Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Смешниците с най много FP или adware прогрмката комодо ли ще бият DW сега аз се смея с глас и когато стигнат 100процента тогава можеш да ги сравняваш :ph34r:

Мисля че е време,да свалиш кафевия памперс,и да влезеш в реалния свят на интернет,където вирусите хапят лошо,и да се изправиш лице в лице с заплахата,а не да дрънкаш като развален грамофон,все едно и също.Какви Резултати от тестове на софтуер за защита,можеш да представиш с кафяви петна по дупето хихи.

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Смешниците с най много FP или adware прогрмката комодо ли ще бият DW сега аз се смея с глас и когато стигнат 100процента тогава можеш да ги сравняваш :ph34r:

Защо критикуваш програми с безплатни версии - можеш просто да не ги ползваш... Друг е въпроса, че някой като мен ще ги предпочете пред чудото на Иля, което не е и безплатно. А блокирането на полезни програми не е и смешно - то е трагикомично. CIS поне те уведомява какво защо блокира - а DW какво прави?

Мисля че е време,да свалиш кафевия памперс,и да влезеш в реалния свят на интернет,където вирусите хапят лошо,и да се изправиш лице в лице с заплахата,а не да дрънкаш като развален грамофон,все едно и също.Какви Резултати от тестове на софтуер за защита,можеш да представиш с кафяви петна по дупето хихи.

Много си смел бе ама само пред компютъра я ела и ми го кажи това в лицето :ph34r:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

С глас се смея, да знаеш.:ph34r:))Хората са събрали 100 проби, на които DW не е позволила да заразят компютъра и толкова.Какви 100 процента те гонят?

Не..виж сега..аз съм склонен да се съглася, че програмата дава 100%, ама не по някакви кой знае какви качества, а по простичката причина, че програмата е един отличен блокатор на всичко, свалено през "недоверения" браузер, правейки го автоматично "недоверено", изключвайки всичко, което е в т.н. "бял списък"! Програмата реално погледнато нищо повече не може да прави освен да блокира! Нищо! Тя не различава кое е вредно и кое не, слагайки всичко в един кюп, наречен- "недоверени"! Това за мен не е защита! И за тази "защита" в крайна сметка си плащаш! Е, мерси!

По тая логика, самият потребител може сам да стане "блокатор" просто като не стартира нищо непознато или направо не сваля нищо от непознати сайтове! това обаче е глупаво! Даже за експериментално стартиране на непозната програма е за препоръчване да се стартира Returnil, създавайки виртуализация, която обаче разрешава пълноценно инсталиране на въпросното приложение, и последващото изследване на влиянието му върху системата. Докато в същото време, DW не разрешава на повечето програми да се инсталират пълноценно, ако с в зоната "недоверени". Премествайки неизвестно приложение в зона на "доверени" ,потребителят остава беззащитен, ако приложението е опасно!

Не мога да разбера защо това момче, URIEL-чо, така се е самозаблудил...въпреки, че е будно момче???

Не..виж сега..аз съм склонен да се съглася, че програмата дава 100%, ама не по някакви кой знае какви качества, а по простичката причина, че програмата е един отличен блокатор на всичко, свалено през "недоверения" браузер, правейки го автоматично "недоверено", изключвайки всичко, което е в т.н. "бял списък"! Програмата реално погледнато нищо повече не може да прави освен да блокира! Нищо! Тя не различава кое е вредно и кое не, слагайки всичко в един кюп, наречен- "недоверени"! Това за мен не е защита! И за тази "защита" в крайна сметка си плащаш! Е, мерси!

По тая логика, самият потребител може сам да стане "блокатор" просто като не стартира нищо непознато или направо не сваля нищо от непознати сайтове! това обаче е глупаво! Даже за експериментално стартиране на непозната програма е за препоръчване да се стартира Returnil, създавайки виртуализация, която обаче разрешава пълноценно инсталиране на въпросното приложение, и последващото изследване на влиянието му върху системата. Докато в същото време, DW не разрешава на повечето програми да се инсталират пълноценно, ако с в зоната "недоверени". Премествайки неизвестно приложение в зона на "доверени" ,потребителят остава беззащитен, ако приложението е опасно!

