Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търпят ли модераторите критика ?

77 гласували потребители

1. 1. Търпят ли модераторите критика?

• Да
      45%
    • Не
      44%
    • Не мога да преценя
      10%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ще задоволя интереса ти. Недоволните нищо не искат, те просто спират да посещават това място. За жалост много мои познати са в тази група.

Ти значи си доволен, щом още си тук... :biggrin:
  • Отговори 237
  • Прегледи 21,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Mistress Linda
    Mistress Linda

какви часове, какви дни ? след броени минути ти нацъкват минуси на критикарските или на неудобните постове, а на тях съответно са слагат плюсове. то е повече от ясно кои са -- човек трябва да е

• Mistress Linda
    Mistress Linda

да, с тази разлика, че някои от тях изхождат от позицията: Ние, богоизбраните, и Вие, плебеите а забравят откъде са тръгнали (че някои са били и с бан дори !)

• Хи хи хи..тва е- пак опираме до пустата репутация... Зад всеки един минус явно стои модератор... Така е..модераторите са виновни по дефолт, просто защото са модератори. Модераторите освен критика, н

Да не би да са ги баннали че са регнали 40 акаунта и те да са се разсърдили?

Създаването на акаунти не е забранено във форумите на Калдата и не може да бъде повод за санкции. Даже ако помниш доскоро, съобщението за регистрация изкуствено стимулираше създаването на такива, защото Калдата имаше полза от това.

Поводите за "разсърдване" са различни и като цяло са вързани с общуването на определени фигури. Аз не съм им изповедник, нито някоя клюкарка за да събирам чужди изповеди. Достатъчни са ми личните наблюдения, за да имам повод да смятам, че цензурата и неспазването на писаните правила не се вписват в понятието "толерантност".

Ти значи си доволен, щом още си тук... :biggrin:

Няма пълно щастие : )

ПП: 90% съм сигурен, че си измолил изтриването на думите ми от темата, които описват особата ти в неприятна светлина : )

Няма пълно щастие : )

ПП: 90% съм сигурен, че си измолил изтриването на думите ми от темата, които описват особата ти в неприятна светлина : )

Нищо не съм молил и нищо не съм трил, дори изобщо нямам представа за какво говориш. С годините обаче съм свикнал със злобните ти и с нищо непредизвикани нападки по мой адрес, така че нищо ново...

Поводите за "разсърдване" са различни и като цяло са вързани с общуването на определени фигури. Аз не съм им изповедник, нито някоя клюкарка за да събирам чужди изповеди. Достатъчни са ми личните наблюдения, за да имам повод да смятам, че цензурата и неспазването на писаните правила не се вписват в понятието "толерантност".

В затънтена гора, в забравена от света хижа, живеели двама монаси.

След единия монах, когато той тихичко вървял през гората и събирал плодове, по-едрите зверчета тичали, а по-дребните - катерички, зайци, таралежи - се вкопчвали със зъби и лапки в овехтялото му расо, увисвали като шишарки на елха и притваряли очички от блаженство.

А другият и хляб носел в гората да ги храни и ласкаво им говорел...но те не само че не идвали при него, а го наблюдавали с подозрение, скрити в храстите и зад дърветата.

-Защо така, братко? - сърдел се вторият монах. - Зло не им правя, а при мен не идват, както при теб!

-А ти какво си мислиш, когато не искат да идват при теб?

-Неблагодарни твари! Това си мисля! Храня ви, последният си залък ви давам, а вие, поганци, все едно, не ме обичате!

-Невъзможно е, братко, да заставиш да те обичат, с каквито и да е дарове. И ако и да е възможно да скриеш от децата и от животните лошите си постъпки, то лошите мисли - не можеш. На тях душата им е с очи.

----------------------------------------------

Няма как да заблудиш хората тук колкото и да злословиш и да изопачаваш всичко през призмата на собственото си его и собствения си кривоглед взор.

Понякога наистина е по-добре да замълчиш и да се оттеглиш от безумните спорове, които вече водиш не с хората около теб, а със самия себе си.

Не се ли усещаш?

Поне отвреме навреме някоя твоя си сигнална лампа не ти ли светва?

Нормално е хората да те съжаляват, защото сам си го търсиш.

В затънтена гора, в забравена от света хижа, живеели двама монаси.

