Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения и дискусии относно фен-преводи на любовни романи

Featured Replies

А моя милост е превела само първите 5 абзаца на 2-ра. :down: Да знаете, че ще съм бавна, че няма много време за странични дейности. Но ще гледам да не съм последна баш.

• Отговори 313
  • Прегледи 35,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз съм поела 14-та глава и съм горе - долу на средата. Вчера приключих с любовната сцена, която да си призная ме поизмъчи и се надявам нататък да напредвам по - бързо,но проблемът ми е в свободното време. В началото на май излизам отпуска и дано тогава да я приключа :rolleyes:

Гайт, най-добре като си я преведеш и прегледаш цялата - тогава, че иначе съвсем на парче става.

Пепи, ти нали знаеш къде се задават въпроси? ако ли не, давай да те метаме в общия.

Аз съм до под кривата круша, още не съм я почнала 17та.

Къде?Нещо нищо не знам.

В любимият им на всички скайп има общ чат точно за консултации относно превода.

В любимият им на всички скайп има общ чат точно за консултации относно превода.

Аха,разбрах вече.Дано се намерим.

Аха,разбрах вече.Дано се намерим.

Добавих те в дискусията. Ако някой сме пропуснали, да пише едно ЛС със скайп, ще се поправим. :speak:

Момичета, ентусиазъм за следващата от Маклийн имате ли?

Момичета, ентусиазъм за следващата от Маклийн имате ли?

А така хихи. Ми според мен няма нужда да задаваш отговори. Действай. Тя беше за Грегор нали?

Дааам, и Вене/ц/т/ия Огливи :mark:

Дааам, и Вене/ц/т/ия Огливи :angry:

Ауу, таз дама така ли я "кръстихте"? Щото аз я превеждам Венеция Оуглив.

Пак ще трябва да сменям имента в превода си - първо беше Грегор, сега Венеция. Добре, че поне Дугъл го уцелих. :)

Един въпрос ако може да ви задам. Дугъл Dougall ли се пише? Че аз имам един такъв в мойта книга дето се трудя над нея сега.

Един въпрос ако може да ви задам. Дугъл Dougall ли се пише? Че аз имам един такъв в мойта книга дето се трудя над нея сега.

Дугъл си е Дугъл тъй е правилно

А Венетка Съни каза ще да е Виниша

• Автор

А Венетка Съни каза ще да е Виниша

Ох, Венетка :ph34r::ph34r::P сетих се за биволицата от култовия "ОТ НИЩО НЕЩО" :lol6:

Ми тя венетка и в секънд сайт са явява та още там са драхме с ванюш ама отхвърлихме венеция та си е виниша. аз ша ви питам Триона кво ша я правите ама нека и доде времето първо хихи. Момичета днес голямо гости та списъка се отлага за утре. ама ша го снеса де кат са излюпя.

Сънче, нали ти казаф - от триона та Траяна.

Понеже с друго няма да се включа,да дам идейка.Ами Виниша-Триша,ходят си,макар да не звучи много "благороднически".

Ох, Венетка :);):lol6: сетих се за биволицата от култовия "ОТ НИЩО НЕЩО" :lol6:

И на мен от там ми дойде на ума.

Момичета 13-та глава може да я отметнете като готова :)

Понеже с друго няма да се включа,да дам идейка.Ами Виниша-Триша,ходят си,макар да не звучи много "благороднически".

Страхотно попадение, мила! Дето каза Янето те какви имена прекръстиха та ние една Триона ли няма да оправим

Момичета 13-та глава може да я отметнете като готова :clap:

А де ми е?

Момичета, снощи почнах втрато за Виниша и Грегор, ще помагате ли, че сама сигурно година ще ми отнеме...

Аз бих се включила. Но от къде да я изтегля? И някой трябва да записва кой, коя глава поема за да не стане дублиране.

Аз бих се включила. Но от къде да я изтегля? И някой трябва да записва кой, коя глава поема за да не стане дублиране.

аз ще ти я пратя крис. нп пиша първа янето втора ти, нали така?

Ами най сетне сколасах със списъка с имената. Естествено има и още, но те дори част от тези се споменават по веднъж само така че каквото съм изпуснала продължавайте да питате тук или в общия чат: Jack Kincaid - Джак Кенкейд Lucinda Featherington - Лусинда Федърингтън "Black Jack" - Блек Джак Lord Mooreland - Лорд Муърленд York Road - пътя за Йорк Ayr Road - пътя за Еър Fiona MacLean - Фиона МакЛийн Father MacCanny - отчето МакКени Hamish- Хемиш Callum - Калъм Angus - Енгъс Dougal - Дугъл Simon - Саймън Melkinridge - Мелкинридж Alan Campbell - Алън Кембъл Mrs. Tarlington -Мисис Тарлингтън Duke of Devonshire - Херцог Девъншир Lord Kennelsworth - Лорд Кенелсуърт Sir Broughton - Сър Бротън Hugh - Хю Gregor - Грегор Alexander - Александър Muir da Og - Мюър да Ог стиловете : Hepplewhite - Хеплуайт Ormolu - Ормоулу Aubusson - Обюсон Pembroke -Пемброук Devonsgate - Девънсгейт Lord Burleson - Лорд Бърлсън Lord Selwyn - Лорд Селуин de Laughsley - де Лагсли Lord Carlyse Лорд Карлайз Lord Cane - Лорд Кейн Mr. Grantham - Грентъм Count d'Orsay - Виконт Д'Орсе Lord Chessup - Лорд Чесъп earl of Stanwick - Граф Стануик и кат съм се уляла в писане и още нещо милички OLD WOMAN NORA OF LOCH LOMOND TO HER THREE WEE GRANDDAUGHTERS ONE COLD NIGHT нека да го пишем: СТАРИЦАТА НОРА ОТ ЛОХ ЛОМОНД КЪМ ТРИТЕ СИ НЕВРЪСТНИ ВНУЧКИ В ЕДНА МРАЗОВИТА НОЩ ми горе долу това е мисля ако има друго питайте

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

А де ми е?

Миииии аз още снощи я излапах ама ти липсваше и така. Само кажи кога и ти я пущам :cool:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.