Не мога да разбера защо това момче, URIEL-чо, така се е самозаблудил...въпреки, че е будно момче???

Та момчето отговара така я виж Аваст какви ги твори бре нали взимала решения била умна :baby::wub: :wub:http-~~-//www.youtube.com/watch?v=D0fhfnrOEOE

С глас се смея, да знаеш.:wub:))Хората са събрали 100 проби, на които DW не е позволила да заразят компютъра и толкова.Какви 100 процента те гонят?Emsisoft antimalware или CIS, без проблеми ще устискат и на 500, като имаш предвид, че първата няма дори Firewall.Значи и те защитават на 100%, така ли?Хайде стига детски изпълнения.100 проби, от милиони съществуващи, какъв процент е, можеш ли да сметнеш?

п.п.В края на теста, същите тия хора ясно са написали, че тези 100% са постигнати в стерилни условия, но в действителност 100 процентова защита не съществува.

Та clonnning Emsisoft antimalware на колко проби ще устиска я виж истината :baby:http-~~-//www.youtube.com/watch?v=rbejHW6Wfrw

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Та момчето отговара така я виж Аваст какви ги твори бре нали взимала решения била умна

Мислех те за по-разумен, но гледам, че постъпваш по най-първосигналният и елементарен начин! Видно е обаче, че не оспорваш това, което казвам....защото то е вярно! Въртиш се само около едно- колко процента покривала програмата! Аз ти казах- 101% И какво от това??? Какво ми дава това освен един....блокаж???

Мислех те за по-разумен, но гледам, че постъпваш по най-първосигналният и елементарен начин! Видно е обаче, че не оспорваш това, което казвам....защото то е вярно! Въртиш се само около едно- колко процента покривала програмата! Аз ти казах- 101% И какво от това??? Какво ми дава това освен един....блокаж???

Аз говоря с факти че не е просто блокатор и съм пускал толкова много видеа че вече аз ако бях- макар че съм неразумен- бих млъкнал... :rolleyes:

Аз говоря с факти че не е просто блокатор и съм пускал толкова много видеа че вече аз ако бях- макар че съм неразумен- бих млъкнал... :rolleyes:

Нищо не говориш ти....това, което "върши" тази скъпо платена програма, може да го прави всяка хипс програма, най-яркия пример на което е безплатния Комодо, който обаче има още една камара екстри, вкл. и антивирус!

п.п.

гледам обаче, че комплексите почват да прозират през новият аватар.... ;)

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Спирам вече да говоря по тази тема просто не виждам смисъл а и не ми се спори за глупости ;) Тук говорим за програма а не за мен -и какви са ми комплексите ? На вън е слънчево дано с няколко бири по късно си избия комплексите а за аватара харесвам музиката му затова съм го сложил :rolleyes:

Та clonnning Emsisoft antimalware на колко проби ще устиска я виж истината :rolleyes:

Колко още да ти се обяснявам?;) Какво да видя от тоя клип, как човекът не знае какво да направи, когато a-squared му съобщава, че има заразен регистърен ключ и не може да го карантинира?Само да те светна, че в такива случай се натиска delete и всичко си идва на мястото.Да видя, че тества програмата на виртуалка и непрекъснато има крашове и забивания?Това виждам аз.А ти помниш ли, че аз бях тествал DW и резултатите бяха сини екрани и заразен компютър?Сигурно не е удобно да си спомняме такива неща, а и ти лесно можеш да ме обвиниш в лъжа.Аз, за себе си, виждам кое колко струва.:)

п.п.Вчера казах, че Emsisoft ще се справи и с повече от 500 проби, но ти изобщо не обърна внимание на най-важното - има много добри защитни програми, които биха се справили с десетки хиляди гадини, но всеки си намира майстора, а DW не прави изключение.

