Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 4 AV / IS -част 1

Featured Replies

Уау стана :D Само с твойте правила стриктно спазени :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 844
  • Прегледи 63,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Още малко и може да успеете да ме убедите отново да пробвам тази вечно с бъгове и все недовършена безплатна програма...

• The Graverobber
    The Graverobber

въобще не е наивно, а е жизненоважно. друго може да не слагаш, но за сигурността си трябва! 2 години съм в общи линии само с антивирус и уиндоус стена и вирус не съм лепвал. ако се внимава какво се св

• Привет на всички, днес получих потвърждение, че следващия официален релийз на CIS 4 ще включва поддръжка и на Български език. В тази връзка качвам последната редакция на файловете, локализиращи прог

Публикувани изображения

Би ли дал и една снимка от My Network Zones или нещо подобно.

Ето ако е това де А да те питам тези правила са индивидуални или могат да се ползват и от други? Тук Mohican да гледа и да се учи :D

URIEL

Ето ако е това де

А да те питам тези правила са индивидуални или могат да се ползват и от други?

Тук Mohican да гледа и да се учи  :wors:

Ако беше спазил всичко което правя на клипа със сигурностщеше да имаш интернет  :wors:

@Mohican вместо да си приказваме глупости ми е чудно защо някой от вас не им пише да си оправят правилата е поне някой от тях и да не карат хората да си блъскат главите 3 дена с една програма и това е основната причина хората да я избягват ...DW може да не е идеална но поне няма толкова настройки иначе аз честно харесах Комодо повече но това ръчкане ме дразни ами ако го нямаше @nicicom ...Пишете им аз на Иля постоянно му досаждах ... :)P.s -пратил съм им проба от преди 4 дена и още не се лови :)

@Mohican вместо да си приказваме глупости ми е чудно защо някой от вас не им пише да си оправят правилата е поне някой от тях и да не карат хората да си блъскат главите 3 дена с една програма и това е основната причина хората да я избягват ...DW може да не е идеална но поне няма толкова настройки иначе аз честно харесах Комодо повече но това ръчкане ме дразни ами ако го нямаше @nicicom ...Пишете им аз на Иля постоянно му досаждах ... :)P.s -пратил съм им проба от преди 4 дена и още не се лови :)

Какво има да си оправят на правилата?Направено е така, за да може всеки да нагласи програмата по свой вкус.Нищо лошо няма в това.Аз ти предложих доста по-лесен начин, но ти сам избра да си блъскаш главата, а накрая недоволставаш.Явно си недоволен от себе си.:lol6:))

п.п.за пробите - най-бързият начин да се реши подобен проблем, е да пуснеш тема във форума:

http://forums.comodo.com/av-false-positivenegative-detection-reporting-b154.0/

Ако пращаш директно през интерфейса, ще почакаш доста по-дълго.Говорил съм по този въпрос, хората знаят и се опитват да подобрят услугата.Въпросът тук е, че това не е толкова голям проблем, разполагайки с D+.:lol6:)Преди няколко дни не признаваше антивирусните, сега си се притеснил за някакво файлче.Да, може да не се засича, но за сметка на това, няколко хиляди други се засичат.:)

Какво има да си оправят на правилата?Направено е така, за да може всеки да нагласи програмата по свой вкус.Нищо лошо няма в това.Аз ти предложих доста по-лесен начин, но ти сам избра да си блъскаш главата, а накрая недоволставаш.Явно си недоволен от себе си.:)))

п.п.за пробите - най-бързият начин да се реши подобен проблем, е да пуснеш тема във форума:

http://forums.comodo.com/av-false-positivenegative-detection-reporting-b154.0/

Ако пращаш директно през интерфейса, ще почакаш доста по-дълго.Говорил съм по този въпрос, хората знаят и се опитват да подобрят услугата.Въпросът тук е, че това не е толкова голям проблем, разполагайки с D+.:lol6:)Преди няколко дни не признаваше антивирусните, сега си се притеснил за някакво файлче.Да, може да не се засича, но за сметка на това, няколко хиляди други се засичат.:lol6:

Ми дразня се и на мене си да а антивирусните си остават все още необходимост -не мога да си кривя душата ,но вече съм им изпратил над 100 и ако така се чака баси ужаса прав си добре че има D+ :)

URIEL

@Mohican вместо да си приказваме глупости ми е чудно защо някой от вас не им пише да си оправят правилата е поне някой от тях и да не карат хората да си блъскат главите 3 дена с една програма и това е основната причина хората да я избягват ...DW може да не е идеална но поне няма толкова настройки иначе аз честно харесах Комодо повече но това ръчкане ме дразни ами ако го нямаше @nicicom ...Пишете

им аз на Иля постоянно му досаждах ... :)P.s -пратил съм им проба от преди 4 дена и още не се лови :)

Какво да им пиша да развалят програмата ли , точно това михаресва в Комодо.

Нали ти казах че ако не искаш да се занимаваш с настройки ползвай Norton IS ти пак не ме послуша.

Знаеш отношението ми към всички антивирусни програми.

И пак да ти кажа , вместо да мрънкаш да беше направил всичко както съм показал на клипа и нямаше да имаш проблем с интернета. 

