Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Продавам / заменям / търся любовни романи

Featured Replies

Учудено тея дни забелязах, че имам повтарящи се книги. Къ не съм видяла не знам. Та ето продавам, заменям или квот си поискате следните заглавия. Нора Робъртс - Ключът на светлината (първото издание) Жаклин Рединг - Изкушенията на съдбата Маги Дейвис - Кристално сърце Анита Милс - Опасен мъж Памела Едгар - Между два огъня. Предполагам, че всички си ги имат, ама ако някой се заинтересува да ми пише. Мога да ги снимам да ги видите, 3 от тях са практически нови.

• Отговори 256
  • Прегледи 89k
  • Създадено
  • Последен отговор

Учудено тея дни забелязах, че имам повтарящи се книги. Къ не съм видяла не знам. Та ето продавам, заменям или квот си поискате следните заглавия.

Нора Робъртс - Ключът на светлината (първото издание)

Жаклин Рединг - Изкушенията на съдбата

Маги Дейвис - Кристално сърце

Анита Милс - Опасен мъж

Памела Едгар - Между два огъня.

Предполагам, че всички си ги имат, ама ако някой се заинтересува да ми пише. Мога да ги снимам да ги видите, 3 от тях са практически нови.

Ине, нямам тия начервените :). Ако си харесаш нещо от моите, съгласна на трампа. Ей ги и тях:

Ирис

Пръстенът на Медичите - Никол С. Джон

Шана 1+2 - Катлийн Удиуиз

Нежен бунт - Джоана Линдзи

Евразия

Лунна страст - Мари Ферарела

Съни - Андреа Парнел

Старлет - Мери Мартин

Аманда - Катрин Хокет

Мира - Ашланд Прайс

Лиа - Колийн Фолкнър

Ариел - Илейн Кейн

Пламъкът на розата

Джена – Амбър Кей

Наследницата на Монтоя - Емили Брадшоу /2бр/

Огърлицата - Мелинда МакРей

Омагьосаният остров - Бронуен Уилямс

Изабел - Елизабет Хюит

Бард

Тайният огън на любовта - Дебора Сатинууд

Луна за двама - Дебора Сатинууд

Реликвата - Мерлайл Роджърс

Наследницата Лорел - Лий Бристъл

Целувка в нощта - Дженифър Хорсман

Слово

Колекция Любов

Целувката - Кристин Мичълс

Екзотика

Чуй песента на душата ми - Елен Пиано /17/

С имена на мъже

Робърт - Сибил Саймън /15/

С имена на жени

Саманта - Лий Патинсън /3/

Кейси - Гейл Дъглас /19/ 2бр

Made in Usa

Езерото на мечтите - Тери Трюдо /8/

Светът е пълен с хубави жени - Черил Аргайл /13/

Романтични времена

Пиратската лейди - Робин Лий Хатчер

Арлекин

Неподвластни на времето - Джоан Джонсън

Вечната Ева - Ашли Съмърс

Необикновено наследство - Лий Майкълс

Голямата лъжа - Дей Леклеър

Див свят - Ан Мейджър

разни

Розамунд - Патриша Филипс

Ангелът корабокрушенец - Катлийн Драймън

Нежно изкушение - Кони Мейсън

Летище - Артър Хейли

Дамата с мустанга - Джек Слейд

Толкова плаках за теб - Курт Малер

Априлската годеница - Ги Шантпльор

В лошо състояние:

Годежът - Арнет Лем

Нанси - Линда Уърд /17/

Кейси - Гейл Дъглас /19/

Джеймс – Карол Грегър /1/

Ине, нямам тия начервените :lol6:. Ако си харесаш нещо от моите, съгласна на трампа. Ей ги и тях:

Ирис

Евразия

Съни - Андреа Парнел

Старлет - Мери Мартин

Аманда - Катрин Хокет

Мира - Ашланд Прайс

Лиа - Колийн Фолкнър

Ариел - Илейн Кейн

Пламъкът на розата

Джена – Амбър Кей

Изабел - Елизабет Хюит

Бард

Слово

Колекция Любов

Екзотика

С имена на мъже

С имена на жени

Made in Usa

Романтични времена

Арлекин

Див свят - Ан Мейджър

разни

Летище - Артър Хейли

В лошо състояние:

