Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Има ли начин да разпределя къде да се записват нещата които тегля ? Да кажем всички видео файлове да са в папка "Movies", всички музикални файлове да са в папка "Music" и т.н. В download manager-а ми го има, но в uTorrent-не, а е доста полезна опция.Благодаря предварително.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Има ли начин да разпределя къде да се записват нещата които тегля ? Да кажем всички видео файлове да са в папка "Movies", всички музикални файлове да са в папка "Music" и т.н.

В download manager-а ми го има, но в uTorrent-не, а е доста полезна опция.Благодаря предварително.

Опции - Настройки - Папки

Има ли начин да разпределя къде да се записват нещата които тегля ? Да кажем всички видео файлове да са в папка "Movies", всички музикални файлове да са в папка "Music" и т.н.

В download manager-а ми го има, но в uTorrent-не, а е доста полезна опция.Благодаря предварително.

Има!Избираш къде и потвърждаваш!

post-147476-1257671984,05_thumb.png

Цялата тая история искам да става автоматично, а не всеки път да задавам къде да ми се записват файловете. Ето я въпросната опция, само че не в uTorrent - post-175696-1257674645,51_thumb.jpg

В опции->advanced ->protocol_disposition = 5 , В опции->advanced-> tcp_rate_control=0, calc_overhead=0, limit_excludes_local=1 Дайте малко повече разяснения за тези 2 функции, както и за това дали е разрешен проблема с halfopen кънекциите. Има ли го още стария бъг - като се отпуснат над 50 изходящи сесси програмата да спъва трафика на мозила, сафари и опера?

за функциите питай във форума на програмта разрешаването на подобен проблем не зависи само от програмата трябва да си маханл ограниченията на ОС за броя едновременни сесии обади се на доставичка и питай дали ти слага ограничение на сесиите ако ти слага ако ще "свинка на джамия да се качи" и 99999999999999999999999999999999 сесии да пуснеш....нали

за функциите питай във форума на програмта

разрешаването на подобен проблем не зависи само от програмата

трябва да си маханл ограниченията на ОС за броя едновременни сесии

обади се на доставичка и питай дали ти слага ограничение на сесиите

ако ти слага ако ще "свинка на джамия да се качи" и 99999999999999999999999999999999 сесии да пуснеш....нали

Отпуснал съм си 500 сесии. Но понеже преминах на БитТорент, който е големия брат на Мю и скоро не съм тествал програмата питам, други които са я тествали да споделят впечатление как е.

Мегалан нямат ограничение на сесиите. Питал съм ги вече.

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

мога да ти кажа с всички бети (а и с официалните стабилни версии) на уторр как е при аналогичен на мегалан доставчик и имащ договрни отношения с мегалан без ограничение на сесиите на ОС с 999999998 отпуснати сесии на уторр няма забавяне, независимо от скоростта (която е от порядъка на 2-3 и нагоре МВ/с)

Някой има ли проблем с µTorrent 1.8.5 ? Постоянно имам проблеми.Свалям филма оставам го да се сийдва /варви си както трябва/ и после става червено квадратчето и нито сийдва нито нищо !

Някой има ли проблем с µTorrent 1.8.5 ? Постоянно имам проблеми.Свалям филма оставам го да се сийдва /варви си както трябва/ и после става червено квадратчето и нито сийдва нито нищо !

Я сподели с нас какви са ти проблемите с Мю?

мога да ти кажа с всички бети (а и с официалните стабилни версии) на уторр как е при аналогичен на мегалан доставчик и имащ договрни отношения с мегалан

без ограничение на сесиите на ОС

с 999999998 отпуснати сесии на уторр

няма забавяне, независимо от скоростта (която е от порядъка на 2-3 и нагоре МВ/с)

Варианти:

Или в опции->advanced ->protocol_disposition = 5 ,

или в опции->advanced-> tcp_rate_control=0, calc_overhead=0, limit_excludes_local=1

Вариант 1 изключва протокола, ограниченията И ползите от него, вариант 2 изключва само ограниченията.

A по тези настройки да кажеш какво да пипна? Мерси предварително.

И още нещо послената стабилна 1.8.5 има ли проблеми с Ъплоуда или не в крайна сметка?

Като започна да тегля някъкъв торент и свалям с 2-2,2мб, проблема е че не мога да ползвам нета през това време(в смисъл като вляза в мозилата и гугъл ми зарежда полвин час, а камоли за други сайтове-цялата скорост на нета се използва от uToreent) има ли някъкъв начин или нещо в настройките да променя, че да има някъкъв баланс-и да мога да тегля и да мога да си влизам в нета през това време,същата работа е и като сийдвам с 2мб/с!С една дума като е пусната програмата не мога да ползвам браузъра, защото бавно зарежда! Как да го оправя?

