Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Как точно се ползва функцията web ui(отдалечено управление)? Къде да се регистрирам,за да въведа там юзърнейм и парола?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Май ще се отказвам от юторента. Никой не помага.. а и преди малко всичките ми 100 торенти станаха червени Оффлайн прекъснати. Причина не виждам никаква във мен. А защо става.. кой да ти обади. СЕга околко 5 6 са така. Немога да си го обесня.......... поне да пишеше инвалид паскей или нещо да го опрвя,а това оффлайн все трябва да рестартивам да обновявам тракера и после то пак става оффлайн. Публикувано изображение

Май ще се отказвам от юторента. Никой не помага.. а и преди малко всичките ми 100 торенти станаха червени Оффлайн прекъснати. Причина не виждам никаква във мен. А защо става.. кой да ти обади. СЕга околко 5 6 са така. Немога да си го обесня.......... поне да пишеше инвалид паскей или нещо да го опрвя,а това оффлайн все трябва да рестартивам да обновявам тракера и после то пак става оффлайн. Публикувано изображение

Колкото и да го обновяваш тракера,най-много да получиш предупреждение,че тормозиш тракера.

Провери на кой порт се свързваш,включена ли ти е DHT мрежата....тука някой ще ти помогне.

Колкото до порта за "слушане" аз съм на 59945 и винаги долу ми е зелено(препоръчват да е по-голям от 50000,т.е. 50000 - 60000).

Не се отказвай толкова бързо,не че няма други торент-клиенти.

Айде приятно сийдване с Мюторент и през новата 2008-ма година!

Юторента си ми е настроен както трябва. Порта е над 50000 и винаги си е зелено долу! DHT е изключена. Сега незнам имам и друг проблем правя торент и го качвам. След което свалям торент файла и му задавам директорията и окей. Ти си прави проверка и после изписва сийдване. Обаче на сийдъри си остава 0 а показва,че има 1 пийър. Не ме показва явно като сийдър. И торента си седи с 0 сийдъра или мъртав. Какво да правя.. Публикувано изображение ЧНГ и на теб както и на всички останали! :wors:

И аз имам проблем.Когато работи-ми се забавя връзката.Чакам хиляда хиляди часа докато се отвори някой сайт.Да не говорим за това,че във "Скайп"-а не ме чуват.Когато го изключа и всичко си е нормално.Някой знае ли къде може да е проблема?Предварително благодаря!

И аз имам този проблем. Програмката си работи перфектно с изключение на това че, без значение дали свалям качвам , дали торента е свален на цяло или не интернет връзката забавя много - немога даже страница да си отворя. Примерно в момента имам три торента които са свалени на 100% от три дни и само сиидвам. Връзката забавя значително! И се принудих дане сиидвам когато съм на компа! Някакви идеи?

Някой може ли да ми каже кво е chkdsk utility :rolleyes: благодаря предварително.тъй като ми излезна съобщение,което ми показва че имам corrupt file в торента.

Редактирано от merilyn (преглед на промените)

chkdsk e програмка от Майкрософт която ти проверява харда за грешки и лоши сектори. http://www.microsoft.com/resources/documen...k.mspx?mfr=true Пуска се или от Дос промпта или от пропътийс на дяла.

Aз ,че съм ламер... ламер съм ! Но моля помогнете ! uTorrent-а ми хаби по около 60 000 к памет ,че и повече ,когато свалям с 3-4 МВ от местния торент тракер , а като качвам с мижави 200 кб/с поне 8 000 к ми ползва ,а един познат твърди .че повече от 4 000 к никога не му е ползвал дори при по-големи натоварвания.512 RAM имам. Наскоро си дефрагментирах диска( и С и D) за ,която цел освободих 30 GB от харда в D-то и отделно има 5GB свободни в C-то. Дадох на uTorrent да ползва 200 MB кеш вместо автоматичен.И при интернет връзка от 100 Mbps си пречат с Оpera. Дал съм на uTorrent да сваля с 6000КB/s и да качва с 2000КB/s скорости които много рядко достигам ,но се случва. По мои сметки остават 2000КB/s за Оpera .Малко ли е ? Понякога при работещ тракер стрелките означаващи сиид почервеняват макар ,че продължава качването и ,като опитам да презаредя тракера не става ,но като спра и стартирам отново uTorrent светват в зелено отново. Проблем ли е ? Освен това ,като стартирам уторент компа поюва да се нматоварва доста ,а уж е лек ? Съветвайте моля! Благодаря !!!

