Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Ако позволи Сиспрот да си инсталира драйвера Касперски е заминал.

Идеята е да им докажа че допусне ли се зловредния код да направи промени , каквато и да е защитната програма няма шансове дори себе си да опази.

По тази логика и Comodo и всички заминават,но има едно голямо "АКО" ,точно в това "АКО" се крие същността на защитата на една добра програма.

Какви промени ще допусне и къде се намират те на операционната система,там е въпроса?

Препоръчвам ти да се запознаеш от близо с Windows XP и тогава когато си готов,тези твои писанки ще изглеждат по достоверни и ще звучиш по сериозно,сега си въздух под налягане.

P.s. Нищо лично ,но просто ми ставаш банален вече с едни и същи въздухарски клишета през ден, които ръсиш.Ако ще доказваш нещо го прави!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153k
  • Създадено
  • Последен отговор

Танганайка,тая програма защо не преби антивирусната и проактивната защита на КИС 2011? http://dox.bg/files/dw?a=38c71c7d05

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Крайно време беше Outpost Security Suite Pro да се представи по-добре от безплатната версия :clap:

www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

От темата с подпомагането,файловете не се засичат от Kaspersky,все още няма дефиниция.

За загрявка и вдигане на адреналина :)

installer.1.exe

http://www.skatafka.com/download.php?file=21c999f7e2deab696888865db18424fa
VIRUS TOTAL - 0/41 (0%)

Пуснат е нов ъпдейт запушващ дупки в хазната ;)

packupdate107_195.exe

http://www.skatafka.com/download.php?file=d57be618e1749204d1a2a72b8df9f4df
VIRUS TOTAL - 14/41 (34.15%)

Реагира при стартиране само на packupdate107_195.exe

Публикувано изображение

installer.1.exe отвори дос прозореца и празен без никакви команди го затвори.Няма процеси ,няма и следа от него,нищо ;)

Outpost разказа играта на теста на Комодо и го блокира да не ръчка из регистрите .Отличен HIPS :rolleyes:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ето теста от NIS 2010

Публикувано изображение

Странно в по-ранен тест всичко беше stealth

Някой друг който е с NIS 2010 ще може ли да направи този тест за да сравним резултатите дали проблема е в мене .

Ето сайта Shields Up!

Ето теста от NIS 2010

Публикувано изображение

Странно в по-ранен тест всичко беше stealth

Някой друг който е с NIS 2010 ще може ли да направи този тест за да сравним резултатите дали проблема е в мене .

Ето сайта Shields Up!

При мен е наред

Явно е в мен проблема. Някой да има идея как може да се оправи ?

Отворен Skype може да имаш по време на теста :)

Да верно. :baby:

Нали си седи мирно и съм забравил да го изключа :)

+1 за Озирис. :)

Можеш да махнеш отметките за портовете като мен

Тук на 11 са тествани * Avira Premium Security Suite 10.0.0.542 F-Secure Internet Security 2010 10.00.246 CA Internet Security Suite Plus 2010 6.0.0.285 http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/

Много интересен тест срещу стари вируси http://www.raymond.c...d-malwares.html

Да, теста е от февруари тази година - не е много нов, но вече за пореден път се доказва растежа на Comodo Antivirus, който стои плътно до Avira и Emisoft, задминава Аваст. И заради  това (мисля че се повтарям) абсолютно безсмислено е според мен да се съчетават други антивирусни продукти с D+ и Firewall на Comodo, които даже вече са по-слаби от неговия си антивирус. Естествено, че остават възможностите за допълнителни сканирания с разни онлайн скенери (почти всички лаборатории имат такива) или стендалоун скенери, МБАМ, SAS, Hitman Pro, така че още повече се губи смисъла от комбинации, където винаги остават съмненията за конфликти и пр. проблеми......

Да, теста е от февруари тази година - не е много нов, но вече за пореден път се доказва растежа на Comodo Antivirus, който стои плътно до Avira и Emisoft, задминава Аваст. И заради това (мисля че се повтарям) абсолютно безсмислено е според мен да се съчетават други антивирусни продукти с D+ и Firewall на Comodo, които даже вече са по-слаби от неговия си антивирус. Естествено, че остават възможностите за допълнителни сканирания с разни онлайн скенери (почти всички лаборатории имат такива) или стендалоун скенери, МБАМ, SAS, Hitman Pro, така че още повече се губи смисъла от комбинации, където винаги остават съмненията за конфликти и пр. проблеми......

Теста е от преди 4 дни бре виж и Комодо от вчера го коментират http://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/comodo-unoffical-test-t59516.0.html

Thread: Testing the on-demand detection of different AV with old malwares.

4 Days Ago

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Теста е от преди 4 дни бре ...

Сори, видял съм друга дата - горе вдясно на поста - недоглеждане от моя страна...

Във форума на Комодо коментират, че CAV ще бъде тестван и от AV-Comparatives, чакат теста от Юни.... Ако е така, ще се радвам да го видя....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

При трима човека се дъни и пак си кривят душата а пък вие вижте тук http://www.anti-malware-test.com/?q=node/93

Михнев не е зле да преименуваш целия форум на : Малко спам и интересни случки на тема "защита" -мисля че ще му пасне идеално просто това име ... :yanim:

Може и тук да погледнете http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/single-product-reviews

Сандъка при тези тестове е на чело,ОК., обаче при експлоатация от масовия потребител резултатите ще изглеждат много по-различно,поне аз така си мисля!

Сандъка при тези тестове е на чело,ОК., обаче при експлоатация от масовия потребител резултатите ще изглеждат много по-различно,поне аз така си мисля!

След кратък курс просто няма как да сгрешиш с тая програма ,която слага всичко живо в джоба си !

Един месец съм само с нея без никаква друга защита и влизам къде ли не и няма милост! Ей на това му викам реален тест аз! :yanim:

А и сравненията не ги започнах аз ама каквото повикало такова се обадило :)

След кратък курс просто няма как да сгрешиш с тая програма ,която слага всичко живо в джоба си !

Айде и на курсове тръгнахме,мислиш ли че масовия потребител това го интересува? Той си слага или му слагат защитната програма и до там!

Айде и на курсове тръгнахме,мислиш ли че масовия потребител това го интересува? Той си слага или му слагат защитната програма и до там!

Да а и малко ли хора пишат тук? И искат настройки -значи се интересуват а който не се интересува идва там при вас :) И започва да се интересува ще не ще!

.... а който не се интересува идва там при вас :P И започва да се интересува ще не ще!

И къде е тази 100% защита тогава? За какви 100% иде реч? :)

А ако ми ходи само във Facebook и тук в Калдата да спами като теб и антивирусна не му трябва ! :)

А ако ми ходи само във Facebook и тук в Калдата да спами като теб и антивирусна не му трябва ! :)

Даааа нещо което не ти изнася и веднага го обръщаш на спам,нали знаеш ...от топлата бира е момко!

Лека!

И къде е тази 100% защита тогава? За какви 100% иде реч? :)

Иде реч че сядаш на моя компютър и правиш каквото си искаш идвам аз след два часа и пак машината е чиста дори и да не разбираш ама грам -просто слагам парола на DW и прави каквото искаш с квито искаш вируси ! :P

Лека нощ и на теб !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.