Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Читателски клуб

Featured Replies

Преди време я четох и ми хареса. За съжаление беше отдавна и сега не мога да се сетя дали имам забележки.

• Отговори 198
  • Прегледи 28,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз преди няколко дни дочетох "Опасен мъж" на Анита Милс и мога да кажа, че съм повече от изненадана от книжлето. Оказа една много сполочлива комбинация от добра история, забавни ситуации и романтика.

• Момичета предлагам следващата книга за обсъждане да е "Шепот в полунощ" на Карън Робърдс: http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=80 Ицглежда ми интересна, пък и напоследък сякаш по-често и

• До тук си абсолютно права и аз имах бегъл отдавнъшен спомен за книжката и сега чета ли чета за да си я припомня.

И аз прочетох книгата.Много ми хареса и стана една от любимите ми книги.Книгата е интересна,затрогваща и забавна.Фийб ми хареса като характер и тези нейни изчанчени тоалети.Както и Дан,един такъв едър и рус и не искаше нищо повече от нормален сексуален живот,съпруга и деца.Разбирам ,че не рзбра какво и е още първият път,но той с такъв сексуален опит си помисли,че е поредната игра.Наистина сцената,когато тя му призна всичко и той я разбра е много емоциоална и как после се разправи с гадняра :wub: Тази сцена ми хареса:super:Също ми харесаха момчетата от отбора понякога бяха много забавни и после как е приеха в отбора,имаше много забавни моменти с тях и със ритуалите им.Както и някои любовни истории,които мисля,че заслужават отделна история.Още веднъж казвам страхотна книга ,препоръчвам я на всички:)

Малко глупав въпрос, ама за коя книга става въпрос?

Ей,какво стана ,ако добре помня на 01.12 трябваше да се предложи нова книга Margc ли щеше да предлага?

• Автор

Ей,какво стана ,ако добре помня на 01.12 трябваше да се предложи

нова книга Margc ли щеше да предлага?

Даа, не знам какво стана с Margc, хайде мила чакаме си книжката :P

Извинете,момичета,но проблем с модема ми,не ми позволи навреме да определя книжката,а тя е"Още един скандал" Кристина Дод;)

А след това определя-Ayase :ph34r:

Извинете,момичета,но проблем с модема ми,не ми позволи навреме да определя книжката,а тя е"Още един скандал" Кристина Дод:eek:

А след това определя-Ayase :)

Ех барво, хубава книга си избрала, аз съм я чела, ама ще си прочета пак преди коментирането ;)

Извинете,момичета,но проблем с модема ми,не ми позволи навреме да определя книжката,а тя е"Още един скандал" Кристина Дод;)

А след това определя-Ayase :eek:

Благодаря ти, мила! Не го очаквах, но имам цял месец да избирам книжка :)

• 5 седмици по-късно...

Току що прочетох"Още един скандал".Книгата ми допадна,както и главните герои.Бяха твърдглави и непреклонни в това,което искат.Имаше и много прочуствени сцени.Сцената,която ми харесва най-много е когато тя му се довери за да може той изпълни плана си.Друг любим момент е когато и двамата се промъкнаха в вдовишката къща и нарочно се оставиха да бъдат хванати.Наистина страхотна книга :eek:

П.С.Вече не трябваше ли да определим новата книга

Редактирано от margc (преглед на промените)

Да, извинявай, време е за нова книга, ама като съм се отплеснала покрай целия зор с празниците :nono: и напълно забравих. Та какво ще кажете за Сладък лъжец на Джуд Деверо ( има я и в Читанката). Дано повечето от вас не са я чели. Тъкмо отдавна си точа зъбите на този роман и все не мога да го започна, но сега вече няма мърдане. После ще избира книга plqsak. Съжалявам, margc, че не прочетох Още един скандал, но след като ноември месец се справих някъде с 6 любовни романа изглежда съм се преситила и декември не можах да прочета нито един. Иначе Още един скандал ми изглежда интересна книга и ще я прочета определено скоро.

здравей те снощи нещо направих на лаптопа и всички папки отидоха в desktop каквото и да сваля отива там какво да направя аз съм начинаеща и не съм на ти с тези неща и друго изчезнаха ми почти всички икони от монитора моля ви да ми обясните по подробно благодаря ви

Редактирано от didi_dima (преглед на промените)

Да, извинявай, време е за нова книга, ама като съм се отплеснала покрай целия зор с празниците :) и напълно забравих. Та какво ще кажете за Сладък лъжец на Джуд Деверо ( има я и в Читанката). Дано повечето от вас не са я чели. Тъкмо отдавна си точа зъбите на този роман и все не мога да го започна, но сега вече няма мърдане. После ще избира книга plqsak.

