Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

П.П.2: Пък и елементарен правопис аko имаше, съвсем щеше да си вървежна :P

хайде сега , правопис то който ще я избира едва ли мисли да му пише трудови в къщи

• Отговори 948
  • Прегледи 160,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

хайде сега , правопис то който ще я избира едва ли мисли да му пише трудови в къщи

E, сега, въпроса е принципен. :P

Че не знаеш в "Образование" каква кандидат-студентка си имахме по медицина преди време - щото както тя се изрази - диплУмата е много важно нещо, "сигорна сам". :P

Мене от такива ме е страх :P

вярвай ми не съм толко зле още не съм се научила да пиша с виста за тва така sad.gif

Вярваме ти Vikars. Всички знаеме колко е по трудно да се пише на Vista от колкото на XP!!! ;)

плюс това бях и на очен сложи ми некви капки и са очета са ми кат на наркоманче sad.gif ;(

вярвай ми не съм толко зле още не съм се научила да пиша с виста за тва така sad.gif

Изтегли си фонетичната като на ХР и за Виста

гепи

biggrin.gif

Повдигна ми се настроението да го ева biggrin.gif

нали това е целта?

Ооо я смело давай напред. Няма смисъл да си тормозиш главата заради такива дребни неща.И аз колко такива " приятелки " съм имала - да не ги броя. И аз като теб се измъчвах и ядосвах и т.н. Знай едно - смисъл няма. Като ти увърта и шикалкави - много и здраве. Приятели човек може да си намери винаги - стига да е честен и открит с тях. Щом и те не се държат така с теб - значи не са ти приятели, а както бе казано по- горе познати.

Ей вий го съсипахте човека. Той помощ търси пък ....

Ами да ти кажа и аз нещичко. Минала съм и през двата варианта. Колкото и другите да смятат, че не е възможно да сте приятели и т. н., аз пък смятам, че може. И то защото имам такъв приятел, с който сме " си бъркали по гащите " както се изрази някой, и то доста време 2 год и нещо. А това беше преди 7-8 години. Но и до днес сме приятели и си помагаме и споделяме и така. Щом казваш, че вече нямаш чувства, значи никакъв проблем да сте близки. Зависи обаче дали въпросната девойка е на същото мнение като теб. В смисъл, че наща подла женска душица, понякога поизвърта нещата. Та нищо чудно след време да и хрумне пак, че те обича. е те тогава е гадно.

Ако мислиш, че може да ти скрои тоз номер, по добре бягай от нея. Тогава е гадно. Използван и айде.

Ноа пък е гадно и другото.С човек с който сте били близки / в случая бившия ми съпруг/, спали сте в едно легло и всичкото там, да се разминавате по пътя се едно никога не сте се познавали. Е това е по гадно. Вярвай ми.

И така дано стана ясно какво искам да кажа щото нещо се отплеснах.

Аз пък мисля, че можете да си останете приятели. Малко воля трябва и търпение. Няма да е такова, каквото е било, но може да има някакво приятелство. Или поне...аз мога да ги правя тия работи. Незнам що вие не успявате ! :speak:

Аз пък мисля, че можете да си останете приятели. Малко воля трябва и търпение. Няма да е такова, каквото е било, но може да има някакво приятелство. Или поне...аз мога да ги правя тия работи. Незнам що вие не успявате ! :)

Ти си от мойта партия. Хубаво е, че има и шашкъни като нас biggrin.gif Не знам защо всички помнят само лошото след края?!? Не искам и да знам, но все пак сте били влюбени в човека...що помните само кофти моментите? Не забравяйте и хубавите такива ;)

Ти си от мойта партия. Хубаво е, че има и шашкъни като нас biggrin.gif Не знам защо всички помнят само лошото след края?!? Не искам и да знам, но все пак сте били влюбени в човека...що помните само кофти моментите? Не забравяйте и хубавите такива :angry:

Само така и аз съм с вас. Все пак хубавите неща са били повече. Защо да не сте в добри отношения.

Аз пък мисля, че можете да си останете приятели. Малко воля трябва и търпение. Няма да е такова, каквото е било, но може да има някакво приятелство. Или поне...аз мога да ги правя тия работи. Незнам що вие не успявате ! :)

То повечето така искат , но на практика нещо не се получава. Но нищо не ти пречи да опиташ.Стига наистина да го искаш. :):go ahead: :go ahead:

ако нямаш чувства към него защо не ? :hush:

И да имаш чувства, пак се получава. Но е въпрос на нагласа. Стига да имаш желание, всичко можеш да постигнеш :P

Ако си имала сериозна връзка, и дълбоки чувства към някого, но сте се разделили по някакви

причини, просто не може и не бива да продължавате да се виждате на "приятелски начала".

Поне мен е така - скъсам ли с някого, режа из корен, иначе си е чиста агония и за двамата.

Напоследък все се питам кога ще срещна любовта и как ще разбера , че е тя?И друг път съм се лъгал ,че съм я срещнал,но....все разочарование sad.gif

Редактирано от Trichocephalus
в българският език съществуват буквите Ч и Щ-може да ги използвате, вместо 4 и 6 (преглед на промените)

Не си задавай въпроса къде ще срещнеш любовта,и недей да я търсиш,тя сама ще те намери!

Ще я познаеш,когато това се случи.Не бъркай любовта с временните увлечения,или симпатии,или чисто физическото привличане.Тя е чувство,което просто не можеш да не разграничиш от останалите.

Успех!

Не я търси-тя сама ще те намери

И като ти запърхат пеперуди в коремчето,ще разбереш че е тя

Ще я познаеш

cool.gif

не се чуди кога и къде ще я намериш ... а по-добре мисли как ще я задържиш !! ;)

не се чуди кога и къде ще я намериш ... а по-добре мисли как ще я задържиш !! :speak:

Това за задържането й е най-голямото изпитание-да знаеш

Любовта ще си тръгне след всяка лъжа и обида

Тя затова е и Любов-защото иска всичко

Напоследък все се питам кога ще срещна любовта и как ще разбера , че е тя?И друг път съм се лъгал ,че съм я срещнал,но....все разочарование sad.gif

Драги сентисимчо, любов няма. Аз я чакам от доста време и даже съм я търсила. Седемдесет процента от хората ме смятат за красива и секси. А все като си въобразя, че е любов, се оказва, че е един мръсник насреща ми. Който даже няма пол. Той се оказва травестит.Това е любовта-заблуда от неопределено естество.

Не си задавай въпроса къде ще срещнеш любовта,и недей да я търсиш,тя сама ще те намери!

Ще я познаеш,когато това се случи.Не бъркай любовта с временните увлечения,или симпатии,или чисто физическото привличане.Тя е чувство,което просто не можеш да не разграничиш от останалите.

Успех!

Нещата се промениха от 1989 година насам -промениха се поне на 150градуса, ако не 180.

Драги сентисимчо, любов няма. Аз я чакам от доста време и даже съм я търсила. Седемдесет процента от хората ме смятат за красива и секси. А все като си въобразя, че е любов, се оказва, че е един мръсник насреща ми. Който даже няма пол. Той се оказва травестит.Това е любовта-заблуда от неопределено естество.

Нещата се промениха от 1989 година насам -промениха се поне на 150градуса, ако не 180.

Фиги,това че ти си разочарована от травестити,мъже,жени или каквото и да било,далеч не означава,че любов няма и не съществува.Все пак съгласи се,че не си мерило и не си критерий за нищо.Поздрави!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.