Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

На реална машина нещата са различни!

И аз това казах на mihnev, ама не та не ...

И при мен на ВМ издържа и се справи отлично, но на реалната машина ...

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 92,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

И при мен на ВМ издържа и се справи отлично, но на реалната машина ...

Има една простичка причина тук и там да викат тая и оная програма била такава или онакава че на никой не му стиска да направи реален тест на реална машина ! Всички се крият зад виртуалка а истаната е една DW не прощава на реална машина ! Тук не видях никой да ми покаже реален клип на реална машина че има по добра програма от DW ! Не включвам Комодо защото само него не съм го пробвал на реална машина срещу Virut ! Аз бях този който откри един който се ловеше от една програма само!И тогава пак не видях как другите програми се справят с него ! И като говоря за реален тест имам предвид на машина на която си слагате всички програми и пароли ... Ама няма смелчаци -повечето просто си приказват общи приказки или ми показват шотове от виртуалки ! Току що пак 500gb бяха изтрити -но естествено аз имам още 3 компа и там инфото е спасено но на реална машина ми стиска само с DW ... Айде нали я плюете тая програма докажете ми че греша .

Няма кой и това е ...

Има една простичка причина тук и там да викат тая и оная програма била такава или онакава че на никой не му стиска да направи реален тест на реална машина ! Всички се крият зад виртуалка а истаната е една DW не прощава на реална машина ! Тук не видях никой да ми покаже реален клип на реална машина че има по добра програма от DW ! Не включвам Комодо защото само него не съм го пробвал на реална машина срещу Virut ! Аз бях този който откри един който се ловеше от една програма само!И тогава пак не видях как другите програми се справят с него ! И като говоря за реален тест имам предвид на машина на която си слагате всички програми и пароли ... Ама няма смелчаци -повечето просто си приказват общи приказки или ми показват шотове от виртуалки ! Току що пак 500gb бяха изтрити -но естествено аз имам още 3 компа и там инфото е спасено но на реална машина ми стиска само с DW ... Айде нали я плюете тая програма докажете ми че греша .

Няма кой и това е ...

Дай файлчето, де.:bday19:))

Нали направих тест на GeSWall на реална машина. И кво стана айде компа почна да откача, не можах да кача клипчето ... Това са водещите NIS,CIS,DW и OA Free :blink:

На реална машина нещата са различни!

Кое е различното?

Какво си ми казал?

Нали направих тест на GeSWall на реална машина. И кво стана айде компа почна да откача, не можах да кача клипчето ...

Нали се сещаш,празните приказки на пазара!

Нали се сещаш,празните приказки на пазара!

Ако искаш ми вярвай, вземи направи теста на РЕАЛНАТА МАШИНА,ама тегли всичките файлчета не само полувината, че ква е хвайдата ??? Не минавай с тоя номер, че файловете се повтарят!!! Също изтегли и Virut. Тогава ще говорим за празни приказки. :huh:

Радвам се, че @URIEL поне качи видео аз като не успях, заради сриването на системата...

Ако искаш ми вярвай, вземи направи теста на РЕАЛНАТА МАШИНА,ама тегли всичките файлчета не само полувината, че ква е хвайдата ??? Не минавай с тоя номер, че файловете се повтарят!!! Също изтегли и Virut. Тогава ще говорим за празни приказки. :cool:

Подскачаш като ощипана мома!

Все още не можете да ми обясните,при тестовете каква е разликата м/у виртуална и реална машина? Умело ми заобикаляте въпроса от две страници насам!

На някой от файловете имената се повтарят,затова и бройката е с 3-4 файла по малко (а не половината) . Не върви аз да променям името на файла затова и няма запис,сега загря ли или още да ти обяснявам? Може всеки сам да провери!

Човек е добре да се аргументира,ако знае как обаче!

Аз също съм на мнение, че специално на тези тестове - не би трябвало да има значение дали е виртуална, или реална машината. По принцип съм чувал, че някои защитни продукти не работят добре и то на някои определени ВМ. Тогава по-голямата вероятност е защитната програма да се издъни на виртуалката, но щом минава теста там, следователно на реална машина не би трябвало съвсем да има проблеми със същия тест. Провала на GW ми се вижда съмнителен @Uriel..., не се сърди, но може да са се уплели драйверите на GW с тези на Комодо.... може и да не са, но така само гадаем. При @asdfg не знам какво се е омазало. Клипове не могат да правят всички, не че е сложно, но съмнявам се да са толкова страхливи. Така че ви препоръчвам да не се ядосвате, а да повторите тестовете (макар и на ВМ), без инсталирани никакви други програми за защита от съшия тип и с подобни модули....

