Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Здравей stefanvalja

По време на теста Skype бил ли е пуснат? Ако не, пусни го, но в настройките му позволи да ползва порт 80 и сканирай на ново.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравей stefanvalja

По време на теста Skype бил ли е пуснат? Ако не, пусни го, но в настройките му позволи да ползва порт 80 и сканирай на ново.

Същия резултат ми дава:

Публикувано изображение

stefanvalja а не ми вярваше,че портовете са отворени с каспърски нали?с Нортън аз нямам проблем Best Regards by Doofy

Тези портове в червено сигурно са моите, не се тревожи пълен стелт си :sobbing:

Смятам да сложа NIS2010 и да ти докажа нагледно, че и с него се провалям на стелт тестовете, за да видиш че е от доставчика, а не от програмите за защита, но сега нямам време- тръгвам за работа...

Довечера обаче ще го направя - даже ще сваля НИС от подписа ти.

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Смятам да сложа NIS2010 и да ти докажа нагледно, че и с него се провалям на стелт тестовете, за да видиш че е от доставчика, а не от програмите за защита, но сега нямам време- тръгвам за работа...

Довечера обаче ще го направя - даже ще сваля НИС от подписа ти.

Ще го свалиш на куково лято де го Нортона тука?

http://mskurec.wordpress.com/

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ще го свалиш на куково лято де го Нортона тука?

http://mskurec.wordpress.com/

Ами вчера работеше - влязох в блога му, разгледах го, освен Нортъна имаше и още няколко програми (Good Bye v3,FloodX и какво още беше вече не се сещам), но сега защо не работи незнам...

Ще сваля или NIS 2011 BETA, или NIS 2010 OEM 90 дни, ще видим...

Да взема да драсна два реда до хелп деска на Виваком, да видим дали ще ми отговорят....

Ами вчера работеше - влязох в блога му, разгледах го, освен Нортъна имаше и още няколко програми (Good Bye v3,FloodX и какво още беше вече не се сещам), но сега защо не работи незнам...

Да взема да драсна два реда до хелп деска на Виваком, да видим дали ще ми отговорят....

Доколто знам от Виваком предлагат ПАНДА като защита. Да няма някаква катюша с тяхната защита :down:

Доколто знам от Виваком предлагат ПАНДА като защита. Да няма някаква катюша с тяхната защита :down:

Не предлагат ли Dr. Web? Даваха доскоро реклама по телевизията :)

Не предлагат ли Dr. Web? Даваха доскоро реклама по телевизията :down:

Две програми предлагат вече- Dr.Web и Panda Antiwirus за 3 лв. с ДДС на месец, или Panda IS за 3.60 лв. на месец с ДДС - към сметката

Две програми предлагат вече- Dr.Web и Panda Antiwirus за 3 лв. с ДДС на месец, или Panda IS за 3.60 лв. на месец с ДДС - към сметката

Знам имам айгенти под прикритие :down: Те сега сложих NIS 2010 какво да го тествам?

Работи тегли...и тествай

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

Здравей stefanvalja

Истегли APS и я стартирай, програмата не се нуждае от инсталация.

APS симулира определени приложения като отваря съответните им портове.

Сканирай отново, и направи снимка от резултата, както и на APS.

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Здравей stefanvalja

Съжелявам, но досега правих чисто нова инсталация на една друга машина. Закачих я на моя рутер, и ето резултата:

Публикувано изображение

Направих и настройката на Комодо за стелт - пак абсолютно същия резултат - вече незнам за кой път.

И сега вече ако каже някой че не е от доставчика ми на нет..... - съвсем друг компютър, закачен на моя кабел, след чисто нова инсталация на XP SP3 MSDN да дава същите резултати - нямам друго обяснение...

П.П. пуснах APS- пише все в порядке, ама същата работа с портовете:

Публикувано изображение

И сега вече ако каже някой че не е от доставчика ми на нет..... - съвсем друг компютър, закачен на моя кабел, след чисто нова инсталация на XP SP3 MSDN да дава същите резултати - нямам друго обяснение...

Извинявай но ако си с KIS/PURE би ли отметнал

ПП. Нещо не е наред

PING 79.100.221.104 (79.100.221.104) 56(84) bytes of data.

