Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

След ъпгрейд от 1.7 към 1.8 на мюторента неще да сваля само единствено от замунда. Защо така? Преди нямаше ама абсолютно никакъв проблем. Настройките не са пипани!

Това просто не е вярно, не се отнася за всички. Явно проблемът е при теб. Може би защитна стена, антивирусна програма или някое друго приложение за сигурност спира utorrent. Ето снимка при мен отпреди малко - utorrent работи като змей със zamunda:

Публикувано изображение

Е и аз съм с НОД-а

Къде трябва да се направят тези настройки-за да тръгне 1.8

:headphones:

За NOD32 мисля, че в IMON трябва да се добави utorrent.exe. За съжаление не използвам програмата от години и не мога да дам обяснение в картинки...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

На ЛС става ли ?

Става

С 2.7 съм

От 1-2 дена uTorrent-а почва да забавя компютъра като сваля/ъплоудва дори със сравнително ниски скорости от порядъка на 1мб/с(при 3-4 вече да не говорим) като дори на десктоп-а мишката ми "лаг"-ва и въобще се работи в това състояние доста трудно. Преди около 5-6 дни положението беше различно, като ъплоудвах с около 2-3 мб или пък свалях го нямаше този проблем. С uTorrent 1.80 съм. Някой да се сеща от къде може да идва този проблем? Колкото до тези, които имат проблеми със uTorrent + Nod32 или изключете IMON-а (напълно безполезен е и ако не се лъжа го няма в 3-та весия на НОД-а) или го добавете в NOD32->IMON->Setup-> Muscellaneous -> Edit и избирате utorrent.exe

С uTorrent 1.80 съм. Някой да се сеща от къде може да идва този проблем?

При мен нещата се решиха като се върнах на версия 1.7.7. Явно новата версия не е доизпипана и този проблем се наблюдава при много хора.

1.6.1 си е стабилна с всички програми и няма въпросителни като при следващите .... Поздрави

съвсем нормално е тва лагване при последните няколко версии на 1.8 (говорим последните 6-7 билда) ютор-а се разполага в системната памет с течение на времето и сиидването - при сваляне това не се усеща много но след около 7-8 часа сиид с поне 1-1,5Мб/с забавянето е значително дори на хр аз съм с виста: на 1Гб рам това си е проблем на 4гб обаче пак се усеща като са 15-ина торрента с обща скорост поне мегабайт

може ли някой да ми даде линк към uTorrent 1.7.7 stable , че нещо не мога да го намеря :speak:

И ти ли не я искаш 1.8 ?

Май не съм само аз-дето се връща на стари работещи версии

Публикувано изображение

И ти ли не я искаш 1.8 ?

Май не съм само аз-дето се връща на стари работещи версии

Публикувано изображение

След днешната дискусия реших да махна utorrent. Нямах особени проблеми с тази програма, но нещо взе да ме изнервя напоследък с обновяванията на стабилни версии и не само с това. Затова реших да пробвам братчето му - BitTorrent 6.1 Build 11862. Работи стабилно, има си български език (донякъде). :)

Снимка:

Публикувано изображение

P.S. Вижте коментарите по темата на заглавната страница. Те ме впечатлиха най-много, за да се осмеля окончателно да пробвам BitTorrent 6.1. :wub:

Редактирано от nologo (преглед на промените)

хора, кажете откъде точно да въведа utorrent.exe в IMON-а на NOD32? и аз имам подобни проблеми като тези на последните две страници, но не откривам опцията в нод-а... със уторрент 1.80 и нод32 3.0 съм ... и друго - има ли опция на уторрент да сейв-ва задачите - не дата-та а самите задачи, така че ако се наложи да се преместя на друг комп проста да импорт-на... във флашгет имаше някаква опция от рода на "сейв дейтабейс"

еееех нод версия 3.х няма модули като ИМОН, АМОН и квито още бяха там

еми освен да го делна и да пробвам със 1.7.7...