Какво делите бре хора? :eek: Според мене разликата между тест на реална и на виртуална машина се състои във проблемнното стартиране на някои файлове. Не всичко под виртуализация може да се пробва,не всичко стартира ;) Никаква друга разлика. Ако греша,моля ПО компетентните хора тука да ме поправят. Агументирано. Разчитам на Nologo и Би Бой да пообяснят. Някой бил чул,това и онова...някой дето не знаеше как се прави ШОТ преди почти година сега бил казал това онова. Аре няма нужда. Аргументи. Не клирове,аргументи дайте.

Този някой за почти година постигна много и продължава да се развива и да учи, докато другия си седи на едно място, заклещил се е и не може да мръдне от там. ;)

Този някой за почти година постигна много и продължава да се развива и да учи, докато другия си седи на едно място, заклещил се е и не може да мръдне от там. :baby:

Наистина железен аргумент :yanim: Твоето мнение какво е например? Но без железни аргументи ако може.Просто обясни.

Мисля @URIEL го е обяснил много точно. Или трябва да се обясни като за :yanim: та да го разберете ?

Има една простичка причина тук и там да викат тая и оная програма била такава или онакава че на никой не му стиска да направи реален тест на реална машина !Всички се крият зад виртуалка а истаната е една DW не прощава на реална машина ! Тук не видях никой да ми покаже реален клип на реална машина че има по добра програма от DW ! Не включвам Комодо защото само него не съм го пробвал на реална машина срещу Virut ! Аз бях този който откри един който се ловеше от една програма само!И тогава пак не видях как другите програми се справят с него ! И като говоря за реален тест имам предвид на машина на която си слагате всички програми и пароли ... Ама няма смелчаци -повечето просто си приказват общи приказки или ми показват шотове от виртуалки ! Току що пак 500gb бяха изтрити -но естествено аз имам още 3 компа и там инфото е спасено но на реална машина ми стиска само с DW ... Айде нали я плюете тая програма докажете ми че греша .

Няма кой и това е ...

Ама кой да чете по-назад ...

Ще взема да ви върна ей тук>>> http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=154163&view=findpost&p=1784112

Тогава не получих никакви смислени отговори, но замълчах.Да, ама се оказа, че като пуснеш аванта по тоя начин, после ти се "качват на главата".Хайде да се върнем към онази тема и да чуем повече по въпроса с издънките на DW.

Това, по въпроса с цитата от мнението над моето>

Айде нали я плюете тая програма докажете ми че греша .

@URIEL, не е към теб, съжалявам, че те забърквам косвено.

Сега пък аз ще чакам СМИСЛЕНО обяснение и отговори.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Мисля @URIEL го е обяснил много точно. Или трябва да се обясни като за :yanim: та да го разберете ?

Ама кой да чете по-назад ...

Разбира се четох му мнението. Ще формулирам въпроса по точно.

Каква е причината да има различни резултати на виртуална и на реална машина?

Каква е причината да има различни резултати при различни конфигурации?

Кои файлове и защо не могат да се стартират под виртуализация? Има ли такова нещо или не?

Има ли конфликт на виртуална машина с приложения които ползват виртуализация?

Моля те отговори обстойно като за индианец. От цитата се разбира единствено,че не всеки има желание и намерение да пробва на реална машина и затова се ползва някаква виртуализация. Не му стиска и т.н.,DW се справя и прочие ... нещо друго има ли?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

@nikssi, няма никаква причина.DW работи на виртуални машини.Ако не работеше, щеше да го пише тук> http://www.softsphere.com/ , както го пише за другия продукт-DefencePlus.Едва ли са забравили да го споменат.:yanim:Вече водихме тоя спор.Тогава стана така, че накрая, вместо аргументи, ме замеряха с домати, в безсилието си. Предполагам, че и тоя път ще стане същото.И съм 100% сигурен, че няма да получа никакви категорични отговори, а само оправдания.Както националите, след снощния мач.:baby:

@nikssi, няма никаква причина.DW работи на виртуални машини.Ако не работеше, щеше да го пише тук> http://www.softsphere.com/ , както го пише за другия продукт-DefencePlus.Едва ли са забравили да го споменат.:)Вече водихме тоя спор.Тогава стана така, че накрая, вместо аргументи, ме замеряха с домати, в безсилието си.

