Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

мне, новите версии имат опция да предотвратяват standby режими (какъвто е и sleep) докато има активни торренти, но няма как хем да спи хем да сиидваш

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Доста добър,опростен и лек клиент е,но аз предпочитам BitComet :angry:

Абе не е добър. Около половината игри и филми, които сваля с него не работят както трябва. Игрите се инсталират до някъде или изобщо не се инсталират, или се самозатварят, когато им скимне... филмите ми забиват плеъра и компа... А същите игри и филми, свалени с биткомет не ми създават никакви проблеми.

ама иначе торрент клиента е много важен за това дали филма ще върви плавно или играта няма да забие при инстала я се чуй какви иг говориш май имаме проблем със задклавиатурното, а?

ама иначе торрент клиента е много важен за това дали филма ще върви плавно или играта няма да забие при инстала

я се чуй какви иг говориш

май имаме проблем със задклавиатурното, а?

С глупави хора не споря, защото околните може да не забележат разликата. А ти продължавай с обидите, ако искаш - има си админи тук, все някой ще ти даде заслуженото. :)

Има ли вече портъбал версия на последнят стабилен билд на програмата без тулбара на Ask? Със набиването на Ask.com тулбара страшно силно разработчиците на програмата я осраха........

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

не, няма и да има от 276кБ exe колко по-портабъл искаш да го направят? никой не те зори да инсталираш тулбара при това трябва да си благодарен че е аск а не този на гошо аск-а е доста по безобиден от останалите разработчиците нищо не са осрали, защото програмта е същата

не, няма и да има

от 276кБ exe колко по-портабъл искаш да го направят?

никой не те зори да инсталираш тулбара

при това трябва да си благодарен че е аск а не този на гошо

аск-а е доста по безобиден от останалите

разработчиците нищо не са осрали, защото програмта е същата

Няма да исталирам от инсталационен файл за който virustotal.com казва че има червей във него. Мерси. Самото наличие на Ask тулбар прави програмат омърсена във моите очи. И май ще премина към Линукс изцяло и към КТорент.

Няма да исталирам от инсталационен файл за който virustotal.com казва че има червей във него. Мерси. Самото наличие на Ask тулбар прави програмат омърсена във моите очи. И май ще премина към Линукс изцяло и към КТорент.

Затрудняваш се с премахването на отметките на Ask toolbar по време на инсталирането ли Публикувано изображение ?

Ами сложи си някоя по-стара Stable версия на 1.8.2 щом това те дразни.Какъв virustotal.com, какви пет лева ? Ето проверка на uTorrent 1.8.2 Build 15285 Stable.

И ако искаш да мигрираш изцяло към Linux, не си намирай оправдания като това, просто мигрирай .А и КТорент доста си прилича с µTorrent (без тулбара разбира се).

Редактирано от NEOLAZIO (преглед на промените)

Затрудняваш се с премахването на отметките на Ask toolbar по време на инсталирането ли Публикувано изображение ?

Ами сложи си някоя по-стара Stable версия на 1.8.2 щом това те дразни.Какъв virustotal.com, какви пет лева ? Ето проверка на uTorrent 1.8.2 Build 15285 Stable.

И ако искаш да мигрираш изцяло към Linux, не си намирай оправдания като това, просто мигрирай .А и КТорент доста си прилича с µTorrent (без тулбара разбира се).

Не знам на къв език трябва да го обясня че не искам да се занимавам с прехмахване на отметки. Ще чакам портъбал версия на програмата във която няма този гаден тулбар.

Не знам на къв език трябва да го обясня че не искам да се занимавам с прехмахване на отметки. Ще чакам портъбал версия на програмата във която няма този гаден тулбар.

Няма смисъл да нервничиш, нито пък да ми говориш на друг език ! Намекнах ти, че проблемът ти е друг, а не в самата програма.Тулбара го има от скоро, така че, какво се пениш ? Има и други версии, има и други торент клиенти, никой не те кара насила да го ползваш.

Няма смисъл да нервничиш, нито пък да ми говориш на друг език ! Намекнах ти, че проблемът ти е друг, а не в самата програма.Тулбара го има от скоро, така че, какво се пениш ? Има и други версии, има и други торент клиенти, никой не те кара насила да го ползваш.

Не се пеня - не искам да се занимавам със махане и слагане на отметки, това искам да ти кажа. Проблем нямам. Просто не ме кефи във всяка 2ра програма да има адуер и спай. Има да, но тази програма си ме кефи. Да има други торент клиенти прав си - но има и други операционни системи и май ше мигрирам към PCBSD..........

...но има и други операционни системи и май ше мигрирам към PCBSD..........