Какво да им пиша да развалят програмата ли , точно това михаресва в Комодо.

Нали ти казах че ако не искаш да се занимаваш с настройки ползвай Norton IS ти пак не ме послуша.

Знаеш отношението ми към всички антивирусни програми.

И пак да ти кажа , вместо да мрънкаш да беше направил всичко както съм показал на клипа и нямаше да имаш проблем с интернета.

Нали само да ти кажа ако обичаш малко по учтиво аз не се заяждам с теб а ти заяждаш ли се? Просто си казвам мнението :) Ако ми позволиш де :cool:

URIEL

Нали само да ти кажа ако обичаш малко по учтиво аз не се заяждам с теб а ти заяждаш ли се? Просто си казвам мнението  :) Ако ми позволиш де  :cool:

Колко пъти ти показах какво си пропуснал и как да го поправиш , ти нищо не правиш и твойта си знаеш , нямам нет та няма.

Колко пъти ти показах какво си пропуснал и как да го поправиш , ти нищо не правиш и твойта си знаеш , нямам нет та няма.

Вече имам -не ми се занимава да правя настройки наново -сега ще ти гледам клиповете и ще донаправя и другото и повече няма да се занимавам с програми че побелях от тях :) А пък и да не съм от Пентагона я който иска да види какво имам на PC-то сам ще го пусна :cool:

Тука доста неща се обсъждат, не Ви ли направи впечатление че последните обновления на антивирусната база са едва от 25 май, някой имали информация, защо така се е получило. По принцип се ъпдейтва по 10 пъти на ден. Ако някой знае каква е причината нека сподели. Иначе по това което го разтягате, аз съм сложил 1 към 1 правилата на Мохикан и работи всичко на 6 + незнам къде са ви проблемите.

Тука доста неща се обсъждат, не Ви ли направи впечатление че последните обновления на антивирусната база са едва от 25 май, някой имали информация, защо така се е получило. По принцип се ъпдейтва по 10 пъти на ден. Ако някой знае каква е причината нека сподели. Иначе по това което го разтягате, аз съм сложил 1 към 1 правилата на Мохикан и работи всичко на 6 + незнам къде са ви проблемите.

Няма такова нещо Има си обновления :angry: А с другите правила и аз нямам проблем :)

За едно нещо е прав Maniac.Защо задавате въпроси, които касаят определена компания тук, а не където му е мястото?Имат си форум и да, там има повече инфо по въпроса.:angry:

За едно нещо е прав Maniac.Защо задавате въпроси, които касаят определена компания тук, а не където му е мястото?Имат си форум и да, там има повече инфо по въпроса.:angry:

Ако не си забелязал темата е за Комодо? тука закакво трябва да говорим за проблемите Ви със стената ли и че нито познавате, нито сте разбрали стената с редки изключения?

clonnning

Задължително ли е всеки да владее английски език ?

Няма такова нещо Има си обновления :angry: А с другите правила и аз нямам проблем :)

ти това не го гледай хич гледай че версията на базата е една и съща. и на сайта им с дефинициите. http://www.comodo.com/home/internet-security/updates/vdp/database.php тук се гледа.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Ако не си забелязал темата е за Комодо? тука закакво трябва да говорим за проблемите Ви със стената ли и че нито познавате, нито сте разбрали стената с редки изключения?

Е аз ако не питам как да се науча и как да я разбера че нещо не ми е ясно и ти като я познаваш радвам се за теб или е само за вас тази програма?

Е аз ако не питам как да се науча и как да я разбера че нещо не ми е ясно и ти като я познаваш радвам се за теб или е само за вас тази програма?

Това е добре, ти поне искаш да се информираш за разлика от други, които само искат да критикуват безпочвено и това е едничката им цел. Не е само за нас разбира се хората я дават на всеки

Това е добре, ти поне искаш да се информираш за разлика от други, които само искат да критикуват безпочвено и това е едничката им цел. Не е само за нас разбира се хората я дават на всеки

Мерси а къде гледаш от кога са им обновленията би ли дал линк ?

http://www.comodo.com/home/internet-security/updates/vdp/database.php Тук и горе редактирах съобщението си.

Тогава не знам какво ми показва тук че се обновява -аман вече ;) Ще взема да се регистрирам и да пусна някоя друга темичка :)

Тогава не знам какво ми показва тук че се обновява -аман вече ;) Ще взема да се регистрирам и да пусна някоя друга темичка :)

Ако ти показва, че се обновява в проценти, значи наистина е така.Имало е доста случаи, когато страницата не е била ъпдейтвана по 2-3 дни.Това не значи непременно, че няма ъпдейти.Всичко е заради новата версия 4.1.След няколко дни ще се оправят нещата.:)

edit:С излизането на 4.1, спира поддръжката на версия 3.14, имайте го предвид.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

• Автор

Я пак ,какъв е проблема ? Преди малко я инсталирах на един компютър и нямам проблем с обновяването,малко по дълго време трае,но все пак и е първо обновяване.Не се наложи никакви манипулации за да имам интернет достъп.

edit:С излизането на 4.1, спира поддръжката на версия 3.14, имайте го предвид.

Мда,точно затова минах окончателно на версия 4 ,не ми се разделяше с 3 ,но...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.