След единия монах, когато той тихичко вървял през гората и събирал плодове, по-едрите зверчета тичали, а по-дребните - катерички, зайци, таралежи - се вкопчвали със зъби и лапки в овехтялото му расо, увисвали като шишарки на елха и притваряли очички от блаженство.

А другият и хляб носел в гората да ги храни и ласкаво им говорел...но те не само че не идвали при него, а го наблюдавали с подозрение, скрити в храстите и зад дърветата.

-Защо така, братко? - сърдел се вторият монах. - Зло не им правя, а при мен не идват, както при теб!

-А ти какво си мислиш, когато не искат да идват при теб?

-Неблагодарни твари! Това си мисля! Храня ви, последният си залък ви давам, а вие, поганци, все едно, не ме обичате!

-Невъзможно е, братко, да заставиш да те обичат, с каквито и да е дарове. И ако и да е възможно да скриеш от децата и от животните лошите си постъпки, то лошите мисли - не можеш. На тях душата им е с очи.

Така е. Вероятно ти си най-критикуваната фигура в този форум която продължава да всява раздори. Единственото което ти остава е да изопачаваш истината и да търсиш жертвено агне което да измие вината ти.

* - по библейска притча

Това ми звучи доста странно и недостоверно.... Освен това трябва ли да разбирам че мнението ви е само от наблюдения, но не и от личен опит? Без коментар.....

Е, хубаво. Айде, понеже ми хареса темата та я отграднах и я пуснах тук, колега:

http://forums.data.bg/index.php?showtopic=2005404

Та, да ти кажа честно, много често не търпим критика. Ама ти си знаеш, де!

Е, хубаво. Айде, понеже ми хареса темата та я отграднах и я пуснах тук, колега:

http://forums.data.b...owtopic=2005404

Та, да ти кажа честно, много често не търпим критика. Ама ти си знаеш, де!

Хм, забелязвам "малки" разлики между двете теми. Там всичко е обърнато на шега, тук (поне за мен) нещата са много по-сериозни.

И за да знам трябва да не понасям критика самия аз. Вероятно има и подобни случаи, но в колко дискусии можеш да посочиш кога не съм приел критиката?

Хм, забелязвам "малки" разлики между двете теми. Там всичко е обърнато на шега, тук (поне за мен) нещата са много по-сериозни.

И за да знам трябва да не понасям критика самия аз. Вероятно има и подобни случаи, но в колко дискусии можеш да посочиш кога не съм приел критиката?

Имаме приятелски отношения там. Всичко е шега, особено като са празни приказки.

Иначе се вижда, че си добър и свестен модератор

Първия пост в датата е потресаващ просто. Следващите 5 също. С радост приветствам такива потребители да напуснат и забравят за калдата и да намерят убежище при събратята си в дейта.бг . Опази боже!! :rolleyes:

Редактирано от Progres (преглед на промените)

Не е и необходимо да търпат кавото и да е. Още повече хората се грижат безплатно въпреки всичките други работи и отговорности които имат. Вършат си работата, въдворяват ред като следят да се спазват правилата и толкова. Тук да не театър та да се отдаваме на лирични отклонения, нито пък е детска градина да ни забавляват.

Незнам,всички модератори(с изключение на iz4jw,който ме дразни абсолютно много и не мога да търпя) си вършат отлично работата.Мога само да поздравя capnemo и всички други за отличната работа. iz4jw,сега пак ли ще ми триеш поста?Ти ли го изтри в темата "проблем с батерията на W205"?

Какво заключение мога да си създам за това дали модераторите търпят критика, когато в темата продължават да се трият неудобните истини, а се оставят тенденциозно провокациите и лъжите? Викам си, тука има промяна, ама тая лястовица е жива скръб.

Какво заключение мога да си създам за това дали модераторите търпят критика, когато в темата продължават да се трият неудобните истини, а се оставят тенденциозно провокациите и лъжите? Викам си, тука има промяна, ама тая лястовица е жива скръб.

am-am прав си за тия работа.Тук модераторите и администраторите могат да си трият и да правят каквото им дойде на глава.Ако се напише нещо неудобно,то се трие.Както ще се изтрие този пост,сигрно.Може да сте модератори,но помнете защо сте назначени за такива.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.