Допълвам само.На мен, програмчето на Emsifoft ми върши прекрасна работа, като при това не ме спира да си ползвам компютъра нормално.Наясно съм, че има възможност да сбърка, но вероятността е пренебрежително малка, ако не целя умишлено да се заразя.:)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Колко още да ти се обяснявам?:rolleyes: Какво да видя от тоя клип, как човекът не знае какво да направи, когато a-squared му съобщава, че има заразен регистърен ключ и не може да го карантинира?Само да те светна, че в такива случай се натиска delete и всичко си идва на мястото.Да видя, че тества програмата на виртуалка и непрекъснато има крашове и забивания?Това виждам аз.А ти помниш ли, че аз бях тествал DW и резултатите бяха сини екрани и заразен компютър?Сигурно не е удобно да си спомняме такива неща, а и ти лесно можеш да ме обвиниш в лъжа.Аз, за себе си, виждам кое колко струва.;)

п.п.Вчера казах, че Emsisoft ще се справи и с повече от 500 проби, но ти изобщо не обърна внимание на най-важното - има много добри защитни програми, които биха се справили с десетки хиляди гадини, но всеки си намира майстора, а DW не прави изключение.

Добре прав си DefenseWall не струва -слагаме ли точка на спора?Аз повече няма какво да кажа ... :)

Добре прав си DefenseWall не струва -слагаме ли точка на спора?Аз повече няма какво да кажа ... :rolleyes:

Да, аз също искам да спрем този спор, защото само с думи не можем да се убедим.;)Никога не съм твърдял, че DW не струва, напротив - мисля, че е много полезна програма, само исках да те убедя, че и тя, тъй като е софтуер, писан от човек, също греши, нищо повече.:))

Да, аз също искам да спрем този спор, защото само с думи не можем да се убедим.;)Никога не съм твърдял, че DW не струва, напротив - мисля, че е много полезна програма, само исках да те убедя, че и тя, тъй като е софтуер, писан от човек, също греши, нищо повече.:))

Съгласен съм щом е писан от човек някой друг човек ще му види сметката то това е ясно :rolleyes:

Преди няколко дни стана приказка за "добавки" към браузерите, та ето една още по-добра добавка за Лисицата, даваща много повече информация от добавката WOT:

Link Extend- Site Raitings 1.1 - съдржаща сатистическа информация за всеки сайт от доста източници!

Моят КИС не проспива

Публикувано изображение

Nikssi катюшата се е инсталирала,успешно е C:/Program files това е достатъчно,явно Касперски е проспал инсталацията :whist:

Като се има в предвид,че файла е правен да работи на ХР не на Уиндоус 7,направи си заключенията.

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

Nikssi катюшата се е инсталирала,успешно е C:/Program files това е достатъчно,явно Касперски е проспал инсталацията :biggrin:

Като се има в предвид,че файла е правен да работи на ХР не на Уиндоус 7,направи си заключенията.

Бре,бре и защо и блокирано стартирането му? Инсталиран е защото му дадох да го инсталира като доверено.

Кой отново е номер едно ? ! ? !

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

Публикувано изображение

Further notes

All tests were executed outside the Comodo Internet Security's sandbox.

Ми честито макар че доста хора оспорват теста :)

Ми честито макар че доста хора оспорват теста :baby:

Оспорват го тези на които любимите програми са с незадоволителен процент :ph34r:

Оспорват го тези на които любимите програми са с незадоволителен процент :baby:

Недей така че ще има минуси :ph34r:

Оспорват го тези на които любимите програми са с незадоволителен процент :ph34r:

А Twister липсва, защото тестващите се затруднили в преценката на какви точно настройки да го тестват. Там има настройки и за експерти - ама те тестващите не били убедени дали те са най-подходящи за особено сложните им проверки.Защото азиатецът при такива настройки всичко все предварително блокирал и нищо не се получавало...Поздрави

Опитвам се аз преди малко да погледна какви сте ги накъдрили в темата "За подпомагането...." и хоп.....не мога да вляза! Аваст блокира влизането:

Публикувано изображение

А сега де? Кви сте ги напускали в темата, че не мога да вляза? :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.