Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Това не е отговор на въпроса ми!Аз не питам с какво се чистят,четете бе хора :)

Съжалявам грешка ... :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Айде сега ми кажи,тези файлове които е засякъл HitMan PRO след Comodo5 beta могат ли да навредят по някакъв начин на ОС? Правиш ли разлика къде се намират? Съмнява ме!

Не могат да навредят.

Но все пак е пропуснал нещо. (дори то да е безобидно) Сега тегля NIS 2011. Ще видим той дали ще пропусне нещо ...

Този PC Defender е безобидна играчка, при това се оказа и полезна щом като на колегата е открил и две зарази :)

Ще ви дам няколко файла по късно - но условието е никакво пращане,никакво сканиране,без ръчна намеса - единствено програмата да си върши своето. На всеки въпрос - разрешаваме. Нека се види кой как ще реагира. Има ли интерес?

пп. В допълнение оставяме само включен HIPS и проактивка. БЕЗ НИКАКЪВ АНТИВИРУС

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Този PC Defender е безобидна играчка, при това се оказа и полезна щом като на колегата е открил и две зарази :blink:

Ще ви дам няколко файла по късно - но условието е никакво пращане,никакво сканиране,без ръчна намеса - единствено програмата да си върши своето. На всеки въпрос - разрешаваме. Нека се види кой как ще реагира. Има ли интерес?

пп. В допълнение оставяме само включен HIPS и проактивка. БЕЗ НИКАКЪВ АНТИВИРУС

А аз как да участвам ? И може ли ?

А аз как да участвам ? И може ли ?

Ще дам връзка към файловете по късно вечерта и тествайте всички на воля.

пп. Де го анализатора да обобщава маскарада :blink:

Ще дам връзка към файловете по късно вечерта и тествайте всички на воля.

пп. Де го анализатора да обобщава маскарада :blink:

Ще си намерим нов!
http://anonym.to/?http://slil.ru/29541986 pass: infected KIS 2011 при изключена антивирусна защита и включени единствено HIPS и PDM пропусна 5 зарази. При стартиране на корейчето,на зададеният въпрос - като какво приложение да се третира отговорих ДОВЕРЕНО. И се инсталира естествено. Да не ме е питал ... може да съм неграмотен или пиян :clap: Напомням,че да е пълно омазването - никакви забрани,никакви недоверени търсим ИНСТАЛИРАНЕ :clap:

http://anonym.to/?http://slil.ru/29541986

pass: infected

KIS 2011 при изключена антивирусна защита и включени единствено HIPS и PDM пропусна 5 зарази. При стартиране на корейчето,на зададеният въпрос - като какво приложение да се третира отговорих ДОВЕРЕНО.

И се инсталира естествено. Да не ме е питал ... може да съм неграмотен или пиян :clap:

А видео да правим ли?

Градски дай мирър ако обичаш!

А видео да правим ли?

Защо? Въпроса не е да се докаже нещо. Въпроса е да си направим кефа :clap: Аре,аз настъпих котето и корейчето се инсталира.

Ако искаш прави видео,ако искаш недей. Аз вярвам на всички.

пп. Ще уточня,че ползвам настройките за WinLock

Защо? Въпроса не е да се докаже нещо. Въпроса е да си направим кефа :clap: Аре,аз настъпих котето и корейчето се инсталира.

Ако искаш прави видео,ако искаш недей. Аз вярвам на всички.

пп. Ще уточня,че ползвам настройките за WinLock

Е при мен е ясно какво ще стане но може и да направя ако има желаещи :clap:

направете видео да гледаме,ако не ви мързи (:

Аз съм сложил парола и единствената опция на ползващия е тази което предрешава още повече резултата :clap:

Аз съм сложил парола и единствената опция на ползващия е тази което предрешава още повече резултата :biggrin:

Градски - избираме доверено и инсталираме. Ако ще блокираме се губи смисъла.

Градски - избираме доверено и инсталираме. Ако ще блокираме се губи смисъла.

Имаш чуство за хумор признавам :biggrin: ,Всичко свалено от нета е недоверено-такъв е принципа на програмата!Аз какво да направя :giggle1:

"""asdfag Направил съм гущера да е на сичко параноично и пак се дъни Какъв сандък, каква виртуализация, какви пет лева. След като стартирах Rogue гущера мълчеше като мъртвец.""" Когато спреш да се занимаваш с детски виртуални машини няма да се дъни. Stefanvalja , пробвах го на реална машина ХР SP3 това rogue , затворих му трите процеса от таскменаджера , изтрих му всички файлове ръчно и толкова му беше.Променя само един регистър за да се стартира и да прави шоу на децата. URIEL , не разбрах прехваленото rogue издухва ли Комодо 4 или не ? """nikssi Градски - избираме доверено и инсталираме. Ако ще блокираме се губи смисъла.""" Още ли не си разбрал принципа на защита и начина на ползване на DW , вече се отчайвам. Слушал ли си / чел ли си някога за Default Deny System ?

