горе: http://www.kaldata.c...dpost&p=1502201

А като гледам вашата репутация за 2-3 дни от както е пусната: http://www.kaldata.c...showuser=190468 явно както тук така и в други теми сте давали много компетентни мнения и мисля за напред да подминавам с усмивка всяко ваше компетентно мнение.

Май сте рекордьор по отрицателна репутация за 2 дни едва ли някой е успял да натрупа повече.

Поздрави и успешна седмица.

ВСИЧКО!!!

Не върви обаче да бъркате "още не съм свикнал" с "форумът е пълен кенеф".

Никой не ги бърка двете понятия.Да беше нещо свястно че да свикнем за 1 ден.Но на това което виждам докато пиша не мога да свикна.

1.Научи се да пишеш грамотно!Аман от неграмотни задници като тебе,които задръстват форума!

2.Научи българските поговорки!Недей да цитираш работи,които не знаеш!"ДА БЕ мирно седяло,не би чудо видяло!"

3.Никой не се интересува от твоето мнение!Не е нужно да ръсиш тъпотии!

4.Ти май още малко референдум ще искаш,а?Като правиш ремонт в къщи ,да не би да питаш съседите дали им харесва?

5.Не мисли парите на собственика за какво ги харчи!Не ти влиза в работата!

6.Ти нещо създал ли си в живота си?Освен да сереш ла**а...Когато направиш поне една къщичка за куче,тогава ще съдиш работата на другите!

7.Като не ти харесва,можеш да се спасяваш накъдето ти видят очите!Никой не иска нито да свикваш,нито да даваш тъпи мнения!

и са платили доста пари на програмисти да оправят дреболиите на форума.

:lol6: :lol6: :lol6:

Good one! :)

Опцията за изтегляне на тема е адски полезна. Въпреки, че дизайна не ми се нрави, функционалността е на съвсем ново ниво и като цяло одобрявам промяната.

Надявам се общият облик да се подобри с добавянето на скинове. :)

1.Научи се да пишеш грамотно!Аман от неграмотни задници като тебе,които задръстват форума!

2.Научи българските поговорки!Недей да цитираш работи,които не знаеш!"ДА БЕ мирно седяло,не би чудо видяло!"

3.Никой не се интересува от твоето мнение!Не е нужно да ръсиш тъпотии!

4.Ти май още малко референдум ще искаш,а?Като правиш ремонт в къщи ,да не би да питаш съседите дали им харесва?

5.Не мисли парите на собственика за какво ги харчи!Не ти влиза в работата!

6.Ти нещо създал ли си в живота си?Освен да сереш ла**а...Когато направиш поне една къщичка за куче,тогава ще съдиш работата на другите!

7.Като не ти харесва,можеш да се спасяваш накъдето ти видят очите!Никой не иска нито да свикваш,нито да даваш тъпи мнения!

1.Пиша 10 пъти по грамотно от тебе.Опитай се да блъскаш тухли и мнохо тежка работа цял ден и тогава да те видим няма ли да допуснеш и ти грешки?

2.Това че съм го чувал така не значи че смисъла се променя но се иска акъл(който ти ОЧЕИЗВАДНО нямаш) за да го разбереш.

3.Това е тема и всеки има право да си изрази мнението.Кой си ти че да говориш от името на всички и да се бъркаш кой ми искал мнението и кой не.Това че на теб не ти харесва и ме наричаш "задник" в точка 1 не означава че и другите мислят така.Отново имаш нахалството да изразяваш мнението на другите без да го знаеш.

4.Съседите не влизат всеки ден вкъщи че да им искам мнението.Примера ти е много неточен.Сещам се за много примери които са подходящи за аргументи срещу мен но не ги пиша защото си отстоявам мнението вече 3-4 поста без да го променям.Нещо което най-много 2-3 потребители могат да направят.

5.Изобщо не ги мисля и не се бъркам в чуждия джоб.Уважавам екипа но не вина ги съм съгласен с тях и заразлика от теб не ме е страх да го напиша в която и да е тема.

6.Да създал съм доста повече за тези 2 месеца работа по строежите отколкото ти за целия си живот.

7.И на теб никой не ти иска спамерското мнение но го пишеш а после на мен пишеш така.Получава се нещо като "Крадеца вика дръжте крадеца".Или по-точно "Спамера пише дръжте спамера"

Както всички забелязаха аз имам най-лошата слава.Поне имам нещо и съм на върха на някоя класация заразлика от някои други дори и това не са.

:) :) :lol6:

Good one! :)

А после моите постове били безсмислени!!!

осъзнаваш ли, че не са ти дали бан не защото си приятен на някого, а просто, за да се поддържа плурализъм в темата? аз ако бях, след цялото това пу*енско циврене, щях такъв вечен бан да ти дам, че направо да ти призлее. ей, не разбираш, че на всички писна! аз също съм против визуалната част на новата версия, но поне изказвам логични (донякъде) аргументи, а единственото, което правиш ти, е да ревеш и ръсиш цинизми, обиди и простотии. най-накрая дай едно конструктивно мнение или забележка, малоумен ли си?!

Не не съм малоумен но поне знам че ново изречение се започва с главна буква!!!Нещо което ти явно не знаеш, учи се в първи клас.Ако реша да дам дълго и описателно мнение на всичко няма да ми стигне един живот да го напиша.Просто обобщавам че нищо ново не ми харесва и ако сайта беше мой изобщо нямаше да платя на никой за тази работа по програмния код на сайта и задължително първо щях да питам потребителите без теб дали искат или не.И скайпа има много версий но всеки ползва която му харесва и има избор коя да си инсталира.И тези които го използват са доволни(поне повечето).

