Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Моля отново за помощ! Инсталирам 5-и utorrent и все не тръгват. Какво означава това : An attenpt was made to access a socket in a way forbidden by its access permissions. Нещо трябва ли да променя в настройките? :)

Прочети тази, и тази тема.

P.S. - "Разходете" се малко из нета, ама май всеки харесва наготово да му се "поднася"... :)

По-здрави!

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Благодаря за помощта,difficult.Аз не чакам наготово, просто съм лаик, а тук в калдатата доста ми помагат.

Редактирано от meri1966 (преглед на промените)

моя проблем продължава в известан степен : смених версията с 1.7.5 но не мога да разбера нещо...вижте има 4000+сиидъри а пък сякаш нещо ги ограниава Публикувано изображение да не би да е до настройки

и другото на БТК с 12 мегабита съм...преди теглех с 1 мегабайт а сега повече от 650-700килобайта не дига ???

моя проблем продължава в известан степен : смених версията с 1.7.5 но не мога да разбера нещо...вижте има 4000+сиидъри а пък сякаш нещо ги ограниава Публикувано изображение да не би да е до настройки

и другото на БТК с 12 мегабита съм...преди теглех с 1 мегабайт а сега повече от 650-700килобайта не дига ???

Влизаш на Опции -> Лимит -> Брой връзки и пишеш там някаква голяма цифра примерно 5000.

Ето скрийн:

post-70229-1226347734_thumb.jpg

На мене пък uTorrenta първите няколко дни тегли с няколко килобайта, а след това почва да тегли с нормална скорост. Нищо, че има над хиляда сийдъра винаги тегли с по-малко от 10кб/с първите дни. :P

по-малко => по-малко връзки=>остава свободен лимит за браузъра респективно теглиш по-бавно пробвай как ще е с 20 и експериментирай докато получиш оптималните според теб настройки

В настройки -> лимит -> Брой връзки -> Общ максимален брой връзки - 800

Това ли трябва да променя и на колко?

Пич кви 800 максимален брой връзки да слага при положениече повечето доставчици пускат едновремнно максимум 100 120 сесии. Ако пусне 800 броя изходящи и подобно число пиъри като бройка тва означава че човека ше надвиши броя на допустимите сесии над 8 пъти.

Ето и доизкусурените настройки на програмката: - Нека да пробва тези настройки някой и да каже вършат ли работа. На мен лично ми вършат идеално работа за сега поне...

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Сидвам 50 торента и свалям 10, но интересното е че при тези торенти няма почти никва дейност т.е. само някои от тях се сийдват и свалят с по някви си мизерни 1,2-3,4 kb/s Целия ми трафик изчезва някъде и за да си го върна трябва да рестартирам. оса ми е виста, а торент версията е uTorrent 1.8.1 Build 12639 Stable. Освен да пробвам с някоя по стара версия ли? Дайте съвети що става така

това че нкой не се е конектнал/не се конектваш към никой не означава че няма връзка същото положение като горното - оправете си броя на връзките айде че ме мързи да пиша и в дата

Сидвам 50 торента и свалям 10, но интересното е че при тези торенти няма почти никва дейност т.е. само някои от тях се сийдват и свалят с по някви си мизерни 1,2-3,4 kb/s

Целия ми трафик изчезва някъде и за да си го върна трябва да рестартирам. оса ми е виста, а торент версията е uTorrent 1.8.1 Build 12639 Stable.

Освен да пробвам с някоя по стара версия ли? Дайте съвети що става така

1. Oт София ли си?

2. Ако си от столицата има ли в квартала ти Мегалан? Ако имат Мегалан покритие там не се церемони и се включи на техният Интернет.

3. Пробва ли настройките за програмата които предлагам? Ако не си ше ти дам линк за още по малко пипнати настройки от тези в предишният линк който съм дал. uT_settingsСлагаш ги в %appdata%\uTorrent\. Toзи адрес можеш да го напишеш директно в рън.

4. Когато сваляш от международни тракери винаги проверявай ако има налична опция за тва колко от сийдърите на торента са ефективни.

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Ползвам uTorrent 1.7.7 и от известно време ми прави впечатление, че сам си слага ограничания на ъплоуда.Постоянно го слагам да е на Ънлимитед и след 10-15 мин само се е преместило на няква друга скорост.Някакви идеи защо е така ?

Ползвам uTorrent 1.7.7 и от известно време ми прави впечатление, че сам си слага ограничания на ъплоуда.Постоянно го слагам да е на Ънлимитед и след 10-15 мин само се е преместило на няква друга скорост.Някакви идеи защо е така ?

uT_settings - Защо не тестваш версия 1.8.1 с настройките дето съм дал за нея?

Привет! От около 3 дни съм забелязал следния проблем- при стартирането на въпросния торент клиент наблюдавам , че колкото по- висока е скоростта на сийд ,толкова повече ми расте изпозваната рам. При сийд от 1.6-2.0 mb използва 1 GB. Спра ли Utorrent пак си имам свободни 1 GB. !?!? Та според вас нормално ли е това, защото на компютъра вкъщи няма такъв проблем. Сега съм с лаптоп HP Pavilion DV5 1171, нa 2-3 седмици е, изпозвам VIsta Hоme premium 32 -bit . Мерси Публикувано изображение

използвайте версии 1.8.1 билд ХХХХХХ както и махнете отметките за disk cache - опции -> раширени

използвайте версии 1.8.1 билд ХХХХХХ

както и махнете отметките за disk cache - опции -> раширени

Имате предвид всички опции - Enable caching of disk writes. Enable caching of disk reads. Disable Windows caching of disk reads.?

Някой ползвал ли е uTorrent Ultra Acelator или uTorrent Turbo Booster,какви са ви мненията за тази две програми,увеличават ли скоростта на сваляне или не?

значи като натисна върху торента да го сваля ми се отваря друг прозорец с избор къде да запаметя,примерно на декстопа и после трябва да щракна върху тази иконка за да го отвори програмата и да почне да го сваля.Незнам,но преди като натисна върху торента и директно програмата се отваря и му давам само ок,как да го променя да се отваря така автоматично,с 1.8.1 съм и използвам мозила.И как изобщо да си коригирам правилно всички настройки?

Предполагам, че ти е познато ръковоството за работа с програмата - http://www.kaldata.com/articles.php?action...showarticle=151. Ползвам същата комбинация и мисля, че това ще ти е от полза:

Публикувано изображение

Моето компче слабо-знам

Ама пък само тая програма ли може да работи

Публикувано изображение

Докато работи (тегля) е всичко блокаж

Нито нет страници,нито каквото и да е

Скръстваш ръце и чакаш

Сигурно от РАМ-а-192 MB,или от видеокартата-знам ли що така

:offtopic_s:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.