Годежът - Арнет Лем

Нанси - Линда Уърд /17/

Кейси - Гейл Дъглас /19/

Мило от тези повечето ги имам, а останалите не ги чета. Искаш ли да направя списък с това, което търся, и ти да видиш имаш ли ги и склонна ли си да се разделиш с някоя :P В краен случай съм склонна, примерно да ги заменя, за някоя книга, която имам в лошо качество, ако твоята е хубава :) Че преди години гледах да имам книгата, без значение в какво състояние е и сега имам доста мекици. :( Нежният ми бунт е в толкова окаяно състояние, че ме е страх да я отворя, а обичам Антъниии :( :( :(

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Мило от тези повечето ги имам, а останалите не ги чета. Искаш ли да направя списък с това, което търся, и ти да видиш имаш ли ги и склонна ли си да се разделиш с някоя :) В краен случай съм склонна, примерно да ги заменя, за някоя книга, която имам в лошо качество, ако твоята е хубава :) Че преди години гледах да имам книгата, без значение в какво състояние е и сега имам доста мекици. :) Нежният ми бунт е в толкова окаяно състояние, че ме е страх да я отворя, а обичам Антъниии :P:( :(

Списвай, да видим ко ша измъдрим :)

Списвай, да видим ко ша измъдрим :)

Мила изпратих ти списъка на лични ;)

Ине, нямам тия начервените :). Ако си харесаш нещо от моите, съгласна на трампа. Ей ги и тях:

Ирис

Евразия

Съни - Андреа Парнел

Старлет - Мери Мартин

Аманда - Катрин Хокет

Мира - Ашланд Прайс

Лиа - Колийн Фолкнър

Ариел - Илейн Кейн

Пламъкът на розата

Джена – Амбър Кей

Изабел - Елизабет Хюит

Бард

Слово

Колекция Любов

Екзотика

С имена на мъже

С имена на жени

Made in Usa

Романтични времена

Арлекин

Див свят - Ан Мейджър

разни

Летище - Артър Хейли

В лошо състояние:

Годежът - Арнет Лем

Нанси - Линда Уърд /17/

Кейси - Гейл Дъглас /19/

Аууу, имаш на Линдзи "Нежен бунт". Бих ти я поискала, ама понеже не съм в България нещата стават много сложни. Жалко, а Антъни ми е слабост. ;д

Отново списъците на Поля с книжки за продажба, но с обновени цени - по 1 лв. и 0,50 лв.

Телефонът за контакти е приложен във файловете.

Не аз продавам книгите, ако имате въпроси, звъннете на посочения gsm!

• 2 месеца по-късно...

Продавам следните книги:

Еманюел Арсан - Емануела

Елиян Рош - Симфония

Пиер Дьо Кулевен - Американско благородство - 18-ти роман

Пиер Дьо Кулевен - Американско благородство - 19-ти роман

Оливия Уесли - Откраднати щастливи мигове

Луис Бромфийлд - Лудостта на Маклауд

Чарлз Морган - Портрет в огледало

Мерън Дали - Горди души

Оливия Уесли - Пламък

Анри Бордо - Вълнената рокля

Пол Бруже - Учителят по танци

Рейчъл Фийлд - Изгубено щастие

Пърл Бък - Павильон за жени

Всяка книжка се продава по 2 лева

Пишете ми ЛС или на телефон: 0883 36 08 98

• 1 месец по-късно...

Трите книги на Дж.Фрост от поредицата Среднощен ловец - 18лв

Без да искам съм си купила "Мечтан любовник" на Шерилин Кениън два пъти , така че продавам (6,00-7,00лв,) или заменям едната ;) Приемам предложения , би ми се искало "Уитни ,моя любов" , но това е "кауза пердута" ::))))

Без да искам съм си купила "Мечтан любовник" на Шерилин Кениън два пъти , така че продавам (6,00-7,00лв,) или заменям едната ;) Приемам предложения , би ми се искало "Уитни ,моя любов" , но това е "кауза пердута" : :))))

Бела позволи ми да направя подарък на една скъпа приятелка. замяна не мога да направя защото се изпонаподарих преди години но....Много бих искала да си драснем на едно лс или скайп който аз най-долюбвам. Ей таз стихия отдавна в профила ама аз ще го напиша тук сега erma_sunny

Бела позволи ми да направя подарък на една скъпа приятелка. замяна не мога да направя защото се изпонаподарих преди години но....Много бих искала да си драснем на едно лс или скайп който аз най-долюбвам. Ей таз стихия отдавна в профила ама аз ще го напиша тук сега erma_sunny

Имаш я ! ::)))))

• 2 седмици по-късно...