Като си помисля за труда на хората и ме хваща срам да критикувам

Но като си помисля за мен и за хората. изобщо не ме е срам

А после моите постове били безсмислени!!!

Дам. Като види човек какво съм цитирал става ясно, кой пост е по-смислен.

Не не съм малоумен но поне знам че ново изречение се започва с главна буква!!!Нещо което ти явно не знаеш, учи се в първи клас.

И ти не падаш по-далече мой човек :shake_puter: В изречението по-горе е пълно, ама пълно с грешки, които даже първокласниците не допускат!

Стига си плюл хората, екипа и въобще целия форум, като не ти харесва - айде метлата. Няма смисъл само да ни осираш форума с неуместните си забележки и лапешки истории. За Бога, голям човек си - а порасни де!

Подариха ти ВИП абонамент и пак недоволен!

Направо им се възхищавам на модераторите, как те издържат и как на kal не му омръзва да се занимава с детски истории.

Мисля, че трябва да се научиш как да се държиш в общество.

Всичко хубаво, но поне тези тъпи и дразнещи емотиконки да бяхте сменили...

Дам. Като види човек какво съм цитирал става ясно, кой пост е по-смислен.

Ако става въпрос за запетаите нарочно не ги пиша.Но да пропускам главни букви вече е срамно.

Никой не плюя и никой не обиждам с нищо.Ако има някой който да съм го обидил с нещо се извинявам не е било нарочно освен тогава когато съм го написал посредством емоций.

Доволен съм но не съм го искал.Единственото за което го използвах е да не чакам спам контрол и 1-2 пъти да погледна онзи специален раздел в който нищо не съм писал.

Аз не нарушавам правилата и няма причина да ме наказват и нищо не могат да направят.Винаги има несъгласни.Старая се да са малко но не зависи от мен.

Ще ми поясниш ли как да се държа в общество?

Винаги си изразявам мнението остро.Не искам да съм като политиците дето като говорят могат цял ден без да спрат и пак нищо да не кажат.

Може и много положителни неща да има в новата версия, но в момента влизам във форума от к.к. Елените с един малък нетбук и много бавния интернет на хотела. Тази версия определено тежи повече и не е много подходяща да се ползва с нетбуци, защото май доста повече разтегля темите, заради разширеното инфо на потребителите. Иначе с изненада видях, че съм имал някакво предупреждение от преди няколко месеца, което ме изненада неприятно, защото не помня да съм бил предупреждаван, ама както и да е, сега поне го видях :shake_puter:

Не ми работят емот -иконките

Какво имаш предвид под "Не ми работят"? Не ги виждаш, не можеш да отвориш менюто с емотикони, не се мърдат?

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

В началото новия изглед не ми хареса, но сега свикнах и е доста по-добре. По-свежо е, харесва ми че бързият отговор е през цялото време отворен, както и в началната страница това за последните теми и т.н. Само имам един въпрос. В профила има един надпис "Репутация" на зелен фон. Това заместител на гласуването със звездичките ли е?

:)

В началото новия изглед не ми хареса, но сега свикнах и е доста по-добре. По-свежо е, харесва ми че бързият отговор е през цялото време отворен, както и в началната страница това за последните теми и т.н. Само имам един въпрос. В профила има един надпис "Репутация" на зелен фон. Това заместител на гласуването със звездичките ли е?

:)

Не.

"Звездичките" си ги имаш - намират се най-горе в дясно в профила на всеки потребител :

gallery_14325_161_8476.jpg

За репутацията се гласува ако харесваш или не мнението на някой потребител чрез "+" или "-" , които се намират най-отдолу на всеки пост :

gallery_14325_161_10402.jpg

Предполагам си с Internet Explorer 6, т.к. тук под 3 браузъра са ОК?

Иначе и аз като achkar много бих се зарадвал ако ги сменят с по-стилни.

@djagi, подкрепям - да махнат "Интереси" или поне да добавят опция за скриването им. Все-пак ако ти е толкова зле нета/екрана, пробвай Lo-fi версията на форума (сменя се от падащото меню най-долу вляво)...

Същия проблем имам ! Като натисна за "ново мнение" и напиша нещо и искам да сложа eмотикон-ка не ми се отваря а от дясната страна няма нито една -дори от хикса не мога да ги затворя ?!

Ще си направя труда да пиша по темата. Не съм толкова стар за да неоценявам новото. Това е 100% некадърно Не прилича на форум а free блок. Разрез с ПР на kaldata Дизайна отблъскващ цветовете дразнещи Всичко това за няколко екстри които можеха да се добавят и в стария. Хората в повечето сериозни компании избират лъскави темплейти ние се връща ме в панти века

Извън критиката разбирам че е направено с цел спестяване на средства но ако бях аз нямаше да се захвана

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Е, сега поне с този чат повечето фенове на "Празни приказки и забава", които мрънкаха ще са доволни.

Това отдавна го има в някои несериозни форуми. Стандартно дизайна не е в разрез с основния тук е точно обратното, ако не броим банерите които замаскират нещата

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

И аз да изразя мнението си.До сега всичко по дизайна ми харесваше с някои малки изключения,но този чат бокс които сложихте ми идва в повече.И както виждам не съм само аз на това мнение.Моля махнете го иначе като цяло новия дизаин е добър и ще стане още по добър като добавите нови скинове.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.