Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Странно! Опитай да я деинсталираш и да почистиш регистрите, както и всичко свързано с програмата. Не забравяй папките с настройките в C:\Documents and Settings\{UserName}\Application Data\uTorrent. След това я инсталирай отново и опитай пак вграждането на езиковия пакет както ти описах по-горе. При правилната инсталация те пита в началото къде да сложи шорткъти и т.н. Ако направо се стартира програмата при опит за инсталация и не те попита за шорткътите, значи нещо не е до изчистено от предната версия (инсталация).

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

В момента съм със версия 1.7 , ако изтегля 1.6.1 и я лепна върху старата торентите ще се запазят ли , тоест дали ще мога да ги сийдвам :ph34r:

В момента съм със версия 1.7 , ако изтегля 1.6.1 и я лепна върху старата торентите ще се запазят ли ,

тоест дали ще мога да ги сийдвам

;)

Понеже никой не ми обърна внимание реших да пробвам .

Всичко си е ОК. Който иска може да се върне спокойно към по стари версии .

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

В момента съм с версия 1.7.2. Защо вече като дам командата Remove And Delete .torrent + Data съдържанието на торента не се трие директно, а вместо това отива първо в кошчето откъдето трябва да го трия втори път? При предната версия 1.6.1 всичко се изтриваше директно.

Момчета и момичета :clap: кажете ми от каде да си направя настройката на uTorrent за разделяне на файловете при теглене.Правил съм го това с FlashGet,BitComet,GigaGet и др.,обаче на uTorrent немога да го намеря.Нали по принцип трябва да разделя файловете на 5 части по подразбиране,а аз искам да го направя да ги делка на 10.Ще съм благодарен на отзовалите се.

Момчета и момичета :P кажете ми от каде да си направя настройката на uTorrent за разделяне на файловете при теглене.Правил съм го това с FlashGet,BitComet,GigaGet и др.,обаче на uTorrent немога да го намеря.Нали по принцип трябва да разделя файловете на 5 части по подразбиране,а аз искам да го направя да ги делка на 10.Ще съм благодарен на отзовалите се.

Изглежда изобщо не си запознат с това какво е торент и че при този тип обмен на информация (peer-to-peer) се тегли от много компютри едновременно, а не само от един-единствен сървър.

Мога да те уверя че торентите са разделени на много повече от 10 части (обикновено няколко хиляди). uTorrent не е download manager, а си е чист торент клиент. Като чист download manager мога да ти препоръчам Download Master. В последно време доста програми взеха да комбинират двете функционалности (последните версии на Bitcomet, FlashGet и др.), което обърква потребителите. За мен по-добрия вариант е да се използват две различни специализирани програми, отколкото една комбинирана.

Редактирано от kont (преглед на промените)

В последно време доста програми взеха да комбинират двете функционалности (последните версии на Bitcomet, FlashGet и др.), което обърква потребителите.

Явно аз съм от обърканите потребители,мале мале само как се изложих тука.Подведоха ме точно тези програми Bitcomet, FlashGet.Извинявам се за тъпизма който проявих с въпроса си.

За мен по-добрия вариант е да се използват две различни специализирани програми, отколкото една комбинирана.

И аз така мисля,затова сега съм с: uTorrent и GigaGet(обаче май ще го сменям с FlashGet 1.71,че много е тежичка)

Как мога да направя настройката като си включа компютъра да ми се включва и програмата? Иначе програмата много ми харесва - удобна е за е употреба

Как мога да направя настройката като си включа компютъра да ми се включва и програмата?

Иначе програмата много ми харесва - удобна е за е употреба

Options -> Preferences -> General -> и слагаш отметка на Start uTorrent onsystem startup

Options -> Preferences -> General -> и слагаш отметка на Start uTorrent onsystem startup

много ти благодаря за бързият отговор Публикувано изображение

МНОГО ДОБРА ПРОГРАМА. Обаче на скоро ми дава грешка когато започна да свалям торент ми изписва C:\DOCUME~1\TODOR\LOCALS~1\TEMP( и името на торента )не може да бъде записан поради неизвестна причина. Опитайте първо да запишите файла на диск и след това да го отворите. Някой можели да ми помогне? Благодаря предварително. Никой ли няма идеи за моя проблем?????????

