Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Всичко в сандбокса ли влиза,абсолютно?и как по дяволите ще разбереш че си се сдобил с нещо вредно ако не ползваш АВ?В днешно време малуеъра се стреми да не уврежда компютъра...краде,краде,краде :nono:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е хубаво де, защо искаш да вадим тежката артилерия?DW НЕ ЗАЩИТАВА(поне по-старата версия, за тройката не съм сигурен, но предполагам, че и тя)) компютъра във времето между зареждане на BIOS и зареждане на ОС, а някои rootkits атакуват точно тогава.Обясни ми сега, как точно си защитен от тях.Нямам подобна гадина под ръка, но обещавам, че специално заради теб ще потърся.:)

При теб, ама ти ги качваш за нас, а ние не ползваме всички DW, следователно да не ги сваляме изобщо, така ли?

Първо разучи тройката и тогава говори защото няма как да влезе нещо ако щеш викай танковете :nono:

Всичко в сандбокса ли влиза,абсолютно?и как по дяволите ще разбереш че си се сдобил с нещо вредно ако не ползваш АВ?В днешно време малуеъра се стреми да не уврежда компютъра...краде,краде,краде :P

Да там влиза и не може да излезе защото се блокирва :nono:

Първо разучи тройката и тогава говори защото няма как да влезе нещо ако щеш викай танковете :nono:

Аз ти казвам как, но ти не ме оборваш, а само повтаряш, че няма как.Повтарянето на една лъжа 1000 пъти я прави истина, но само по филмите.;)

Вече наистина изчезвам и няма да чета.Чак утре.:nono:

@think-again, аз питах същото, но отговорът е винаги:''DW is the best'' и толкова.:)))))) :P

бих те помолил за лога на GMER

Аз ти казвам как, но ти не ме оборваш, а само повтаряш, че няма как.Повтарянето на една лъжа 1000 пъти я прави истина, но само по филмите.;)

Вече наистина изчезвам и няма да чета.Чак утре.:nono:

@think-again, аз питах същото, но отговорът е винаги:''DW is the best'' и толкова.:)))))) :P

Ми то като няма как да отговориш нападаш и дай да видим как някой ще краде ката файруола спира всичко :nono:

бих те помолил за лога на GMER

Къде го искаш?

Nightmaree

B-boy[styLe] може да ти е казал,много работи за Нортън,всъщност незнам какво ти е казал и е в голяма грешка,да пише подобни глупости за Нортън.

B-boy[styLe] само ми даде линк към форума където потребителя споделя как с друга защитна стена е хванал Norton Internet Security в шпионаж.

Ми то като няма как да отговориш нападаш и дай да видим как някой ще краде ката файруола спира всичко :nono:

Къде го искаш?

дай на скатафка-та

дай на скатафка-та

Няма проблем но разбираш ли ?

Можеш да кажеш много неща но дали са истина ?

ммм-дамм

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Чувал ли си някога нещо за Loki и icmp firewall evading?Разтършувай се малко...

А ти чувал ли си за DefenseWall ?Поразучи я малко ...

Няма проблем но разбираш ли ?

Можеш да кажеш много неща но дали са истина ?

Няма да ти правя разбор на лога,просто искам да видя дали е възможно да се въведе код в някои от доверените процеси и да се прескочи HIPS-a,ти друго май си помисли :nono:

Срещу зловреден код какъвто и да било- биоси -миоси- няма шанс колко филми и шотове да правя вече аз се уморих вярвайте си на антивирусните :nono:

Няма да ти правя разбор на лога,просто искам да видя дали е възможно да се въведе код в някои от доверените процеси и да се прескочи HIPS-a,ти друго май си помисли :P

Няма как да вкараш нещо eто лога http://www.skatafka.com/download.php?file=ed33abc4975a3a245e7b5aaed904f1c5 Не може никой да прескочи хипса на DW :nono:

Малко ще бъдеш като Колумб -няма кой да прескочи тази програма ;)

Просто няма как :)

Предавам се за момента,понеже разговора започва да клони към караница,а така се губи комуникацията.Всеки решава сам за себе си с какъв продукт да работи,аз не желая да налагам мнението си на никого.Мир и уважение да има... :nono:

Предавам се за момента,понеже разговора започва да клони към караница,а така се губи комуникацията.Всеки решава сам за себе си с какъв продукт да работи,аз не желая да налагам мнението си на никого.Мир и уважение да има... :P

Аз към теб нямам нищо но има хора които се заяждаха иначе и аз щях да си мълча :nono:

Срещу зловреден код какъвто и да било- биоси -миоси- няма шанс колко филми и шотове да правя вече аз се уморих вярвайте си на антивирусните :nono:

Няма как да вкараш нещо eто лога http://www.skatafka.com/download.php?file=ed33abc4975a3a245e7b5aaed904f1c5 Не може никой да прескочи хипса на DW :P

Малко ще бъдеш като Колумб -няма кой да прескочи тази програма :)

Просто няма как :nono:

казах че искам да опитам,не че ще стане ;)

казах че искам да опитам,не че ще стане :P

Давай аз съм с теб -ако някой обори AV-Comparatives ще им пратим доклад да напускат всички :nono:

Давай аз съм с теб -ако някой обори AV-Comparatives ще им пратим доклад да напускат всички :ph34r:

http://www.skatafka.com/download.php?file=e717b0050e80b89b02828c04a79d6fcb

В-тотал както винаги...ами тествай,пък каквото доиде.Ако прескочи порт 1005 трябва да е отворен,запис за стартъп в регистъра HKCU-server,и тнт...иначе гадинката е Schwarze Sonne RAT 0.8

URIEL свали този файл,и кликни 2 пъти на него.

http://hotfile.com/dl/40479373/8a16890/Ukrainskaq-Katusha.exe.html
"Уеб сайтът не може да покаже страницата

HTTP 500

Най-вероятни причини:

•Уеб сайтът е в профилактика.