Aз ,че съм ламер... ламер съм ! Но моля помогнете ! uTorrent-а ми хаби по около 60 000 к памет ,че и повече ,когато свалям с 3-4 МВ от местния торент тракер , а като качвам с мижави 200 кб/с поне 8 000 к ми ползва ,а един познат твърди .че повече от 4 000 к никога не му е ползвал дори при по-големи натоварвания.512 RAM имам. Наскоро си дефрагментирах диска( и С и D) за ,която цел освободих 30 GB от харда в D-то и отделно има 5GB свободни в C-то. Дадох на uTorrent да ползва 200 MB кеш вместо автоматичен.И при интернет връзка от 100 Mbps си пречат с Оpera. Дал съм на uTorrent да сваля с 6000КB/s и да качва с 2000КB/s скорости които много рядко достигам ,но се случва. По мои сметки остават 2000КB/s за Оpera .Малко ли е ? Понякога при работещ тракер стрелките означаващи сиид почервеняват макар ,че продължава качването и ,като опитам да презаредя тракера не става ,но като спра и стартирам отново uTorrent светват в зелено отново. Проблем ли е ? Освен това ,като стартирам уторент компа поюва да се нматоварва доста ,а уж е лек ? Съветвайте моля! Благодаря !!!

При скорост над 1 мегабaйт/секунда винаги твърдия диск ще ти се бави или ще ти ползва много рам, това е особеност на UTorrent.

Например аз с 80 ГБ хард, когато тегля с 0.8 MB/s диска ми се натоварва на 85-95 процента.

При мен се наблюдава следният проблем: Докато сийдвам или свалям, просто извършва ли някаква операция uTorrent-a, от време на време ми се появява синият екран и компа трябва да се рестартира. Колкото повече задачи имам заредени, толкова по-често ми се случва, ако са над 10 дори и през 10 мин. става. Пробвах поне 10 различни версии и проблемът си остава, явно има неразбирателство с някой драйвър, но не знам с кой. Става дума за Ноутбук - Asus, ако това ще помогне на някой... Надявам се че имате предложения?

При скорост над 1 мегабaйт/секунда винаги твърдия диск ще ти се бави или ще ти ползва много рам, това е особеност на UTorrent.

Например аз с 80 ГБ хард, когато тегля с 0.8 MB/s диска ми се натоварва на 85-95 процента.

Начесах си крастата да пробвам уторент -най-дбрия . Но се върнах на Биткомет0.63 .Свалям с 1800 кб/с не драще по диска ,не бози компа , не бави Операта ,CPU Usage 30%, PF Usage 460 mb. Четох на 3 места как да настроя уторента да бачка добре ,провах цял месец и ви споделих резултата . Всичко добро! И благодаря!

Начесах си крастата да пробвам уторент -най-дбрия . Но се върнах на Биткомет0.63 .Свалям с 1800 кб/с не драще по диска ,не бози компа , не бави Операта ,CPU Usage 30%, PF Usage 460 mb. Четох на 3 места как да настроя уторента да бачка добре ,провах цял месец и ви споделих резултата . Всичко добро! И благодаря!

Споко, след по-малко от месец ще се сетиш за какво става дума и даже няма да споделяш впечатления.