Редактирано от tosho06 (преглед на промените)

Какъв формат ти е дяла кадето записваш файловете(навярно в С:/)?

Провери, отваря ли ти двете папки по този начин: 1) Start > Run > %temp% 2) Start > Run > %tmp% Ако не отваря някоя, кажи каква грешка ти изписва.

Да Nikolai1990 директорията която съм написал по горе. krisku как по точно да изпълня командите 1) Start > Run > %temp% 2) Start > Run > %tmp% неможах да разбера.Извинявай за тъпиям въпрос. И благодаря за отделеното време :friends1:

Aми отиваш в Start > Run и в полето за писане въвеждаш променливите %temp% и %tmp%.

krisku отворих %temp% и %tmp% и във двете папки ми показва едни и същи файлове(outlook logging ,plugtmp,plugtmp-1,Rar$EX00.375,WPDNSE и разни документи)но грешка не ми изписва. Какво да направя друго

Мисълта ми беше, да не се е оплескало нещо с променливите в Windows и програмата да се опитва да създаде някакъв файл в temp папка като използва променлива. Защо не пробваш с друга версия на програмата?

tosho06, я провери в опциите на програмата къде е зададено да се съхраняват торент файловете.

Отиваш на Options -> Preferences... -> Other. По дефолт полетата Store .torrent files in:; Move .torrents for finished jobs to: и Automatically load .torrents in directory: НЕ трябва да са попълнени и да са не активни. Преполагам, че от там идва проблемът, но не съм сигурен. Програмата по принцип запазва .torrent файловете в %AppData%\uTorrent.

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

Значи проверих дректориите и всичко е така както сте ми написали че трябва да бъде. Мисля че след като инсталирах програмата Wise Registry Cleaner след това се появи този проблем. Ако изтрия цялата програма и я инсталирам отново дали ще се оправи защото и след последното обновяване проблема си остана. И със програмата Your Uninstalle ли да я изтрия или от контрол панела на Windows-а? Благодаря за вниманието.

Премахнах програмата от контрол панела проверих във дали не е останал някой файл,изтеглих програмата на ново (версия 6.1)инсталирах я и същия проблем.Но като ми даде същата грешка от mozilla ми дава изтегли отново и тогава вече ми дава да свалям торента.

От Control Panel на Windows. То самата програма не е толкова "заплетена" в системата. Като я деинсталираш обаче, след това изтрии папката %AppData%\uTorrent, както и тази C:\Program Files\uTorrent. За почистване на регистрите ти препоръчвам TuneUp Utilities 2007. Почисти с нея регистрите е след това направи нова инсталация на uTorrent-а. Успех! :help:

troi4o най важното било почистване на регистрите с TuneUp Utilities 2007. Там бил ключа за палатката. След почистването инсталирах последната версия направо от саита µTorrent и всичко си тръгна по старуму. Благодаря много.

Здравейте отново,получи се нов проблем със µTorrent.Започва да сваля със 120-130кб/с и след 1 минута скоростта пада на 40кб/с и продължава така.Някой знаели какъв е проблема и как се оправя. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :rolleyes::):clap:

Домързя ме да прочета всичките 18 страници на темата за това ако е дискутиран проблема ми моля да ме извините. Става дума за , това че по принцип от интернет тегля със 70kb/s (колкото си ми е определил администратора на мрежата) , но с utorrent като тегля ми тегли най-много с 55kb/s. От какво може да е проблема и има ли някакви настройки utorrent , които да увеличават скороста на теглене и да подобряват връзката на програмата ?

Редактирано от botec (преглед на промените)

При мен също utorrent тегли с 8 до 10% по бавно от Кометата. Публикувано изображение Съвсем бави бавния ми нет- 48к.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.