Аз питам не за да знам дали е така. Питам за да разбера отговора.

ПП. Аз да съм те замерял с домати :yanim: ей сега имам една щайга с такива отлежали :baby: да зареждам ли топа?

Аз питам не за да знам дали е така. Питам за да разбера отговора.

ПП. Аз да съм те замерял с домати :yanim: ей сега имам една щайга с такива отлежали :) да зареждам ли топа?

Изобщо не говорех за теб.Може и да си пропуснал спора ми с URIEL и мохикана.:baby:))

Разбира се четох му мнението. Ще формулирам въпроса по точно.

Каква е причината да има различни резултати на виртуална и на реална машина?

Каква е причината да има различни резултати при различни конфигурации?

Има ли конфликт на виртуална машина с приложения които ползват виртуализация?

Моля те отговори обстойно като за индианец. От цитата се разбира единствено,че не всеки има желание и намерение да пробва на реална машина и затова се ползва някаква виртуализация. Не му стиска и т.н.,DW се справя и прочие ... нещо друго има ли?

Причината не знам, може би някой по- знаещ ще може да обясни. Но ето пример:

На ВМ GeSWall се справи без пропуск. Даже и с Virut се справи. Реших да я пробвам на РМ. Пробвах я и какво стана срив на системата. Същото се вижда и в клипа на @URIEL.

Кои файлове и защо не могат да се стартират под виртуализация? Има ли такова нещо или не?

Наистина има криптирани файлове които не могат да се стартират в Sandboxie и под Виртуализация. Даже мога да дам и програмата с която се криптират.

Всичко ОК, но нали се разбрахме да не сравняваме Sandboxie и DW, защото помниш, че на тест с един dropper, резултатите не бяха едни и същи за двете програми.Та, да си стоим на темата DW.Иля Рабинович някъде да е казал, че DW не работи или работи зле на виртуална машина?Ако той не го е казал и на сайта не го пише, мисля, че няма какво да умуваме толкова. Между другото-въпросите си стоят и, както казах, 100% съм сигурен, че ще си останат висящи.Ако има желаещи...

Няма смисъл да спорим има ли разлика или не. По- добре виж това :cool::

Благодарности на Васето:salad:

Това обяснява нещата наистина :rolleyes:

+Very Stable

+Very Powerful

+Bypass Kaspersky Internet Security 2010 Included (Proactive Defense)

+Bypass OutPost Firewall

+Bypass Zemana Keylogger (HIPS)

+Bypass Comodo Internet Security (HIPS)

+Bypass AntiHook (HIPS)

+Bypass SpyShelter (HIPS)

+Bypass Avast Antivirus (Proactive)

+Bypass Norton Internet Security (Proactive)

+Fake Error Generator

Отнася се само при стартиране във виртуална среда или няма значение? Ако няма значение понеже е точно така,тогава обясни ми как един файл НЕ МОЖЕ да се стартира във ВИРТУАЛНА СРЕДА но пък МОЖЕ в РЕАЛНА такава. Каква е причината?

Мда, като информация изглежда обещаващо(дори гласувах с + за нея), но и на това не бих се доверил с лека ръка.Не съм единствен>>> http://packetpunks.com/Thread-RDG-Tejon-Crypter-v1-4-Extreme-Edition Всеки въпрос си има отговор, това исках да кажа аз.Няма такова нещо като непробиваема защита, още повече пък за Windows.Аре сега, дупки в Windows колкото щеш, като лунни кратери.

Отнася се само при стартиране във виртуална среда или няма значение?

Мисля, че няма значение.

Ако няма значение понеже е точно така,тогава обясни ми мапример как един файл НЕ МОЖЕ да се стартира във ВИРТУАЛНА СРЕДА но пък МОЖЕ в РЕАЛНА такава. Каква е причината?

Ето причината:

*Anti-virtualpc

*Anti-VMWARE

*Anti-VirtualBOX

*Anti Virtual Machine (Max) = Heuristic

Също не може да се стартира и в Sandboxie:

*Anti Sandbox (Fortres)

*Anti-CWSandbox (Enhanced)

*Anti-Sandboxie

*Anti-CWSandbox

*Anti-Norman Sandbox

*Anti-SunBelt Sandbox

Някъде в темата с подпомагането бях дал линкове към 2-3 лично от мен криптирани файла с тази програма.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.