Ами ето, точно това ти казах и преди-щом се изнервяш от тези неща, най-добре мигрирай към някое дистро .И аз в момента доизкусурявам едно Ubuntu 9.04, но едва ли ще мигрирам :headphones: .А и не мисля, че махането на някоя отметка е по-трудоемко от писането на команди Публикувано изображение.Ползвам

µTorrent почти от създаването му(от 2005 г.), и от непознат торент клиент, успя да се наложи тотално над опонентите си.Между другото, днес излезна нова Stable версия, но все още не съм я пробвал.

Ами ето, точно това ти казах и преди-щом се изнервяш от тези неща, най-добре мигрирай към някое дистро .И аз в момента доизкусурявам едно Ubuntu 9.04, но едва ли ще мигрирам :headphones: .А и не мисля, че махането на някоя отметка е по-трудоемко от писането на команди Публикувано изображение.Ползвам

µTorrent почти от създаването му(от 2005 г.), и от непознат торент клиент, успя да се наложи тотално над опонентите си.Между другото, днес излезна нова Stable версия, но все още не съм я пробвал.

Аз я сложих, напук на това че има тулбар - и разлика със предишаната няма. А за дистрото - PCBSD. Убунто си няма система за компилиране на пакети. Но тва е друга тема на разговор :)

Абе версия 1.8.3 гълта много рам. Ако си изтегля някоя по стара ще ми цикли ли според вас. Оплаквам се защото имам 512 РАМ и като тегля и правя нещо друго ми цикли, някой да предложи някакъв друга програма за торенти освен "BitComet" където пък на всяка версия ми дава грешка като започвам да свалям.

сложи си още рам - по 20 лв. са плочките, не се излагай с циганиии иначе - не; вдигнеш ли по-висока скорост пак ще започне да цикли

Абе версия 1.8.3 гълта много рам. Ако си изтегля някоя по стара ще ми цикли ли според вас. Оплаквам се защото имам 512 РАМ и като тегля и правя нещо друго ми цикли, някой да предложи някакъв друга програма за торенти освен "BitComet" където пък на всяка версия ми дава грешка като започвам да свалям.

Пробай с Bittorent 6.0 или Bitcomet v0.70 Публикувано изображение
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте!От доста време съм с Utorrent 1.8.1 и засега съм значително по-доволна от него,в сравнение с останалите торент-клиенти.Като изключим "шамарите" дето ги ям от доставчика си (БТК),всичко е ОК.По принцип всичко ми е настроено добре и си работи сносно,но все пак имам въпрос и той е следния:Как е най-правилно да бъде настроена опцията Protocol Encryption - Disabled,Enabled или Forced,като се има предвид доставчика ми,и че съм с adsl Tempo (в момента е Disabled)?

Благодаря предварително за отделеното време!

Редактирано от icicle_78 (преглед на промените)

Здравейте!От доста време съм с Utorrent 1.8.1 и засега съм значително по-доволна от него,в сравнение с останалите торент-клиенти.Като изключим "шамарите" дето ги ям от доставчика си (БТК),всичко е ОК.По принцип всичко ми е настроено добре и си работи сносно,но все пак имам въпрос и той е следния:Как е най-правилно да бъде настроена опцията Protocol Encryption - Disabled,Enabled или Forced,като се има предвид доставчика ми,и че съм с adsl Tempo (в момента е Disabled)?

Остави я така ! Ако доставчика реши да ти пречи на работата с торенти, няма да помогне криптиране на протокола.

Освен това, ако криптираш протокола, скоростите ще ти паднат и по - трудно ще се свързваш с пиърите.

Остави я така ! Ако доставчика реши да ти пречи на работата с торенти, няма да помогне криптиране на протокола.

Освен това, ако криптираш протокола, скоростите ще ти паднат и по - трудно ще се свързваш с пиърите.

Много благодаря за съвета!Ще го оставя така!

ако по-време на ъп/даун не ти прави проблеми не го пипай

Имаше преди време цяла "статия" във форума на Арената и препоръчваната опция е Forced. Ако ти е интересно я потърси и прочети.

А какви "шамари" ядеш от БТК?

Един въпрос от мен Публикувано изображение

Досега бях с BitComet, вчера си сложих uTorrent. Та има ли начин, да сийдвам през uTorrent файловете, които съм дрпнала чрез BitComet. Не мога да стартирам и двете програми, много ми бави компютъра.

Един въпрос от мен Публикувано изображение

Досега бях с BitComet, вчера си сложих uTorrent. Та има ли начин, да сийдвам през uTorrent файловете, които съм дрпнала чрез BitComet. Не мога да стартирам и двете програми, много ми бави компютъра.

Задаваш на uTorrent да сваля точно там, където е свалял биткомета. Добавяш ръчно торент-файлчето (ако не го пазиш си го дръпни от сайта) от File->Add Torrent на това, което искаш да сийдваш. uTorrent ще тръгне да прави проверка и като го намери ще започне да го сийдва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.