При мен се наблюдава следният проблем: Докато сийдвам или свалям, просто извършва ли някаква операция uTorrent-a, от време на време ми се появява синият екран и компа трябва да се рестартира. Колкото повече задачи имам заредени, толкова по-често ми се случва, ако са над 10 дори и през 10 мин. става. Пробвах поне 10 различни версии и проблемът си остава, явно има неразбирателство с някой драйвър, но не знам с кой. Става дума за Ноутбук - Asus, ако това ще помогне на някой... Надявам се че имате предложения?

Така както ти чета проблема ми се струва, че ти е малко РАМ-та. Когато компа ми беше с 512 МБ РАМ имах ПОДОБЕН проблем, но с друга програма и престана, когато си набавих втора плочка РАМ 512 МБ.

Е със сигурност не е от РАМ, защото имам 1Гб и съм с ХР... Винаги си имам по 400-500мб свободни. Други предположения?

Добре де почма да се нервя. Качвам торенте и пробвам да го сийдна по двата начина. Накрая свалям торент файлчето изибирам директорията и давам ок. Прави си проверка и пише сийдване обаче показва 0 peers чакам чакам нракя става червен и пише офлайн (прекъснат) ? Наркая за 2 секунди го сийднах със кометата. Какво става..

мога ли да увелича скороста на качване (upload),и ако може как,използвам utorrent 1.8 beta и съм с vista ultimate :sobbing:

Някой може ли да ми каже как точно да форуърдна порта през Уиндоус Защитна стена,защото ми излиза тъпата червена удивителна.Пробвах се да го ексептна през настройките на стената но не мога да разбера как точно става това.Със 1.7.6 съм.И друго - искам да попитам ако това долу надписчето ми стане зелено скоротта на даунлоуд ще се подобри ли?

Не зная къде се намират филмите които изтеглят, аз бях с BitComet но го смених и сега искам да знам къде да си намеря изтеглените филми и да ги прехвърля в работен

Ми когато ти се отвори прозореца, в който избираш кои файлове да свалиш от там избираш и къде да се свалят.

Ъ, ама, че проблем !!!

Тегля си аз игра и на 67% - грешка при изтеглянето и айде !

Не само за тази игра. При 70% от файловете които тегля през него ми дава такива грешки..

После пробвах през Bit Comet, но не ми дава грешката

Значи предполагам е от uTorrent

Как да го оправя това ?

Моля, помогнете

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

прегледах всички теми,но не намерих разрешение на моя проблем.Започвам да свалям някой файл и след малко ми изписва-Access is denied.Видях че има тема на английски но нищо не разбрах.Преди бях с Bittorrent,работеше нормално но реших да го сменя с UTORRENT,и почнаха проблемите.Върнах си Bittorenta,но показваше същия проблем. Моля помогнете!!!

emozlia, Това ми звучи като опит за сваляне на торент от тракер в който не си регистриран. Ползваш директен линк от някъде - търсачка или форум и т.н. и до там. Мисля, че така без регистрация няма да стане.

Ами благодаря за предложението ама съм регистриран,даже сега наново си направих регистрация в един сайт и пак същото

Здравейте, uTorrent се прецака при мен,бях с него около месец,версия 1.7.5 stible ,при най малкия ограничен ъплоуд (10кб/s)ми скапваше скоростта на нета,все едно дърпат от мен кой с колкото може,може би се получи конфликт с вградената ми стена ,не знам,но го преинсталирах и се върнах на bitComet макар и тежък,но проблема ми се оправи,сега ограничено 50-60кб/s изходящ трафик не ги усещам при сърфиране,много съжелявам ,че ми се получи така с uTorrent ,бях свикнал с него. Публикувано изображение

Поздрави!

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Привет!

Имам следния проблем, като свалям с utorrent и ми изписва 100 % пренатоварен диск и скоростта от няколко MB, пада на примерно 13 КБ Публикувано изображение

Знаете ли ? до насторйки ли е или ?

Благодаря предварително :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.