Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

ОК, аз ще гледам мач.По-късно ще погледна.:)

Извинявай ама имах работа ето го тук http://rapidshare.com/files/402722619/capture-1.avi.html
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 153k
  • Създадено
  • Последен отговор

hxxp://dox.bg/files/dw?a=39e82c6036 :clap:

Някой с Norton би ли се решил да го стартира? :yanim:
Ok.,ако в този момент ти прекъсне интернет връзката по някаква си причина,какво ще стане? Би ли си дръпнал кабела и така да ги стартираш,предварително свалени някъде си?

Ok.,ако в този момент ти прекъсне интернет връзката по някаква си причина,какво ще стане? Би ли си дръпнал кабела и така да ги стартираш,предварително свалени някъде си?

Сонара е поведенчески блокатор и не му трябва интернет ,но ще пробвам и така :clap: Даже като сваля файла облака казва че е безопасен и после сонара го уби :yanim: Ето и шот че Нортон при сваляне го счита за безопасен http://www.glowfoto.com/static_image/29-104001L/3140/jpg/06/2010/img4/glowfoto

Ето и без интернет връзка http://www.glowfoto.com/static_image/29-104403L/8057/jpg/06/2010/img4/glowfoto

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ако е на обучаващ режим Outpost SS не струва ,защото си създава правила с които при неразпознаване на вирус му дава да си прави каквото иска и като си създаде такива правила пуска още стотици вируси ,защото това е нормално поведение спрямо създадените правила! :(

Точно така и стана с настройки по-подразбиране.Нали това е идеята уж за интегрираните пакети ,инсталираш и забравяш, как да ги забрави човек,особено МБАМ! :lol6:

P.s. Удари едно рамо да пробия защитата на KAV WKS ,че нещо не се получава! :(

mihnev_sz

P.s. Удари едно рамо да пробия защитата на KAV WKS ,че нещо не се получава! :)

Пробвай с това тулче   :) 

http://majorgeeks.co...tkit_d5708.html

Намери драйвера на Каспър и следвай стъпките от снимката   :)

Публикувано изображение

Точно така и стана с настройки по-подразбиране.Нали това е идеята уж за интегрираните пакети ,инсталираш и забравяш, как да ги забрави човек,особено МБАМ! :)

P.s. Удари едно рамо да пробия защитата на KAV WKS ,че нещо не се получава! :)

Първо трябват пресни проби и второ да се тества по подразбиране ,защото ако не се лъжа така опцията за пазене на регистрите е изключена :) Иначе ще е много трудно да не кажа и невъзможно ...Ще търся нови проби и ще ти кажа и аз ще го тествам и ще видим ...Аз току що го инсталирах и го почвам по подразбиране а той е така http://www.glowfoto.com/static_image/29-235329L/5117/jpg/06/2010/img5/glowfoto

Стартирах онези файлове където вчера ги дадох и ето http://www.glowfoto.com/static_image/30-003016L/6974/jpg/06/2010/img5/glowfoto А МВАМ откри пък това http://www.glowfoto.com/static_image/30-003320L/4867/jpg/06/2010/img5/glowfoto Без проактивната си защита умира защо не я включват по подразбиране не знам :) Имам и клип но не ми се качва :)А от Касперски много се бавят с добавянето на дефиниции-не е типично за тях :)

Стартирах онези файлове където вчера ги дадох и ето http://www.glowfoto....0/img5/glowfoto  А МВАМ откри пък това http://www.glowfoto....0/img5/glowfoto Без проактивната си защита умира защо не я включват по подразбиране не знам :speak: Имам и клип но не ми се качва ;)А от Касперски много се бавят с добавянето на дефиниции-не е типично за тях :)

Каквито и настройки да правиш каквото и да му включваш разликата няма да е голяма   :nono:  

Каквито и настройки да правиш каквото и да му включваш разликата няма да е голяма :)

На Comodo само сандъка да му изключиш и става като гол охлюв,а ти ми говориш за проактивната защита на Kaspersky,че нямало голяма голяма разлика,дали е включена или не.

На Comodo само сандъка да му изключиш и става като гол охлюв,а ти ми говориш за проактивната защита на Kaspersky,че нямало голяма голяма разлика,дали е включена или не.

Когато сандъка на Комодо е изключен осигурява по-добра защита , това е и причината никога да не съм ползвал сандъка   :)  

Защо си мислиш че проактивната защита на Касперски или на която и да е друга защитна програма ще ги спаси ако зловредния софтуер извърши нужните му промени по ОС ? !

Когато сандъка на Комодо е изключен осигурява по-добра защита , това е и причината никога да не съм ползвал сандъка :)

Защо си мислиш че проактивната защита на Касперски или на която и да е друга защитна програма ще ги спаси ако зловредния софтуер извърши нужните му промени по ОС ? !

Не съм съгласен,че осигурява по-добра защита без сандъка.

А ти защо си мислиш,че ще успее да извърши някакви промени?И много зависи къде ще допусне промяна и къде не!

