Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Вече и на Dos атаки ли ме почнахте бре :rolleyes:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вече и на Dos атаки ли ме почнахте бре

:rolleyes:

омазахме се с тоя "тест"(:

омазахме се с тоя "тест"(:

Що бе готино беше да видя Касперски в действие :rolleyes:

Що бе готино беше да видя Касперски в действие :rolleyes:

Абе що така,хем стелт а показва че хоста отговаряПубликувано изображение

Абе що така,хем стелт а показва че хоста отговаря

На скенерите съм стелт, а при Михнев как е ?

Тука съм така

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Егати теста-днес показва че Михнев,Мохикан и Пламен са с отворен 21 порт/фтп-то.Syn stealth сканиране без пинг и др. скриптове,няква идея? PS.Шота е от служебния комп на Мохикан с COMODO 5Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Егати теста-днес показва че Михнев,Мохикан и Пламен са с отворен 21 порт/фтп-то.Syn stealth сканиране без пинг и др. скриптове,няква идея? PS.Шота е от служебния комп на Мохикан с COMODO 5

На Пламен всички портове са му отворени днес -детето е болно и голямо тичане тичах ... А относно теста това че портовете са стелт не означава че не са отворени и може скенера да не се лъже знам ли ;)

На мен пък ми е интересно защо дори и с изключена стена ми дава че този порт който ти си посочил е затворен :angry:

Току що пак бях сканиран :baby:

Би ли пробвал пак да видиш дали сега ми е отворен порта че направих други настройки ;)

да бе виж кво излезе(:Публикувано изображение

Нещо интересно Qihoo 360 Antivirus 1.1- със 99.2 процента детекция http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/single-product-reviews

Да, интересно е. Но доколкото знам използва енджина на BitDefender. Значи не е нещо... ново и уникално

:cool:

Я спри защитната стена отново. Пусни Skype, понеже ще отвори порт 80 и 443, и сканирай отново с grc.com

Ако може и снимка от резултата.

Честито на Комодо http://www.ekaitse.ee/EKAITSE_TORJETEST_2010_ENG.pdf

Tested by eKaitse.ee

Другите само къде са :)

Още по темата https://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/comodo-v5-tested-by-ekaitseee-t62657.0.html

Интересен тест, но нещо са ми интересно резултатите на Kaspersky и особено на Norton. Не знам, но изглежда странно

Интересен тест, но нещо са ми интересно резултатите на Kaspersky и особено на Norton. Не знам, но изглежда странно

Дам... доста са странни резултатите на бай- Нортон.

А защо тестват примерно:

• Kaspersky Anti-Virus 2011
  • Norton Anti-Virus 2011
  • Comodo Internet Security 5 :)

Не ли по- справедливо:

• Norton Anti-Virus 2011
  • Comodo Anti-Virus 5

Дам... доста са странни резултатите на бай- Нортон.

А защо тестват примерно:

• Norton Anti-Virus 2011
  • Comodo Internet Security 5 :)

Не ли по- справедливо:

• Norton Anti-Virus 2011
  • Comodo Anti-Virus 5

Да, и това щях да кажа

Същата работа и с Avast! Free,от край време я тестват успоредно с платени интегрирани пакети! ....и отговор няма до сега!

In our test, it was a close race, but overall Norton was the winner. :rolleyes:

Аплодисментите са изцяло за новака в бранша, Comodo !

Изразявам лични наблюдения,без да влагам вманиаченост!

В този кратък си период на развитие,не очаквах Comodo да стигне това ниво,определено заслужават аплодисменти за труда и желанието най-вече, което влагат в развитието на програмата си!

И благодарности, че ни радват все още с безплатна версия за този техен продукт! :wors:

• 3 седмици по-късно...

Един от големите Site-ове в Франция (Clubic)публикyва своите тестове за Антивирус на 2011 година.

Използвани са 13 Антивируса от които 5 безплатни.

Най - добър Платен Антивирус - G DATA и КASPERSKY

Oт безплатните AVG и АVAST.

Теста е проведен:

- засичане 533 файла с 455 различни заплахи

Публикувано изображение

- Ефективността и въздействието върху процесора -processeur Core 2 Duo \2,2 Ghz \2 Go de RAM

Публикувано изображение

- Kонсумация на Рам памет в процес на сканиране

Публикувано изображение

- Windows Startup

Публикувано изображение

Test Clubic - Comparatif Antivirus 2011 : http://www.clubic.co...-antivirus.html

Редактирано от Lol@ (преглед на промените)

Един от големите Site-ове в Франция (Clubic)публикyва своите тестове за Антивирус на 2011 година.

Пълни глупости ! Нортон последен по засичане може само да е без интернет !

Ето нещо от мен -това се получи точно след 5 проби снощи взети от MDL ! Темп файловете не ме притесняват, но другото ... Не можех да стартирам нищо добре че имах TDSS Killer на компа да го махна това и да мога да си ресторна компютъра с Акронис !

Та това е от мен и не мисля да влизам в излишни спорове и отново тествах тази програма на реалната ми машина, а защо се получават разминавания с виртуалките не мога да кажа за мен е важно да ми е сигурно на реалната ми машина !

Публикувано изображение

Ето нещо от мен -това се получи точно след 5 проби снощи взети от MDL ! Темп файловете не ме притесняват, но другото ... Не можех да стартирам нищо добре че имах TDSS Killer на компа да го махна това и да мога да си ресторна компютъра с Акронис !

Та това е от мен и не мисля да влизам в излишни спорове и отново тествах тази програма на реалната ми машина, а защо се получават разминавания с виртуалките не мога да кажа за мен е важно да ми е сигурно на реалната ми машина !

Със същото се бях заразил и аз, вчера когато бях с Avast+Comodo. TDSSKiller е оправил всичко, няма се плашиш. :rolleyes:

Със същото се бях заразил и аз, вчера когато бях с Avast+Comodo. TDSSKiller е оправил всичко, няма се плашиш. :rolleyes:

Не аз просто споделям мнение след толкова хвалебствия по тази програма ,която тествах ... Този рууткит и отряза главата и мисля че ясно се вижда че е далече от съвършенството ! :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.