Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Тоя тест ми е малко странен-ей ако някой измисли вирус с цифров подпис и умираме :lol6:

Публикувано изображение

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще трябва да пуснем по една молитва. :angry:

Бъзикай се ти ама аз съм виждал adware с цифров подпис :)

Бъзикай се ти ама аз съм виждал adware с цифров подпис :)

А какво да кажем за Rogue (фалшивите програми) ,че и Fake Codecs-и и какво ли още не :angry:

А какво да кажем за Rogue (фалшивите програми) ,че и Fake Codecs и какво ли още не :)

Ми те повечето минават и без цифров подпис!Моята слабост е Security Tool-вече 3 месеца от както съм с нея друга гад не пуска :angry:

Моята слабост е Security Tool-вече 3 месеца от както съм с нея друга гад не пуска :angry:

Точно така. Стой зло да не дойде по-голямо! :)

Никъде не видях линк към Security Software Testing Suite-инструментите, с които се провеждат тестовете ма matousec.

http://www.matousec.com/downloads/#ssts

Публикувано изображение

Браво на програмата от ново поколение :rolleyes:

Platinum Self-Protection Award :Kaspersky Internet Security 2011 (100%) DrWeb Security Space 6.0 (99%)

Също си заслужават аплодисментите,значително са напред в класацията!

Avast! Internet Security 5.0 (91%)

Comodo Internet Security 4.1 (89%)

Браво на програмата от ново поколение :rolleyes:

Platinum Self-Protection Award :Kaspersky Internet Security 2011 (100%) DrWeb Security Space 6.0 (99%)

Също си заслужават аплодисментите,значително са напред в класацията!

Avast! Internet Security 5.0 (91%)

Comodo Internet Security 4.1 (89%)

Е,тука са поработили определено. Да бяха поработили така и по останалите дупки :)

На мен това ми е интересно http://anti-malware.ru/parental_control_test_2010 Касперски цепят с родителския си контрол!

На мен това ми е интересно http://anti-malware.ru/parental_control_test_2010 Касперски цепят с родителския си контрол!

За родителския контрол и аз ги признах! :)

Е,тука са поработили определено. Да бяха поработили така и по останалите дупки :rolleyes:

Ще го оправят,но това че все бързат ме дразни много! Вчера дето се вика излезе пач и сега скоро очакваме нов! Защо не изчакаха още малко 20-30 дни преди финала и да пуснат направо сборна версия?!

За родителския контрол и аз ги признах! :rolleyes:

Мен да ти кажа с това ме спечелиха! :)

За родителския контрол и аз ги признах! :)

Ще го оправят,но това че все бързат ме дразни много! Вчера дето се вика излезе пач и сега скоро очакваме нов! Защо не изчакаха още малко 20-30 дни преди финала и да пуснат направо сборна версия?!

Ти още ли се впечатляваш бре? ;) Я, си спомни как стана със 6,7,8,9 и с 11 ще е различно ли? Едва ли. Когато излезе 7.х.х.325 ми идеше да вия от яд. Слагах махах и псувах. Същото с 2009 кво стана? Спомняш си как бяхме полудели при забивката на архивите :yanim:

Чак ме хвана яд,че изобщо ги пробвахме с тая версия :)

После кви бяха,463 дажи имаше и 467 но закратко и после 736 без и със патч. Вече не се впечатлявам и се стремя да хвана максимума на една програма за какво са ми двеста други ... Гледам Танганайка направил настройките на WinLock при версия 7 :speak:

Дали е забелязъл,че има дублиране на ключове в регистрите...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ти още ли се впечатляваш бре?

Все още,да! От версия 6 насам винаги има с какво!

Някъде бях писал (мое становище) за + и – на програмата като цяло за Kaspersky с годините си на развитие от версия 6 до версия 8(2009),но не мога да го намеря!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, Излезе (по-скоро началният стадий, тъй като теста е продължаващ и крайните резултати ще излязат декември) динамичният тест на AV-Comparatives. Резултатите ще се ъпдейтват периодично. Има интересни резултати. http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/dynamic-tests

Публикувано изображениеAV-Comparatives - On-Demand Comparative August 2010

http://www.av-comparatives.org

Не мога да повярвам,че Аваст, и то безплатната версия надмина Касперски, Нортън и другите платени продукти...

Не мога да повярвам,че Аваст, и то безплатната версия надмина Касперски, Нортън и другите платени продукти...

Малко не ми се вярва. Точно пък Каспъра и Нортън ... :yanim:

Малко не ми се вярва. Точно пък Каспъра и Нортън ... :)

Виж резултатите де ....

Колкото и пъти да ги гледам все са ми малко смешни ...

Точно SONAR да пропусне толкова много... При мен с настройки по подразбиране, без ъпдейти, Нортъна (по- точно SONAR-a) заковава всичко. :)

Не мисля, че задминаване от порядъка на 1% е нещо, което трябва да забелязваме. Касперски не се е класирал заради фалшиви аларми, които е генерирал. А Нортън... какво му е на него? Нека не забравяме, че силата му е в SONAR-a, а това е On-Demand тест. Аз съм доволен от теста и от повечето участващи. Просто наблюдавам как конкуренцията кара производителите да подобряват продуктите си всеки ден

Не мисля, че задминаване от порядъка на 1% е нещо, което трябва да забелязваме.

Тези,които претендират,че са лидери, никога на трябва безплатен продукт да е пред тях...не трябва да се допуска даже и 1% преднина. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.