Едно е да те прострелят в краката,друго е в гръдния кош или в главата(образно казано). :)

С включена проактивна защита въпросните файлове биват блокирани тотално и не се допуска заразяване...Мое мнение все пак не съм експерт затова и не ми се правят нито шотове нито нищо просто констатация ;)

С включена проактивна защита въпросните файлове биват блокирани тотално и не се допуска заразяване...Мое мнение все пак не съм експерт затова и не ми се правят нито шотове нито нищо просто констатация :rolleyes:

Ти какво очакваш зловредния код да ти маха със знаменце ли , това че MBAM , SAS или Hitman pro не засичат промени не означава нищо , това са аматьорски тестове без стойност независимо коя защитна програма тестваш и си мислиш че се справя.

Констатацията ти е от типа „На гол тумбак чифте пищови” ако не разбираш поговорката ще ти обясня смисъла и.

Без проактивната си защита умира защо не я включват по подразбиране не знам :smash:

Пакетът е пренадзначен за корпоративно ползване и мнението е,че админа трябва да решава кое да се включи и кое не.

ПП. Днес сложих Kaspersky Small Office Security http://www.kaspersky.com/small_office_security

Не знам какво очаквах да видя но това си е KAV WKS само дето инсталатора е различен и сякаш е още по пъргав.

Kaspersky Small Office Security

Award-winning protection against all online threats, ensuring the integrity of valuable and sensitive data for PCs, laptops and file servers. You can choose a package for either 5 PCs, 5 PCs + 1 Fileserver, or 10 PCs + 1 Fileserver.

Каквито и настройки да правиш каквото и да му включваш разликата няма да е голяма :wors:

Ами това тука?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ами това тука?

Да така е ще постави под карантина , но това което може да засече ( „види” ) т.е. настройките няма да помогнат.

Да така е ще постави под карантина , но това което може да засече ( „види” ) т.е. настройките няма да помогнат.

Не обърна ли внимание на ключовете? Може да е доста по досаден от прехваленият от тебе Комодо. :smash:

Стига да знаеш какво правиш естествено. :wors:

Не обърна ли внимание на ключовете? Може да е доста по досаден от прехваленият от тебе Комодо. :smash:

Стига да знаеш какво правиш естествено. :wors:

И ти си мислиш чекато защитиш тези ключове си повишил защитата си ? Пак ти казвам грешиш , не етолкова просто.

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

Пробвай с това тулче :smash:

http://majorgeeks.co...tkit_d5708.html

Намери драйвера на Каспър и следвай стъпките от снимката :wors:

Публикувано изображение

Това нещо нещо се здуха :wors:

Това нещо нещо се здуха  :P

Мога да ти кажа крайниярезултат под XP следрестарта   :ph34r:  

Защо се занимаваш с бъгави ОС , ползваш ги като подпирачки за Касперски ли ?

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

Ти какво очакваш зловредния код да ти маха със знаменце ли , това че MBAM , SAS или Hitman pro не засичат промени не означава нищо , това са аматьорски тестове без стойност независимо коя защитна програма тестваш и си мислиш че се справя.

Констатацията ти е от типа „На гол тумбак чифте пищови” ако не разбираш поговорката ще ти обясня смисъла и.

С удоволствие ще ти чуя лекцията за поговорката по всяко време и където искаш можем да си изнасяме лекции.А кой ще открие зловредния код а Комодо ли?И кво ми отричаш такива всепризнати програми -вземи малко слез на земята -да не ти обеснявам смисъла аз на това как се слиза на земята !Comodo Dragon-Google Chrome ,Comodo BackUp-Acronis.Comodo Antivirus -ау ама той го няма в ни един от световно признатите тестове ,Comodo Time Machine-пак хиляди алтернативи плюс това че са взели пак идеята от друго място и прехвалената стена на Комодо -DefenseWall 3.03 . Та какво викаш... И по тъпа идея от тая да убиваш процеси на защитни програми с SysProt досега не съм чувал ,не че нещо може и да убие де ... И вземи напиши нещо различно че вече ставаш досаден ... И ти ли дето си питал какво е D+ или как се правят шотове сега спориш със същите тея хора които са ти обеснявали tanganika ? Ти ли ще ми бъдеш критерия, а? И ще ми обесняваш ...

Защо се занимаваш с бъгави ОС , ползваш ги като подпирачки за Касперски ли ?

Защо да се занимавам с бъгави OS какво точно имаш впредвид?

Господин/госпожа спец ако си толкова навътре в нещата защо не видя,че пише - програмата се стартира само като администратор иначе не зарежда модулите си. Стартирана като администратор работи.

Бъгава операционна система... Радвам се да го чуя :)

Защо да се занимавам с бъгави OS какво точно имаш впредвид?

Господин/госпожа спец ако си толкова навътре в нещата защо не видя,че пише - програмата се стартира само като администратор иначе не зарежда модулите си. Стартирана като администратор работи.

Бъгава операционна система... Радвам се да го чуя  :baby:

Е е, и като стартира Сиспрот като администратор уби ли KAV WKS, или с тези настройки за защита които показваш по-горе не успя....

Е е, и като стартира Сиспрот като администратор уби ли KAV WKS, или с тези настройки за защита които показваш по-горе не успя....

Ако позволи Сиспрот да си инсталира драйвера Касперски е заминал.

Идеята е да им докажа че допусне ли се зловредния код да направи промени , каквато и да е защитната програма няма шансове дори себе си да опази.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.