Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Предполагам, че ти е познато ръковоството за работа с програмата - http://www.kaldata.com/articles.php?action...showarticle=151. Ползвам същата комбинация и мисля, че това ще ти е от полза:

Публикувано изображение

Да прегледах доста ръководството и последно е от настройките на мозила,сега вече е по-добре.
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Моето компче слабо-знам

Ама пък само тая програма ли може да работи

Публикувано изображение

Докато работи (тегля) е всичко блокаж

Нито нет страници,нито каквото и да е

Скръстваш ръце и чакаш

Сигурно от РАМ-а-192 MB,или от видеокартата-знам ли що така

:angry:

С този РАМец наистина си зле.

Вземи си Гигабайтче поне. ;)

С този РАМец наистина си зле.

Вземи си Гигабайтче поне. :angry:

Мерси,така си и знаех

Публикувано изображение

Гигабайтчета само с флашка-иначе не може да поеме повече от 500 рам

Иначе програмата си е супер-две мнения нямам

Публикувано изображение

Здравейте, значи стана някаква бела с utorrent. Днес при опит да сваля един торент ми дава следната грешка : WSAStartup() failed, or you have the incorrect version of WinSock installed. Пробвах да инсталирам и други торент клиенти ама пак същата работа. Дори не мога да ги инсталирам де - инсталацията се прекъсва от това съобщение?!

блокаж на портове доколкото успях да разбера с 1 мързеливо търсене, с цел избягване на филтриране или нещо подобно все пак е 2 часа, аз съм пиян като талпа 9дори незнам как пиша) така че целта на блокажа не ми е много ясна в общи линии нас тука у европа май не ни засяга ако се интересувате повече потърсете информация относно Sandvine (компания), дейността и и връзката с дискутирания торрент-клиент

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

1. последната алфа 1.9 - http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=39528

2. последната стабилна 1.8.1 - http://download.utorrent.com/1.8.1/utorrent.exe

която и от двете да сложиш, няма да сбъркаш

Ето и доизкусурените настройки на програмката: - Нека да пробва тези настройки някой и да каже вършат ли работа. На мен лично ми вършат идеално работа за сега поне...

слагаш settings.dat в %appdata\uTorrent

естествено запазваш някъде оригиналният файл,

това %appdata\uTorrent папка ли е?

нещо немога да го открия..

напиши го в аресното поле или в "Run" %appdata%\uTorrent - малка редакциика, извнявам се за прпуска

напиши го в аресното поле или в "Run"

%appdata%\uTorrent - малка редакциика, извнявам се за прпуска

сега стана,благодаря ти :)

а ние откъде да знаем какво можеш или не можеш? иначе принципно: да възможно е друг е въпроса дали при теб е възможно

"пробелема" е комплексен зависи от броя сиидъри и скоростта с която те ъплоудват поддържаната скорост от мрежовата Ви карта и моментната/настоящата скорост интернет доставчикът Ви броя на сесиите (макар че те нямат такова голямо значение) кофигурацията на мрежовата карта и конекцията и те така...... upoaded е информацията която ти си предал на тракера съответно пиърите; ако си регистриран стойността има отношение към коефициента на профила ти, който пък има отношение към правата или забраните, които имаш ако не си регистриран, не те бърка изобщо, но погледни от друга гледна точка - от отсрещната страна на линията седи някой като теб и също иска по-висока скорост.......от теб кБ/с, от някой друг кБ/с и те се трупат

Искам да мина на uTorrent, обаче когато го пусна ми бави връзката.Страниците започват да се отварят по-бавно или въобще не се отварят.Обаче с БитКомет-а го нямам тоя проблем. Ще съм ви много благодарен ако можете да ми кажете къде е проблема :wors: С Касперски Антивирус съм,ако това има значение

Здравейте отново :) ! Вчера реших да си сваля един филм (всичко тръгна добре) но след като го свалих почнаха проблемите ! Up Speed нищо не отчиташе,долу зеленото не се показва а си стои на жълтия триъгалник,на прозорчето (Peers) от време на време се показва нещо,и после изчезва Публикувано изображение

Публикувано изображение

а какво е обяснението на "жълтото триъгълниче" използвате ли проки и разрешете DHT

За жълтото триъгълниче незнам :) От както минах на друг интернет доставчик - нямам прокси ?! DHT не трябва ли да бъде спряно (както е на снимката) ?

някой тракери искат да е спряно при ъплоуд когато качвате собствен торрнт, но като цяло е по-добре да го разрешите

• 2 седмици по-късно...

Имам от скоро един проблем с utorrent. С Opera съм и съм направил като искам да сваля торент да ми се прехвърля на utorrent и от там да си сваля филма(например). Обаче от 2-3 дни ми прави следната мизерия. От Opera като мине на utorrent ми изписва : Не може да се зареди "Program": The system cannot find the file specified.! Някой, ако може да ми каже къде е проблема. А и долу ми свети едно червено кръгче(някаква стена, рутер).

Имам от скоро един проблем с utorrent. С Opera съм и съм направил като искам да сваля торент да ми се прехвърля на utorrent и от там да си сваля филма(например). Обаче от 2-3 дни ми прави следната мизерия. От Opera като мине на utorrent ми изписва : Не може да се зареди "Program": The system cannot find the file specified.! Някой, ако може да ми каже къде е проблема. А и долу ми свети едно червено кръгче(някаква стена, рутер).

Здрасти !!!!

Това ти се получи след като инсталира новата опера 9.63 ли ?

Значи имам следния проблем.След като приключи с download-ването на някой торент продалжава да сваля с 0.1кб/с при положение ,че торента е на 100% тва не е при всички торенти само про някои незнам защо но за цяла нощ ми е свалил някаде към 250мб кво е тва нещо и как да го оправя ? Версията е 1.9бета build13583

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.