Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Какво означава това червеното след като филма е свален ?

То ти е показано на снимката ,че нямаш входящи връзки ,проблема ти е от доставчика-изключи м-торента и го включи след една минута.Проблемът би трябвало да се е оправил.Успех!!

Редактирано от bratobg (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Какво означава това червеното след като филма е свален ?

Съветвам те да си спреш DHT мрежата,влез в настройки и махни отметките.С десен бутон на мишката като цъкнеш

на този торент трябва да ти се покаже "Обнови тракера" кликаш на него в този случай,или рестартираш клиента.

Също е възможно да няма кой да тегли торента и затова нямаш сиид.

Също така е възможно да си преместил папката в друга директория на комп. или да си добавил нещо друго в нея.Примерно субтитри

по този начин прецакваш сиида.

Само не разбрах какво общо има доставчика тук.??? Публикувано изображение

Редактирано от M_power (преглед на промените)

Ми какво да ви кажа гълта рам като луд u-torrenta.Както и др.подобни програми. Най-фрапиращия случай бе когато от 2гб и нещо като го спрях падна на 876 мб рам. С Уин. Виста/64 бит. съм.Ако е възможно предложете някакво решение каквото и да е то. Благодаря ;)

Ми какво да ви кажа гълта рам като луд u-torrenta.Както и др.подобни програми. Най-фрапиращия случай бе когато от 2гб и нещо като го спрях падна на 876 мб рам. С Уин. Виста/64 бит. съм.Ако е възможно предложете някакво решение каквото и да е то. Благодаря :angry:

Да не би да имаш прекалено много активни торенти? Или да лийчваш с много голяма скорост? Ако е така - нормално е да гълта рам.

Ограничи ги.

Освен ограничаването им има един друг проблем. Обикновенно многото входящи връзки към програмата заемат също голямо количество памет. Но за да ги ограничиш тях ти трябва софтуерен рутер базиран на Линукс или някой много скъп рутер. Компромиса е виртуална машина на която има линукс на който си конфигурираш защитната стена да ограничи и броя на входящите заявки в минута и др.

или за горното просто се ровиш в настройките на програмата - всяка една има такава възможност (хиахиа тва за линукс ме разби) пак ще попитам: вие тази РАМ памет за красота ли я взимате?

Точно за красота я взимаме да, за да можем да се хвалим-о, я виж колко много рам имам! :) Но,стига с глупостите,Aquaris би ли обяснил кои настроики на ю-торент да пипам?

bandwidith - ограничаваш си активните конекции до 3-4-5 или колко искаш и си свиркаш: теглиш с много малка скорост, обаче не ти точи рам, като ти е за красота наистина сте много зле всики: купувате си добър комп с <= 4гб рам и 64 процесор и веднага ръчкате 64 бит ОС и се оплаквате че ви точи рам - тия работи не се правят така, ама като не взимате от дума...........

bandwidith - ограничаваш си активните конекции до 3-4-5 или колко искаш и си свиркаш: теглиш с много малка скорост, обаче не ти точи рам, като ти е за красота

наистина сте много зле всики: купувате си добър комп с <= 4гб рам и 64 процесор и веднага ръчкате 64 бит ОС и се оплаквате че ви точи рам - тия работи не се правят така, ама като не взимате от дума...........

Много сме били зле всички!? Ми нали за това е тази секция за да си помагаме,незнам с колко човека си се сблъсквал които са с подобни проблеми,но аз лично понеже не разбирам и затова питам. И да спомена че един човек от сервиза на магазина от които съм си взел компа ми препоръча да си сложа 64-бит. ос за да използвам рамта както трябва. И още нещо,с теб по-този въпрос не съм говорил,така че не ми обяснявай колко съм зле и не разбирам от дума... Би ли обяснил също така за 64 битовата ОС защо да не я слагам,по-добре ще е със 32 бит-а ли?

Поне за сега няма особен смисъл от 64-битовата ако не се използва за работа с много големи файлове. Но в обозримо бъдеще нещата няма да са така. Новите потеребителски дъна поддържат вече по 16ГБ рам и нещата започват да заприличват вече. Хубавото за сега е, че несертифицирани драйвери не вървят! Инак другата боза си е същата!

Здравейте!

Използвам тази тема,защото става на въпрос за utorrent и имам следния проблем: Изчезна ми прозореца,който се появяваше след кликване за запис на торент и от който прозорец можех да определям къде да бъде записан торента. Сега започва автоматично да записва там,където съм му задал от настройките- диск D. Но там имам отделни папки за музика,филми и програми и по-рано всеки торент го насочвах към съответната папка.

Моля за помощ !!!

Здравейте!

Използвам тази тема,защото става на въпрос за utorrent и имам следния проблем: Изчезна ми прозореца,който се появяваше след кликване за запис на торент и от който прозорец можех да определям къде да бъде записан торента. Сега започва автоматично да записва там,където съм му задал от настройките- диск D. Но там имам отделни папки за музика,филми и програми и по-рано всеки торент го насочвах към съответната папка.