Съжалявам, margc, че не прочетох Още един скандал, но след като ноември месец се справих някъде с 6 любовни романа изглежда съм се преситила и декември не можах да прочета нито един. Иначе Още един скандал ми изглежда интересна книга и ще я прочета определено скоро.

Ха.По същата причина и аз определих"Скандал и още нещо",защото все не намирах време да я прочета.Както казах това бе страхотна книга,но още по-страхотна беше нейното продължение"Твоята целувка",която всъщност прочетох първа,но ти препоръчвам да ги прочетеш последователно така е още поинтересно :cool: А за "Сладък лъжец",аз също и се точа от известно време,но все не достигам до нея.Е,сега както казваш ти няма мърдане ;)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Ха.По същата причина и аз определих"Скандал и още нещо",защото все не намирах време да я прочета.Както казах това бе страхотна книга,но още по-страхотна беше нейното продължение"Твоята целувка",която всъщност прочетох първа,но ти препоръчвам да ги прочетеш последователно така е още поинтересно :) А за "Сладък лъжец",аз също и се точа от известно време,но все не достигам до нея.Е,сега както казваш ти няма мърдане :blink:

Точно така, вместо да я чета насила и да се мъча да напредвам с всяка страница си рекох, че когато ми дойде вдъхновението тогава започвам с книгата. Обаче Сладък лъжец жива-умряла скоро ще я прочета, стига отлагане.

Наканих се декември и прочетох "Още един скандал". Отдавна исках да ги прочета и двете книжки от поредицата, ама то все друго излиза скнирано. Та вече я прочетох и както си и мислех книгата е страхотна :blink: . Главните са много големи инати. Мадлин много ми харесваше как се опитваше да си държи езика зад зъбите, като се правеше на компаньонка. Опитва се опитва, но накрая пак казва нещо дръзко и хапливо Публикувано изображение . Беше ми малко жал за главния, затова, че главната го е оставила и е избягала в Европа Публикувано изображение , че на туй отгоре и скандал направила. Много ме изкефи това, че двете братовчетки са били в Турция, в някакъв харем и накрая те са трябвало сами да ги ескортират за да не направят някакви още някой беди. Щеше да е хубаво авторката да е написала какви номера е правила Мадлин, но както и да е. Обобщавам книгата е много хубава и трябва да се прочете. Втората част за Елинор е страхотна също. :)

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

Да, извинявай, време е за нова книга, ама като съм се отплеснала покрай целия зор с празниците :down: и напълно забравих. Та какво ще кажете за Сладък лъжец на Джуд Деверо ( има я и в Читанката). Дано повечето от вас не са я чели. Тъкмо отдавна си точа зъбите на този роман и все не мога да го започна, но сега вече няма мърдане. После ще избира книга plqsak.....

Ауууу,за малко да пропусна номинацията си да подбера следващата книга.Поласкана съм.
  • 4 седмици по-късно...

Гледам нещо съвсем е замрял интересът към Читателския клуб,но ми е ред и искам да ви предложа една любима историческа книга.Нали знаете,има прекрасни книги,които четете когато сте в определено настроение. Е,за мен тази винаги е подходяща за четене. Такааа,на ващето внимание ДЯВОЛСКО ЖЕЛАНИЕ-Лори Макбейн за жалост скана в Линкове е кофти доколкото го разгледах

Гледам нещо съвсем е замрял интересът към Читателския клуб,но ми е ред

и искам да ви предложа една любима историческа книга.Нали знаете,има

прекрасни книги,които четете когато сте в определено настроение.

Е,за мен тази винаги е подходяща за четене.

Такааа,на ващето внимание ДЯВОЛСКО ЖЕЛАНИЕ-Лори Макбейн

за жалост скана в Линкове е кофти доколкото го разгледах

Супер, тъкмо съм на вълна Лори Макбейн!

Момичета никоя ли не прочете "Сладък лъжец", аз се въздържах, защото е съвременна и в същото време ми е супер любопитно за какво става въпрос :rolleyes:

П.С. plqsak не си посочила избиращия книгата за месец март :whist:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Гледам нещо съвсем е замрял интересът към Читателския клуб,но ми е ред

и искам да ви предложа една любима историческа книга.Нали знаете,има

прекрасни книги,които четете когато сте в определено настроение.

Е,за мен тази винаги е подходяща за четене.