Имаш чуство за хумор признавам :biggrin: ,Всичко свалено от нета е недоверено-такъв е принципа на програмата!Аз какво да направя :ph34r:

Ами точно. Губи се смисъла - всичко е недоверено. Значи теста както каза някой е излишен :giggle1:

пп. Само дето аз си го направих с кеф

URIEL , не разбрах прехваленото rogue издухва ли Комодо 4 или не ?

Е пак видео ли искаш и да го направя все тая ще кажете че настройките не са правилни или че никой не може да работи с Комодо така че все ми е тая :)

"""nikssi

Градски - избираме доверено и инсталираме. Ако ще блокираме се губи смисъла."""

Още ли не си разбрал принципа на защита и начина на ползване на DW , вече се отчайвам.

Слушал ли си / чел ли си някога за Default Deny System ?

Танганайка,аз много неща съм разбрал,но ти много не можеш да разбереш. Сети се защо :ph34r:

Жабата трябва да помни от чий гьол е излязла - не да се мисли за щъркел :)

С тия тестове само циркове правим май и се дразним излишно :)

Я коя стена била най добра пак http://personal-fire...tenreviews.com/ Сега ще се спукат от надуване баси ':yanim:'

То за HIPS-а е ясно че по-добър няма , защо ли все още се съмняваш ? !

Интересно ще бъде да направят тестове за качествата на самата стена , филтрирането на трафика , коя прави по-трудно откриваем / видим даден компютър , коя ще устои по-дълго на атаки без помоща на HIPS.

Browser Security/ID Protection Applications:

MRG Tests

Отново отличен за DefenseWall

http://www.skatafka.com/download.php?file=4c2f2f7eb0d38cd1fe87b0dac02197ee

След AV-Comparatives, след Anti-malware tesr lab и след вече две поредни награди от MRG аз пък вече не се питам кой е номер 1 !

Browser Security/ID Protection Applications:

MRG Tests

Отново отличен за DefenseWall

http://www.skatafka.com/download.php?file=4c2f2f7eb0d38cd1fe87b0dac02197ee

След AV-Comparatives, след Anti-malware tesr lab и след вече две поредни награди от MRG аз пък вече не се питам кой е номер 1 !

Едно напомняне.MRG не са сертифицирани от никого, т.е. тестовете им са толкова валидни, колкото, ако аз ги бях направил.За да не кажеш отново, че съм пристрастен, ето ти мнение на човек от Авира:

MRG is not a certified testing organization, so I can't comment about their results.

Nicolae Moldoveanu

Avira GmbH

Такива са и повечето мнения.Единствените им фенове са wilders security forums.Там, ако питаш, лоша дума няма да чуеш.Та, всичко е субективно в днешно време.Не вярвай на никого за подобни неща, а единствено на собствената си преценка.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Едно напомняне.MRG не са сертифицирани от никого, т.е. тестовете им са толкова валидни, колкото, ако аз ги бях направил.За да не кажеш отново, че съм пристрастен, ето ти мнение на човек от Авира:

Такива са и повечето мнения.Единствените им фенове са wilders security forums.Там, ако питаш, лоша дума няма да чуеш.Та, всичко е субективно в днешно време.Не вярвай на никого за подобни неща, а единствено на собствената си преценка.

Ами аз да ти кажа използвам 3 различни програми за защита -толкова компютри имам.На единия е DW на другия CIS complete и на третия -NIS 2010 ! Та разнообразието при мен е голямо като смея да твърдя че всяка една от тези 3 програми си заслужава... Нямал съм проблеми с вируси, а относно тестовете аз лично спрях да си избирам програма за защита по техните критерии ... А това по скоро беше закачка с теста ... :)

Фейка при стартиране взет от темата с подпомагането

hййp://www.skatafka.com/download.php?file=49cb6c9a25540e3c602582aa3fb73447

PC Tools Firewall Plus 7.0.0.62 Beta 2 отново светкавична реакция,ниска консумация на ресурси!

Едно не ми хареса,че фейса си е останал почти същия,променили са само изкачащите прозорци!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.