жалко, към 60-70 задачи имам заредени по категории и два-три часа работа отиват на вятъра. като нямам навик да сейвам самите .торрент файлове Публикувано изображение

то и аз не ги сейфвам, а директно ги отварям нагласил съм го да ги сейфва едва след като ги свали

Да ви се похваля-днес вече се ъпдейтна

Бях с 1.7.6,че тая 1.8 не ще и не ще

Та се обнови на 1.8.1 Бета

Бета не бета-екстра супер си е

:yanim:

Значи проблема изобщо не е бил в НОД32

А пичовете сигурно влизат в Калдата и ни четат темата

Публикувано изображение

а аз със 1.7.7 оправих ония проблеми :)

сега имам друг въпрос - има ли начин да сейвна "прогреса" на дърпанията в даден момент. щото някои от нещата ги дърпам върху външен харддиск през юсб-1 и след рестарт/спиране на тока прави рекордно дълъг CHECK...

и още нещо - какъв брой активни торренти мога да пусна без да се затормозява много компа. по подразбиране са дадени 12 ама имам тракери със по 100 торента примерно, искам всички торенти да са достъпни...

(1.7 процесор със 256 рам съм)

мерси ин адванс :P

а аз със 1.7.7 оправих ония проблеми :)

сега имам друг въпрос - има ли начин да сейвна "прогреса" на дърпанията в даден момент. щото някои от нещата ги дърпам върху външен харддиск през юсб-1 и след рестарт/спиране на тока прави рекордно дълъг CHECK...

и още нещо - какъв брой активни торренти мога да пусна без да се затормозява много компа. по подразбиране са дадени 12 ама имам тракери със по 100 торента примерно, искам всички торенти да са достъпни...

(1.7 процесор със 256 рам съм)

мерси ин адванс :P

При толкова РАМ 12 торента са добре. В големите тракери според инструкциите за клиента дадени от модератор, се препоръчва:Макс.40 активни торента, от които макс.7 за едновременно сваляне. Аз съм с 2ГБ РАМ и настройките ми са така. При твоя РАМ да работиш с голям брой торенти е абсурд. Освен, ако нямаш слаб интернет и да имаш ниски скорости. Но дори и в този случай е трудно осъществимо да работиш със 100-200 торента едновременно. При толкова РАМ и ако е в комбинация със слаб интернет, трудно ще работиш с няколкостотин торента и 6-7 тракера едновременно.

ахам...

аз за външни тракери говоря, не повече от 100к ъплоуд :)

Скоростта не е висока, но ти препоръчвам споменатите настройки. И избягвай по възможност да работиш с голям брой тракери едновременно. При сравнително слаб интернет е мъка.

Някой знае ли защо не може ръчно да се обновят данните към тракера ,а само на определеното време от анонсера?

Преди можеше ,когато ти е кеф! А сега...

Знаете ли какъв е проблема или въобще проблем ли е това или някаква нова настройка трябва да се направи?

Публикувано изображение

щото тракера си ти работи - затва не може като си работи програмата (а и аз) не вижда нужда (и смисъл) от ъпдейт

Точно на тази снимка тракера НЕ работи! Забележи че стрелкичката е червена ,а трябва е синя! В този момент тракера беше офлайн. И ако примерно съм сийдвал нещо и вече искам да изтрия задачата при изтриването обновява ли го автоматично или трябва да чакам да времето да мине и да се обнови?

#1 закво и е да обновява нещо което вече не ползва? ако пак започнеш да сваляш друг или този торрент от същия тракер при свързването с него той ще се обнови #2 стрелкичката ти е червена, но се вижда че ъплоудваш=>тракера си работи отлично според програмата=>нещо което си работи, не го пипай качваш ли? качваш. отчита ли ти трафик за коефициента? отчита ти? проблем?

Днес се разчетох из форума на uTorrent-а и намерих какъв е проблема или така да се каже промяната. Това е новост в новата версия. Разработчиците искат да се съобразяват с тракерите и са направили ,така че да можеш да обновяваш ръчно само след изминалия минимален интервал от време определен от дадения тракер ,за да не се натоварват излишно тракерите!

При някои минимума е намален до 30сек.

Публикувано изображение

Но някой други тракери минималния интервал е колкото интервала на автоматичното обновяване и не може да се обнови ръчно!

Публикувано изображение

При стопиране на торент програмата автоматично обновява данните ,също и при изход от програмата и премахване на даден торент ,така че за това няма да се притеснявате ;)

Редактирано от DraG_0n (преглед на промените)

Аз не знам какво е това ръчно обновяване

При мен си е била и си е винаги автоматично

Тя си работи-и то за мен-не аз за нея

Сигурно дърпате повече-пък не може да насмогне

Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.