Такааа,на ващето внимание ДЯВОЛСКО ЖЕЛАНИЕ-Лори Макбейн

за жалост скана в Линкове е кофти доколкото го разгледах

Страхотно :whist: Това е любимата ми книга и със удоволстия ще си препрочета :whist:

А за "Сладък лъжец",аз съм наполовина на книгата и мога да кажа,че е страхотна ;)

Аз прочетох Сладък лъжец и книжката много ми хареса, но аз обичам както хубавите исторически така и съвременни романи. А сега за книжката, след смъртта на баща си, единствения останал й роднина, Саманта открива, че къщата им е продадена, а за да получи наследството си трябва да замине в Ню Йорк, град който я ужасява, за да открие изчезналата си баба. Попечителството върху парите е дадено от баща й на Майк Тагърт. Саманта е отчаяна и обезверена, с ограбено самочувствие и детство, без близки хора или приятели, тя е преживяла смъртта на майка си, за която се чувства виновна, а след това губи дядо си и баща си, и се развежда с непрокопсания си съпруг който само я използва. Пристигайки в ужасния Ню Йорк, на входа на къщата където трябва да живее тя се сблъсква с Майк Тагърт и след една изпепеляваща целувка съвсем се затваря в себе си. Майк е човека избран от баща й да се погрижи за нея и той наистина успява, осъзнал, че тя се погубва, лека-полека успява да възвърне желанието й за живот, самочувствието и увереността й, както и да я накара да се влюби и да опознае страстта. В историята са преплетени гангстерска история от началото на 20 век, с която е свързан живота на бабата на Саманта, и те трябва да разнищят за да я намерят, появяват се и фамилиите Тагърт и Монгомъри, които са се разраснали до цяла армия и легендата за близнаците: истинската им любов е този който може да различи близнаците, Саманта естествено успява :)

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Прощавайте за пропуска.На 01.03.ще чакаме новото предложение от sanian

• 4 седмици по-късно...

Май вече всички изоставиха тази тема, но все пак ще предложа книжка, не съм я чела, но се надявам да е хубава: Цветя от скреж Соня Бирмингам

Май вече всички изоставиха тази тема, но все пак ще предложа книжка, не съм я чела, но се надявам да е хубава: Цветя от скреж Соня Бирмингам

Хмм, много й е постно резюмето, но пък може да излезе хубавка :speak:
  • 3 седмици по-късно...

В опит да посъживя една замираща тема,ето моите впечатлениа от от книгата"Цвят от скреж".Не съм впечатлена,като цяло е много спокойна,лежерна история.Бавно действие(доколкото го има),никаква странична сюжетна линия-едни заспали разбойници споменати мимоходом,столетна вражда преодоляна за два дни.Главния си хареса главната,щото беше безкрайно различна от жените в неговия живот.Той е уморен богат доктор,който си почива от манипулативния си баща в дън гори тилилейски.Очарованието от главната изчезна,когато тя го изложи 1-2-3-4.... пъти като отидоха в града.(е,той все пак се държа джентълменски).Главната пък доста наивна,много добронамерена та чак тъпа (на моменти).В края на краищата енда е хепи и това е май най-хубавото.

така...трябва да кажа, че на мен резюмето също ми се видя доста скучновато и започнах да чета книжката само заради читателския клуб.В крайна сметка книгата за мен е средно ниво, деиствието наистина върви бавно - главните се харесаха, взеха се ,кам средата на историята се разочароваха един от друг, но накрая се събраха (това беше разтеглено почти в 300 страници ).Както написа plqsak главната не блести с ум и е доста лековерна на моменти, а пък главния до последно не знаеше какво точно иска и за какво се бори... другите персонажи бяха също толкова неориентирани като характери и деиствия, и точно това ме издразни :down: , иначе книгата става за "убиване на време" , но не очаквайте кои знае какво от нея.

Олееее, как ми разкритикувахте избораааа :cool:, на мен идеята на историята ми хареса, да главната беше малко наивна, но с огромно сърце и изпълнена с желание да помага и с вяра в доброто и в любовта, вярно не можа да угоди на злия си свекър и на префърцунените граждани, но винаги се опитваше да направи това което е най-добро според нея, а любимия й си беше пример за търпение, и много я обичаше ако питате мен, винаги когато я виждаше наранена, колкото и да й се ядосваше у него надделяваше желанието да я защити и приласкае. Просто те двамата са твърде различни тя е като горско цвете, израсла бедна, но щастлива, докато той нарича дома си, най-голямата къща в града, мавзолей, на него никой не му е казвал обичам те и той незнае как да го каже, затова е привлечен от нея, тя вярва в магията, а той има нужда да повярва. Нона, ще не избереш априлската книжка, нали?

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Да си кажа честно книжката и на мен не ми хареса,не знам какво ми става напоследък,но имам чувство,че все попадам на книги, в които главната е доста наивна и глуповата както каза Галето и тези гафове,които прави хем излага главния,хем пада в очите на читателя,да може да се приеме като жена с голямо сърце,но мисля,че малко от нас го възприемат така,колкото до разтегнатото действие отне ми доста време да я прочета,а на моменти ми се доспиваше.Според мен и за убиване на времето не става!Сани не се обиждай мила :hush:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.