Момичетаааа Ибис ни правят подарък с едно свое много щедро предложение. Аз вече им писах, за да се възползвам, направете го и вие:

По случай Международния ден на книгата и авторското право имаме специално предложение за вас - до 27 април можете да поръчате всяко от заглавията в нашия каталог с 20 % отстъпка, като доставката е БЕЗПЛАТНА, независимо от броя на поръчаните книги.

Желаещите да поръчат трябва да изпратят своята заявка на [email protected].

Необходими данни за доставка: трите имена, точен адрес (включително пощенски код) и телефон за обратна връзка.

Доставката се извършва с куриер или с Български пощи, по ваш избор.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на (02) 981 68 31

• 1 месец по-късно...

Момичета, поради намалянето на капацитета в библиотеката ми, ми се налага, да се разделя с част книгите си, и тъй като не съм голям фен на арлекините, реших да ги продам, ако някой се интересува. Всяка по левче. Ето кратък списък с половината от Арлекин Романс. Имам още, както и Арелкин Страст, но тъй като съм без компютър, нямах възможност да запиша заглавията на вискчите. Ако някой търсия някоя да каже, ако я имам ще се радвам да им намеря любящ дом.

Арлекин Романс

2. Деби Макомбър – „Първо се ожениха“

6. Рут Джийн Дейл – „Светската Пейдж“

7. Елен Джеймс – „Битка с любовта“

8. Катлийн О‘Брайън – „Надпревара с вятъра“

9. Ребека Уинтърс – „Телевизионна Прнцеса“

10. Валери Парв – „Лагуната на Крокодилите“

11. Лий Майкълс – „Продавачка на мечти“

13. Карен Ван Де Зее – „Любовни ритми“

14. Катърин Джордж – „Пътуване към щастието“

16. Ан Мейдър – „С дъх на Олеандри“

17. Ребека Уинтърс – „Сляп за любовта“

18. Сюзън Нейпиър – „Чаровникът“

19. Пени Джордан – „Неугасваща страст“

21. Дей Леклеър – „Завещанието“

23. Пени Джордан – „Наказание Целувка“

25. Лилиан Пийк – „Игра на любов“

26. Лий Майкълс – „Неизречено Обещание“

27. Бетани Кембъл – „Рай за всеки“

29. Деби Макомбър –„Вълшебната рокля“

21. Дей Леклеър – „Завещанието“

30. Ема Дарси – „Съдбовна среща“

31. Катрин Артър – „Любовни знамения“

32. Джуди Кей – „Магията на Ариана“

33. Пеги Никлсън – „Природни дарове“

34. Ребека Уинтърс – „Белязана да обича“

35. Бетани Кембъл – „Любовен Лабиринт“

36. Лий Майкълс – „Не казвай сбогом“

37. Рут Джийн Дейл – „Изпитанието“

38. Ребека Уинтърс – „Осъдена на любов“

39. Лий Майкълс – „Люлякът и Розата“

41. Бетани Кембъл – „Солта на живота“

42. Елен Джеймс – „Непреодолимо приличане“

43. Софи Уестън – „Испанска нощ“

44. Шенън Уейвъли – „Дом на мечтите“

45. Бетани Кембъл – „Любов като на кино“

46. Деби Макомбър – „Стефани“

49. Деби Макомбър – „Нора“

51. Ема Дарси – „Грехът на отшелника“

52. Кейт Дентън – „Гореща следа“

53. Дей Леклеър – „Рог на изоблието“

54.Лий Майкълс – „Ефектът на доминото“

55. Шенън Уейвърли – „Вход забранен“

56. Ан Мари Дюкет – „Опасен полет“

57. Дей Леклеър – „Любовта на викинга“

58. Даяна Хамилтн – „Дива страст“

59. Сюзън Макарти – „Танц с непознат“

• 1 месец по-късно...

Здравей, ganinka! Ако все още продаваш или разменяш ''Нежен бунт" на Джоана Линдзи, бих искала да я взема.

• 2 седмици по-късно...

Здравей, ganinka!

Ако все още продаваш или разменяш ''Нежен бунт" на Джоана Линдзи, бих искала да я взема.