Като започна да тегля някъкъв торент и свалям с 2-2,2мб, проблема е че не мога да ползвам нета през това време(в смисъл като вляза в мозилата и гугъл ми зарежда полвин час, а камоли за други сайтове-цялата скорост на нета се използва от uToreent) има ли някъкъв начин или нещо в настройките да променя, че да има някъкъв баланс-и да мога да тегля и да мога да си влизам в нета през това време,същата работа е и като сийдвам с 2мб/с!С една дума като е пусната програмата не мога да ползвам браузъра, защото бавно зарежда! Как да го оправя?

Пачни tcpip.sys с tcpz и кажи дали има разлика

Не се занимавай с глупости! Сложи си един максимум от 50 конекции и 1 мб даунлоуд лимит на торентите и няма да имаш грижи. Освен ако не се вживяваш в ролята на сийдър на годината. :baby:

хъхъх чакай сега както прекалих с вискито да не Ви объргам с gaffer-чо кой беше на бТК - то там е хронично с ъпа

prostoaz аз тези не съм ги пипал.. мога само да предполагам за limit_excludes_local=1 че 1(true)=не лимитира локалните peers, 0 (false)-лимитира и локалните peers

Здравейте хора,имам следния проблем със µTorrent 1.8.3 когато тегля или само сиидвам нета ми заспива,страшно бавно ми отваря страниците.

Не се занимавай с глупости!

Сложи си един максимум от 50 конекции и 1 мб даунлоуд лимит на торентите и няма да имаш грижи. Освен ако не се вживяваш в ролята на сийдър на годината. ;)

И защо трябва да се ограничава когато може да пачне въпросния tcpip.sys и да не го прави. Я сподели?

Между другото да попитам сега някой има ли проблем с µTorrent 1.8.5 Build 17091 Stable и ######. При мен не иска да сваля. С BT го няма този проблем.

Здравейте хора,имам следния проблем със µTorrent 1.8.3 когато тегля или само сиидвам нета ми заспива,страшно бавно ми отваря страниците.

Спасението е просто. Намаляваш си изходящите сесии на 75 от настройките на програмата, а след това пачваш TCPIP.sys с ето този инструмент:TCPZ.zip

П.с: При пачването гледай зададената стойност да е над 100.

• 2 седмици по-късно...

До сега винаги съм ползвал Биткомет, но реших и аз да си сложа Микроторента. Направи ми впечатление, че след като се свалят някои торенти ставан червени, други сиви, а някои си остават зелени. Сигурно има писано, но ще ми е трудно да прочета всичките 52 страници.

До сега винаги съм ползвал Биткомет, но реших и аз да си сложа Микроторента. Направи ми впечатление, че след като се свалят някои торенти ставан червени, други сиви, а някои си остават зелени. Сигурно има писано, но ще ми е трудно да прочета всичките 52 страници.

Това са значенията на стрелите:

Публикувано изображение

Ако не се справяш с английския, кажи, да превеждаме.

Да питам някой има ли впечатления дали последната стабилна версия 1.8.5 или последните бети на 2.0 захапват стабилно от Zamunda от раз или не? Принципно знам че за да не става това веднага и от Zamunda също имат доста голям принос но аз съм длъжен да попитам ;) Има и друго което ми е доста странно - в момента в който поставя в %appata% в папката на програмата settings.dat с готови настройки версия 1.8.5 запазва конфигурациониия файл не променен, но при стартиране на програмата след протекъл процес на инсталация, диалога за инсталация изскача и ме кара да премина повторно всяка една от стъпките за инсталация на програмата. След повторното преминаване през описания процес всичко се нормализира и програмата работи нормално. И все пак ми е интересно защо прави този номер, а освен това мисля да напиша на авторите на програмата мейл с предложение да за поставяне на прозорец за зареждане на вече запазени настройки на програмата по време на процеса на инсталация.

Днес стана нещо странно! Обикновенно си свалям торентите с 1,8-2 МБ/с, независимо колко сийд имат, и днес почнах да свалям един торент гледам скоросто 3,4-3,5 МБ/с! На какво се дължи това! По принцип съм на спектър нет 16 мегабита! Просто ми е чудно как става това-естествено за мен е много добре щото ~5ГБ торен го изтеглих за 23 мин :blink:!

Публикувано изображение

евентуално пиър на същия доставчик....ако спектъра имат подобни опции

евентуално пиър на същия доставчик....ако спектъра имат подобни опции

И аз мисля, че е пиър на същия доставичник.

И аз свалям с ~1.5, но ето какво се случи скоро:

Публикувано изображение

Но моята скорост не беше мометална, а продължи да ми сваля така цяла седмица.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.