64 bytes from 79.100.221.104: icmp_seq=1 ttl=49 time=228 ms

64 bytes from 79.100.221.104: icmp_seq=2 ttl=49 time=228 ms

64 bytes from 79.100.221.104: icmp_seq=3 ttl=49 time=233 ms

64 bytes from 79.100.221.104: icmp_seq=4 ttl=49 time=229 ms

64 bytes from 79.100.221.104: icmp_seq=5 ttl=49 time=229 ms

--- 79.100.221.104 ping statistics ---

5 packets transmitted, 5 received, 0% packet loss, time 4002ms

rtt min/avg/max/mdev = 228.349/230.105/233.895/1.991 ms

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

ПП. Нещо не е наред

Би ли ми обяснил какво имаш впредвид. Този пинг към моето IP - какво значи, и какво не е наред. При следващия рестарт на модема IP-то ще бъде вече друго.....

На моята машина в момента съм с KIS 2011 RC на Windows 7 Ultimate MSDN. Ще пробвам отново с тези настройки, които ми казваш да направя.

Пък и чакам отговор от Виваком, да видим те как ще ме "прехвърлят"....

nikssi,тези настройки които предлагаш да направи stefanvalja за да бъде стелт ще бъде , но няма да може да сийдва.

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

nikssi,тези настройки които предлагаш да направи stefanvalja за да бъде стелт ще бъде , но няма да може да сийдва.

Да това ми е ясно- ще го направя само за малко- само за да пробвам, макар че ме съмнява да има ефект....

Нима? Странно аз как така съм отново зелен :yanim:

Въпроса е,че има проблем със всички конфигурации. Според мене доставчика е за в кошчето.

Аз съм с кабелен интернет,модем и оттам имам пряк достъп до интернет. Никакви рутери,освен един суич за да ми раздели връзката с другите машини,КОГАТО СА ВКЛЮЧЕНИ.

ПП. Пък си мислех да мина към Виваком преди време. Бахти изродите :wors:

Публикувано изображение

Интересното е че торент клиента си сийдва без проблем...

Доставчика ще бъде сменен след 3 месеца, ако ще да си стелтнат не само портовете, ами и онея работи- тогава ми изтича договора...

Нима?  Странно аз как така съм отново зелен  :speak:

Въпроса е,че има проблем със всички конфигурации. Според мене доставчика е за в кошчето.

Аз съм с кабелен интернет,модем и оттам имам пряк достъп до интернет. Никакви рутери,освен един суич за да ми раздели връзката с другите машини,КОГАТО СА ВКЛЮЧЕНИ.

ПП. Пък си мислех да мина към Виваком преди време. Бахти изродите   :hush:

Изобщо не си прочел какво съм написал.

Не казвам че няма да е стелт той или ти , а че с тези настройки няма даможе да сийдва.

Нима? Странно аз как така съм отново зелен :speak:

ПП. Пък си мислех да мина към Виваком преди време. Бахти изродите :hush:

Нета е страхотно бърз,никога не е прекъсвал,Downloada е супер,аз до сега не съм имал проблеми,защо да е за коша/на крив ***знаеш какво му пречи :)

Нета е страхотно бърз,никога не е прекъсвал,Downloada е супер,аз до сега не съм имал проблеми,защо да е за коша/на крив ***знаеш какво му пречи :speak:

Да за сигурност е по-добър,бърз е (макар че кабеларките с оптичните и коксиални кабели скоро ще задминат навсякъде, не само в големите градове скоростите на Виваком с техните 30 годишни телефонни кабелчета) но мисля, че хардуерната защитна стена -рутера е с предимство пред настройките които правят софтуерните защитни стени, що се отнася за основните настройки на интернета, портовете..... Според мен, не трябва да се притеснявам за сигурността си в моя случай. Даже въобще не трябва да се занимавам с разни защитни стени, ами да си карам само с чисти антивируси.

Това е резултат с Уиндоуската стена и активен APS.

Публикувано изображение

Това също е резултат с Уиндоуската стена и активен APS , като единствената разлика е че след модема има и рутер.

Публикувано изображение

Когато разреша само изходящ трафик за APS с COMODO Firewall също съм стелт , но ако разреша и входящ трафик резултата е като на първата снимка.

Що така ? 

Для тестирования и оперативного контроля за работой Firewall. В этом случае утилита APS запускается на компьютере с установленным Firewall и проводится сканирование портов и (или иные атаки) против ПК. Если APS выдает сигнал тревоги, то это является сигналом о неработоспособности Firewall или о его неправильной настройке. APS может быть постоянно запущен за защищенном при помощи Firewall компьютере для контроля за исправным функционирование Firewall в реальном времени

http://www.z-oleg.com/secur/aps/index.php

APS (Anti Port Scanner) по принцип е Honeypot инстромент.

Изобщо не си прочел какво съм написал.

Не казвам че няма да е стелт той или ти , а че с тези настройки няма даможе да сийдва.

Напротив прочел съм. Това какво е?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.