•В уеб сайта има програмна грешка." Поредната Катюша ми е интересна - но и аз нямам достъп. Поздрави P.S. URIEL,като не желаеш да пробваш XueTr 0.33, провери с Process Hacker http://processhacker.sourceforge.net/ GMER може по-малко от тях - все с Аваст щях да съм, ако не бе така... DW пак ли ще блокира полезна програма? Така никога не ще разбереш за живуркащи си при теб буби.

Редактирано от TNN (преглед на промените)

"Уеб сайтът не може да покаже страницата

HTTP 500

Най-вероятни причини:

•Уеб сайтът е в профилактика.

•В уеб сайта има програмна грешка." Поредната Катюша ми е интересна - но и аз нямам достъп. Поздрави P.S. URIEL,като не желаеш да пробваш XueTr 0.33, провери с Process Hacker http://processhacker.sourceforge.net/ GMER може по-малко от тях - все с Аваст щях да съм, ако не бе така... DW пак ли ще блокира полезна програма? Така никога не ще разбереш за живуркащи си при теб буби.

Уеб-сайтът си работи нормално,явно има нежелание...

Публикувано изображение

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

Давай аз съм с теб -ако някой обори AV-Comparatives ще им пратим доклад да напускат всички :angry:

Изобщо виждал си си теста, на който е била подложена DW от AV-Comparatives?Ако си го разгледал наистина и все пак продължаваш да си твърдиш своето, не знам какво да ти кажа.Първо - като untrusted не са могли да бъдат инсталирани Mozilla Firefox, Real Player, Adobe Reader, Quick Time Player, Shockwave, Truecrypt, Silverlight, Google Toolbar, Yahoo Messenger, Xnview, Skype, Windows Live messenger - демек, можеш да си представиш, че хора, които ползват тези програми ежедневно или ще трябва да ги инсталират като trusted или да не ги ползват.

Второ - програмата е тествана с едва 100 проби.100 от 100 може да постигне и Авира, примерно.:ph34r:

Трето - Публикувано изображение

Извод:Какво точно има за оборване тук?

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Изобщо виждал си си теста, на който е била подложена DW от AV-Comparatives?Ако си го разгледал наистина и все пак продължаваш да си твърдиш своето, не знам какво да ти кажа.Първо - като untrusted не са могли да бъдат инсталирани Mozilla Firefox, Real Player, Adobe Reader, Quick Time Player, Shockwave, Truecrypt, Silverlight, Google Toolbar, Yahoo Messenger, Xnview, Skype, Windows Live messenger - демек, можеш да си представиш, че хора, които ползват тези програми ежедневно или ще трябва да ги инсталират като trusted или да не ги ползват.

Второ - програмата е тествана с едва 100 проби.100 от 100 може да постигне и Авира, примерно.:clap:

Трето - Публикувано изображение

Извод:Какво точно има за оборване тук?

100 процента защита това не можеш да го обориш -ясно го пише :lol6:

Какви сто процента - тя не ми позволява да инсталирам и пълноценно да си ползвам половината предпочитани програми.И защо трябва да се занимава човек с такова програмче? А уж съм фен на доста параноични програми - това чудо DW май се пробва всичките да ги надмине... Надминава ги обаче и в недостатъци... Поздрави

100 процента защита това не можеш да го обориш -ясно го пише :lol6:

С глас се смея, да знаеш.:clap:))Хората са събрали 100 проби, на които DW не е позволила да заразят компютъра и толкова.Какви 100 процента те гонят?Emsisoft antimalware или CIS, без проблеми ще устискат и на 500, като имаш предвид, че първата няма дори Firewall.Значи и те защитават на 100%, така ли?Хайде стига детски изпълнения.100 проби, от милиони съществуващи, какъв процент е, можеш ли да сметнеш?

п.п.В края на теста, същите тия хора ясно са написали, че тези 100% са постигнати в стерилни условия, но в действителност 100 процентова защита не съществува.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

С глас се смея, да знаеш.:)))Хората са събрали 100 проби, на които DW не е позволила да заразят компютъра и толкова.Какви 100 процента те гонят?Emsisoft antimalware или CIS, без проблеми ще устискат и на 500, като имаш предвид, че първата няма дори Firewall.Значи и те защитават на 100%, така ли?Хайде стига детски изпълнения.100 проби, от милиони съществуващи, какъв процент е, можеш ли да сметнеш?

п.п.В края на теста, същите тия хора ясно са написали, че тези 100% са постигнати в стерилни условия, но в действителност 100 процентова защита не съществува.

Смешниците с най много FP или adware прогрмката комодо ли ще бият DW сега аз се смея с глас и когато стигнат 100процента тогава можеш да ги сравняваш :ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.