Моля за помощ !!!

Нещо не те разбирам?? как ти е изчезнал прозореца?

При отварянето на всеки нов торент файл най отгоре,можеш да му зададеш къде точно да се сваля. Има си бутонче за посочване на

директорията.

добре ето и личното ми виждане по въпроса

имаме следната примерна конфигурация

64-битов процесор

точно 4 Гб рам

останалото е без значение

айде сега ми обясни кога ти, който си един средно статистически потребител, ще имаш нужда от тези максимум 1/4 рам която 32-битоата ОС може (подчертавам може) да не ти разпознае?

нито се занимаваш с големи графични файлове, който изискват много ресурси

нито извършваш сложни изчислителни процеси (каквито и да било)*

на практика вие никога не си използвате пълноценно тези 4гб рам*

една голяма заблуда от която трябва да се отървете е, че колкото по-малко рам ви е заетa, толкова по-добре - напротив тъкмо обратното

иначе всички щqхме да си караме още с 32Мб рам и да си свиркаме и да дразним BOB

32 в най-общия случай ти показват (!!!) че имаш 3,5ГБ - реално ти пак имаш 4, но таск мениджъра ти показва само 3,5

продавача който ти го е казал толкова и разбира - ако си вярвате че си оползотворявате правилно тези 4гб рам много се лъжете

да не говори за много редките случай на липсващи драйвъри за 64 ОС

64 ос по мое мнение заслужава система с минимум 6 и максимум 10 (но не повече от 12) Гб рам и64 битов процесор

всичко по-нагоре за мен се класифицира в графата"сървърно решение" и е смешно и жалко да получи нещо по-малко от "xeon" и 1-2 Тб хард

всичко по-надолу успешно се поддържа от 32 битовата операционна система без оглед на марка

*забележка: играенето на crysis или която и да е съвременна игра не е натоварващо приложение, нито сложен изчислителен процес

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

играенето на crysis или която и да е съвременна игра не е натоварващо приложение, нито сложен изчислителен процес

Това направо в бисерите може да влезе!

Така е,аз Crysis го подкарах на Правец 8М.За съвременните игри не се препоръчват особено мощни компютри,верно....

като не си схванал смисъла на казаното поне не се излагай

Спирам да се излагам...Оставям го изцяло на тебе!

Аз ще подкрепя ivo464 срещу Aquaris. Като искам само да допълня, игрите не са "сложен изчислителен процес" и точно защото те не са, за това искат мощни процесори!!! Щото ако бяха сложни изчислителни процеси, то те биха били обработвани много бо бързо и ефективно от съвременните компютри, от 64 битови операционни системи и щяха да са многонишкови приложения! Но понеже гейм индустрията чисто и просто отказва да пише сложни програми, защото първо незнаят как и е много скъпо за да се научат, и второ няма да си избият парите от първото докато ти си сваляш Crysis през интернет безплатно. Това е много извън темата за което се извинявам. Dhampius просто ако не можеш да го сбориш и ти се виждат нещата все още трудни под 64 битова ОС, може би не е необходимо да е такава. Съвсем спокойно можеш да се върнеш на 32 битовият вариант като не трябва да обръщаш внимание на приказки от вида на това, че нещо си нямал да уползотвориш и др. Не се бори с тези проблеми ако наистина не ти се налага!

добре правете разлика между визуализирането на дори миниатюрен карбонов детайл от кола от Ф1 да речем и 3д приложение за 1,5 см детайл с няколко полигона (максимум нкк десетки полигона) се изисква много повече мощ отколкото за повечето съвременни игри и това е в общия случай - дори не подозирате колко много изисква проектирането на големи детайли, проектирането на ефектите или дори цяла къща в заключение: правенето на ефектите и анимациите от играта гълта много повече ресурси отколкото "разцъкването" и като готов продукт не е мой проблем че вие разбрахте че за кризис не ви трябва съвременен хардуеър

Не знам какво му е,ама понякога не мога да сийдвам

Колкото и да искам-спирам торента и програмата

Компчето ми е слабо,192 MB рам, и нищо друго не иска да работи-ми то цялата скорост за дърпачите отива

Публикувано изображение

маке, юсни им по една плесница - кви са тия своеволия :П

Е аз това правя-просто съм принудена да спра торента

Говоря само за филм,в който са се накачили 200-500 и кусур

Тогава става блокажа тотален

Иначе ако са под 100-си работи всичко

Публикувано изображение

але незнам ама имам чувството че главата от емотиконата си чисти зъбите с конец това ако е визуализация на "Публикувано изображение" аз съм трамвай..

офф#

• 2 седмици по-късно...

Не мога да тегля торенти. Изписва ми post-79148-1223366002_thumb.jpg ОС Win XP, SP1 Не мога да си обясня причината. Идеи?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.