Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения и дискусии относно фен-преводи на любовни романи

Featured Replies

Накрая и аз ще се захвана да преведа нещо от Линда , макар че не обичам да чета на английски, но за нея ще направя компромис Искам да разбера до къде е стигнал превода на номер 3. от поредицата Макензи? :lighter:

Доколкото знам не е почвана, но не съм от отбора на преводачите, така че те ще трябва да потвърдят казаното от мен или да ме поправят. Моите скромни спомени са, че беше питано дали може да се преведат книгите, но както се вижда от темата с линкове, в момента отбора бори доста книги и няма възможност да почне нещо ново.

• Отговори 313
  • Прегледи 35,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Гане, да ти се намират чиклити на немски? И изобщо драсни някй ред, моля те, какви скровища крие компа ти. А и още нещо се сетих - от къде сваляш немските книги? благодаря1

Свалям ги от mygully.com, но сега пробвах и не ми отваря сайта. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Ще опитам пак по-късно.

Сега влезнах и сайта работи :rolleyes:

За съжаление до Макензи още никой не е стигнал, а са желани и хубави книжки, аз самата имам мерак голям за останалите от поредицата, но съм в средета на третата от Проклятието на Маклийн, започнах и работа така че нямам и много свободно време, а ти Никивеси ако имаш желание да превеждаш можеш да пробваш, останалите ще сме насреща за помощ и подкрепа. А Съни как ще ти се заразва.

Ине не чети това молим те. Ша си докараш сърцетуп, а на мен вече ми докара едни извънземни дето не знам ко ша ги правя. Добре че и Джула и Криса ми вървят по гайдата и квото трябва се прави. А кога ще стане... е когато му дойде времето хихи. Али да не си посмяла да спреш да превеждаш. Както виждаш публично ще ме линчуват тук хихи. Освен това никак не е лек текста и ще се наложи повечко работа от целия екип, но пък ние сме тийм мечта, а ти зае достойното си място в него.

А аз да запитам какво стана с книжката от това момиче. Чаках, чаках, стисках зъби да не пиша, стисках и си чаках. Развитие?

А аз да запитам какво стана с книжката от това момиче. Чаках, чаках, стисках зъби да не пиша, стисках и си чаках. Развитие?

Такааааааааа. Развитието е голямо. Дотам че книжката е готова, но и предстои редакция, така че още мънинко ша почакаш. По въпроса с Линда: ами планирана е но обещах на екипа докато не преборим захапаното а то бая да не отпочваме ново. Това обаче не значи че ако някой иска не може се пробва ни помогне. И както каза яни винаги сме готови помогнем. Просто искам първо довършим това дето е къде на финал, къде на средини, къде в началото и тогава да я захванем. Всички от екипа я обичаме линдето и няма я забравим, но затова е в бъдещи щото първо трябва се направят къде осем девет други, които уверявам ви много ще ви изкефят също. Ники ако ти се занимава намери ме и действай. Ще окажем всякакво съдействие от екипа.

Такааааааааа. Развитието е голямо. Дотам че книжката е готова, но и предстои редакция, така че още мънинко ша почакаш. По въпроса с Линда: ами планирана е но обещах на екипа докато не преборим захапаното а то бая да не отпочваме ново. Това обаче не значи че ако някой иска не може се пробва ни помогне. И както каза яни винаги сме готови помогнем. Просто искам първо довършим това дето е къде на финал, къде на средини, къде в началото и тогава да я захванем. Всички от екипа я обичаме линдето и няма я забравим, но затова е в бъдещи щото първо трябва се направят къде осем девет други, които уверявам ви много ще ви изкефят също. Ники ако ти се занимава намери ме и действай. Ще окажем всякакво съдействие от екипа.

Ей супер, аз къвто съм бльон, не съм чула да я говорите в чата, ама нищо, Съни да питам, тя коя точно е таз книжка, в смисъл английското име?

Ей супер, аз къвто съм бльон, не съм чула да я говорите в чата, ама нищо, Съни да питам, тя коя точно е таз книжка, в смисъл английското име?

Душко я тръчни в чата че тук докато се разберем ти за коя питаш аз за коя отговарям и здравата ша отегчим другите.

• 6 месеца по-късно...

Момичета искам да попитам ако не е много нахално: Някаква информация кога ще е готова книгата на Дара Джой и дали ще превеждате и другите книги от нея http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Такаа, сега никой го не вълнуват мойте радини вълнения, но истината е, че Соша се бави заради мен. Работим с редакторката, но тези дни аз просто не мога и ме чакат. Другата седмица като се убедим и аз и дъщеря ми, че има живот и след абитуриентския бал продължаваме. Друга причина е и немаловажния факт, че Соша каквато си е котка бая ни зори, но аз кат нейна братчетка я разбирам. На разбираем български отговора е може би две може би три седмици ни делят от нея.

Извинявам се че съм толкова напориста.Поемете дъх.Просто ми беше любопитно.Благодаря за бързият отговор. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Момичета, планирате ли нещо на Джейн Ан Кренц/Аманда Куик от Аркейн?

Момичета, планирате ли нещо на Джейн Ан Кренц/Аманда Куик от Аркейн?

Ох, това ми е много болна тема. Май планирам обера банката и да платя правата, които спечелих. Ако не ми стигне дързост ще търся друго защото секънд сайт е разкош.

Ох, това ми е много болна тема. Май планирам обера банката и да платя правата, които спечелих. Ако не ми стигне дързост ще търся друго защото секънд сайт е разкош.

Много си лоша...........

Много си лоша...........

Не съм вееейййййййййй. Аж само таковата...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.