Дам, в мен е още, но аз съм на морето и поне още 2 месеца ще съм тук, ако не ти е спешно, ще си пише пак като се прибера. Предпочитам размяна :)

Не ми е спешно, не е като да не съм я чела. Но я искам в библиотеката си, така че нямам нищо против да те изчакам. Като му дойде времето ще се разберем какво да ти дам в замяна, щом предпочиташ този вариант. Благодаря! :)

• 2 седмици по-късно...

Продава се поредицата "Братството на черния кинжал"Дж.Уорд без първата книга: 2. Вечна любов-7.5 лв. 3. Пробудена любов-8.0 лв. 4. Споделена любов-8.50 лв. 5. Освободена любов-9.0 лв. 6. Свещена любов-9.50 лв. 7. Отмъстена любов- 10 лв. Книгите са много запазени,прочетени по 1 път.Момичето,което ги продава се премества и не може да ги вземе със себе си.Изпращането е както на вас Ви е удобно-с Еконт или по пощата.Продават се и като комплект за 50 лв. Който проявява интерес нека се обади на тел.0899161110 или на ЛС.

• 4 седмици по-късно...

Продават се следните книги: Александра Потър – „Без гордост и предразсъдъци“ 6 лв. Алесандро д‘Авения – „Бяла като мляко, червена като кръв“ 6лв. Барбара Тейлър Бредфорд – „Наследницата на Рейвънскар“ 5 лв. Виктория Форестър - „Момичето, което можеше да лети“ 5 лв. Дан Браун – „Изгубеният символ“ – (твърди корици) – 14 лв. Дж. Р. Р. Толкин – „Властелинът на пръстените“ (твърди корици) 20 лв. Дж. Р. Р. Толкин – „Хобит“ (твърди корици с илюстрации) 25 лв. Джейн Ан Кренц – „Клада от страсти“ 4 лв. Джейн Ан Кренц – „Горещи следи“ 5 лв. Джейн Ан Кренц – „Осъзнати сънища“ 4 лв. ПРОДАДЕНА Джейн Ан Кренц – „Невинни лъжи“ 5 лв. Джеф Линдзи – „Декстър: Острието на ножа“ 5 лв. Джефри Дивър & Со – „Ръкописът на Шопен“ 5 лв. Джош Макдауъл – „Свидетелят“ 2 лв. Джулия Барет – „Дързост“ 6 лв. Ерик ван Ластбейдър - „Наследството на Борн“ 6 лв. Ерик ван Ластбейдър - „Предателството на Борн“ 7 лв. Ерих Мария Ремарк – „На Западния фронт нищо ново“ 7 лв. Касандра Клеър - „Реликвите на смъртните, книга 1: Град от кости“ 7 лв. Касандра Клеър - „Реликвите на смъртните, книга 2: Град от пепел“ 6 лв. Касандра Клеър - „Реликвите на смъртните, книга 3: Град от стъкло“ 7 лв. Катрин Патерсън - „Мост към Терабития“ 4 лв. Катрин Стоун - „Часът на пепеляшка“ 5 лв. Кейт Дъглас Уигин - „Коледна романтика“ 3 лв. Клайв С. Луис – „Хрониките на Нарния“ (7 малки книжки) 40 лв. Кристофър Паолини – „Първородният“ 7 лв. Кристофър Паолини - „Мисията на шута“ 7 лв. Кристофър Паолини - „Съдбата на шута“ 8 лв. Л. Дж. Смит – „Дневниците на вампира: Пробуждането“ 4 лв. Лорън Кейт – „Паднали ангели“ 7 лв. Лорън Кейт – „Паднали ангели: Терзания“ 7 лв. Луиз Бегшоу – „Жена от класа“ 5 лв. ПРОДАДЕНА Михаил Булгаков – „Майстора и Маргарита“ 8 лв. Нели Лишковска – „Нероденият“ 4 лв. Никълъс Спаркс - „Последна песен“ 6 лв. Никълъс Спаркс - „Писмо в бутилка“ 6 лв. Ноа Бойд – „Агент назаем“ 6 лв. Нора Робъртс – „Далече на север“ 5 лв. Нора Робъртс – „Тиха клопка“ 5 лв. Нора Робъртс – „Полунощ в стаята на сенките“ 4 лв. Нора Робъртс – „Честни илюзии“ 5 лв. Нора Робъртс – “Аленият шал на смъртта“ 6 лв. Нора Робъртс - „Море от обърнати сърца“ 5 лв. Нора Робъртс – „Черните хълмове“ 5 лв. Нора Робъртс – „Брегът на тъмната вода“ 5 лв. Нора Робъртс – „Стъпки от огън“ 5 лв. Нора Робъртс – „Как ангелите плачат“ 5 лв. Нора Робъртс – „Точно по планде“ 5 лв. Нора Робъртс – „Въглени в мъртвата пепел“ 5 лв. Нора Робъртс – „Синя Далия“ 4 лв. Нора Робъртс - „Черна Роза“ 4 лв. Нора Робъртс - „Червена Лилия“ 4 лв. Нора Робъртс – „Кръвни братя“ 5 лв. Нора Робъртс - „Град на демони“ 5 лв. Нора Робъртс - „Свещеният камък“ 5 лв. Нора Робъртс – „Заливът на тайните“ 5 лв. Пат Конрой – „На юг от Брод Стрийт“ 8 лв. Паулу Коелю – „Алеф“ 8 лв. Паулу Коелю – „Алхимикът“ 7 лв. Рей Бредбъри – „Избрано: 451 градуса по Фаренхайт, Смъртта е занимание самотно, Гробище за лунатици“ 9 лв. Рей Бредбъри – „Избрано: Марсиански хроники, Дървото на Вси Светии, Нощен влак за Вавилон“ 8 лв. Реймънд Чандлър – „Дамата от езерото“ 7 лв. Робърт Лъдлъм – „Самоличността на Борн“ 7 лв. Робърт Лъдлъм - „Превъзходството на Борн“ 4 лв. Робърт Лъдлъм - „Ултиматумът на Борн“ 6 лв. Робърт Лъдлъм и Ерик ван Ластбейдър - „Присъдата на Борн“ 7 лв. Робърт М. Пърсиг - „Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет“ 7 лв. Сандра Браун – „Буря“ 6 лв. Сандра Браун – „Горещи страсти в рая“ 4 лв. Сандра Браун – „Размяната“ 4 лв. Сандра Браун – „Рикошет“ 4 лв. Сандра Браун – „Последният ден на карнавала“ 6 лв. Сандра Браун – „Увлечението“ 5 лв. Сандра Браун – „Френска коприна“ 4 лв Сандра Браун – „Димна завеса“ 5 лв. Сандра Браун – „С дъх на скандал“ 5 лв. Сандра Браун – „Завист“ 6 лв. Сандра Браун – „Безпощадно“ 5 лв. Сандра Браун – „Защото те обичам“ 6 лв. Сандра Браун – „Родена за любов“ 6 лв. Сандра Браун – „Торнадо“ 6 лв. Сандра Браун – „Добре пазени тайни“ 6 лв. Сердар Юзкан – „Изгубената роза“ 5 лв. Стефани Майър – „Здрач“, „Новолуние“, „Затъмнение“ и „Зазоряване“ (твърди корици) – 50 лв. Стивън Кинг – „Мъртвата зона“ 6 лв. Стивън Кинг – „Малко след залеза“ 9 лв. Стивън Кинг – „Сияние“ 9 лв. Стивън Кинг – „Очите на дракона“ 5 лв. Стивън Кинг – „Живата факла“ 6 лв. Стивън Кинг – „Дума Ки“ 10 лв. Стивън Кинг – „Тъмната половина“ 5 лв. Умберто Еко – „Името на розата“ 8 лв. Уна-Мери Паркър – „Само най-доброто“ 4 лв. Урсула ле Гуин - „Землемория“ (пълно издание) 9 лв. Филип Жак - „Дългият път през Америка: от Аляска до Огнена земя“ 7 лв. Филип Рот - „Призракът излиза“ 7 лв. Филип Уилкинсън - „Митове и легенди: Илюстриран справочник за техния произход и значение“ 20 лв. Хорхе Букай – „Да се обичаме с отворени очи“ 5 лв. При интерес пишете ЛС

• 1 месец по-късно...

Търся поредицата на Нора Робъртс "В смъртта" В електронен вариант намирам само част от книгите.. :( А на хартия има само новите книги...

Търся поредицата на Нора Робъртс "В смъртта"

В електронен вариант намирам само част от книгите.. :( А на хартия има само новите книги...

Аз ги намерих на "Славейков" преди време. Пробвай там.

Колкото до електронния вариянт... Тук мога да ти помогна до голяма степен, ако все пак искаш да ги прачетеш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.